seriemördare..

Den här hittade jag på en sopcontainer när jag skulle slänga soporna från min städning på bussarna imorse. Min hjärna tänkte direkt att nu är det en seriemördare som styckat upp nån och slängt ner den här. Inte så troligt kanske men det var dit mina tankar gick ändå! 
 
Hade en egen flyttstädning sen och var ju kanske sämsta dagen att sätta mig själv på en sån. Allt gick väldigt segt och jag närmade mig bara mer och mer känslan av att jag skulle gå in i väggen (bokstavligt talat). Behöver den här lilla ledigheten så jävla mycket just nu. Det kom tillslut två tjejer som skulle hjälpa mig men dom mest skynda genom allt och jag såg ju sen att dom missat hur mycket som helst men dom hade väl bara hem i huvet och det hade ju jag också såklart men vill inte behöva åka tillbaka på backstäd heller! Nu ska jag äta. 
 
 

måndag..

Morrn morrn. Har en helt vanlig måndag framför mig, mina tre företagsstädningar och sen en flyttstädning där jag behövs. Har fortfarande inte hittat den där pianobiten btw, har ju inte så mycket att gå på heller haha. Nu ska jag äta mina frukostringar och försöka vakna till lite!

pianostycke..

Har kollat på senaste avsnittet av "Hela Sverige Bakar" och i slutet så är det en liten snutt av ett pianostycke som jag känner igen så jävla mycket men kan inte komma på vad det är eller vart jag hört det förut. Det stör mig så enormt och har nu suttit och googlat,sökt "famous piano pieces" på youtube och lyssnat flera gånger om men kan inte hitta nåt. Detta visar ju hur lite jag har att göra när en sån här sak blir ett helt projekt haha, grejen är ju det att jag tyckte det var fint så skulle vilja höra "hela" stycket. Det kanske funkar om man har en sån där app som känner igen musik, fast dom pratar ju också så kanske inte går då?

fotfil..

En av grejerna jag köpte på maxi idag var en fotfil. Har fått så hårda hälar under sommarn så tänkte att jag skulle skrubba lite! Vill ju inte gå runt med vassa fötter liksom.
 
 
 

sf..

Heeeeej, är inte alls pepp just nu men kan inte tycka synd om mig själv hela dagen! Ska till maxi snart så kan inte gå runt och se sur ut. Ni kan ju gissa varför det är så här idag, just det SF helg. Funderar starkt på att säga upp helgerna, mår ju bara skit varje gång och man kan inte riktigt slappna av eller göra nåt kul när man jobbar trots att det bara är på förmiddagen. Nä urs nåt måste göras åt det där, vill ju kunna åka iväg och träffa folk en hel helg ibland utan att jag måste tillbaka för att på morgonen ska man jobba igen. Hursom så blev jag lite extra less idag när vi skulle lämna tillbaka sopvagnarna och en gubbe som jobbar där (också känd som städnazin) frågar spydigt om det ser bra ut i salongerna nu. Vi knyter näven i fickan, ler och svarar ja och frågar om vi kan gå igenom trean för att lämna vagnarna eller om dom har visningar där nu. Han svarar tillbaka (lika spydigt) "ja vi börjar ju i dom små". Grrrrr, hade vi vetat det så hade vi ju inte frågat! Killen som stod brevid såg nog på oss att vi var ganska lessa redan så han mest nickade ursäktande. När jag kom hem så la jag mig direkt i sängen och sov två timmar haha. Hade bara tänkt vila lite men var verkligen helt slut!

kappa..

Ser ungefär likadant ut men nu är det mer varma jackor och vinterskor på klädställningen. Bland dom min favorit! Min svarta kappa som jag köpte förra vintern, löööv it. 
 
 
 
 
 
 

ofarligt..

Skulle slänga pappret från en strepsilsförpackning när jag fick syn på det här. Innebär detta att dom faktiskt har låtit folk testa att äta strepsils och sen köra bil för att se om något skulle hända? Det måste dom ha gjort annars kan dom ju inte skriva ut det haha
 

katten..

Håller på städa rummet nu när jag ändå är igång med att rensa och fixa med kläderna och ska snart dammsuga så lyfte upp stolen på sängen, katten hittade snabbt dit och började söka uppmärksamhet.  
 

vinden..

Har tagit på mig snyggaste "leta bland lådor" outfiten för jag ska upp på vinden och leta reda på vinterkläderna.Det kommer ju dröja några månader nu innan det räcker med att bara ha på sig shorts och linne och eftersom det inte finns plats för både sommar och vinter i min garderob så måste sommaren bort. 
 
 

köa hela natten..

Det är vanligtvis väldigt dött på stan när man kommer till sf på helgen (hej förresten) men inte idag. Utanför Flanör så var det en lång rad av tjejer i 14-17 årsåldern som satt och frös med filtar och sovsäckar. Det var ganska uppenbart att dom köade för något men ingen av oss visste vad. Googlade lite snabbt och det första som kom upp var att melodikrysset skulle vara där "live" mellan klockan tio och elva, kändes dock inte som att det var därför. Kön blev större och större och det kom allt fler bittra föräldrar som uppenbarligen inte ville vara där egentligen (det spöregnade och klockan var kvart i sju liksom). Det kom ner nån biokille som vi frågade om han visste vad det var han sa att det förmodligen var biljettsläpp till nån konsert eller likande. Vi drog fram våra googletelefoner igen och mycket riktigt, klockan nio skulle man kunna köpa biljetter till One Direction. När klockan väl blev nio så satt vi nere och åt frukost och ser hur alla bara väller in genom dörrarna när dom öppnar! Vid det här laget var kösystemet borta kan jag lägga till, var bara en stor klunga med folk som knuffades på varandra. Men ja, jag hoppas att dom tyckte det var värt att sitta ute hela natten iallafall haha. 

ärtsoppa..

Fick ingen lunchpaus idag så är supermegahungrig just nu. Men det måste vara min lyckodag för idag blir det ärtsoppa och pannkakor! Så jevla gött med ärtsoppa, men måste vara senap i annars är det äckligt haha. 

gävlemål..

God dagens, kom hem för en stund sedan och har legat i soffan sen dess. Kom faktiskt hem ganska precis samma tid som jag vaknade idag (12 timmar senare då såklart) och har jobbat sedan klockan sju imorse så är ganska slutkörd men ska snart äta så blir nog lite piggare då. Fick en ny hemstädning idag hos ett sött gammalt par, dom bodde riktigt flott må jag säga! Lite kul också att tanten frågade mig vart jag kom ifrån "för du är ju inte från Gävle det hör jag". Men jo jag är ju det, vet dock inte om jag har så brett gävlemål (svårt att höra själv liksom) så kanske därför hon trodde jag inte var härifrån. Det finns ju vissa som har rejält gävlemål här i stan som man hör då och då. 

strumpor..

Jo men god natt då hörni, ses imörrn!
 
 

när när när..

Vet någon när värmen sätts på igen?? Nu menar jag inte väder utan i hus och lägenheter. Det är verkligen kallt här inne just nu, ska sova med både strumpor och tjocktröja inatt för annars kommer jag frysa ihjäl haha (inte för att det vore kul)

maxi..

Vi sa hejdå strax innan åtta och jag missade bussen med bara några minuter! Fick vänta en halvtimme innan nästa buss kom. Åkte då förbi min hållplats och vidare till maxi för behövde köpa lite grejor. 
 
Oboy pulvret var slut och jag vill ha min oboy på morgonen så var bara att köpa mer!
Tandkräm
Bra att ha på dagen när matsuget börjar komma, annars blir det lätt typ choklad haha
Också bra att ha med sig, har en banan i en annan väska som jag bör ta med imorrn annars hinner den ju bli äckelbrun! 
 
 
 
 

fika..

Hade bestämt med Natali att vi skulle träffas runt sextiden idag på stan för en fika. Åkte ner lite tidigare för mamma skulle spinna så haka på henne så slapp jag cykla (gjort det tillräckligt idag).
Ja så här såg jag ut då, fast när jag gick så drog jag på både jacka och halsduk såklart.
Hon hade med sig sin kille också så vi tre istället gick och fika, var ganska kall så tog en "hot chocolate" med grädde på för att lyxa till det. Var lite kul att skummet smakade precis som marabou apelsinkrokant!
Under den halvtimme som jag hade på stan innan vi skulle ses så köpte jag lite grejer på hm. Hade fått ett sms om "20% rabatt vid köp av minst tre varor" eller nåt så passar ju på liksom. Blev två ansiktsmasker.
En gammal hederlig concealer
Och ett svart flätat hårband på rea (alltid bra att ha)
 

kallt..

Ja det är ju inte dom roligaste siffrorna direkt, men det är den 25e idag iallafall och då kommer lönen!
 
 

2 minuter innan..

Imorse så gjorde jag sällskap med fem andra pensionärer utanför ica innan dom ens öppnat. Ville ha med mig nå "snacksigt" till flyttstädningen så åkte lite tidigare ner till stan så jag skulle hinna in innan chefen kom och hämta oss. Försökte stå lite diskret på sidan och hålla på med mobilen men kände mig ändå som en av tanterna som (jag skojar inte) stod med rullatorn pressad mot glasdörren. 
 
(det är en skitsuddig bild för stod med ipoden och försökte fota men drog snabbt ner den igen för den kom någon så kändes lite akward haha)
 

flyttstädning..

Hade en flyttstädning med Tess idag i Bönan (eller i närheten iallafall) och det var ett superfint hus! Stor tomt med pool,brygga,bastu,badtunna,kakelugn (jag fortsätta hur länge som helst). Ingen av oss förstod hur man någonsin skulle vilja flytta från det här stället. Synd att det var så skitigt väder bara, svinkallt och det spöregnade när jag skulle putsa fönster så försvårade ju saken lite. Hade det varit sol och värme hade vi garanterat solat på bryggan medans vi väntade på att chefen skulle hämta upp oss istället för att sitta på framsidan och huttra i vinden. På tal om putsa fönster, när jag skulle putsa på utsidan så var det lite krångligt att få fast stegen för det lutade och det var väldigt ostabilt. Det vinglade till ibland men en gång så vinglade det till lite för mycket så höll på ramla av men klamra mig fast haha. 
 

buda över..

Ska snart stänga ner för kvällen men var tvungen att snabbt bara uttrycka min bitterhet mot fellow traderare som väntar till sista minuten med att slänga på ett nytt bud. Ni vet när man sitter där och tror verkligen att snart så är den min! Jag var nästan påväg att plocka fram bankdosan så jag kunde föra över pengarna direkt så säker var jag men då hände just det där, budade på en jättesnygg ryggsäck som jag verkligen ville ha och auktionen skulle ta slut 21.52 men 21.51 budar någon över mig och vinner med 1 krona (bitterheten är stor vid det här laget). Så jag hann ju knappt få en notis på mobilen om att någon budat över innan det hela var över. Nu hoppas jag mest att den ska komma bort i posten eller nåt..typ. 

munkar..

Jag har hittat mitt nästa "projekt" tror jag, mamma visade mig det här urklippet och självklart ska jag testa på att göra munkar! Vet inte vilken sort än dock för alla tre låter ju gott så funderar faktiskt på att göra alla samtidigt. Blir inte lika många av en smak men är ju roligare med flera olika ändå tänker jag. Blir inte idag dock för vi har inte allt hemma men nån dag i veckan då hörni!
 
 

gardiner..

Idag har jag verkligen fått testa mitt tålamod! Efter mina tre städningar på morgonen så skulle jag till en tant som skulle ha fönsterputs, jag skulle damma persiennerna och sist hjälpa henne att sätta upp gardinerna igen. Det är här som testet kommer in, krångligare gardiner får man leta efter! Det var dels massa olika delar som skulle upp och det skulle i konstiga krokar på vissa och andra skulle man trä på en stång som var sjukt tung (låter inte så svårt men ni skulle vart där). Det enda dryga var väl egentligen när hon hela tiden skulle ändra sig om hur hon ville ha det, "flytta lite till vänster" "nej jag vill nog ha det i mitten ändå" "nä nu blev det för mycket" (ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh). Tillslut var hon nöjd iallafall och jag blev glad när jag fick gå! 

lördag+söndag..

Lördag morgon började med glassrestfrukost och film. Lite senare på dagen så cyklade vi till stan och åt lunch och drack kaffe. Vi fick faktiskt byta bord ute för det var två eller tre väldigt envisa getingar som hela tiden kom och skulle sätta sig på maten! Sandra är verkligen livrädd för getingar så det gick ju inte sitta kvar där. Vi flyttade alltså en bit längre bort men ändå kom dom små jävlarna. När vi druckit upp sista av kaffet så gick vi runt på stan lite innan vi åkte hem och kollade film igen.
 Mot kvällen blev det dags att göra mat och Sandra skötte själva matlagningen medans jag mest satt på en pall och tittade på haha.
Resten av kvällen spelade vi en massa olika spel! Bland annat skippo, finns i sjön, hej knekt, geni junior, sanning eller skitsnack ja och så vidare. Allt med den ljuva musiken från "Känn ingen sorg" i bakgrunden. 
Imorse blev det först lyxfrulle med bacon och äggröra! Fick skjuts sen till stationen där jag upptäckte att tåget till Gävle var inställt så fick åka ersättningsbuss istället. Gjorde inte mig så mycket för behövde ju inte betala då hehe. 
 

testa..

Hej alla vänner, söndag idag och har ganska precis kommit hem från Uppsala. Har haft en superb helg med Sandra (och Oskar såklart) och i fredags testade vi ju på lite nya saker som sagt. Vi gav poäng till varje men minns inte exakt vad det blev nu, Sandra kommer lägga ut det på sin blogg sen så får väl uppdatera då. Men det här är iallafall vad vi köpte:
 
Min var den översta och den var så himla god! Minus dock på att det var små chokladbitar i som smakade äggfis först. 
Blev överlycklig när jag såg att dom börjat med cola lemon igen MEN eftersom det är light (eller diet) så förstör det lite för tycker inte om eftersmaken som det ofta blir (svårt att förklara)
KÖP INTE DOM HÄR. Det bränner på tungan och smakar inte gott alls. 
 

02.23..

God morgon kan man nästan säga nu. Befinner mig i Uppsala, närmare bestämt i Sandras soffa. Åkte hit under kvällen och vi har kollat film och testat nytt godis,chips,läsk,glass osv osv. Ska bli skönt att få sova nu iallfall så god natt!

10 år..

Senaste låten som går på repeat för mig är Arctic Monkeys låt från senaste albumet, "Snap out of it" heter den och favoriten är när han sjunger- I wanna grab both your shoulders and shake, babySnap out of it. Älskar sättet som han sjunger på just då och musiken! På tal om herr Turner så har han ju haft en väldans massa olika stilar och frisyrer de senaste åren, tänk vad 10 år kan göra ändå..
 
 
När jag ändå är igång så har ju Brandon Flowers (från The Killers) åldrats pretty good också ;)
 
 
 
 
 
 

the killers..

Det var inte bara ett rykte som snurra runt på internet utan nu är den ute! The Killers- Shot At The Night
 
 

sockerkaka med bär..

Det blev väl inte så pjåkigt?? Fick vara lite längre i ugnen eftersom det blir ganska mycket vätska av både hallonen och björnbären men det gör ju inget! Gott med hasselnötterna som dyker upp ibland också.
 

hasselnöt..

Blev baksugen så här på kvällen men vi har inte så mycket roliga grejer kvar så exprimenterar med vad vi har istället! Blir en helt vanlig sockerkakssmet med hasselnötter i botten och i själva smeten hallon och björnbär. Kan som alltid antingen bli succé eller katastrof men jag tror på detta faktiskt. Toppar kanske med lite bär när den är klar också som dekoration. Hursom så ska den vara inne 40 minuter nu så jag hinner gott och väl slicka ur skålen, to be continued..
 
 
 

shopping..

Hoppade av bussen på stan på vägen hem och skulle egentligen bara kolla om det kommit in fler storlekar på en klänning inne på HM men den var borta nu så var väl slutsåld eller nåt. Kollade på annat istället och provade, funderade lite och slutade med att jag kom hem med nya kläder. Köpte lite på rea och hade en fått en kupong där jag fick 20% rabatt på hela köpet så fyndade rejält! 
 
Jag håller mig till min gamla vanliga färgskala ;)
Den svarta skjortan har ett litet hål i ryggen som jag först var lite skeptisk mot men det såg faktiskt ganska bra ut när jag väl provade den. Man ser ju tatueringen också och det är alltid ett plus!
Jag tog en bild, tittade snabbt och trodde att den var skarp men icke haha. Men ni ser iallafall poängen med hålet och att tatueringen syns.
 

starbar..

Min Torsdag började som vanligt på Vianor och sen ut i skogen och sist åkte jag till Stigslund för mina sista städningar. Men innan jag gjorde det så sprang jag och Tess in på en mack i Tierp och köpte varsin chokladbit för vi hade varit på en hemsk hemstädning och behövde tröstäta haha. Chefen skulle snart komma så vi fick skynda oss och jag tog därför bara första bästa "bar". Jag minns inte att jag har ätit den här förut men den var ju SVINGOD. Jag njöt av varje tugga! Det var allt jag hade att säga..
 
 
 
 

the conjuring..

Vi klarade oss genom filmen allihopa, Natali såg nog dock mest kanten på kudden tror jag haha. Det var "The Conjuring" vi såg kanske jag ska säga också, jag tyckte faktiskt att det var en bra skräckfilm. Jag blev rädd flera gånger så dom lyckades med det iallafall, hade varit mer spännande dock om det varit lite mer histora bakom allt i filmen. Att man fick se mer av vad som hänt och varför det hände typ. Men hursom så tror jag att vi alla fick den dos rädsla vi ville ha och nu ska jag välja en annan film som ska lugna mitt undermedvetna så jag slipper mardrömmar. Ska också komma ihåg att inte sova med fötterna utanför täcket..GOD NATT
 
  
 
 
 

godis och frukt..

Har nu varit och inhandlat godis inför skräckfilmskvällen vi ska ha! Natali,Anneli och Emelie kommer hit om nån timme och då ska vi se minst en skräckfilm iallafall. När jag gick runt bland godishyllorna och funderade på vad jag ville ha så kände jag hela tiden att jag bara var sugen på naturgodis. Det är så himla gött men också så himla dyrt! Men men, är ju liiiite bättre än vanligt lösgodis så man kanske får se det på det sättet. Men jag köpte faktiskt två äpplen också för att väga upp onyttigheterna haha, kalla och syrliga då är dom som bäst!
 
 

dagens app..

Har ju det här "Dagen app" på mobilen och idag var det då en konstig app man kunde ladda ner. Jag har ju såklart gjort det för måste testa om den verkligen funkar haha. Men tänkte också på att det måste varit en väldans lång toapaus om man går när allt är bra och kommer tillbaka när dom flyter på en dörr? Det är ju en goda 40 min iallafall så då kanske man borde gå hem istället för att se klart filmen.  

 

cookies..

COOKIES. Så himla goda!
Blev ett par stycken men tror inte det kommer vara det särskilt länge ;)

förkläde..

Förklädet är på och nu ska här bakas igen!

Detta är vad som kommer användas, men vad det blir får ni se sen.



babe..

Kollade på en av filmerna jag lånade från biblioteket igår när jag skulle sova, "Taking Woodstock" heter den. Handlar mest om en av killarna som hade en stor del i att man ens kunde ha festivalen kan man säga, men är baserad på sanna händelser och sådana filmer gillar jag! (Är förresten musikfestivalen woodstock för er som inte hängde med). Emile Hirsch är med på ett hörn också och trots att han ser ganska risig ut är han fortfarande en babe mina ögon ;)
 
 

en besökare..

Skulle skriva mitt gamla vanliga god morgon inlägg som ni fått nu ett par gånger och ser att det redan är en "besökare" som vart och läst. Klockan är 05.39 just nu så vem är du stackare som varit uppe ännu tidigare än mig haha. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the sims..

Fast igen! Fick lust att spela lite The Sims, jag skulle bara spela nån timme hade jag tänkt men det går ju aldrig att bara spela nån timme. Jag hade också bara tänkt installera första spelet igen för hade ju som sagt inte tänkt spela så länge men har samlat på mig en del spel och saknade alla extra grejer så sitter just nu och installerar dom en efter en. Jag var för svag för att motstå kraften av The Sims helt enkelt..
 
 
 
 

sf..

Min morgon får ni här i några bilder. Blev ju som jag trodde en sämre söndag men ska inte tråka ut er med detaljer utan får bli bilderna idag bara! Hade tänkt ta fler men tiden rann iväg så det enda fokus man hade var att hinna klart.
 
Cykelminen (lägg märke till dom mörka nyvakna ringarna under ögonen haha)
Insåg hur smickrande man ser ut när vinden pressar allt mot kroppen när man cyklar
Läskig dimma
Kaffe och macka eller som vi också kallar det "våran frukost"
Sopor! Det gröna och gula är två maskotdräkter som två killar gick runt med för det skulle vara nån förhandsvisning av en barnfilm. Då hade dom tydligen kostat på sig att ha ett äpple och en apelsin gå runt.och ja jag vet inte vad dom gjorde, krama barn antar jag. 
 

creepy stalker..

Sitter på gräsmattan och lyssnar musik när jag från ingenstans får känslan av att jag är iaktagen! Men ni behöver inte oroa er, det var ingen creepy stalker utan ena katten bara som klättrade på grillen. Är väl snarare jag som ser creepy ut när man bara ser ena ögat kika fram sådär.



blåbär..

Idag blev det en klassisk blåbärspaj, en skopa glass på det här och det kommer bli super!
 

yes äntligen..

Äntligen tagit mig för att köpa usbminneskortgrej! Nu slipper jag ta det genom en annan dator innan. Har testat den och funkade galant att föra över bilderna (bevismatrial under). Ful är den ju men man kan väl alltid sätta på lite bling bling eller några klistermärken kanske ;)
 
 

nåt lurt på gång..

Det är en jättekonstig lördag idag, allt har hittils varit bra (för bra). Jag vaknade i tid och kände mig relativt pigg,kom iväg så jag varken var sen eller behövde stressa. Larmet krånglade inte, hissen fungerar igen, inte överdrivet mycket skräp, tog en lång frukostpaus men hann ändå med allt vi skulle i tid. Alla tre kände att dagen på sf gick misstänksamt bra, det brukar alltid hända nåt jävulskap som ska förstöra allt men nej inte idag (fick lite läsk på mig men det hör till haha). När vi gick så var alla tre beredda på att imorgon kommer det vara KAOS. Jag ska alltså njuta av denna lördag så mycket jag kan, funderar på att sola lite kanske och sen dra på förklädet igen och baka paj! 
 
Ha de gött
 
 

hehehe..

Glömde berätta en "rolig" grej! När vi skulle hugga in på muffisarna(?) så påpeka mamma att vi inte hade någon mjölk hemma så vi gjorde en deal att om hon skjutsade mig till maxi skulle jag springa in och köpa det. Fick upp en bild i huvet av hur jag skulle rusa in med förkläde och mjöl i ansiktet, se lagomt galen ut och skrika "VART HAR NI ÄGG NÅGONSTANS DET ÄR BRÅTTOM". Kan vara att jag är övertrött men skrattade för mig själv skitlänge..

muffins..

Blev muffins denna kväll. Från vänster till höger - Björnbär,choklad och valnötter,blåbär och till sist hallon och vit choklad. Inte så superavancerat men behöver det kanske inte alltid vara heller. Blev nöjd och har mättat min baklust för idag! Blir nu en dusch och sen sätta igång en film för imorgon är det upp tiiidigt och jobba på SF som gäller. Men kommer jobba med bra tjejer så det blir nog kul också faktiskt (trots all ångest man kommer ha). Ha en bra fredag nu hörni!
 

göttigheter..

Nu har jag handlat så man kan baka! Visste inte exakt vad jag ville göra så tänkte att man lika gärna kunde ta lite av varje så har man hemma sen. Men idag tänker mig jag nån typ av muffins eller en göttig paj?
 
 
Såg en ny choklad på ica förresten, "Marabou Peanut". Jag tror faktiskt att den kan vara riktigt god. Köpte inte den men jag och mamma ville prova på dom här tre (också nya) Jag har smakat den i mitten redan och den får väldigt gott betyg!
 
Nu ska här göras piroger, hörrrs
 
 
 
 

buss..

Ja nä det blev ju inget "Hela Sverige Bakar igår", tvn var redan ockuperad så får kolla reprisen idag. Ska om en stund gå till bussen och hoppas verkligen att det inte kommer vara mycket folk! 4an brukar ändå vara okej men ska byta till 1an på stan och den brukar kunna vara lite mer överbefolkad. Så länge jag får sitta och det inte sätter sig nåt creep brevid mig är nöjd. 

hela sverige bakar..

Åh ikväll börjar "Hela Sverige Bakar" igen, nördigt jag vet men det skiter jag i. Nu om nåt kommer jag ju bli inspirerad att baka mer! Temat för kvällen är tårtor så det kommer nog bli kul att se. Återkommer med tycke om programmet sen haha

äckelpäckel..

Detta inlägg tillägnar jag dig Sandra! Du ville veta hur en fästing ser ut och här har du en "färsk", drog precis bort den från ena katten (eller jag, mamma gjorde det haha) och nu ligger den och sprattlar på bordet. BLÄ
 
 

låna på biblan..

Hola amigos! Försov mig till första städningen idag så det var bara att dra på sig kläderna,slänga i allt som behövdes i väskan och åka. Som tur är så hann jag precis så ingen större panik. Hade två städningar efter det och sen hem för att snabbt slänga i mig lite kyckling och ris och byta om för skulle till Natali mot kvällen. Men innan så skulle jag ju fixa mitt pass och bilden blev väl som väntat (hemsk), fick också reda på att jag är mycket kortare än vad jag trott! Hon mätte mig och sa att jag var 165cm lång..kan det verkligen stämma?? 
 
Hursom så åkte jag till Natali efter där också Emelie redan var. Vi var där nån timme och sen åkte jag hem igen, fast stannade till på biblioteket innan och lånade en bok och några filmer. Tänkte låna en till bok men det var nåt fel på streckkoden så kunde inte låna och dom skulle stänga snart så sket i att försöka mer. 
 
 
 

musik..

För alla The Killers fans där ute så borde det snackas mycket om det eventuella släppet av en ny låt. Den ska tydligen heta "Shot at the night" (om ryktet stämmer det vill säga). När jag ändå är inne på musik så läste jag idag att Arctic Monkeys nya album "AM" har blivit nominerat till bästa album. Har redan lyssnat igenom det flera gånger och älskar det! Låg i förrgår kväll och kollade live via itunesfestival appen när dom uppträdde, dom körde både gamla och nya låtar så fick gåshud mer än en gång. Vore så jävla underbart att se dom live på riktigt, skulle jag ha en lista på vad jag vill göra innan jag dör skulle det definitivt stå med. Lyssnar just nu för övrigt på Absolute Radio för Alex och Matt (från arctic monkeys alltså) spelar massa låtar och pratar mycket i allmänhet om både låtarna och bandet. Kommer somna snart dock känns det som men bättre avslut på denna onsdagskväll finns inte. Go natt!
 
(från itunesfestivalen, en och en halvtimme av det bästa)

kvällsmat..

Ah hur fräscht ser det här ut på en skala då? Nä tänkte väl det men smakar gott det gör det! Är yogurt, hallon och lite lite socker i för blev så syrligt. Kvällsmat liksom, bättre än att äta en massa mackor. 
 
 

skogen..

Tillbaka från min upptäcksfärd, inget spännande hände. Jag tänkte att jag kanske skulle stöta på en björn eller älg typ men nej. Det vildaste djur jag såg var en mus! Men här får ni lite bilder ändå (läs vidare på egen risk)
 
Först funderade jag på om jag tagit fel skor för skogen men tänkte sen "äh skit i det, dom är ändå så trasiga redan"
Om det här är den gran jag fick från skolan (mellanstadiet) att plantera så blir jag skitglad men om det inte är det så var den dum som bestämde sig att växa precis där jag satte min gran. Hur snabbt växer granar egentligen? Nu när jag tänker på det så känns det som att den borde ha blivit större vid det här laget. 
Hittade massa blåbär som jag garanterat kommer gå tillbaka och plocka snart så man kan göra massa göttigheter!
En halvfärdig koja
Allt det här var skog förut och sprang runt och lekte jättemycket där när jag var liten, nu byggs det fula hus och asfaltsvägar! Något bitter fortsatte jag mitt sökande på ointressanta saker i skogen.
En gammal grillplats
En bildörr
En myrstack
En skogsmulle
Här tog det stopp så bestämde mig för att vända om, stannade till på ett par stenar och bara lyssnade på musik ett tag. Sen blev det mörkare ute och läskigt så gick hem haha
 
Ja det var min ointressanta utflykt i skogen, fått några myggbett och plockade nyss bort spindelnät ur håret men fick ju lite frisk luft iallafall och ni fick nåt att läsa så alla borde vara nöjda. 
 
 

aggressioner..

Go kväll på er, innan jag tar tag i nåt annat måste jag bara få utlopp för mina aggressioner! Det finns flera olika vägar jag kan ta när jag ska hem och just idag valde jag den som går förbi Solängsskolan, inte så konstigt kanske men jag åkte förbi just när alla slutade. Det ångrade jag ju grovt sen, så många gånger som jag fick bromsa och veja för att barn/ungdomar gick med näsan i telefonen så dom dels inte såg vart dom gick eller att jag kom cyklande men dom kunde helt plötsligt bara svänga ut mitt i gatan (återigen för att dom inte hade koll på vart dom gick). Åh gud har verkligen blivit bitterkärring haha, men jag var hungrig och trött! Det värsta är ju att jag själv gjort likadant otaliga gånger, man läser ett sms eller kollar nåt annat och helt plötsligt så tittar man upp och det kommer en bil eller cyklist, man har ju ofta lurarna i också så man hör inget heller. Så förlåt till alla er jag förargat MEN skärpning på er jag stötte på idag, dubbelmoral much?
 
Hursom så är jag lugn nu, tänke gå ut i lilla skogen vi har här brevid för att se om jag stöter på nåt intressant. Har inte så mycket kul att berätta om idag så då får jag väl se till att göra nåt att skriva om istället. See you snart!

misslyckat mission..

Förutom att jobba så är mitt mission för dagen att fixa nytt pass! Börjar dra ihop sig nu så måste passa på när man slutar bra tid. Dom stänger ju så jäkla tidigt på dagarna, och jag insåg precis att jag inte alls kommer hinna göra det idag haha. Dom (polisen alltså) stänger samma tid som jag slutar..
Får bli morgondagens mission istället för då stänger dom klockan sju iallafall!

baka..

Har varit supersugen på att börja baka igen ett tag nu och då menar jag inte en sockerkaka eller chokladbollar bara utan riktiga bakverk, pajer, kakor eller tårtor eller vad som helst egentligen! Mamma berättade om en kompis till henne som hade bakat igenom en hel bakbok förut, det kanske vore nåt? "Dagens bakverk" eller veckans kanske, vad tycker ni? Har ju gjort lite mer speciella saker då och då som tårtorna till min och pappas födelsedag och budapestbakelsen till när mamma fyllde. När jag bakar då njuter jag haha
 
 
 

hemma igen..

Det var tydligen Örbyhus skogar vi skulle till. Kom hem för nån timme sedan efter en riktigt jobbig flyttstädning. Äckligt kök! Har slängt i mig mat nu för var lika hungrig som en varg,örn och haj på samma gång. Så nu ligger jag i matkoma istället och måste hoppa in duschen innan jag somnar i soffan igen. Hoppas på att det finns kvar en bit av cheesecaketårtan mamma gjorde igår också! 

mackor..

Matsäcken är nu packad! Hade kanske varit bättre med ett annat bröd men rostbröd var det enda vi hade hemma och det är ju gött faktiskt. Halsen mår mycket bättre förresten, ska ta hand om den nu så inte det blir samma ikväll eller under dagen för den delen.
 
 
 

strepsils..

Pappa påpekade att om jag gjorde mackor ikväll skulle dom förmodligen bli ganska geggiga och sega imorgon sååå jag gör dom samtidigt som jag äter frukost istället. Ett litet litet problem har uppstått nu dock, mitt halsont har kommit tillbaka och vill inte ta några risker så tänkte suga på en strepsils tills jag somnade MEN dom är slut. Så min nödlösning blev att värma mjölk och hoppas det hjälper lite iallfall. Kanske ska vira runt en halsduk också bara för att vara säker haha. Hursom är det god natt för mig nu, ses imörrn
 
 
 
 

matsäck..

Imorgon har jag sovmorgon! Jag får sova till hela klockan 7 faktiskt (tragiskt nog är det sovmorgon för mig). Ska på flyttstädning i skogen stod det i smset så kan vara allt från ett litet sketet sommartorp till en nyrenoverad villa, det får vi se då helt enkelt. Men måste komma ihåg att göra några mackor som jag kan ha med mig och äta. Tänker sällan på att ta med mig mat till jobbet för jag har oftast hemstädningar så äter aldrig på dagen, finns ingen bra tid att göra det på helt enkelt. Men nu som sagt när jag vet att det kommer bli en lång dag ska jag se till att ha med lite extra energi! Vet inte vilka andra som ska med men det blir säkert ett bra gäng! Ska fixa dom där mackorna nu, hörrs 

låda..

På en flyttstädning idag så hittade vi en låda som var upp och nervänd i ett tomt rum. Vi tyckte den var väldigt suspekt så ingen av oss vågade lyfta på den! Jag tror Tess bara putta bort den när hon dammsugade och jag moppa bort den in i ett hörn haha. 
 
 
 

förlåt..

Jag ljög visst lite förut, hade visst bilder från lördagen!
Två bilder från när vi fixar oss. Var den ena är still så rörde den andre sig vilket resulterade i att det alltid var nån av dom som blev suddig. 
Den här är visserligen inte min (så all cred till Sandra som tog den) men här sjunger vi för Ellen!
Och den sista är på snygga Sandra som posar vid en fontän, minns inte ens att jag tog den här så blev glatt överraskad när jag kollade bilderna på kameran haha
 
 

2 dagar..

God morgon på er alla! Det blev ett litet uppehåll nu i helgen men av en god andledning faktiskt. I Lördags mötte jag upp Sandra på stan för vi skulle leta lite i sista minuten efter något att ha på Ellen födelsedagspartaj. Temat var "Dressed up golden" så allt guldigt vi kunde se drogs vi till! Vi skulle dessutom köpa hennes present som blev ett presentkort på systembolaget och ett mycket fancy kort av en katt där vi skrev en fin hälsning i. När vi kände oss klara på stan så satte vi oss på cykeln och trampa hem (jag trampa väl mest kanske eftersom Sandra satt på pakethållaren), gick in på maxi och köpte lite och sen till thaivagnen utanför för att köpa hem middag (det är riktigt STORA portioner man får så när jag ätit mig mer än mätt så var det nästan lika mycket kvar). Vi åkte och hem och åt ute i solen och sen började vi sakta fixa oss inför kvällen. Linn kom över efter ett tag också! Jag försökte hur länge som helst att ta på mig ett par lösögonfransar men det vägrade funka så stylisten Sandra fick hoppa in och fixa. Det sista vi gjorde var att spraya guldfärg på oss, blev en hel del i mitt rum också(glittrar fortfarande en massa på mattan) Dumt nog blev det inga bilder alls på detta eller under kvällen faktiskt men ni kan kanske föreställa er ett rum med massa guldiga personer och en himla massa dricka och där har vi en fin kombo haha. Det var svinkul iallafall, Ellen verkade nöjd med alla sina paket och det var kul att se både nya och gamla ansikten där. 
 
Mot slutet av kvällen ville jag och Linn visa Sandra lite av Gävles uteliv så vi gick till Interpol först,sen ner till Allstar men där fick vi stå i kö så länge så vi tröttnade och gick över till Racken istället. Sen kan det ha varit så att jag fått i mig för mycket för är ganska luddigt resten, vet att vi gjorde ett stopp på donken när vi skulle hem men åt inte ens upp det jag köpt. Så himla skönt när vi kom hem iallafall och slängde oss i sängen, vi satte igång Vänner på datorn men det var inte mycket jag såg av det. 
 
Dagen efter, jag skulle ha lyssnat på Sandra och druckit mer vatten under kvällen för mådde inte bra igår haha. Lite illamående under förmiddagen men mest seg. Vi åt frukost och sen åkte vi ner på stan för det var en jättestor bakluckeloppis på Åhlens tak! Vi hittade inget dock men vi träffade på Sandras syster och hennes barn och hon hade fyndat stort! När vi kände oss klara gick vi och fikade, där såg vi ingen mindre än Peter Harryson sitta och dricka sitt kaffe. Efter fikat strosade vi runt lite på stan innan det var dags för Sandra att ta tåget hem. Följde henne till stationen och vinkade av henne, tråkigt att det blev en sån kort visit och att jag större delen av gårdagen måste verkat lite trökig just för att det var så varmt kombinerat med bakis=inte bra. Men tror faktiskt ändå att hon hade kul :)
 
Nä nu hörni har jag suttit här alldeles för länge, måste snart iväg och jobba men nu har ni fått en snabb något förkortat recap av vad som hänt under helgen. Vi hörrrrs

farliga muffins..

Hamnade av en slump på en sida som säljer ätbar sprayfärg, eller en slump var det väl kanske inte för hade tidigare sett en bild på jättehäftiga tårtdekorationer som någon hade gjort och tyckte att det verkade spännande! Gick in på en sida som sagt och läste lite snabbt om hur man gör och så men blev något chockad när jag såg vad som stod längst ner. Känns väldigt suspekt att man skulle spreja ner en muffins tex. med något som kan ha "negativ effekt på barn", konstigt!
 

brev..

Fick ett brev från Felicia och Dennis idag med en jättefin hälsning i. Det satt en bild på insidan av kortet också av mig och Sandra när vi har lösmustasch och "plastkindmask" på. Dom hade nämligen en kamera och lite olika utklädnadsprylar i ett hörn där festen var så under kvällen kunde alla gå dit och ta massa foton med olika grejer på sig! Dom måste ha haft en himla massa roliga bilder att titta på nu i efterhand haha.
 
 

fredag..

God morgon mina vänner! Håller just i detta nu på att koka ägg, har hällt oboypulver på flingorna så det ska bli chokladmjölk (det är ju fredag trots allt) och försöker komma på ett namn till kossan på mjölkpaketet, svårt det där. När jag ätit ska jag väl dra på mig kläder och sen ut i det mulna vädret, men det är fredag så är glad ändå!
 
 

bitterkaka..

Rensade lite i mina skålar av skräp och prylar jag samlat på mig under åren och hittade denna. Min allra första lyckokaka! Åh så glad jag var när jag öppnade den men den glädjen försvann snabbt när jag läste vad som stod på. 
 
 
Alla andra får saker som "You will meet a tall dark stranger" "Do not fear what you do not know" "You will have a pleasant surprise" osv (ja jag googlade) men jag får en uppmaning om att byta kläder?? Då var jag bitter kan ni tro, men kul minne ändå så den får ligga kvar i skålen av skräp ett tag till.

nya glas..

När jag skulle hämta min cykel på stan idag så kunde jag inte låta bli att gå in på en second hand som låg precis brevid. Hittade ett par glas i samma stil som mina shotglas jag köpt sen långt tillbaka, gillart!
 
Ja shotglasen här då som sagt
Och dom nya
Så nu har jag skaffat mig en fin samling, jobbigt dock att det är udda antal på dom stora men hittar kanske ett till någon annanstans så mina tvångstankar om att det ska vara jämt antal lugnar sig.
 

thorleif..

God morgon! Skriver live and direct från bilen på väg till skogen. Det är jag,Tess och chefen som ska till den rika advokatens sommarstuga och städa. Tar typ en timme att åka dit så jag brukar sova större delen av resan. Radion är igång men det är mixmegapol (blä)på, nyss var det den där låten då killen sjunger "it's too late to apologize" men tror att det var Sandra som sa att någon hade sjungit "its Thorleif the poltergeist" istället och nu kan jag bara höra det haha. Ska återgå till att sova nu, hörrrs


GD..

Trodde ni att jag hade glömt er, aldrig då! Jag har inte fått så mycket gjort idag bara, jag har jobbat visserligen men inget utöver det. Tog bort mitt nagellack för en stund sen, krävdes 2 bomullspads (båda sidor) och en tops innan det blev helt rent!
 
 
Gud vad intressant för er att veta va, kanske ska prata om att Obama har varit i Stockholm idag istället då. Ja det hade jag kunnat göra om jag faktiskt visste nåt om det. Jag visste att han skulle till Sverige men mer än så kan jag inte påstå att jag reflekterat över det. Såg en artikel hos en hemstädskund i GD (den var på första sidan så ni inte tror att jag bara sätter mig ner och läser tidningen hos folk) att delar av Stockholm skulle bli avstängda och att dom hade "säkrat underjorden". Med andra ord så fick några poliser krypa ner i kloakerna för att ja inte vet jag leta krypskyttar? Var in på GD´s hemsida nu för att leta lite mer info och efter att jag läst en annan ganska seriös artikel så dök det upp en "andra har också läst" ruta. Kan ju inte påstå att någon av dessa är något jag skulle klassa som nyheter haha
 
 
Men nog om tidningar och presidenter, är trött nu så ska lägga mig snart. Imorgon ska vi ut till skogen igen och städa så måste komma ihåg att göra några mackor ifall jag blir hungrig! Go natt på er

gammal väckarklocka..

Man brukar ju säga att man lär sig något nytt varje dag, jag har redan lärt mig att alarmljudet "gammal väckarklocka" på mobilen inte är ett bra val. Det lät lovande igår kväll men imorse så trodde jag att det var ett "riktigt" larm. Jag vaknade visserligen och blev direkt pigg men föredrar ändå att vakna utan att få en hjärtattack eller att slå ner lampan när man försöker stänga av larmet..

en månad..

Jag har helt glömt bort att berätta en sak för er, det är så att om exakt en månad så ska jag och Linn åka till LONDON. Ni som verkligen känner mig vet att jag har velat åka dit hur länge som helst och att jag har en sån drömbild av England. Den kan mycket väl rasa när jag väl kommer dit men jag tror faktiskt att det kommer vara lika underbart som jag föreställt mig! London är bara början, nu när jag faktiskt har jobb och kan lägga undan pengar kommer jag att göra det enda jag faktiskt vet att jag vill göra med mitt liv, resa! 
 
 

hängselbyxor..

Här har vi dom omtalade hängselbyxorna. Är inte så speciella eller unika men kände direkt att jag ville ha dom! Tror det är tyggrejen i mitten som gör att jag gillar dom så mycket haha. Dom är lite långa i benen dock så ska klippa av en bit och vika upp så blir det pörfekt. 
 
 

lila hulken..

Nu ni! Fick precis ett sms från Linn som godkände att jag la ut bilden på henne i den lila skinnjackan. Hon ser ju riktigt badass ut eller hur, "The Purple Hulk"
 
 
 

fränsch hått dågg..

Hola kamrater! När alla mina hemstädningar var klara för dagen så träffade jag Linn på stan, vi skulle leta lite inspiration till temakalaset vi båda ska till i helgen. Temat är guld och jag tror att jag hittade den perfekta detaljen till min outfit. (men håller lite på det tills vidare). Vi var båda lite småhungriga sen så vi gjorde ett stopp vid en korvkiosk, eller en vagn var det väl egentligen men ni fattar! Linn skulle ha en french hot dog eller "fränsch hått dågg" som man också kan säga, ska det vara gävlemål eller haha?
 
 
När vi tryckt i oss våra korvar så åkte vi till erikshjälpen, vi gick runt där hur länge som helst och vi kom båda därifrån med lite saker. Linn köpte ett par solglasögon,ett linne och ett lila "rör" som egentligen var till för whisky men hon ska ha pasta i! Jag köpte ett par superfina hängselbyxor/shorts, jag vet jag vet jag har redan ett par men dom här var så fina (ni ska få bild när jag ätit). Köpte tre ölglas till pappa också som han ska lägga till i sin samling av olika märken. När vi var där så provade Linn en lila skinnjacka som hade enorma axelvaddar så såg skitkul ut, jag tog en bild men tror jag kommer bli slagen om jag lägger ut den så bäst att låta bli..
 

läxor=cash..

Ligger och snoozar halvt vaken och tittar ut genom fönstret, undra hur länge till det kommer vara ljust ute vid den här tiden? Hursom så hade jag en jättekonstig dröm inatt, jag drömde att jag var helt luspank och för att tjäna pengar så hängde jag utanför skolor (i Uppsala av någon andledning)och gjorde läxor åt folk. Ja vad säger man om det, minns inte vilka sorts läxor det var men om det var matte har jag nog gett många IG eller numera är det kanske F man får till dom rika lata ungdomarna. Meeeen nu var det bara en dröm så ingen behöver lida över min pinsamma brist på mattekunskaper.
 
Ska försöka ta mig ur sängen innan halv iallafall för måste duscha och vill gärna hinna med frukost idag innan jag börjar min städturné. Ha en bra tisdag!

 


tom odell..

Lyssnar på denna karl,man,kille,grabb,pojke. Han är född 1990 så vet inte riktigt vad han går under för "kategori". Hursom så har jag nyss upptäckt hans musik (genom min syster) och gillart, skön musik att lyssna på nu så här till kvällen när man ligger i sängen och browsar runt på internet tills jag somnar. Vill ni höra en av hans låtar klicka on tha länk- Another Love
 
 

ängel..

Skulle ta en helt vanligt egobild men måste ha blivit nåt fel med ljuset precis innan för allt blev ju vitt och mitt hår syns knappt, det må vara väldigt blondt men det är väl då inte kritvitt haha. Ritar man dit en gloria och klistrar på ett par vingar (som jag har gjort) skulle jag nästan kunna misstas för en ängel, eller kanske inte..
 
 
 
 

mössa..

Det som ligger topp tre på min "måste/vill köpa" lista just nu är en sån här vinröd mössa. Jag har redan en grå,svart,grön och en konstig röd men vill gärna ha en mörkare nyans så ska försöka hitta en! Kommer bli sweet att ha nu till hösten tror jag, min vintergarderob består till större delen av svart så kan vara snyggt att ha en färgklick på huve iallafall. Den ska vara ännu mörkare hade jag tänkt mig men den här modellen, den rostbruna var snygg den också tyckte jag!
 
 
 
 

vantar..

Imorse var det första morgonen som jag faktiskt tog på mig vantarna när jag skulle cykla till jobbet. Det var kallt vid sextiden men som vanligt så kom solen fram några timmar senare och då blev det varmt igen. Hade först en halsduk också men det blev för varmt så den slet jag av mig nästan direkt! Har haft en relativt slapp dag idag faktsiskt-3 företagsstädningar,en hemstädning+fönsterputs och sen två backstädningar. Tänk vad man hinner med på bara några timmar när man är uppe i ottan. 
 
 
Jag upptäcke ganska fort idag också att jag valt helt fel byxor för att städa i. Dom sitter ganska löst redan så nu när jag konkat runt på grejer, gått upp och ner för trappor, krupit runt på golv(ja ni fattar)har jag fått dra upp dom var femte sekund. Imorse på vianor när jag hade två soppåsar i ena handen och dammsugaren i den andra så kände jag hur byxorna började glida ner för femtioelfte gången, väldigt klumpigt kunde jag dra upp dom igen men måste ju sett helt stört ut haha (självklart så jobbade den snygga killen också). Så note to self, ta inte dom byxorna igen!
 
 
 

1321..

Serien som jag skrev om igår heter så som bilden säger. Kort serie med 10 avsnitt och 10 min på varje ungefär. Jag gillade den faktiskt, går fort att kolla igenom och är väl en typisk ungdomsserie skulle jag vilja påstå. Låten som är i introt och i eftertexterna gillar jag också, inte hört den alls tidigare tror jag men nu har jag redan hunnit spela den flera gånger! Vinsten heter bandet och den här låten är det enda dom gjort såvitt jag med men vore kul om dom gjorde fler. Vinsten- Luckiest Girl
 
 

urs..

Jag gjorde precis misstaget att släppa ut katten, han kommer ju säkert komma hem med en mus eller nåt och stolt visa upp den och jag kommer väl reagera som jag brukar, hoppa upp på närmaste stol medans jag skriker något i stil med "URS, NEJ, SLUTA,SLÄPP DEN,FY,SNÄLLA SLUTA".  Är den död redan så är det inte lika "läskigt", men när dom helt plötsligt börjar röra på sig och springa fram och tillbaka och där det lilla pipet dom gör! För några dagar sedan så hade han lämnat en mus precis utanför altandörren sa mamma, gross. Men är inte bara mössen jag tänker på, nu måste jag hålla mig vaken tills han kommer hem igen för kan ändå inte sova om jag inte vet han är hemma och jag kan låsa dörren. Så kör igång ett till avsnitt av en serie jag hitta på svtplay nu medans jag väntar. 

lika?..

Skitdålig bild jag vet men är inte handlingen till den här filmen väldigt lik den till The Island?
 
 
Okej när jag letade fram handlingen till filmen (The Island) så insåg jag att det inte var så mycket mer än att i båda filmerna finns det kloner av andra människor. Men det är ändå en ganska stor likhet om man säger så eftersom att huvudhandlingen är att dom är som donatorer till sina "skapare". Så här stod det i stora drag vad filmen handlade om. 
 
Lincoln Six Echo is just like everyone else-he's waiting to go to the island-the only place left in the world to actually live a life. But Lincoln accidentally finds the scary truth behind the Utopian award: they are clones, generated to provide replacement organs and parts to the owners of insurance policy. 
 
Varför tar jag upp det här då undrar ni kanske? Jag vet inte riktigt, ville ju se till att blogga mer och då händer det väl att sådana här små grejer dyker upp haha.

 
 
 
 
 
 

ansiktsmask..

Tog på en ansiktsmask för att fräscha upp mitt ansikte lite! Eller ett försök till att fräscha upp det iallafall. Den första skulle rengöra på djupet och den andra för att ja återfukta som det står på. Nu är det mjukt och gosigt på kinden och finnarna syns inte lika mycket iallafall så det är väl ett plus antar jag. Finns det ingen supermask som drar ut all skit så att säga haha, den skulle jag vilja dra på i så fall. 
 
 

våfflor..

Man måste ju äta också och kände för att lyxa till det lite idag så gjorde våfflor! När jag såg jordgubbarna på förpackningen blev jag så sugen på att ha det till också men vi har inga hemma så får bli en annan gång. 
 
Smeten ser vidrig ut 
Det börjar arta sig, skönt att vi har ett våffeljärn med två formar(?)nu istället för den gamla med en bara som det dessutom tog sån tid att göra i. 
Obligatoriska "fin" bilden av våfflorna när dom var klara
Och hur det såg ut när jag faktiskt skulle äta dom haha, gött var det och nu ska jag inta soffpositionen framför tvn ett tag. Kanske ska slänga på en ansiktsmask lite senare också, mitt ansikte lider av dryga finnar!
 
 

barbent..

Hemma från ica nu och jag tror faktiskt att jag lyckades komma ihåg allt jag tänkt köpa, brukar alltid vara nåt jag glömmer annars. Jag gick ut innan och kände om det var varmt eller kallt ute, det är varmt men blåser kallt kom jag fram till. Ville gärna vara barbent minst en gång till innan hösten helt tagit över så tog chansen/risken och det blåste som sagt lite kallt ibland men frös inte så jag är nöjd! 
Jag köpte den andra juicen som jag funderade på för ett tag sedan också. Ville ha juice och passade på att testa den här då (kan säga att den var skitgod!)
 
 

bättre sent än aldrig..

Jag känner att jag har börjat slarva med bloggandet igen, skärpning! Min helg har hittils varit fylld av ångest iallafall. Allt började igår när vi skulle städa på SF, först så försover jag mig så jag får hetsa ner på cykeln (jag har nycklar och kod in), sen får jag och Tess vänta utanför ändå för den tredje tjejen har inte dykt upp än. Efter ett tag så går vi in för vi kan inte vänta hur länge som helst utan måste köra igång, väl inne så ser vi att det är kaos överallt och hissen fungerar inte just nu så vi fick ta trapporna ner med alla moppgrejer och dammsugaren. Eftersom det var premiär på Snabba Cash i fredags så var det värst i dom tre stora salongerna, två sopåsar gick åt bara till allt vi samlade in mellan raderna! Inne på toaletterna var inte bättre, det såg ut som att någon hade kissat över hela golvet, vad är det för fel på folk!? Eftersom vi bara blev 2 för den tredje tjejen hade migrän visade det sig och kunde inte komma så blev vi lite sena med allt och både personal och besökare börja välla in för den första visningen. Jag slängde ut alla soporna i korridoren bakom och det bildades en stor sopmur som vi sen fick pressa oss igenom. Tillslut när vi fått undan allt och börjar gå med dom överfyllda vagnarna till "soprummet"  så går en påse sönder och det forsar ut läsk på både mig och Tess, vid det här laget så är båda trötta,griniga och ångestfyllda för hände så mycket på kort tid och stressen var på max. Men bristningsgränsen sprack när vi kom tillbaka och ser att det redan har varit någon och spillt popcorn vid borden, då lessna jag helt. När jag kom hem så duschade jag och sen låg jag i soffan hela dagen med datorn och kollade serier/film för hade ingen som helst lust att göra något annat.
 
Imorse började det dåligt med larm som krångla och sen ännu fler soppåsar som läckte men vi blev klara i tid och idag så fick vi goda mackor till frukost nere på cafeét så jag kommer kunna ta mig utanför hemmet idag iallafall. Ska ner till maxi snart och köpa tvättmedel och byta gasflaska till sodastream grejen, ska väl kanske inhandla lite mjölk och dylikt så det faktiskt finns mat när mamma och pappa kommer hem igen också. So long!
Så här kände jag igår
 Och så här är det idag
En klar förbättring i psyket haha, har t.o.m målat naglarna!

RSS 2.0