VARM CHOKLAD OCH KAKTUSAR

Det här är för övrigt min fredagkväll: varm choklad med marshmallows, ansiktsmask, youtube och fönstershopping (med risk för faktiska köp) på ASOS. Har just avslutat ett 2 timmar långt samtal med Linn under tiden hon varit i Valbo och letat jeans också! Är skönt med några sådana fredagar också för omväxlingens skull haha. Älskar btw mina minikaktusar som jag fick av Felicia och Dennis och som Sandra har fixat placering och plantering i små koppar..grejer till.


HEJ ALLIHOPA NU ÄR JAG TILLBAKA

Jag har inte skrivit något de senaste veckorna för mitt huvud har varit all over the place med flytten och att komma i ordning i nya bostaden. Samtidigt har jag inte helt kunna slappna av och njuta eftersom att jag skjutit upp att städa och verkligen bli klar i studentrummet. MEN, nu är ALLT klart. Jag har städat under veckan och idag lämnade jag tillbaka nycklarna så nu är jag finished, finito, färdig!
 
Jag kan på riktigt njuta av min alldeles egna lilla källarlägenhet!
 
Imorgon så har jag tänkt att ge er en riktig bildbomb av hur det ser ut här hemma! Och förhoppningsvis så kommer jag få lite mer inspiration framöver att blogga mer.
 
Ses imorgon

LIVETS UTVECKLING

Jaaa jag fick en lite udda "läxa" igår kan man säga haha. Jag minns inte exakt hur det började men vid nåt tillfälle så hade jag och min kollega (och sedan resten av avdelningarna) hamnat i den uråldriga frågeställningen:

 
Vad kom först, hönan eller ägget?
 
Ingen hade nåt egentligt bra svar så jag sa att jag skulle kolla upp det tills imorgon (idag). Diskussionen fortsatte och nu hade vi hamnat i "livets utveckling". Alltså från inget till typ nu. Väldigt svår fråga att svara på bara sådär, så jag fick i uppdrag att kolla upp det också!
 
Jag måste säga att jag tyckte det var förvånadsvärt kul och intressant att läsa och försöka hitta svar på frågorna vi ställt oss. Vi får se idag om min efterforskning kan ge oss lite svar idag då haha.
 


RSS 2.0