gävle stadsfest..

Under kvällen så har jag varit med Linn och vi gick runt på stan och trängdes med resten av gävleborna. Kollade på en asläskig karusell som snurrade både upp och ner och mot slutet så snurrade sittplatserna också! Åt en langos för första gången, ingen stor smakupplevelse tyckte jag själv men ändå gott. Linn tyckte att hennes var godare (den med räkor) så kanske skulle tagit den då. Sen gick vi till boulogern med läsk och billiga chokladbollar! Satt där länge och planerade våra framtida semesterplaner och drömde oss bort i fjärran haha.
Inne på toaletten så fanns det en "fin" dikt som jag ville dela med mig av, har tagit mig hem nu och ska strax krypa ner i sängen och sova några timmar och sen upp igen och tjäna pengar! Go natt
 
 

fast..

Det blev bestämt av vår bostadsrättsförening eller nåt att alla dörrar skulle målas om så nu har det varit folk här några dagar och målat. Det var tydligen för jobbigt att flytta på flugan/myggan/oidentifierbara insekten innan man drog med penseln upptäckte jag imorse.Senare hade dom tydligen tagit bort den sa mamma men ändå!
 
 

telefoner så många telefoner..

Gu vad svårt det var att hitta en telefon! Fattar ju ingenting om hur mycket internet man får, vilken som passar mig bäst, vilken man får mest för pengarna för och bla blA BLA

go kväll..

Har jag lärt mig någonting under dom här veckorna på jobbet så är det att om man blir upphämtad innan klockan 7 för en flyttstädning så är det antingen ett stort hus eller så ska man åka långt. Idag var det alternativ nummer 1, stort hus med källare! Jag och en annan tjej höll på där hela dagen och kom hem för kanske 2 tim sedan. Har ätit och badat och nu ligger jag i sängen och har vänner i bakgrunden på tv med datorn i knät. 
 
Ska börja leta ny telefon också (nu blir du glad va, du vet vem du är) , den jag har nu har krånglat en hel del på sistonde så är väl dags kanske. Den höll iallafall nästan ett år för att vara så pass stenålders som den är ändå. Frågan är ju bara nu vilken sorts telefon man ska välja..

mynt..

Sopade fram lite mynt idag på sf, tack till vilka det än var som satt i salong 3 och 5. Hittar jag fler mynt nästa helg så kan jag köpa en piggelin glass! 
 
 

randiga..

Jag vet inte riktigt om det här är något jag skulle kunna ha, när jag kollade på senaste säsongen av misfits för några veckor sedan så återupptäckte jag ett par leggins en tjej har i ett avsnitt. Redan första gången jag såg dom så började jag tänka att det iallfall var något jag skulle vilja prova. Glömde väl bort det efter ett tag men nu så såg jag dom igen och vill ännu mer prova ett par! Kanske kommer se för jävligt ut eller så kan det faktiskt se bra ut, det vet jag inte förs än jag har provat. 
 
 

bamse..

Låg i hängmattan tidigare idag och läste i en sån där filmtidning man kan ta på sf (ja jag tog en tidigare idag) och vad får jag se om inte att det kommer en NY Bamse långfilm! Bamse var typ hela min barndom, jag premenuerade väldigt länge tills jag blev hästtjej och då blev det Wendy istället haha. Men fortfarande kan jag ha igång filmerna när jag ska sova eller bara när jag vill ha bakgrundsbrus. Risken är stor att jag seriöst kommer vilja se den här filmen..kom igen jag kan ju inte vara den enda som vill uppleva lite nostalgi!
 
 
 
 
 
 
 
 

neeeeeej..

Mina favoritsolglasögon har gått sönder! Blev skitdeppig när jag upptäckte att ena bågen hade lossnat, vet nån om man kan laga dom på nåt sätt? Vill INTE slänga dom, tejpar om det inte går med något annat haha.
 
 

skor på rea..

Var som vanligt på SF imorse och efter det så åt jag och Astrid lunch på stan. Jag tog en parmaskinka och mozzarella sallad men vet inte om jag kan gå med på att det faktiskt var mozzarella, den var för kompakt och hade en konstig smak. Hursom så tog vi en runda genom alla reor sen och jag hittade faktiskt ett par skor för 49kr! Inga sommarskor direkt men som alla påpekar hela tiden så är hösten snart här (har grov angst). Blev lite kär direkt när jag såg dom och sen när jag såg prislappen så blev kärleken ännu större. 
 
 
 
 

inte igen..

Har "fixat" utväxten på håret under kvällen men det blev som vanligt mest bara gult så måste köpa mer färg imorgon (borde ha lärt mig nu). Sen så glömde jag tiden på efterbehandlingen också så nu är mina toppar härligt lila/grå och jo jag jobbar imorgon så det kommer ju bli kul! Ska ta mig igenom dagen och sen åka snabbt till maxi.

Annars så har jag farit runt till både Tierp, Hållnäs, Älvkarleby och stigslund idag+företaget i stan vi var på imorse. Ska väl drömma mardrömmar om mitt hår nu så vi hörs imorrn, pöss


en kväll med linn..

Efter att ha jobbat klart för dagen så åkte jag hem och bytte om och sen ner till stan igen för att träffa Linn, hon hade med sig sin supersöta hund också. Jag hade inte fått i mig nån mat under dagen så vi stannade till på subway och jag köpte mig en gudomligt god macka! Det var ganska svårt att ta sig fram på stan eftersom sean banan var sommarkvällsartist och jag fattar inte hur han kan dra så mycket folk dit (halva gävle var ju där typ). Så fort jag hade fått min macka så sprang vi haha. Vi gick genom boulogern och satte oss vid ett fik som stängde precis när vi kom så blev lite öde där då, jag försökte ta någon slags topmodel bild med hunden också men det gick ju sådär..
 
Vi vandrade runt i parken ett bra tag och lekte med pinnar och badade lite (inte vi då) sen vände vi och gick mot gävle strand istället. Där satt vi nere vid vattnet och såg på när en tant försökte få sin hund att bada och hämta nåt i vattnet (gick sådär) medans några killar spelade nice musik i närheten. Tillslut så försökte tanten nästan putta i hunden och då började både vi och killarna skratta, när hunden sprang mot dom och Linn följde efter viskade jag åt henne att köra hundtricket haha. Nåt funkade iallafall för när vi gick sen så sa dom glatt hejdå. Innan det blev mörkt och kallt så var himlen jättenfin. Tog bussen hem sen och nu ska jag bums i säng för blir tidig morgon! Go natt
 
 

grön..

Letar klänningar till bröllopet och Sandra tipsade om den här! Jättefin och precis den färgen jag ville ha. Ska leta runt lite mer men om jag inte hittar på nåt annat så kommer det nog bli den här faktiskt.
 
 

cykel..

Jag fick mig en lugn dag faktiskt, tre företagstädningar och sen en flyttstädning. Hemma nu och sitter i solen som börjar övergå till en massa blåst istället! Ville ju ligga ute ett tag men är inte skönt när det flyger gräs och skit på en. Ska vara ute en stund till men fortsätter det får det vara nog! 
 
Gjorde förresten mitt premiäråk på den här imorse. Jag brukar låna mammas cykel (min blev stulen i Uppsala innan jag hann hämta hem den) men idag ville hon ha den så jag fick ta Staffans istället, varje gång jag skulle stanna fick jag se till att inte bara slänga ner benet för då hade jag garanterat hamnat på marken haha. 
 
 

klockan fem..

Vad lätt kroppen och hjärnan hoppar tillbaka till gamla mönster. Var ledig två dagar men känns som typ en vecka! Det var riktigt jobbigt när klockan ringde så jag hoppas på en lugn dag för är noll peppad på jobb just nu


jordgubb/lime..

Har ju en svaghet för kombon jordgubb/lime, såg reklam nyss för en yogurt med just den kombon! Den har säkert funnits länge med det är sällan jag köper yogurt så har inte kollat in vad som finns på sistonde. Den här kommer garanterat att stå på inköpslistan nästa gång, vill testa! 
 
 
 
 
 

möhippa..

Igår så hade den stora dagen kommit (näst stora dagen) Felicias möhippa!!
Sammanlagt har jag säkert upp mot en 200 bilder så kan ju självklart inte lägga upp alla här, men den här som togs med Elinas kamera på hela gänget får ni idag iallfall. Kommer fler senare, var en skitkul dag och det tror jag alla tyckte. Det blev många hejdå och kramar när vi skildes åt och det viktigaste var ju att Felicia var nöjd med det vi hade planerat och det var hon! Tack till er alla återigen och pöss på er <3
 
 

god morgon..

morning bitches, idag är det fredag men känns som det är typ måndag eller nåt. Igår kväll så bestämde jag mig för att lägga mig extremt tidigt (okej inte så extremt) för att ta igen lite sömn som jag missat under veckan. La mig kanske 9-10,satte igång en film och strax efter måste jag ha somnat. Men sov hela kvällen och natten och när larmet gick så kände jag mig faktiskt ganska "pigg". Blir hemstädningar idag vad jag vet så kommer nog bli en lugn dag. Nu ska jag fortsätta äta min frukost, ha de bra

torsdag..

Varje Måndag och Onsdag så är jag och en till tjej på vianor och städar och det är ganska tidigt på morgonen så man hinner inte alltid vakna till när man är där men det gör inget för båda kan det stället så bra nu så man gör allt automatiskt. Imorse kom vi dit och inbrottslarmet tjöt för fullt! Det hade tydligen flugit in en fågel som satt igång det, det lät väääldigt högt så den här torsdagen blev jag klarvaken trots att det var så tidigt!

När vi var klara där så åkte jag ut till sätra för min vanliga hemstädning och den här gången skulle dom ha fönsterputs också. Missade bussen med 3 min, nästa skulle gå om 1 timme så jag började gå mot centrum istället för att bara sitta. Väldigt varmt och var en fin promenad, efter kanske 20 min blev jag dock trött så då satte jag mig i närmaste busshållplats och väntade ändå haha

 

 
 

 


efterlyses..

Just dom här skorna har jag tittat på förut många gånger, förra året så gick dom åt så jevla fort så hann knappt tänka på om jag ville ha dom innan min storlek var helt slut. I år så tänkte jag bida min tid för visste att dom skulle hamna på rea efter ett tag. Men när jag förra veckan såg att det bara fanns 1 par kvar av min storlek vågade jag inte vänta längre, provade ena och det kändes och såg bra ut så bestämde mig för att köpa dom (trodde jag ja). Den sko jag provade som var en 39, den andra (enda) skon som fanns kvar var en 36..
Nåt smartskaft har alltså tagit en 36a och en 39a med sig hem. Nu har jag gått nästan varje dag och kollat om rätt sko har kommit tillbaka men icke. Bittert att se den där nu också på rea utan att kunna göra något åt det. 
 
 
 

sommarkväll..

Ja som jag skrev sist så skulle jag iväg och vara social. Träffade Astrid och vi åkte ner på stan och kollade in den tredje sommarkväll onsdagen!
 
 
Klädde upp mig lite och begav mig ut
 
 
Det fanns roliga karuseller,lotter,chokladhjul, stånd med fula kläder/kepsar/solglasögon/ballonger och massa godisstånd
Dom här såg särskilt roliga ut!
 
 
Inne kunde man sjunga karaoke och en liten tjej sjöng en väldigt fin version av lilla snigel haha
 
 
 
Jag var hungrig så vi gick och köpte varsin Subwaymacka och de enda lediga sittplatserna på torget var bakom den här, ja vi kunde ha satt oss någon annanstans men vi ville iallafall höra det som pågick på stora scenen. Jag delade tydligen också en cola med Elin, men jag kände mig självisk så drack upp hela själv! 
 
 
Vi kände oss sugna på något gött sen så vi köpte tre stycken remmar och delade på, alla tre var sura smaker (sur smultron/sur äpple/sur annanas)
 
 
På scenen stod en kille och gjorde en massa trolleritrick men slängde också in "roliga" skämt/gåtor. 
Jag och Astrid var förmodligen dom enda som skrattade genuint.
 
 
När vi kände oss klara på stan åkte vi till maxi för jag behövde köpa mjölk och blev skyldig Astrid en krona så betalade tillbaka den genom att köpa ett tuggummi åt henne haha. Nu sitter jag på baksidan och skriver och lyssnar på stämmningsfull musik, ska in snart för nu är solen helt borta och börjar bli lite kyligt faktiskt. 
 
 

jacka..

Är så himla nöjd med mitt senaste traderaköp, är en jacka som jag länge länge velat ha från Monki men har känt att den varit lite för dyr för mig. MEN så ser jag den en dag när jag är ute och bläddrar bland sidorna på tradera! Lägger ett bud men förväntar mig inte att få den för måste ju vara fler som vill ha den men icke, för 150 spänn (inklusive frakt) så blev den min! Har för mig att den kostade upp mot en 400 i butik så gjorde ett bra kap där hehe. När jag skulle fota jackan så såg jag att jag har väldigt många hårband också, har faktiskt ett på mig nu t.om. Har väl hamnat lite i en sån period, skönt när man jobbar att ha något som håller undan håret+att man känner sig fin när man jobbar trots svettpärlorna som sakta rinner ner. Nu ska jag åka iväg och vara lite social, vi hörs
 
 
 

nystart..

Go kväll mina vänner! Jag bestämde mig tidigare idag för att jag ville börja om på nytt med den här bloggen. Jag ville ha en nystart för brist på bättre ord. Inför hösten nu så kommer det hända mer och det kommer att bli roligare att skriva och därför kommer det också bli roligare för er att läsa. Har tagit bort alla gamla inlägg just nu för att det verkligen skulle kännas som att jag börjar om på ruta ett igen och att det inte ligger något och ''skräpar i bakgrunden". Så det är så det ligger till, ska ta mig en dusch nu så kan jag sova lite längre imorgon. Ha det bra!
 
 

bada..

Gjorde ett litet spontant besök hos Linn i Skutskär idag under kvällen. Vi hade båda bestämt oss för att vi skulle bada och trots att vi missade de bästa soltimmarna så var det ändå varmt och skönt ute! Men i vattnet så var det då inte lika varmt haha. Men nu har man iallafall badat minst en gång i sommar!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0