INTE SPONSRAD

Kan börja med att säga att jag INTE är sponsrad av apple för att skriva det här (varför dom nu ens skulle göra det haha).

 Jag har ju gått och blivit med apple tv och WOW säger jag bara! Säger som man alltid brukar när man upptäckt nåt, "varför gjorde jag inte det här tidigare??". Det är ju hur smidigt som helst! Om ni inte riktigt förstår min euntasiasm över det här så ska jag be om och få tala om att jag hittils kollat alla mina serier, youtubeklipp och filmer på min lilla telefon! Förstår ni nu varför jag är så glad att kunna se allt på tvn istället haha. Jag har inte skaffat netflix än men det känns som att det kommer dyka upp inom en snar framtid det också!

DET HAR KOMMIT!

Om någon frågar mig vad jag gillar minst med mitt jobb så kommer svaret både fort och enkelt, föräldrarna. Det är faktiskt så haha. Inte alla och inte alla dagar men idag är det definitivt så. När man måste ta samma diskussioner om och om igen och man vet att det kommer bli likadant nästa gång ändå. Men nu ska jag inte deppa ner mig (eller er för den delen) för jag fick hämta ut ett efterlängtat paket idag!
 
That´s right! LUSH <3
 
Jag fick även med två prover, duschgelén doftar riktigt gott!
 
Parfymen not so much haha.
 
Resten har ni ju redan sett egentligen men det är ju alltid roligt med bilder!
 
 
 
 
 
Jag märkte nu att båda jellybomberna har "The Big Sleep" på klistermärkerna, minns inte vilken som är vilken men den ena ska vara "Green Coconut" iallafall haha. Jaja, det är ju uppenbarligen två olika så gör ju inte så mycket egentligen men blev lite paff bara.
 
 
 
Jag får ju nästan göra en del tre av det här, när jag testar allt menar jag. Det blir iof inte alla på gång så det blir många delar i sånt fall. Ni kan helt enkelt räkna med uppdateringar om varje produkt när jag testar dem! Jag ska ju hem till Gävle i helgen igen (Staffan är fortfarande hemma) så jag kommer ju garanterat hinna testa minst 3 eller 4 hehe.
 
Nu måste jag läsa läroplanen inför planeringsdagarna som vi har imorgon och på fredag. Vi ska dels diskutera en massa men vi kommer också att få utbildningar inom HLR (mest fokus på hur man gör med barn såklart) och tror vi ska ha en till brandutbildning men jag är inte säker. Det kommer bli mycket de här två dagarna iallafall så mycket kan jag säga haha.

6 ÅR

Hola! 
 
Jag är helt tom i skallen just nu bara så ni vet (man vet aldrig vad som skrivs då). Jag öppnade imorse och eftersom att vi hade APT idag var det ingen idé att jag åkte hem emellan så jag stannade kvar och greja på avdelningen. 19.30 började jag cykla hemmåt! Då hade vi suttit 45 min innan och försökt få ihop vårat schema så alla småbarnsavdelningar hinner med sina planeringar. Hursom så TROR och HOPPAS jag att vi kom fram till en bra lösning för alla.
 
På vägen hem hämtade jag ut ett paket som dels innehöll ett par hängselbyxor i mjukt jersey-matrial. Jag ska ha på mig dem imorgon har jag bestämt så kan fota och visa er då! Det innehöll även Sandras bästade present! Jag och Sandra firade nämligen 6 år som bästade igår! Det var exakt 6 år sedan som vi satt på varma gubben och vi "bestämde" oss för att bli bästisar haha. Låter som att vi var typ 7 år men vi var ju..17? (låter fel men vi var inte små är min poäng haha). Vi firade med middag hemma hos Sandra och Oskar som också fick vara med. Sandra hade gjort pulled beef och vi åt det som tacos. Jag hade ansvar för efterrätten och tanken var att jag skulle göra tobleronémoussé med hallon och grädde till. Det blev inte så haha. Vi skämtar ofta om att när jag bakar hemma hos Sandra går nåt ALLTID fel och det gjorde det idag. Det kom vatten i skålen när jag smälte chokladen och det blev ganska snabbt mer som en fudge så vi bestämde oss för att improvisera istället. Det blev faktiskt väldigt lyckat måste jag säga, mastigt men gott!
 
Jag döpte vår kreation till En krispig suprise! och den bestod av:
Digestivekexbotten
Chokladen
En krossad maräng (krispet)
Mer choklad
Grädde
Hallon
Chokladspån
Citronmeliss
 
Jag fotade självklart vår fina efterrätt och först tyckte Sandra att vi skulle ha i ett ljus för att det skulle se bättre ut.
 
Sen sa hon "vänta vänta, det ser bättre ut med en sked"...
 
Så här har vi dem, riktigt nöjd faktiskt!
 
Jag fick också jättefina blommor!
 
Vi hängde i soffan sen. Jag och Oskar kollade ikapp (ett avsnitt bara haha) Game of Thrones och sedan kollade vi Idol. Eftersom att jag skulle öppna nästa idag (idag) åkte jag hem vid 22 för att hinna sova lite också men det var kul att ha lite catchup!
 
Nu ska jag sova för jag är som sagt heeeelt slut. Har lite sovmorgon imorgon iallafall (thank god!).
 
God Natt

LUSH LIFE

Det hade varit en tatuering för mig, jag lever ju verkligen för Lush och deras produkter haha.
 
Häromdagen så gjorde jag en ganska stor beställning och allt var sånt som jag inte har provat innan dessutom. Jag ser speciellt fram emot deras nya "jellybomber", har aldrig testat det förut så kommer bli ett intressant exprement! Här är vad jag beställde:
 
 
Ps. Jag har testat Chai Latte pulvret nu, riktigt gott! Eller så gott det kan bli när man gör det hemma liksom haha.

FÖRLÅT..FAST ÄNDÅ INTE

Jag måste nästan börja det här inlägget med ett förlåt..fast utan att mena det. Jag säger bara förlåt för att jag borde. Jag har nämligen ägnat större delen av kvällen med att titta på olika JULgrejer! Vi har haft filmkväll här hemma kan jag tilllägga och då är det nästan standard att jag kollar mobilen samtidigt. Jag hänger med i filmerna ändå och vi har inte sett några filmer som kräver konstant uppmärksamhet haha.
 
Hursom så har jag kikat på diverse julpynt och inspirationssidor för jag är helt enkelt en sucker för jul okej!? Jag tittade faktiskt också på halloween grejer, jag är ju främst julnörd men älskar också "teman" överlag. Så varje chans jag får att dekorera sönder mitt hem utefter ett tema är ju drömmen haha.
 
Något jag verkligen vill hitta (och inte bara till jul och halloween) är fina guvernanter..eller vimplar säger man kanske. På Talking Tables hemsida hittade jag riktigt fina! Deras grejer är för övrigt drömmen för den som gillar teman och saker som är lite quirky.
 
Länk till hemsidan hittat ni här!
 
Här är några av sakerna jag pratade om:
 
 

EN SÅNDÄRA HAUL

Det är så synd att jag har tappat det här med bloggandet de senaste veckorna eftersom att det har hänt så mycket kul som jag nu i efterhand önskat att jag delade med mig av till er på en gång! Det största som hände var självklart Sandra och Oskars bröllop!! En helt underbar (och natt för den delen haha). Det var tårar, skratt, kramar, god mat, tal, dans, tipsrundor, falska vinnare i tipsrundan, spex, photoboot osv osv!
 
Men för att ta er tillbaka till nuet, jag befinner mig just nu i Gävle hemma hos mamma och pappa. Staffan är på besök från Prag så självklart ville jag åka hem och träffa honom! Jag och mamma har precis kommit hem från en tur till Valbo där jag köpte lite smått och gott och jag har ÄNTLIGEN införskaffat apple tv. Nu kan jag titta på mina filmer/serier/youtubeklipp på "storbild" (det är stort när man jämför med telefonen haha).
 
Det andra jag köpte var detta!
 
1. En ljuslykta som jag tänkt ha på golvet, men ser det för konstigt ut får jag ställa upp den på bänken haha.
2. En anteckningsbok, behövs alltid.
3. En kalender, skriver ofta upp i telefonen om det är nåt men jag gillar att ha det "fysiskt" också.
4. Chai Latte (ääääälskar det). Man ska bara tillsätta varm mjölk alt. varmt vatten tydligen!
5. Batteriljus + Batterier till ljuset. Tanken är att jag ska ha det i lyktan så slipper jag tänka på att det kan droppa ner stearin osv. Ska nog köpa fler faktiskt.
6. En måttsats, har en i koppar redan men den här hade flera olika mått angivna på varje "mått" vilket jag gillade!
 
Mitt i allt kom jag på att jag ju köpte två saker till! Jag sprang in på Rusta en snabbis för att fylla på mitt parfymförråd. Jag har flera olika dofter som jag varierar mellan från samma märke (Star Extrême) och jag har nästan slut på Coconut och Madagaskar Vanilla så jag tänkte jag skulle köpa fler när vi ändå var där. Båda var slut dock..MEN jag hittade två nya istället haha.
 
Den till vänster doftar Marshmallow och den till höger Intense wild berries. Båda är varmt välkomna till min samling.

SOMMARLOVET ÄR SLUT

Jag har knappt tid att skriva numera känns det som, det är en lögn, jag har all tid i världen egentligen men det händer/har hänt så mycket att det KÄNNS som om jag inte har tid att sitta ner och skriva haha. Med andra ord, jag är lat och tappar lusten innan jag ens har börjat.
 
Men dagens dag kan jag berätta lite om iallafall. Det var första officiella dagen på höstterminen. Nu är sommarlovet över och alla förskollärare är tillbaka osv. Jag har också träffat mina nya kollegor! En ny förskollärare och en ny barnskötare + jag kommer vara på grön som är en småbarnsavdelning. Det blir nytt för mig iallafall, jag har ju varit med småbarnen och så men aldrig på "heltid". I höstas/under våren har jag varit på röd som är en storbarnsavdelning. Det kommer nog minst sagt bli intressant! Att vara med och starta upp en avdelning från början, skola in barn, vara med och planera och fixa med projektet. Allt det fick jag göra på röd också men det känns annorlunda nu på något sätt. Man måste ju lägga upp dagarna och planera på ett helt annat sätt än på storbarnsavdelningarna. Som sagt, det kommer bli spännande! Men vi kom bra överrens direkt så det känns skönt!

RSS 2.0