30 dagar..

HEJ. Jag tänkte att jag skulle göra en sådan där "30 dagars lista" igen och eftersom att det är 1 oktober imorgon så kunde inte tajmingen varit bättre! Listan jag valde var dock på engelska så jag översatte allt så gott jag kunde. En del "uppdrag" lät jag stå kvar på engelska, det är sådana uttryck som är ganska svåra att hitta en exakt översättning till (dessutom så låter en del bara bättre på engelska). Hoppas att ni ska tycka det är kul och att jag kommer ihåg att göra alla haha.
 
Dag 1 - Skriv lite kort om dig själv.
Dag 2 - 5 saker du gillar och 5 saker du ogillar.
Dag 3 - Din dag (i detalj).
Dag 4 - 3 slumpmässiga fakta om dig själv.
Dag 5 - 5 platser du vill besöka.
Dag 6 - Vilket band eller artist betyder mest för dig?
Dag 7 - Läser du? Vilka är dina favoritböcker i så fall?
Dag 8 - Tanken bakom ditt bloggnamn.
Dag 9 - Pet peeves. (något man inte tycker om)
Dag 10 - Om du bara kunde äta en sorts mat och dricka en sorts dricka resten av ditt liv, vad skulle det vara i så fall?
Dag 11 - Vad är ditt favoritcitat?
Dag 12 - Dina favoritfilmer.
Dag 13 - Vad finns i din sminkväska?
Dag 14 - Visa bilder på 5 "celebrity crushes".
Dag 15 - Ditt stjärntecken och om du tycker att det stämmer in på dig.
Dag 16 - Om världen skulle gå under imorgon, vad skulle du göra med din sista tid på jorden?
Dag 17 - Vad vill du bli när du blir äldre?
Dag 18 - Vilken typ av person blir du attraherad av?
Dag 19 - Morgonrutiner.
Dag 20 - Favoritbloggar.
Dag 21 - Turn on´s/Turn off´s. (vad som attraherar och inte)
Dag 22 - En bild på vad du hade på dig idag.
Dag 23 - Dina favoritminnen.
Dag 24 - Favoritmaträtter.
Dag 25 - Skulle du hellre dejta någon "alldaglig" med fantastisk personlighet eller någon "vacker" med tråkig personlighet?
Dag 26 - Nämn några saker som du tycker är mysigt.
Dag 27 - En bild på din handstil.
Dag 28 - Vad finns i din väska?
Dag 29 - En bild på dig själv.
Dag 30 - Dina favoritbutiker.

fågel..

God morgon! Ligger i sängen och bläddrar i en app med en massa olika bilder på tatueringar. Tycker att det är kul att bara titta igenom dem ibland, få lite inspiration till nästa liksom ;) Jag har faktiskt en favorit sedan länge:
Skulle nog aldrig våga göra den själv men jag tycker att den jättefin!!

produktiv..

Hej på er! Ja gårdagen var ju ganska ovärd haha. Låg hela dagen i sängen och ville spy i stort sett, det blev bättre mot kvällen men då hade jag ändå ingen lust att göra något. Jag har därför idag försökt vara superproduktiv genom att diska, städa och storhandla. Jag ska eventuellt träffa några från min kurs senare men det är inte helt bestämt än. När jag åkte hem från affären så lyckades jag hamna i en något pinsam situation också:
 
Jag stannar vid ett övergångsställe och det står redan en tjej framför mig. En bil tutar vid sidan om oss och jag vänder mig om för att se vem det är (såklart) men solen lyser mot så jag kan inte se om det är någon jag känner. Rent automatiskt lyfter jag handen och vinkar tillbaka ändå (utifall det är någon jag känner), vänder mig om igen och ser att tjejen framför mig också vinkar och säger strax efter "Hej"..som sagt, något pinsamt haha.
 
Nu tänkte jag fixa lite lätt lunch för jag är svinhungrig! Hade ingen yoghurt kvar imorse så kunde inte äta frulle. Hörs

illamående..

Jag vet inte om det var något jag åt igår men jag har varit illamående hela morgonen och det gör ont i magen till och från. Jag hoppas bara att det går över snart eller att jag faktiskt spyr, det brukar ju kunna bli bättre då. I'll keep you posted.

strumpa..

Btw, när jag skulle ta hissen ner från Sandra och Oskar så möttes jag av en strumpa på golvet.
Det kanske inte verkar så märkvärdigt men när man har sett en del skräckfilmer (tack och lov ingen ikväll) och det är sent ,mörkt och man har en fantasi som min så är det lätt att inbilla sig saker. Typ att någon blivit kidnappad.
 
I själva verket så är det nog någon som tappat en strumpa från tvättkorgen eller nåt men det tänkte inte jag på då inte. Jag tänkte som sagt mest på att jag skulle hitta en kropp utanför hissdörren när jag kom ner..som skulle sakna en strumpa på ena foten.

Bussrace..

Blev lite sent idag också men den här gången får ni ett inlägg iallafall.
 
Sandra ville till Gränby tidigare och eftersom jag inte hade något annat för mig så följde jag gladeligen med!
Det blev lite av en tävling mellan bussarna påväg dit faktiskt. Hon kom med 10:an och jag med 9:an och strax innan Gränby så var bussarna jämsides (som ni ser på bilden), Sandra vann dock med någon minut.
 
Hursom så köpte vi godis och dricka innan vi åkte hem för vi kände för en filmkväll denna afton. Den här gången blev det ingen skräckfilm utan vi fortsatte på "tonårs/chickflick" temat. Den första filmen som vi såg (Harriet the spy: Blog wars) var riktigt dålig men den andra (Revenge of the bridesmaids) var faktiskt helt okej. Dock innehöll båda dryga ologiska "romantiska" slut, I do not like that.
 
Eftersom Sandra ska iväg till flygplatsen tiiiidigt imorgon så var det dags för mig att åka hem när vi sett klart den sista filmen (hon kastade inte ut mig även om det låter som det haha). Är hemma nu och ska borsta tänderna och välja sovfilm är tanken. Saknar mina criminal minds skivor, somnar alltid bra till dem! God natt!

r.i.p..

Idag dog mina hörlurar. I början på veckan så slutade handsfree grejen fungera, sen så blev det tyst i ena luren och idag så blev det tyst i båda.
Eftersom jag inte vill gå runt i tystnad så var det bara att åka och köpa ett par nya. Jag gick till TGR först för jag visste att det fanns där och visst gjorde det det. Billiga och bra haha.
Det känns lite ovant att ha sådana där "kuddar" på men jag vänjer mig nog. Jag är bara glad att kunna lyssna på musik igen!

"boll"..

I brist på annat så kan jag visa er dagens frisyr:
En helt vanlig "bulle" på huvet blev det. Eller, jag försökte mig på att liksom vira en del av det mer blonda håret runt "bullen". Jag har nog dock lite för kort hår fortfarande för att lyckas göra det så som jag tänker mig att det ska se ut (jag tror nämligen att det kan bli ganska snyggt).

gårdagen..

God morgon! Jag kom hem rätt sent igår från Sandra och Oskar så hann inte skriva något. Dagen började iallafall med ett diagnostiskt prov som jag klockan 10.00 idag ska gå igenom med läraren (läskigt). Efter skolan så gick jag hem och käkade lunch och gjorde inte så mycket mer tills jag träffade Sandra. Vi åkte till Gränby för två huvudsyften, jag skulle köpa en multifärgad penna och Sandra skulle köpa grejer till hennes nya projekt! När vi var klara på Gränby så kom Oskar och hämtade oss och vi åkte till lite fler ställen innan vi åkte hem till dem igen.
 
Väl hemma så blev alla "pyssliga". Sandra höll på med sitt projekt, Oskar mekade med något och jag stod glatt och diskade haha. Till middag blev det hamburgare med TVÅ olika sorters dressing till (det ni) och till efterrätt så blev det kladdkaka med grädde (Björn hade anslutit sig till oss vid det här laget också). Resten av kvällen blev det mest tv-tittande och när Björn gått hem så kollade jag och Sandra på en film som hette "Princess protection program", den sög haha. Jo innan filmen (eller så var det efter jag minns inte) så visade Sandra och Oskar sina bilder från när de var i Polen förra veckan och jag fick en liten souvenir! Som ni ser är det verkligen "Bison Grass, det ligger ett grässtrå i med andra ord haha.

ben och jerry..

Jag har glömt att visa er något som jag upptäckte sist jag var i Gävle, nämligen detta:
Jag ville unna mig lite "lyxglass" en dag men visste inte vilken sort jag var sugen på. Jag var nära på att ta en av greek yoghurt glassarna för dom är svingoda, men när jag såg detta så tyckte jag att det var perfekt! Fick ju flera olika smaker på en gång liksom (dock så blev jag sugen på greek yoghurt nu när jag började tänka på det igen haha).

Efter att ha smakat alla så kom jag fram till att jag var inte så förtjust i fudge brownieglassen men den med caramel var jättegod! (och både cookie dough och strawberry cheesecake är ju klassiker). Roligt koncept!

vafan..

Har gått hem nu och satte precis på tv:n för lite bakgrundsbrus. Jag har ju bara 1:an, 2:an, 4:an och 6:an (och barnkanalen) så jag har inte så mycket att välja på. Nu blev det fyran iallafall och där visas "Timells skärgårdskök". Som jag har förstått det så bjuder de in olika kockar i varje program som de lagar mat med, hursom, så är det denna kock idag (minns inte vad han heter).
Nu till poängen med det här inlägget, titta på hans förkläde. Det ser väl inte så speciellt ut? Det tycker inte jag iallafall men vad han nu heter sa nyss att det hade kostat 15000 kr..vafan!? Ett helt vanligt (eller okej det verkar vara skinn eller läder av nåt slag men ändå) förkläde kostar nästan lika mycket som fyra månadshyror för mig haha. Han kan ju inte ha ont om pengar direkt om han väljer att lägga så mycket pengar på en sådan sak liksom. Det här blev lite som "dagens rant" nästan kände jag haha.

hjälp..

Ni stannar troget kvar trots dagar av tystnad ser jag, ska bryta den nu tänkte jag.

Jag sitter i skolan och försöker plugga inför det första diagnostiska provet i Latin imorgon. Jag säger försöker för just nu känns det ganska hopplöst. Hade jag struntat i att plugga så hade jag fått skylla mig själv, men nu har jag ju knappt gjort något annat än just det haha. Dagen efter (alltså onsdag) ska vi träffa läraren en och en för att gå igenom provet och se vad man behöver träna på. Det är ju bra i sig men jag är ändå nervös för att totalt faila haha.

Ska återgå till att försöka översätta texter nu, herrå!

true story..

Hittade en passande bild på 9gag om hur jag känner på lektionerna ibland haha.
Rubriken till löd: "That moment when you know nothing in class".

post-it..

Efter lektionen idag..
 
Som jag bara ska berätta en snabb sak om först! Vi slapp böja ord på morgonen för vi hade så mycket annat att göra och alla blev lättade haha. Det är en sådan ångest när läraren pekar på en och säger att man ska böja ett verb efter tex. 4:e konjugationen.., så sitter man där som ett fån. Innan lektionen var vi faktiskt några som pratade om hur svårt det är att hinna träna in en "tabell" innan det är dags för nästa.
 
..så åkte jag till TGR för att köpa små färgglada post-it lappar att sätta i min grammatikbok. Hade bara vanliga pappersbitar innan så det ser dels mycket bättre ut och det är lättare att hitta rätt sida eller vad jag nu skulle behöva. Win win

vers..

Har just skrivit upp en vers på armen för att jag kunna lära mig den lätt. Varför inte på ett papper? Jo för nu behöver jag bara titta ner på armen istället för att fumla med papper, så enkelt var det haha.
Versen är för övrigt till för att vi (vi som läser latin) ska få ett hum om vilka ord som räknas som maskulina och vilka som räknas som feminina. Jag insåg just också att jag har missat ett "n" i "feminina", har gjort samma stavfel på instagram tror jag haha (pinsamt).

pluggande..

Har klätt på mig och ska ta mig till skolan för lite mer ångestpluggande.
Det faktum att vi ska ha våran första tenta nästa vecka börjar sjunka in och jag börjar bli sjukt nervös redan nu. Men jag försöker att inte tänka på det för då blir det bara svårare att fokusera, så inget mer tentatänkande! Wish me luck

3D..

Igår kväll så åkte jag till Sandra och Oskar för att se skräckfilm, men inte bara skräckfilm utan skräckfilm i 3D!! Filmen vi såg hette "My bloody valentine" och det var faktiskt riktigt häftiga effekter ibland, sådana som gjorde att vi sa "wow" och "kolla" osv haha. Jag visade mig vara en riktig nybörjare i att använda dom där glasögonen också, de första 3 minutrarna satt jag och inte förstod varför jag inte såg någon skillnad. Jag sa tillslut till Sandra: "Varför går bokstäverna inte ihop??", hennes svar: "Du har inte satt på glasögonen". Inte visste jag att man var tvungen att "sätta på" dom haha.

örhängen..

Jag tog chansen/risken idag med att ha i örhängen för första gången på vääääldigt länge. Ända sedan jag fick en superreaktion (av nickel alltså) i ena örat så brukar det klia och svullna upp nästan direkt (bara själva hålet inte hela örat haha). Än så länge har jag inte känt något dock så jag är hoppfull! Får se till att örhängerna jag har verkligen är nickelfria helt enkelt. Det är ju så trökigt att inte kunna ha örhängen när jag ändå har fem hål liksom haha.

da vinci koden..

Hallojsan! Har precis varit på ännu en lektion och jag följer fortfarande mitt "varannan" system (varannan lektion går det bra och varannan går det inte så bra).

Idag så läste vi några texter högt och medans jag läste kunde jag inte låta bli att tänka att det lät som att vi..mässade? Är det ett ord? Det lät religiöst iallafall och jag kopplade allt vi sa med typ Da Vinci Koden haha.

Hursom! Jag tog med mig matlåda idag så jag kunde sätta mig direkt efter lektionen och plugga. Så nu sitter vi några och försöker förstå det vi precis lyssnat på i 2 timmar haha.

slutet gott allting gott..

Tänkte berätta en solskenshistoria för er.

Bakgrundshistoria: Det har flyttat in en ny kille i korridoren som är från Mexico och han har bara varit i Sverige kanske 1 månad nu, så han berättar ofta om nya grejer han upplever haha.

Hursom så när jag gjorde frukost imorse så kom han i köket och sa jätteglatt "I love this country!!" (han pratar bara engelska). Förvånat frågade jag "varför?" och han berättade att han hade glömt en av sina mangatidningar i tvättstugan häromdagen och när han gick tillbaka dagen efter så låg den kvar! Tyckte att det var så gulligt, vet inte om han trodde att någon tar allt som blir kvarglömt eller nåt haha.

nära till parken..

En av alla fördelar med att bo där jag bor är att när det spelas nice musik i parken, är det bara att gå ner dit och lyssna (det kan man visserligen göra annars också men jag behöver bara gå utanför dörren). Nu blev ju såklart bilden suddig också så det ser ut som tre spöken på scenen haha.

hatar te..

Fick ett mail från Tradera om tips på saker man kan köpa inför hösten. Det var bl.a filtar, kuddar, ljus osv. Det var en text i mailet också:
Det är alltid "en varm kopp te". Vad får vi "te-hatare" dricka då? Vi får väl helt enkelt nöja oss med kaffe eller oboy (nu är ju båda väldigt gott så det gör inte mig nåt egentligen haha).

vinprovning (fast med cola)..

Upp till bevis Herr Coca Cola Life.
*tar en klunk*
Den var faktiskt god! Det smakar ju inte som "originalet", men den har inte den där konstiga bismaken som jag tycker light/zero drickor brukar ha (mamma tyckte samma). Så den får fullt godkänt av mig!

min hjärna motarbetar mig..

Morsning korsning! Vi lyckades ta oss till salen imorse iallafall. Jag hade fått en väldigt detaljerad och bra vägbeskrivning av Sandra så jag hittade utan problem, på vägen så plockade jag upp några vilsna klasskamrater haha. I salen vi satt så fanns det en sådan där "smartboard", vilken vår lärare tyckte var både onödig och jobbig. Jag själv förstod inte skillnaden mellan den och att ha en projektor? Man kan väl göra mer med den än vad han gjorde antar jag. 
På tal om något annat (eller ja, det hör ju till Latin), jag satt och rabblade dom här böjningarna (och några till) hur länge som helst igår och det satt jättebra. MEN, idag när läraren sa åt mig att böja ett verb så blev det helt tomt i huvudet. Varför blir det alltid så?? Jag kunde några men sen så tog det stopp, nu i efterhand så kan jag ju rabbla alla utan problem igen. Stupid brain..

boring..

Heeeeej på er. Jag har varit sådär tråkig idag och bara grävt ner mig i plugg. Men jag tror att det lönade sig för jag förstår mer nu hur jag ska ta ut satsdelar i en mening, vad som är vad liksom. Har fortfarande lite svårt att lära mig allt så fort, but I´m hanging in there! Det blir väl upp till bevis snart för jag ska översätta två nya texter till imorgon om en stund. Imorgon ska vi förresten vara på blåsenhus och typ ingen vet hur vi ska ta oss till salen vi ska vara i haha, inte ens våran lärare visste vars den låg! Det enda han visste var att vi skulle gå in genom mittingången..vilken det nu är.
 
Ha en bra torsdags kväll!

mer röstande..

Det är sällan jag klickar vidare på länkar som kommer upp på facebook (av rent ointresse) men nu på morgonen så såg jag att Arctic Monkeys hade lagt upp en grej på deras sida. Här har vi då undantaget som bekräftar regeln haha. Direkt klickade jag på länken och röstade såklart på dom i alla kategorier! Och innan ni tänker det (om ni tänker det) så gjorde jag inte det "bara för att". Jag har sett deras video (den är bra), jag har inte sett dom live men jag har sett streamade livespelningar haha (och dom har varit svinbra!), och till sist så är dom faktiskt (för mig) "Best act in the world today" så det så!

almost..

Jag har nästan bockat av alla saker jag skulle göra idag. Det jag har kvar är att ta ner lådan och att göra läxan. Jag har köpt lite motivationsgodis (naturgodis of course) som jag hoppas att jag kan hålla fingrarna borta från under hemfärden haha.

Det viktigaste jag har gjort idag dock var att rösta! Känns skönt att jag har gjort min del i det hela, och det bästa var att det inte var någon kö alls haha.

pannkakstårta..

Jag tittade igenom min receptbok och hittade ett recept på pannkakstårta! Glöm gräddtårtan nästa gång jag fyller år, jag vill ha den här haha

mhmm..

När jag var och handlade tandkräm/tandborste så såg jag att det har kommit en ny Marabou chokladkaka! Kan tänka mig att den är ganska god faktiskt, väl värd att testa.

När jag ändå är inne på saker att testa så vill jag smaka den där nya coca cola life också! Mamma sa att den var god så jag hoppas att jag tycker det också.

att göra lista..

Hejsan! 
 
Jag har faktiskt en hel del att göra idag (för ovanlighetens skull), men de tre viktigaste är att:
 
1. Förtidsrösta (har fått för mig att det är kaos på själva valdagen).
2. Bära ner sommarkläderlådan till förrådet/bära upp höst/vinterkläderlådan (ja det är dags).
3. Köpa en ny tandborste (min ser för j*ävlig ut haha).
 
Tanken är också att jag ska sätta mig någonstans och börja översätta latin-texterna som vi ska kunna till imorgon, det är inte så långa texter så förhoppningsvis går det både bra och snabbt. Det hela hänger på att jag inte gör det hemma dock haha, då kommer jag väl börja rensa avloppet eller nåt istället (för man gör som sagt alltid allt annat än att just plugga).

home again..

Good evening! Jag har varit hemma i snart två timmar och jag hade tur att jag åkte när jag åkte från Gävle för strax efter jag kom hem och släpat in väskan på rummet så började det att SPÖregna. Det är så pass att det ser ut som en liten flod på vägen utanför igen haha. Stackarna som satt i parken fick nog åka hem snabbt. Jag hade tänkt åka hem tidigare på dagen men jag ville träffa mamma och pappa lite snabbt innan jag åkte så tog ett senare tåg.
 
Jag har iallafall packat upp allt och har bäddat sängen med nytvättade sängkläder (typ bästa känslan ever), det är inte så mycket mer att göra för ikväll. Ska läsa på lite extra inför föreläsningen imorgon, vore skönt att slippa känna mig som ett retard bland alla andra igen haha. God natt!

lördag..

Hello. Ska käka lite pizza (det syns att den är hemmagjord va haha) och chilla hemma ett tag för att senare åka ner på stan och träffa Linn och Jesper. Kommer bli en bra lördagskväll det här!

otinad..

Här ska göras hamburgare! Jag har dock fastnat lite (bokstavligt talat).
Istället för att tina hela "köttbiten" så tänkte jag att jag skulle dela den på mitten först och bara tina den delen jag skulle använda. Hur svårt kan det vara liksom? Svårare än vad jag trodde, kanske skulle ha tinat den lite innan iallafall haha. Men det här löser sig ska ni se!

frulle..

Oj oj oj. Det var ett tag sedan jag åt en sådan här lyxfrulle haha. Och jag måste bara tillägga att det är så j*ävla gott med björnbärsmarmelad!

wow..

Tjäna. Sitter på tåget till Gävle fast ändå inte. Vi är kvar på stationen för det står ett annat tåg som är trasigt på det spår vi ska åka på..alltså är jag tekniskt sätt på tåget till Gävle men det rullar bara inte än haha.

Hursom så var det inte det jag tänkte prata om. Om det finns någon egenskap hos mig själv som jag verkligen hatar så är det nog min förmåga att vela fram och tillbaka i vad jag vill, och tycker jag att det är irriterande så måste det ju vara dubbelt så irriterande för mina vänner haha (förlåt). Som nu tex. jag var helt säker på att jag ville läsa Latin när jag sökte det men jag har ändå varit osäker och ännu mer nu efter föreläsningarna. Jag vill fortfarande läsa Latin men jag känner ibland att jag kanske ska läsa upp grunderna först (grammatiken) för det är det jag har svårt för. Visst kan det bli lättare ju mer jag läser eller så blir det bara svårare och svårare att hänga med.

Jag har den senaste tiden också funderat på om jag ens vill plugga eller om jag kanske ska söka jobb eller om jag ska flytta till en helt ny stad (eller land för den delen). Jag har som jag skrivit tidigare väldigt lätt att göra det bekvämt för mig själv men just nu så vet jag inte ens vad det skulle vara. Jag vet inte vad jag vill, vilket är skitjobbigt för det drar ner en enormt när man går runt och tänker konstant på om man gjort och fortfarande gör rätt val. Åter till min förmåga, ena sekunden så är jag nöjd den andra börjar jag tvivla på allt. Jag har inte hittat rätt än helt enkelt.

Jag är 21 och borde leva livet men jag går runt har en ständig livskris haha.

zombies..

Elisabeth skickade det här till mig tidigare idag. Det kanske är just det jag behöver för att bli mer motiverad att ge mig ut och springa haha. Kan tänka mig att det fungerar extra bra om man gör det mitt i natten!
 

panik..

Jag fick springa (eller snarare  väldigt väldigt fort) för en stund sedan i panik till skolan för att köpa en av böckerna jag behöver till kursen. Jag hade tänkt köpa boken mellan mina två föreläsningar imorgon men det visade sig vara stängt då och jag ska åka till Gävle för att vara hus/kattvakt igen direkt efter andra föreläsningen, så hade inte så mycket val än att köpa den idag. Paniken var för att dom stängde 15.00 idag och jag upptäckte det här 14.45 (typ), jag hann iallafall så nu kan jag stryka det från min "att göra lista".

skola,handdukar och doftljus..

Tidigare idag så hade jag min första officiella lektion i latin! Den här veckan ska vi bara gå igenom grammatiken dock, men det kan behövas! Det känns iallafall inte alls lika "läskigt" som jag trodde att det skulle vara så det är ju skönt haha. Jag fick faktiskt redan nu "aha" ögonblick när han förklarade sambandet mellan vissa ord (alltså sambandet mellan latin och svenska).
 
Efter lektionen så åkte jag till Ikea. Jag har länge tänkt köpa ett par handdukar att hänga inne på toan för innan har vi bara haft en fjuttig liten sak som blir blöt direkt man rör den. Nu ser det dessutom mycket bättre ut när det hänger handdukar på alla krokar, istället för den lilla fjuttiga på bara en krok.
 
Jag köpte ett doftljus också som luktar jättegott! Jag tror att det är nektarin, det som ut som nektariner på bilden iallafall haha.

bandana..

När man inte orkar duscha håret och det är precis på gränsen till att vara för "fett" för att göra en fin frisyr (eller en frisyr över huvud taget), är en enkel bandana ens räddning haha. Voila!

guldpeng..

Jag hittade nyss en peng på gatan! Att en sådan liten sak kan göra en (mig iallafall) så glad fortfarande haha.

RSS 2.0