apokalyps?..

Ska snart se till att sova för det är tidig morgon igen som gäller, men innan ville jag visa er det här!
Det ser ju ut som att det har varit värsta zombieapokalypsen. Coop ska tydligen stänga så det var 50% rabatt på hela köpet! Jag var dock bara ute efter mjölk haha, den var också helt slut. ALLT var typ slut. Hade ingen lust att stå i dom där köerna heller..
 
JO, jag åkte till Sandra en snabbis nu under kvällen också och vi "longboardade" runt i stan. Jag lärde mig ändå ganska snabbt att åka och det var svinkul! Nu vill vi ha två så vi kan cruisa runt i Uppsala i sommar haha.

12 timmar senare..

Nästan precis 12 timmar senare (sen jag skrev sist alltså) och jag är helt färdig! Jag orkar inte gå in på detaljer om jobbet men jag är inte så säker på om jag verkligen vill ha det längre. Det är en låååång rad olika orsaker bakom detta så det är inget jag bara fick för mig nu.

Iallafall så somnade jag nästan direkt när jag kom hem och sov nästan en timme. Jag satte mig bara i sängen och helt plötsligt så vaknade jag av ett sms haha. Jag bytte om och åkte till skolan för att plugga lite. Blev lite kaos sen för Sandra skulle hämta hennes sovgrejer, och först så skulle hon bara ha nyckel men sen så följde jag med ändå. Insåg att jag hade glömt väskan när vi var på stan igen så fick gå tillbaka till skolan utan grejer. Det gjorde inte så mycket för större delen av lektionen hade andra halvan av gruppen sina muntliga redovisningar. Jo, och självklart så låg också cykelpumpen i väskan och mitt hjul har typ ett litet hål, man kan pumpa och cykla ett tag men står den för länge blir det platt igen haha. Med andra ord så har inte det här varit den bästa dagen. Jag hoppas att onsdag kommer vara MYCKET bättre.

dags..

Ja då var jag good to go! Dags att sprita händerna och städa ett par timmar framöver.

väckarklocka..

Det var ett bra tag sedan jag behövde sätta alarm så här tidigt. Ah the good old days..

utbildning..

Min hjärna har blivit väldigt grötig idag av all info! Jag var på min utbildning idag för er som inte fatta haha. Åkte dit i vad jag trodde var god tid men dom där gångarna på Akademiska är väääldigt lätta att gå vilse i (vilket jag gjorde). Tillslut så hittade jag rätt och det första vi gjorde var att få frukost och hälsa på varandra. Vi var runt 11 stycken totalt och alla var jättetrevliga.
Tog inga bilder så kan ju slänga in en "dagens outfit" istället. 
 
Efter frukosten så blev det mest bara vanlig föreläsning, lite gruppövningar osv. Runt tolv så gick vi alla och åt lunch och lärde känna varandra typ. Det är lite synd att jag förmodligen inte kommer träffa någon av dom andra igen eftersom dom ska vara på Akademiska medans jag ska vara i Storvreta. Men men, efter lunch så fortsatte det med föreläsning och ännu mer gruppövningar tills det tillslut var slut. Det var som sagt mycket info och jag måste erkänna att jag blev lite skraj att det var så mycket jag inte hade någon aning om att man måste tänka på. Men det var samtidigt intressant och det kommer ju komma till nytta senare.
 
Imorgon kommer jag att bli upphämtad för min första dag! Är lite nervös men det hör väl bara till ;) Jag har för övrigt ringt runt en massa idag. Först till min chef för att be om ett par andra byxor (dom jag fick var för små haha), sen fick jag ringa till hon som ska hämta mig imorgon och till sist tillsyn för att boka besiktningstid. Det känns som att jag har 1000 grejer på gång samtidigt för jag måste också packa och förbereda skolarbeten osv. Det är liksom det enda jag har i huvudet just nu! 

söndag..

Hej hej, sitter och väntar på att tvättmaskinerna ska bli klara så jag kan slänga in allt i torktumlaren istället. Det är lite mindre än 20 minuter kvar så tänkte nästan gå ut och sätta mig i solen medans jag väntar. Men innan dess så ska jag berätta lite snabbt vad jag har gjort idag! Jag träffade Sandra på förmiddagen för att leta present åt hennes systerdotter. Vi skulle ses på Gränby och på vägen dit så såg jag den här reklamen, är definitivt något som jag ska testa. Den verkar riktigt god!
 
Vi åt en snabb lunch också i form av en kycklingrulle med cashewnötter och en ananas-salsa i, riktigt gott!
 
Efter lunchen så åkte jag till ikea för att köpa flyttkartonger. Köpte 6 stycken och jag visste först inte hur jag skulle få hem dom men fick helt enkelt gå hem med cykeln och ha dom lutandes mot sadeln typ. Det tog ett tag och jag blev supersvettig men nu är dom här iallafall haha. Har börjat packa ner lite kläder och sånt och ska förhoppningsvis få ner allt annat också. Men återigen blir jag påmind om hur mycket grejer jag har, plus allt som jag har köpt nu också!

24 timmar..

Trots det fina vädret så har jag legat inne hela dagen. Det verkar som att jag har fått någon slags 24 timmarsförskylning för jag kände inget speciellt igår men vaknade imorse med både halsont, huvudvärk och rinnig näsa. Det är bättre nu och jag tror att det (vad nu "det" är) kommer vara helt borta imorgon. Jag har sovit extremt mycket för har liksom inte orkat göra något annat än att snyta mig haha, så det har nog bidragit till att jag mår bättre nu. 

en bra fredag..

Idag har det verkligen varit en bra fredag! Eller morgonen började med biljettkrångel på bussen och kaos i att hitta rätt busshållplats men bortsett från det så har den varit bra. Jag var nämligen på en arbetsintervju imorse för ett städjobb i Storvreta och den gick väldigt bra för på måndag så ska jag på en utbildning på Akademiska. På tisdag så har jag min första arbetsdag kan man säga, jag ska gå med och se hur allt funkar osv. Spännande! Del två i dom goda nyheterna är att dom (tillsyn) har hittat någon som ska ta över mitt rum när jag flyttar så jag behöver inte betala någon mer hyra. Det är en stor lättnad eftersom jag annars hade varit tvungen att betala dubbla hyror den här månaden och sedan två hyror till. Jag kommer ju att bo gratis under sommaren i nya rummet så det verkar som att allt löser sig fint för mig just nu. Jag njuter verkligen så länge det varar haha.
 
Som om inte allt det var nog, Felicia ringde mig när jag var på väg hem från intervjun och frågade om jag kunde träffas. Det ville jag såklart så har hängt med henne under eftermiddagen! Vi gick till Gränby och åt lunch/middag och sedan så letade vi efter en doppresent åt hennes..syssling tror jag att det var. Vi gick till Max efter det för att äta "efterrätt" och träffade på Dennis. Efter ett tag så var hon tvungen att åka hem igen och då skildes vi åt. Jag ska väl försöka packa upp mina kläder under kvällen hade jag tänkt , dom kan ju inte ligga i resväskan hur länge som helst. Samla ihop tvätt måste jag göra också för har tvättid i helgen, the joys of living alone haha.

hemma igen..

Hej på er, har varit hemma några timmar men tänkte ändå lägga upp tre små bilder på våran avfärd!
Det var trökigt att åka där ifrån men samtidigt så måste man ju tillbaka till verkligheten. Är hos Sandra nu (what else) och vi ska ladda hem en skräckfilm!

incheckade..

Hola! Nu har vi checkat in och allt det där man ska göra och ska äta frukost/lunch/fika nu är tanken.
Flyget går om lite mer än en timme så har gott om tid att bara chilla. See you in Sweden

klåda..

Jag vet inte hur bra det syns nu men jag har lite av ett mysterium på armarna.
De senaste dagarna har jag haft som en återkommande klåda på båda armarna. Det började samma dag som vi kom till Malta faktiskt. Jag har iallafall kommit fram till tre möjliga förklaringar:
1. Är känslig mot tvättmedlet som jag använde för att tvätta mina kläder hemma i Gävle.
2. Är känslig mot min nya hudlotion
3. Och den jag tror mest på, har fått något slags soleksem för att huden är så ovan vid stark sol och starkt ljus. Jag har inte haft någon solskyddsfaktor att smörja in mig med heller och det här hände förra sommaren också minns jag. Solade väldigt mycket utan solskyddsfaktor (idiotiskt) och fick då lätt "eksem" på både armar och ben.

middag..

Herregud vad mätt jag är! Ångrar lite att jag valde tajta jeans haha.
Det var hit vi gick, Mamma Mia. Man ser det inte på bilden men det ligger precis vid vattnet!
"Födelsedagsbarnet"
Man ser vattnet lite bättre här. Som ni ser så var det ganska tomt när vi kom men bara efter någon halvtimme kanske så var det nästan fullsatt.
Middagen var jättegod och supermättande! Trots det så lyckades jag få ner en dessert också (såklart haha). Den hette "Lemon Meringue" och var typ gudomlig, så himla god lemoncurd i "kakan".

lugg..

Då var det dags för en "sista kvällen i Malta/födelsedagsmiddag för mamma"!
Trodde att mina "luggdays" var över eftersom att den har blivit så lång, men jag lyckades ändå få till det ganska bra tycker jag.

crazy bus ride..

Har nog inte nämt det tidigare men att åka buss här är som att..ah nu kom jag inte på en bra jämförelse men det går vilt till haha. Håller alltid så hårt jag kan i dom där handtagen i taket (om jag inte sitter såklart) och hoppas att jag inte ska ramla och typ slå till någon.
Mamma tog av en händelse bild på mig på bussen när vi åkte idag. Den blev något suddig men what the hell.

aquarium..

Vi har kollat på en MASSA fiskar på "Malta National Aquarium" tidigare idag.
Först så hamnade vi lite fel med bussen och fick gå en bit men sen så hittade vi rätt! (Det vita längst bort var vart vi skulle). Jag har ingen aning om arter osv så pepprar bara på med bilder haha.
Båda var faschinerade av en film på en tv haha
Så här såg det ut utanför btw, inte illa va

chock..

Tjäna!
Sitter utanför Staffans hus (eller byggnad) och väntar på att han ska bli klar. Chock att jag blev färdig före (sen att jag gick upp kanske 2 timmar innan han ens vaknat är ju inget vi behöver nämna). Vi ska åka låååångt med bussen när han väl kommer ut till "Malta National Aquarium", ska finnas jättemycket att titta på där. Idag invigs dom nya sandalerna också!
Tadaaa

säckpipa och tacos..

Gud, vi skulle precis börja äta (det blev tacos) när vi hörde att dom spelade säckpipa i skolan mitt i emot! Staffan har berättat att dom brukar gå runt på gården och spela, asså verkligen i en stor grupp också hahaha.
Dom sitter innanför dom där blå dörrarna när dom spelar, jag sprang till fönstret för att filma men då slutade dom såklart! Jag hoppas verkligen att dom spelar igen så jag kan spela upp det för er haha.
Nu ska jag iallafall hugga in på min tacos <3

malta dag 2..

Hej på er mina vänner! Det har varit fortsatt varmt men molnigt idag. Kommer nog inte att få en superbränna under dom här dagarna men jag är bara glad att bara vara här faktiskt. Vi har precis kommit hem och ska bara chilla lite nu innan vi ska äta middag.

Vi började dagen (efter frukost och fixning och allt det där) med att gå på en slags 5D filmgrej. Det påminde lite om det som jag och Linn gjorde i London. Iallafall så var det om Maltas historia, vi hade sett en broschyr om det igår och mamma ville gärna se det så jag hängde självklart på!
Det var ganska häftigt faktiskt men jag hade nog lite för höga förväntningar på det hela. Vi gick hursom till ett café sen och åt varsin choklad croissant (ursäkta om stavningen är fel haha).
Här står jag i en backe och ser glad ut
Vi får snabbspola fram ett par timmar nu. Staffan tog oss till ett ställe där dom säljer fina viner, kryddor,choklad,cigarrer,konjak,pipor you name it! Jag hittade ju inte så mycket men mamma hittade en del iallafall. När vi gick hem så kändes det som att det skulle börja regna men det blev bara några droppar tack och lov.

Och ja, nu är vi hemma som sagt :)

solbränd..

Jag skämtade ju lite förut om att jag kände mig som en typisk turist under dagen när vi gick runt och tyckte det var jättevarmt, när dom som bor här ser det som vår (alltså långt till sommarvärmen). Efter det här så är den känslan ännu större haha.

 Det har varit varmt, men det har också nästan hela dagen varit mestadels molnigt. Trots det har jag lyckats bränna mig på ryggen, dock bara en "fläck"?

jordgubbe..

Sa ju att jordgubbarna var enorma haha. Genmanipulerade?

malta dag 1..

Halloj! För att undvika masspublicering senare så ska jag försöka lägga upp varje dag vad vi gör. Som nu tex, det här har vi gjort hittils idag:
Vi började med frukost såklart och Staffan hade en slags hasselnötsmjölk hemma som var jättegod! Den påminde lite om oboy faktiskt.
Staffan åkte till jobbet och när jag och mamma var färdigfixade så tog vi oss ner mot "stan". På vägen dit så gick vi igenom en park där det fanns en massa sådana här små saker, så söta.
Vi gick längs med hamnen och såg allt från små enmansbåtar till enorma yachts! Kan också tillägga att det har varit riktigt varmt idag men trots det så går "locals" runt med dunväst och jackor. Man kände sig riktigt svensk och turistig när man gick runt i t-shirt och svettades haha.
När vi gick förbi den här väggen så hävdade jag att båtarna är ett slags sätt att mäta vattnet på, förstår ni hur jag tänker eller är jag helt ute och cyklar haha.
Iallafall så gick vi vidare in mot centrum och där fanns det en himla massa fler turister.
Vi köpte glass på samma ställe som sist vi var här för dom gör verkligen god glass! Jag tog två kulor, ena var yougurt (väldigt fräsch och påminde om philadelphiaost) och den andra var baileys. Oväntat god kombination.
Vi gick runt och kollade lite och sen gick vi ner mot vattnet. Det var en asbrant backe haha
Vi gick till en utkiksplats där vi tog bilder på utsikten och även en och annan selfie ;)
Om vi hoppar fram några timmar så var det dags att vända hemmåt. Vi tog bussen en bit men sen var vi tvugna att gå resten.
Vi stannade och köpte jordgubbar på vägen, enorma!
Jo och så lyckades vi gå vilse. Staffan fick komma och hämta oss haha. Det visade sig att vi bara var någon gata ifrån men alla vägar går som en labyrint här!

Vi gick förbi en "supermarket" och köpte hem lite grejer, nu har jag slängt mig i soffan och skriver ett lååångt blogginlägg haha. Ikväll ska vi käka pizza och jag tänkte att nu ska jag faktiskt beställa något annat än min gamla vanliga hawaii, MEN här får man mozzarellaost på också så kunde ju inte motstå det. Vet inte om vi ska göra något speciellt senare men det visar sig. Hej så länge!


we have arrived..

Vi är framme! Det är varmare än vad vi trodde så jag fick slita av både tjocktröjan och jackan direkt haha. Halvsov nästan hela resan men vaknade till ibland av att huvudet ryckte till eller att jag dreggla typ.
Köpte en macka som jag glatt mumsade i mig!
Malta är verkligen platt haha
Vi tog en taxi till Staffan när vi kom fram och väntade på honom utanför hans hus. Lite kul var det att när vi åkte så hörde vi helt plötsligt en massa smällar och såg fyverkerier överallt! Staffan förklarade sen att det är påsk och det är en massa helgon man "firar" så.
Vi har precis överlämnat presenter och hans egna önskemål från Sverige (notera kaviartuberna haha)

Nä nu kan jag inte hänga här längre! Hörs

gaten..

Är på plats vid gaten och det bjuds på vad jag tror är Mitt I Naturen på tv, kuuuul..

Både jag och mamma hade problem med att få på dom där klistersakerna igen också. Det var samma sist vi skulle åka haha.

Nu är det iallafall ungefär en och halv timme kvar tills flyget går så ska försöka sova lite! Nästa gång jag skriver är vi nog i Malta :D

upptåget..

Ja nu har vi tagit oss till tåget och med en stank av fylla från alla "ungdomar" (som om jag vore så himla mycket äldre) är vi påväg mot Arlanda! Jag sa till mamma redan på stationen "jag vägrar sitta med dom!". Är trött och lättirriterad och då är högljudda fulla människor det sista man vill höra i nästan 2 timmar haha.

trött..

Jag valde alternativ nummer två i slutändan. Håller mig vaken istället för att lägga mig, det skulle bara bli jobbigt att gå upp efter att ha sovit någon timme bara tror jag. Allt är så gott som nedpackat iallafall, bara kläder och skor som ska på! Vill iväg nu så jag kan sova på tåget/flyget haha

budapestrulle..

Tadaaaaaaaa

påsklunch..

Påsklunchen är serverad!

korta ben..

Ligger på framsidan i shorts och bandeau"topp" och solar/svettas. Supervarmt idag ju, eller iallafall när man ligger still och det inte blåser haha.
Hihi det ser ut som att jag har superkorta ben.

lördag..

Glad Påsk på er förresten! Vet inte när man ska säga det eller hur länge man kan säga det ens men kör på det idag ändå. Vi ska äta påsklunch och jag ska dricka mig full på påskmust! (inte bokstavligt talat). Vi bestämde oss också för att fira mamma idag innan vi åker iväg så ska göra budapestrulle i år igen. Hoppas på att göra den perfekt den här gången. Senare ikväll kommer det väl att bli lite sista minuten packa, duscha och göra klart allt mest. Kommer att bli en tidig start också så blir nog att lägga sig tidigt ikväll, det eller inte lägga sig alls. Det är lite kort hur min dag kommer se ut, see you later!

linn..

Hemma nästan precis på tolvslaget. Har varit hos Linn större delen av kvällen och vi fick vid ett tillfälle för oss att kolla på första Harry Potter filmen. Hon fixade fram den men det visade sig vara både svensk text OCH svenskt tal på filmen haha. Vi sket i att se den då och kollade en massa klipp på youtube iställe!
Linn mitt framför tvn haha

dumskalle..

Hej, här sitter jag på upptåget och väntar på att det ska åka mot Uppsala.
"Men vänta, skulle inte du stanna i Gävle tills du åker till Malta?" tänker ni (förmodligen inte). Jo det skulle jag och jag ska det också. Men jag insåg redan i måndags när jag kom hit att jag hade glömt typ det viktigaste man behöver när man ska åka utomlands..MITT PASS. Så måste åka tillbaka och hämta det nu, jag ska försöka hinna ta mig hem/hämta passet och ta mig tillbaka till stationen så jag kan åka på övergången. Är ganska orealistiskt men trots det så ska jag göra mitt bästa haha. Wish me luck!

presentsnöre..

Asså jag ska inte slå in paket och kolla på "tv" (kollar via telefonen) samtidigt.
Knöligt papper och presentsnöret sitter konstigt, stackars mamma haha. Jag får köra med den där "det är tanken som räknas" tror jag.

make up store del två..

Hade det supergött med Tess och vi satt i nästan fyra timmar och bara tjöta på som gamla tanter haha. Cyklade hem sen och upptäckte till min fasa att det har börjat gå hål på mina favvobyxor! (i skrevet såklart också).
 
Iallafall så lovade jag ju att visa er vad jag köpte på make up store och jag håller vad jag lovar! Det är ju tyvärr ganska dyrt där (sorry make up store) så kunde inte köpa asmycket direkt men det blev ändå lite att lägga i sminkväskan:
1. En "sne" pensel som är bra till ögonbrynen
2. En trefärgad speciell ögonbryns"skugga", vet inte vad jag ska kalla det haha
3. En mascara, den var så himla bra och min är ändå påväg att ta slut så passade på
4. Och till sist en rouge. Man kan säkert hitta billigare alternativ men nu visste jag ju att färgen passade mig och hade presentkort så slog till. 
5. Jag fick också ett par cleansing wipes med på köpet!
 
Det var ett jättekul grej att få göra och eftersom jag älskar att bli sminkad och fixad så satt jag mest och njöt medans hon pratade på om penslar och produkter haha. Ska absolut införskaffa lite fler grejer så man iallafall till fest eller finare tillfällen kan piffa upp sig lite! Har ju varken haft intresse eller kunskap tidigare men det har smugit sig på nu och även om jag inte kommer ställa mig och göra det varje dag så är det ändå kul som sagt att ibland göra det lilla extra!

make up store..

Har utnyttjat mitt presentkort på make up store idag! Har blitt sminkad och köpt lite produkter (ska visa er allt sen). Just nu väntar jag på att Tess ska möta mig här på stan för vi ska ta en fika och ha lite "catching up".

träskor..

Jag nämnde inte det förut men jag har faktiskt köpt ett par skor till. Jag ville inte visa dom först för jag var inte säker på om jag ville behålla dom. Jag har ju velat ha sådana aslänge men vet inte om jag bör lägga pengar på skor just nu haha. Älskar dom dock..

tv-serier..

Det kommer att vara tema "tv-serie" ikväll! Har en massa avsnitt att ta igen från olika serier som jag har missat. Mitt fokus ikväll kommer att vara på The walking dead och Game of thrones. Är dock lite orolig att Game of Thrones kommer vara sämst nu för jag hatade verkligen slutet på tredje säsongen haha. 

nya skor..

Halloj! Kom precis hem från stada. Har käkat lunch med Emelie, Anneli och Emelies syster Josefin. Vi gick på stan efterråt men sen åkte jag hem (obviously). Jag fick använda mina nya skor idag också, gamla vanliga hederliga tygskor!

väder..

Kollade för skojs skull hur vädret på/i Malta kommer vara dom dagarna vi är där. Det ändras ju typ varje dag men just nu så ser det ut så här:
Det är inte högsäsong där nu och det visste vi när vi bokade (åker ju för att träffa min storebror liksom) men det kommer bli lite som en svensk sommar kan jag tro. Och som sagt, det ändras varje dag nästan så kan mycket väl vara över 20 grader nästa vecka ;)
 

klar..

JAG ÄR KLAR
Har precis skrivit min sista rad (hoppas jag) på uppsatsen och skickat iväg det till Elisabeth. Hon får ofta agera som min "grammatik kontrollant" innan jag skickar in arbetet på riktigt haha. Sen är det bara två i min grupp+min lärare som ska ge deras åsikter också innan jag måste göra mina eventuella (eller alldeles säkra) ändringar innan jag kan skicka in mitt final draft. Tror att det här är min sista skriftliga uppgift i kursen faktiskt..SKÖNT.

jag ser ljuset i tunneln..

Jag närmar mig slutet!
Jag har tagit lååånga pauser under dagen vill jag bara påpeka också, jag har inte jobbat i sträck sedan imorse. Då skulle jag förmodligen ha varit klar sedan länge! Tappade inspirationen där ett tag så var tvungen att göra något annat och det hjälpte tror jag. Ignorera alla stavfel i texten också, kommer göra grammarkontroller och genomläsningar allra sist haha.

casual..

Kill me. Ska skriva min causal analysis är det tänkt, eller som jag tidigare sa innan jag insåg att det var fel "casual analysis" (alltså chill typ haha).
Har en hel del jag måste få med och ska skriva +/- 800 ord såååå kommer nog att spendera större delen av min dag framför datorn. Jag har valt att skriva om "näthat" förresten, blev inspirerad när jag såg det där programmet på trean som heter "Trolljägarna". Har iallafall redan gjort min uppsats till litteraturen som egentligen ska vara klar tills på torsdag, men tyckte att det vore skönt att bli av med den! Måste återgå till uppsatsen nu, herrå!

morgongosa..

Min första natt hemma (eller mitt orginalhem iallafall) så hoppar direkt min lilla lurvboll upp i sängen och sover där hela natten. Vaknar av att han sträcker på sig och börjar direkt morgongosa. Som jag har saknat det!

precis..

Ja min plan gick inte alls så smidigt som jag hade föreställt mig. Gick i bra tid hemifrån men ringde mamma ganska snart efter och min gångfart blev nog ganska mycket långsammare haha. La på och försökte halvspurta men det var ganska svårt med den stora (och tunga) väskan. Kom fram PRECIS när tåget glider iväg! Är bara att vänta då.


färdig..

Väskan är packad och klar!
När min lektion är slut så är det bara att cykla hem,hämta väskan,dra ur alla onödiga sladdar,låsa och gå till stationen. Jag har inte proppat den full med kläder den här gången faktiskt, men eftersom jag inte vet vad jag vill ha med mig så slängde jag ner lite extra så att jag slipper få ett "JAG HAR INGENTING ATT HA PÅ MIG" utbrott haha.

tält..

Ligger och surfar runt på internet (som man brukar) denna morgon och fick syn på detta!
Typ coolaste tältet ever haha.

dagens rant..

När jag var på ica tidigare idag så blev jag rejält bitter! Jag skulle bara köpa två stycken minibaguetter till min soppa (som jag senare åt till lunch) så ställde mig i snabbkassan. Man får ha MAX 10 varor om man ska betala i den kassan, trots det så står det en tant framför mig med en överfull korg. Det är inte direkt en svår regel att ta hänsyn till och skylten är ju enorm så det är svårt  att missa den haha. Det är väl inte en stor grej egentligen men ibland vill man bara att rätt ska vara rätt.

stationen..

Har tagit mig till salas station nu och har köpt en cola som jag klunkar i mig. Jag blev lite besviken på att dom inte hade några mazariner för det var jag jättesugen på haha. Måste till coop sen ändå och köpa middag till idag och imorgon (åker till gävle på måndag) så kan nog köpa en liten mazarin där!

50-lappen..

Morrn morrn! Är fortfarande hos Felicia och Dennis men ska åka hem senare idag. Igår så gick vi ut och åt på Berras för dom har något som heter "50-lappen" på fredagar. Dom har en speciell rätt som bara kostar 50kr helt enkelt, just igår så var det: kött,potatis,dragonsås och grönsaker (jättegott!). Just det, Felicia lyckades vinna ett pris också!
Hon var gäst nummer 50 haha

När vi ätit så gick vi hem till Felicias föräldrar och mötte upp med hennes bror och förade lite innan vi drog ut på krogen. Det var verkligen skitkul! Träffade mycket folk och jag köpte en hur god drink som helst som hette Exotica och den smakade liksom..ja exotiskt haha.

När krogen stängde gick vi hem igen och Felicia stekte ägg som fyllekäk.

Så det var min fredag, ska som sagt åka hem idag men vet inte när/var/hur än så det får vi se.

felicia..

Hej hej, ligger nerbäddad på en madrass hos Felicia och Dennis och kommer nog att somna så fort jag skrivit klart. Har haft en skitkul eftermiddag/kväll iallafall som bland annat har bestått av: en massa quiz (älskar quiz), promenader, besök på både Coop och Ica, sällskapsspelande, tv-tittande, chokladätande, påskmustdrickande osv osv. Bara bra saker helt enkelt!

Måste ju passa på att träffa Felicia nu innan hon flyttar upp till norr och det inte går att spontant ta tåget eller bussen haha. 

spontan..

Står på stationen i Uppsala och väntar på att ett tåg från Stockholm med Felicia i ska komma. När det kommer ska jag hoppa på det också och åka med till Sala! Är man spontan så är man ;)

flytt igen..

Ja då var det dags att ta fram flyttkartongerna igen! Har fått ett studentrum vid rackarberget, det är lite mindre än det jag har nu MEN det är billigare och jag kommer bo i en korridor med 4 andra. Så det kommer nog att bli mer socialt än hur jag bor nu iallafall haha. Har kvar alla mina poäng också så vill jag senare söka större så kan jag alltid göra det. Är supertaggad!

cabaret..

Ja då var teaterbesöket över för den här gången. Vi hade turen att hamna brevid några jättesnälla tanter/gubbar som hoppade in ett steg så vi kunde sitta tillsammans ändå. Det var en bra föreställning tyckte jag, dock var första halvan lite mer "svängig" än den andra skulle jag vilja påstå.
 
Är relativt kallt ute nu så cyklade nog hem det snabbaste hittils när det var över haha. Är ganska trött så kommer nog somna fort när jag väl tvättat bort sminket och allt det där andra som ingår i kvällsrutinen. God natt!

biljettproblem..

Tanken är att jag och Sandra ska på teater ikväll, MEN det visade sig att vi sitter på två helt olika platser (alltså inte brevid varandra). Jag kollade inte det när jag hämtade ut dom, det har liksom aldrig hänt förut haha. Vi ska dit lite tidigare och fråga om det går att ändra eller om några kanske har avbokat sina biljetter för vi vill ju gärna sitta brevid varandra liksom!

pub..

God morgon! Ni kan aldrig gissa vad jag gjorde igår! (Om ni inte redan har sett Linn's statusuppdatering på fb haha). Jag gick till en pub helt själv och drack en stor stark helt själv också för den delen haha. Jag satt hemma innan och kände mig något ensam/uttråkad och ville verkligen gå ut. Inte bara för att dricka utan ville liksom "vara bland folk" bara. Jag fick iallafall en slags kick och åkte till Williams och ja resten vet ni. 
 
Det är verkligen inget som jag trodde att jag skulle kunna göra men ändå hände det! Det var ju inte världens drag eftersom det var en tisdagskväll men det var ändå nice stämning. Kommer nog kunna åka själv fler gånger (om ingen annan kan dvs.) och då när det är mer folk också nu när jag testat det en gång haha. Det kan antingen vara "coolt" eller "desperat" men jag såg det som en ny kul grej :D

latte..

Jag tröttnade på att bara sitta hemma och plugga så promenerade ner till stan istället. Sitter nu på Café Linné med en latte och gör min litteraturuppsats.
Dock verkar jag ha glömt att latte har en stark kaffesmak för jag trodde att det var den som inte hade det haha. Jaja den går väl ner ändå (har ju betalat för den liksom).

kissemissar..

Saknade mina små missar extra mycket imorse! Saknar faktiskt att ha en varm gosig katt att mysa med på morgonen, men jag får träffa dom snart iallafall så det kan jag se fram emot!

byxdress..

Sitter som vanligt och fönstershoppar på internet och jag fastnade lite extra för den här! (den är från Asos)
 
Jag vet inte hur smickrande den skulle sitta på min kropp i verkligheten, men i mitt huvud så är den snygg haha. Jag tänker mig den här en utekväll i sommar när man har fått till en snygg bränna också! Det är inte bara den här byxdressen jag fastnat för utan det är flera med olika mönster och sånt som jag skulle vilja ha nu i sommar.

sandaler..

Ja idag skulle jag ju ha "pratat sönder" boken på Litteratur lektionen men den var tydligen inställd. Åkte till Gränby och shoppade för mina presentkort/kuponger och faktiskt min återbäring på Coop istället haha. Köpte ett par skor inne på Hm som redan var på rea och blev ännu billigare med min kupong hehe. 
Helt vanliga sandaler men dom jag har nu är något sönderslitna så passade bra med ett par nya. Ett par bra "bas" skor till sommaren helt enkelt!
 
Innan allt det här så var jag hos Sandra och spelade Skippo, jag förlorade varje gång som vanligt..Hon bjöd också på Icecoffee vilket jag inte hade druckit förut men det var ju hur gott som helst!! Drack upp det hon lämna också haha. Åkte sen till skolan då bara för att inse att jag inte hade någon lektion (bittert). Ska väl göra mat nu är tanken och sen får vi se vad måndagskvällen erbjuder. 

plugga..

Hela dagen har jag suttit instängd bakom nerdragna persienner och det enda jag har gjort är att plugga. Mest har jag läst boken till litteraturen.
Utspritt här och där har jag också lyckats äta/gå på toa/somna till nån timme (lätthänt när boken inte är så underhållande) och surfa på datan. Har ytterst lite kvar av boken nu och det kommer bli så skönt att få slänga iväg den sen! Dock så måste jag ju prata och analysera sönder den imorgon haha

the body shop..

Jag var också inne på The body Shop och jag blev som nyfrälst! Brukar inte gå in där men fick för mig att göra det idag och gud så glad jag blev. Jag fick ju ett presentkort i födelsedagspresent på Gränby centrum (där The Body Shop ingår) och kommer nog lägga nästan allt på deras produkter. Vill köpa typ allt! Jag fastnade speciellt vid en massa olika "body mist" dofter och sprejade mina armar hej vilt för att hitta en favorit. Är ju inte ett fan av parfymer för dom flesta luktar så starkt och kemiskt tycker jag men dom här kändes lite mer fräscha.Kunde inte bestämma mig och kände mig iaktagen av dom som jobbade där så gick efter ett tag haha. Jag lyckades få fram tre finalister iallafall och jag lutar nästan mest åt Mango eller Pink Grapefruit..
 
 
Dom hade ju också såklart sina Body butter, Lip Balm, lotions, shower gels osv. så jag gick runt i himmelriket där ett tag och har som sagt fått någon slags ny favoritbutik haha

smink"väska"..

Hej hopp, är nyss hemkommen från Gränby faktiskt. Köpte lite mat och mjölk (tror att jag köper mjölk varje gång haha) och en slags tygneccessär. Jag vet inte vad man ska ha den till egentligen men jag använder den som min nya smink"väska"! Allt får mycket bättre plats nu så funkar jättebra, köpte den för ynka 30kr. 
Den är inte lika blå som på bilden utan den är mer turkosig

en halv mil..

Ligger helt utslagen i sängen efter att först ha gått nästan en halv mil med Sandra, cyklat hem från henne och sen slängt i mig mat! Det skulle bli en helt vanlig promenad men i slutändan så blev det mer som en upptäcksfärd haha. That´s just how we roll

april..

Morrn morrn! Sandra kom hit igår kväll och vi kollade på "Trolljägarna", ett nytt program på tv3. Det är ju helt sjukt vad folk skriver i kommentarer och lägger upp!
 
Ska iallafall göra frulle snart och sen har jag lite att greja med under dagen så kommer vara busy busy. Jo, vi bestämde igår också att vi ska försöka ha en "nyttig" månad. Jag har flera gånger försökt med det själv men man blir så lätt omotiverad och köper en chokladkaka ändå haha. Nu när man är två så blir man liksom taggad av varandra! Så började igår (1 april liksom) och ska väl köra på månaden ut (och förhoppningsvis längre). Så ni kan ju vara beredda på att det kan bli liiiite "hälsotema" ibland, nu när jag har berättat för er måste jag ju komma med resultat också haha

fin..

Titta så fin himmel, det syns inte så bra på bilden men solen var verkligen röd. Det är förresten inte från idag utan det var i förrgår tror jag, men jag tyckte att den var så fin så lägger upp den nu ändå!

bom..

När jag cyklade hem från skolan idag så skulle såklart bommarna åka ner. VARJE GÅNG, det spelar ingen roll vilken tid jag åker förbi.
 
På tal om skola, som ni säkert minns så skrev jag tidigare att jag skulle göra en muntlig presentation. Den var idag och jag var supernervös precis innan det var min tur men det släppte faktiskt så fort jag gick fram (tack och lov). Jag fick tillbaka min utvärdering direkt och mina enda negativa kommentarer var att när jag gestikulerade med mina händer så blev hon distraherad och att jag läste stycket ur min bok lite för fort. Jag minns inte att jag rörde mina händer så mycket men tydligen gjorde jag det ganska rejält eftersom hon blev distraherad haha. 

RSS 2.0