random snubbe..

Halu är hemma igen nu. Vi kollade film som sagt på lektionen fast första kvarten utan något ljud för ingen fattade hur man skulle höja. När läraren letade efter en kontroll av nåt slag så dök det helt plötsligt upp en annan snubbe från ingenstans, han fingrade lite bak på högtalaren och då kom det ljud haha. Dagens klädval var detta:

Ska med lite halvt ångest göra en presentation till imorgon nu. Jag tror inte att det kommer ta allt för lång tid men jag måste bara komma på vad jag ska prata om haha (shame on me).

effektiv..

Halloj, jag har för en gångs skull varit effektiv på morgonen och sökt lite jobb! Nu är det bara att vänta och se ifall man får nåt svar från dom också haha. Egentligen så ska jag inte ha någon lektion idag men vi ska se en film på Litteraturen så min grupp (grupp 1) ska gå på grupp 2´s lektion och se den med dom. Vi ska se "About a boy", läsa boken till nästa gång och jämföra bok och film i en uppsats efteråt. Men det är som sagt senare, idag behöver jag bara dyka upp och kolla film! 

kosläpp..

En sådan där ganska nördig grej som jag länge tänkt skulle vara kul att göra är att gå på ett kosläpp! Varför vet jag inte men det verkar som en rolig grej att göra bara haha. En som jag alltid kan lita på att följa med på sådana här saker är ju såklart Sandra och det är ofta med henne som jag (eller vi då) just gör "konstiga" grejer. Så i maj ska vi åka och kolla på kossor helt enkelt haha. Man får mjölk och bulle där också så bättre kan det inte bli!

klart!..

Några minuter kvar nu bara och sen är allt klart! Enda som behöver göras efter det är att vika alla kläder men det bör inte ta allt för lång tid (slänger ändå bara in allt i garderoben sen haha).

tvätta..

Tänkte säga god morgon först men det är ju lite väl sent på dagen för det. Har precis varit nere i tvättstugan iallafall och slängt in all smutstvätt. Så skönt att allt fick plats i båda maskinerna så jag slipper gå flera gånger. Är ju så nojjig bara när det gäller sånt här så stod aslänge och läste hur dom funkade och om jag verkligen hade tagit rätt tid ens haha. Men så länge ingen arg hen kommer och bankar på dörren så är jag nog säker ;) (och så länge inte tvättmaskinerna typ sprängs).

kill buljo 2..

Är supertrött så det kommer inte bli långdraget. Åkte till Sandra vid sjutiden för att ha filmkväll med henne och Oskar. Hon hade äntligen fått tag på "Kill Buljo 2" som vi länge länge velat se!
Blev lite besviken på den dock, vissa stunder var roliga men ettan var liksom rolig hela tiden. Det verkar som att det kommer en trea också så vi får väl se om den räddar upp det hela. Vi spelade lite The Sims efter filmen men tillslut så höll jag på somna sittandes i stolen och då var det dags att åka hem.

netflix..

Ibland tror jag faktiskt att vi är avlyssnade av medierna. Nä det gör jag inte haha, men det blev ett kul sammanträffande imorse som kändes lite så. Igår kväll så kom vi bland annat in på att prata om olika serier och jag sa att jag funderade på att testa netflix igen för dom har ändå ganska många serier som är kul att se om. Kom på i efterhand att jag redan har använt min gratisperiod och har verkligen inte råd att lägga pengar på en sådan sak varje månad. Så, till själva sammanträffandet och det kusliga "känns som att jag är avlyssnad" delen.
Fick det här mailet imorse, för det första, tack för vadå?? För det andra, tack själva! Nu kan jag ju kötta serier en månad frammåt iallafall haha

fönstersol..

Ville vara ute i solen men hade ingen lust att faktiskt klä på mig och gå ut så satte mig i fönstret istället. Varmt och göttigt!

Presenter..

Ja min födelsedags/inflyttningsfest blev en höjdare enligt mig själv! I korta drag så var vi först här, sen gick vi ut, sen åt vi på max, sen åkte vi hem (extremt korta drag). Det jag fick i present var:
En flaska mousserande vin
En speciell sorts pasta haha
En uppblåsbar hammare
En öl
Presentkort på Gränby Centrum
Och till sist, en awsome hat som spelade musik och som jag också hade på mig när vi gick ut! Fick många kramar och glada tillrop haha

morgonen efter..

Gooooood mornin!
Det är morgonen efter the day before. Än så länge så är jag den enda vaken, dom andra sover så sött.
Det lyser igenom ganska mycket genom persiennerna som ni ser, skulle haft en rullgardin nästan för vill helst ha det kolsvart (när jag sover alltså).
Vi gjorde ett tappert försök att hänga upp mitt överkast igår som nåt slags skydd haha (vet inte hur mycket det hjälpte).

Vad det gäller gårdagen så ska jag berätta allt senare och ska även visa mina fina presenter som jag fick!


kulglass..

Har ätit smarrigaste kulglassen med Sandra idag!
Det gula är apelsinsorbe (supersmarrig förutom dom konstiga bitarna som var i), det lilla lila man ser är blåbär och den vit/röda är strawberry cheesecake. 

Vi kände för att ta vara på det fina solvädret idag och sätta oss vid ån medans vi åt glass. Det hade såklart resten av Uppsalaborna också tänkt haha. 

varm dator..

God kväll, sitter och försöker googla fram lite olika tips på hur man kan kyla ner sin dator. Min blir extremt snabbt varm trots att fläkten går för fullt (ganska störande ljud) och sen helt plötsligt så stänger den av sig! Väldigt irriterande om man spelar eller håller på med något skolarbete. Egentligen så skulle jag väl köpa en ny dator men har inte direkt ekonomin till det så försöker hitta andra lite billigare lösningar haha. En grej som jag hittat är "kylplattor", vet inte om det skulle funka? Många säger på diverse forum också att man ska typ kolla om det är en massa damm i datorn. Ah det verkar finnas en hel del orsaker till att den blir så varm, tänk om jag varit ett tekniskt geni så kunde jag bara mekka lite och så var det fixat!

Skål och mapp..

Här är skålarna och mappen!
Inget speciellt med dom men tänkte att det är bra att ha.
Och ja, inte så mycket att säga om den här haha. Fin färg

sammanfattning av dagen..

Hej hej igen! Är ganska precis hemkommen efter en fullspäckad dag. Åkte då som sagt till Sandra imorse men först så sprang jag in på Ica och köpte med mig vaniljgifflar till kaffet (det var mycket uppskattat). Efter ett tag så skulle Sandra iväg till skolan och Erika skulle hem så då var kaffekalaset slut. Jag kunde inte få med mig alla sänggrejer hem på en gång så ska tillbaka senare och hämta resten.
 
Jag åkte iallafall hem med första lasset och sen åkte jag runt lite varstans, var in på Ikea bland annat och köpte två skålar. 
Tog mig en korv och dricka när jag ändå var där haha. 
 
Åkte in till stan sen och gick runt där, köpte en mapp inne på TGR för 10kr så jag kan hålla koll på alla mina skolpapper! Var också in på The English Shop en snabbis (oväntat va). Och till sist så hämtade jag cykeln och cyklade hem och nu är jag här. Något slut i kroppen och svettig efter uppförsbacken haha.

kaffe..

Ska strax iväg till Sandra och dricka kaffe med henne och Erika! Ska också låna hem lite "sova över grejer" till några av tjejerna imorgon. Har inga andra direkta planer idag så vi får se vad som händer helt enkelt, vi hörs!

politik..

Tjohej, har haft lektion idag och premiärcyklade till skolan! Vilken härlig känsla det var, tills jag kom till en uppförsbacke och insåg hur otroligt längesedan det var jag cyklade. Blev ju helt slut haha
Vi pratade om politik i Usa på lektionen, kan inte säga att jag var 100% intresserad hela tiden haha. Jag och min grupp skulle dock först göra en presentation om "The house of lords" och "The house of commons" eftersom vi inte hann med det förra gången. Trodde att jag hade glömt allt jag skulle säga men kom faktiskt ihåg det mesta, det gick bra och vi fick beröm från läraren också.
 
Har gjort och ätit min middag, ska göra lite läxor och surfa på nätet nu tänkte jag. Herrå

ekorre..

Såg den här lilla rackaren påväg till Gränby igår. Så söt!

crapig..

Hej hej, ledsen att jag inte har skrivit något under dagen. Den har hittils varit ganska crapig så har helt enkelt inte haft lust att skriva något. Better luck tomorrow

storstädning..

Min lektion blev inställd idag så jag tänkte faktiskt passa på att göra en storstädning här hemma! 
Jag åkte till ÖB tidigare idag och köpte en hink, medel och handskar. Hinken är främst till för  ha alla grejor i men det är ju alltid bra att ha en hink hemma haha. 
Jag åkte till rödan också och köpte ett lakan för 10kr
Det är inte till för att sova på utan jag har klippt till flera småtrasor! Det fungerar superbra till allt verkligen. Jag använde sådana konstant när jag jobbade som städtant haha

foton..

Om ni minns så skrev jag igår att jag hade köpt något på TGR när vi var där? Det var den här iallafall!
Har tagit med några foton hemifrån och tyckte att den här skulle passa in bra så man kan se dom också! Jag får ju inte sätta upp saker på väggen så då får man hitta på andra sätt att visa upp sina saker haha.

hem igen..

Några timmar senare och jag sitter på en buss som ska ta mig tillbaka till Uppsala. När jag kom till Sala så mötte Felicia mig med sång och en födelsedagsdonut!

Efter att vi hade tryckt i oss varsin (hon hade en till sig själv också) donut så gick vi till en pizzeria och käkade middag. Jag tog min gamla vanliga Hawaii såklart och blev både mätt och belåten. Sen gick vi hem till Felicia och Dennis lägenhet där vi spelade spel, drack juice, kollade en massa foton och prata på om allt och inget! Sen så blev det då dags för mig att åka hem och ja nu är jag påväg.

Jag har haft en superduperbra födelsedag och längtar till fredag när jag får fortsätta fira med mina brudar!! 

skicka tillbaka..

Jo en liten detalj bara, hade fått ett paket från HM också som jag verkligen hade sett fram emot. Det är bara ett par enkla svarta byxor men dom såg assnygga ut på hemsidan. Provade dom innan jag skulle till stationen och dom satt asfult på haha. Så det var bara att packa ner dom igen och skicka tillbaka. Problemet är bara att jag inte hann göra det innan jag skulle på tåget så får leta upp en brevlåda i Sala istället haha

tårta och blommor och paket..

Mamma och pappa åkte hem för lite mer än en timme sedan men vi hade en riktigt rolig dag! Det första vi (eller dom snarare) gjorde när dom kom var att krångla ut cykeln från bilen. Blev asglad när jag såg den men det visade sig att styret var löst så måste fixa fram en sexkantsnyckel haha. Iallafall så gick vi in sen och jag fick matlådor (med mat i), blommor,paket och tårta!
Som ni kan se så är påsen från Make Up Store och det jag har fått är ett presentkort. Så någon gång ska jag gå dit och boka tid för att dels bli sminkad men sen så kommer jag få köpa produkter för summan på presentkortet också! Jättekul present! 

Efter paketöppningen så åkte vi för äta lunch och det var verkligen gudumligt gott. När vi var klara så tog vi en tur på Ikea där både jag och mamma köpte grejer. Efter det så åkte vi till Gränby för att fylla på min kyl och mitt skafferi med en massa mat. Vi var in på lagerhouse och TGR också och köpte en grej där faktiskt (ska visa bild på det sen). När vi var hemma igen så åt vi tårta och sen var det dags för dom att åka hem igen.

Men jag behövde inte vara ensam länge. Sitter på upptåget nu mot Sala och ska träffa Felicia :D Det var fööör längesedan vi sågs nu så det var verkligen på tiden. Hörs sen! 

21 år..

"Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är min födelsedag hurra hurra hurra"
 
Jag tog mig friheten att sjunga för mig själv nu på morgonen haha. Och det stämmer, idag fyller jag år och jag fyller närmare bestämt 21 år! Låter konstigt att säga, känns vuxet nästan. Det kommer att bli festfirande nästa helg med mina girlfriends men idag så kommer mamma och pappa hit! Vi ska käka lite och bara umgås helt enkelt :D. Nu ska jag fixa iordning en födelsedagsfrulle som kommer bestå av yougurt och knäckebröd för det är vad jag har hemma haha.

helge skoog..

Nä urs! Det var reklam för säsongstarten av "Halv 8 hos mig" nyss och där sa dom att det ska bli en ny röst! Det är Helge Skoog som är den enda rätta rösten ju. Tvivlar på att hon vem det nu var kan göra det bättre..

Tycker ni att jag överreagerar? So be it! 

snart så..

Om en månad så är jag och mamma i/på Malta igen! Tekniskt sett så har vi varit där två dagar redan men ändå. Nu när det är så nära så längtar jag bara mer och mer, det ska bli så skönt att få komma bort även om det bara är några dagar. Det ska såklart bli kul att träffa Staffan igen också, det var snart ett år sedan vi sågs sist! Jag hoppas att solen lyser på bra också så man kanske kan börja på sommarens bränna ;)
Två bilder från sist vi var där. Det är en strand som heter Golden Bay och vi var där nästan varje dag som jag minns det haha.

statyer..

Jo förresten, när jag gick hem efter att ha köpt pappas glas så fick jag syn på den här statyn. Någon som ville göra henne vårfin kanske? Det är samma med en staty i Gävle utanför strömvallen. Minns inte vem det är men han springer och han brukar alltid bli utklädd haha

skidor..

Kollar på Bridget Jones 2 och scenen när hon ska åka skidor påminde väääldigt mycket om min egen skidupplevelse. Vet inte varför bilderna blev så suddiga men anyway, kände att när hon ramlade ur liften så kom många inte så roliga minnen tillbaka haha. Vill dock påpeka att jag har många många fler bra minnen än dåliga! :D

uppdrag..

Jag har klätt på mig och jag har sminkat mig och nu ska jag ut på uppdrag! Det låter verkligen mer spännande än vad det är. Jag ska köpa ett par ölglas till pappa som han ska ha i sin samling haha. Både pappa och mamma kommer ju imorgon när jag fyller så han ska få dom då :)

3:51..

Vid den här tiden inatt så vaknade jag av att någon i hallen hyperventilerade (alltså kippande efter andan typ).
(det är siffrorna på klockradion)
Tänkte först "herregud vad är det som har hänt" och var nära på att gå upp och kolla vem det var. Lite bakgrundstory är att igår ikväll så var vad jag tror är min rumskamrat´s tjej och hennes kompis här och förade innan dom drog ut. Så jag gissade att det var någon av dom men man vet aldrig. Iallafall så precis när jag ska gå upp så hör jag hur den hyperventilerade människan övergår till att skratta så jag gissar att dom skrattade redan innan dom kom in och jag hörde delen när man skrattar så mycket att man faktiskt inte kan andas haha. Blev iallafall lättad att det inte var något allvarligt som hade hänt och försökte somna om. Efter en halvtimme så blev jag bitter för det gick inte, låg istället och försökte lyssna på vad dom sa genom väggen för dom pratade ganska högt haha. Somnade tillslut igen tack och lov och nu är jag sugen på frulle!

segway..

Tidigare idag så möttes jag av två personer som åkte på varsin segway. Den främre höll fram någon typ av reklam när hon åkte förbi och som av ren reflex så tog jag emot det. Det visade sig vara ett segwaypresentkort haha.

uggs..

Min dag kan man lättast beskriva som blöt! Slask och snö överallt. Mina strumpor har varit genomblöta hela dagen och alldeles för sent så insåg jag att jag skulle ha tagit gummistövlar istället för mina boots haha. Såg förresten ett gäng tjejer som jag verkligen inte förstår hur dom tänkte, alla hade på sig sådana där "uggs", ni vet, utetofflor typ. Kan inte vara särskilt mysigt att plaska runt i sådana. 
Jag gjorde lite ärenden på stan innan jag var tvungen att gå till skolan och lära mig saker. Hade Grammatik idag men jag kände mig ganska distraherad större delen av lektionen så tog nog inte in så mycket av vad hon sa ändå. Håller på med middagen nu iallafall och ska äntligen få äta snart! 

frilla..

Märkte att frillan var lite väl "hög" när jag skulle ta en oskyldig selfie haha

kudde på foten..

Vaknade med en kudde på foten imorse. Det är som en "ficka" på baksidan av kuddarna och den hade min fot tydligen letat upp under natten haha

tandkräm..

Sååå när jag var på Gränby tidigare var ju tanken att jag skulle köpa tandkräm också (den tog slut igår). Det glömde jag såklart och kom på det för kanske en timme sedan. Snökaos eller inte, jag har känt mig ofräsch i munnen hela dagen och tänker inte låta det gå en natt till med oborstade tänder!
Jag klädde på mig och tänkte att det skulle bli ganska mysigt ändå att gå till Gränby när det snöar lite lätt.
Det snöade mer än "lite lätt". Var alldeles vit och blöt när jag kom fram. Men jag köpte min tandkräm och passade på att köpa ny tandborste också! När jag kom hem hade jag inte lika mycket myskänsla kvar dock haha

cykel..

Äntligen så kommer jag kunna cykla igen! Mamma var på det där stället i Gävle där man kan köpa cyklar från polisen imorse. Det fanns inte så många cyklar men mamma hittade ändå den här! Jag ville ju helst ha en cykel liknande min gamla (som den röda brevid) men jag tar ju hellre en fungerande cykel (den röda var nämligen rostig och var inte i bra skick alls). Jag kan inte heller gå runt och dra ut på det bara för att det inte är den "perfekta" cykeln. Den svarta går att cykla på, verkar vara ganska ny och tror att den kommer hålla bättre året om ändå och det är allt jag begär så jag är nöjd! :D
 Ps.Undra hur många gånger ordet "cykel" är med i det här inlägget haha

problem..

Tidigare idag så var jag ute på en liten promenad och på vägen hem så gick jag förbi Gränby. 
Jag skulle bara köpa mjölk egentligen men såg att det var extrapris på pizza inne på Coop och jag kände ändå inte för att göra mat idag så tänkte varför inte.
 När jag kom hem och skulle värma pizzan så fick jag problem direkt! För det första så har jag aldrig stött på en ugn med just dom här symbolerna så fattade inte vilken man skulle vrida till först haha. Jag fick ringa mamma..
Sen så vet jag inte vad som hände riktigt men det kom asmycket rök när jag öppnade luckan och brandvarnaren satte igång. Jag får nästan alltid panik när dom där börjar tjuta och nu klättrade jag snabbt upp på pallen och typ drog loss den haha.  Det slutade ryka nästan direkt efter det iallafall och fick inte mer problem utan kunde äta min pizza i lugn och ro.  

skåp..

Nu när kylskåpet är borta så ställde jag dit min kökspall istället!
Det var perfekt tajming också för i förrgår så ställde jag upp mina "skafferigrejer" i lilla skåpet ovanför städskrubben. Så nu behöver jag inte bära pallen mellan mitt rum och köket varje gång jag behöver något.
Och nu har jag andra skåpet ledigt för tallrikar och glas och sånt! Jag skulle behöva lite "finglas" och typ djuptallrikar också bara så skulle det bli fulländat.

före och efter..

Jag lämnade ju kuddarna hos Sandra igår innan skolan och hon måste ha sytt lika snabbt som mössen i Askungen! Nästan precis när min lektion var slut så fick jag ett sms om att dom var klara.
före..
efter..
 
Hon har gjort ett riktigt bra jobb och jag är hur nöjd som helst! Nu kan man forma kuddarna så det blir mer som en soffa när man har folk över :)

tjugo kronor..

Jag hittade en tjugolapp på bussen hem idag! Lite extra cash är alltid uppskattat haha

lektion..

Jag ska snart iväg till skolan fast måste göra ett stopp hos Sandra och Oskar först. Jag ska låna deras skrivare för jag hade helt glömt bort att skriva ut ett par papper till lektionen idag som är ganska viktiga, typiskt mig att glömma haha. Är inte så jättetaggad på lektion idag annars, vi ska gå igenom varandras texter till muntlig och skriftlig produktion men jag har en känsla av att vi säkert kommer göra nåt annat också som säkert kommer att vara drygt. Vår lärare har en tendens att överraska oss med den sortens uppgifter..
 
Jo! Jag ska ta med mig kuddarna och tygerna också, det har blivit dags för deras makeover!

criminal minds..

Sappade av en händelse in på kanal 5 där Criminal Minds var igång. För några år sedan så var jag helt besatt av den serien haha. Har köpt säsongerna 1-5 men finns 9 nu totalt tror jag. Anyway, gillar fortfarande serien och Matthew Gray Gubler är lika mycket babe nu som han var för snart 10 år sedan!

kylskåp..

Äntligen är kylskåpet borta btw!

Jag vet inte om jag visade det men i hörnet i köket så stod det ett kylskåp förut. Det var inte igång och jag vet inte ens om det fungerade men det hade stått där sedan jag flyttade in. Idag dock när jag var på Gränby så hade dom (vilka det nu är) hämtat det! Köket känns faktiskt mycket större nu när det inte finns något som tar upp halva golvytan haha. 

snö igen..

Jag tror inte att någon av er har missat att det snöade under natten/dagen. Om ni har det så måste ni ha suttit i ett mörkt rum utan fönster och inte haft någon telefon för det enda man ser på dom sociala medierna är just att det har snöat. Självklart blev jag besviken, jag trodde verkligen att vintern var över och att våren äntligen var här för att stanna! Ett tag trodde jag också att jag skulle få uppleva en snöfri födelsedag men neeeeej. 
 
Har ätit en supergod middag för övrigt, simpel men god! Pasta med avokado,mini-tomater,bacon,en cremé fraiche med smak av chilí och paprika och lite färsk paprika också som jag stekte. Helst skulle jag ha velat haft lite parmesan på också men det har jag inte hemma så fick vara utan. Men det blev som sagt riktigt gott!

"figurer"..

Varje gång den här reklamen visas så tänker jag alltid dom där "figurerna" påminner om någonting annat också! Det är förresten reklam för någon slags playfunktion med alla kanaler på samma ställe typ. 
 
Anyway, jag kom äntligen på vad det var nu! Ni måste hålla med om att dom påminner ganska mycket om dom här andra "figurerna" från en engelsk kampanj som heter "dumb ways to die". Deras lilla film dom har är faktiskt ganska underhållande, vill ni se den klicka HÄR. Obs! Låten kommer garanterat fastna i huvet på er haha

utvärdering..

Ja alltså, den var inte läskig alls men det skulle den ju inte vara heller så jag ser det som en lättnad (eftersom att jag var ensam hemma). Han (Ross Noble/Clownen) var dock rejält creepy! Sen var det precis som Elisabeth beskrev det, obehagliga saker man fick se mycket av. Men all in all en bra film och gillar man lite udda humor så kommer man nog gilla den här filmen haha.

stitches..

Jag fick lust att se på en film så här på söndagskvällen och kom på att jag inte har sett den här än! Den beskrivs som en skräckkomedi och Elisabeth sa att den var obehaglig om jag minns rätt haha. Jag är ju annars ett stort fan av Ross Noble så jag hoppas verkligen att filmen är bra! Utvärdering kommer imorgon ;)

the sims 2..

Det är dagar som dom här jag behöver The Sims 2 i mitt liv! Alla mina spel ligger dock i en låda under min gamla säng i mitt gamla rum. Insåg att jag var och fortfarande är i viss mån en riktig The Sims nörd haha. Har alla spel förutom ett. Åh The Sims..

neon..

Hade ett nytt nagellack igår också. Köpte det för 10kr på coop haha. Nu har jag haft på sånt där som gör att nagellacket blir matt men annars så är det ganska blankt nästan neonfärgat, I like it!

studentliv..

Heeeej kompisar. Är lite seg den här söndagsmorgonen men med all rätt haha. Igår så fick jag min första smak på studentlivet (när det gäller att festa) och jag älskade det! Men vi börjar från början, under dagen så gjorde jag inget särskilt utan det började hända saker först när jag åkte till Sandra. Hon fixade min frisyr och sminkade mig, blev asbra! Det här är inte exakt vad jag hade på mig i slutändan men ville mest visa kimonon som jag premiärbar igår!
 
Runt sju så åkte vi till Sandras kompis Mikaela där vi senare joinades av Linnea och Erika. Vi gjorde mat och åt fejk-vitlöksbröd (det stod att det skulle vara vitlöksbröd men det innehöll typ 1% vitlök). Efter maten körde vi Singstar och lite olika spel. Vid tolvtiden så begav vi oss ut i den kalla natten och gick mot en av Uppsalas alla nationer som jag nu inte kommer ihåg vad den hette. Vi dansade och dansade och dansade lite till tills jag, Sandra och Erika blev hungriga och gick till Subway för att köpa mat! Vi gick längs med fyrisån tills vi hittade ett bra ställe där vi kunde äta och titta på stjärnorna. Det är inte ofta som jag har ätit macka vid ån halv fyra på morgonen (med "inte ofta" menar jag aldrig) men jag kan verkligen rekommendera det haha.
 
Resten är inte lika kul. Jag gick hem,åt upp min kaka, drack lite cola, tvättade bort sminket,la mig i sängen och somnade. Dagen efter, lite seg och planerar inte att göra så mycket idag förutom att ta en sväng till Gränby och typ köpa pizza haha.

tröja..

Halå! Bara för att så tänkte jag lite snabbt visa upp min tröja som jag köpte idag. Jag var ju och lämnade tillbaka byxorna på Gränby och på vägen ut så fick jag syn på den här! Den var på rea och för en gångs skull så fanns storleken som jag ville ha haha. Det är en finstickad svart oversize tröja and I löve it

änder..

När jag gick hem från Gränby så stannade jag till vid vattnet för jag tyckte att änderna var så söta. Dom simmade runt där med varandra och såg så fridfulla ut haha
 

det är ett mirakel..

Som av ett mirakel (eller dåligt minne) hittade jag kvittot till byxorna på golvet!
Det är konstigt för jag kunde svära på att jag tittade överallt igår ikväll men tydligen inte då.

klantarsel..

Jag är ett sånt klantarsel! Ni vet dom där byxorna som jag sa var så himla underbara? Ah jag provade dom idag igen (slängde bara på mig dom lite snabbt när jag provade i butiken) och nu kändes dom inte alls lika bra! Tänkte att "jaja men det är bara att lämna tillbaka dom då", NEJ för jag tömde min plånbok på kvitton igår och slängde allt såklart. Why oh why..

tussilago..

Jag har haft en mycket givande dag idag måste jag säga. Började med en långpromenad och fick under den se mitt personliga perfekta vårtecken: Tussilago. Lite svårt att se men det är faktiskt små gula blommor där om man tittar noga! 
 
Dagen fortsatte med att jag och Sandra åkte till boländerna och gick först på XXL någonting (det har inte med storlekar på kläder att göra), sen gick vi till Rusta för jag behövde köpa billiga städgrejer. 
Microfiberdukar
 En supersmart mopp man kan använda torr också och torka upp damm med. Vi har städgrejer man kan låna i tvättstugan med det är bara max en timme och vill inte behöva springa ner och kolla om det finns ledigt varje gång jag vill städa lite. Där har vi min fot också haha
 
Dom hade också billiga runda mattor så jag passade på att köpa en "mintblå" till badrummet och en svart (den ligger under) till köket. Jag har inte testat än om det räcker men en matta till badrummet eller om det skulle behövas två men jag tror att det räcker med en faktiskt. Blir skönt att få in lite mer färg där! 
 
Åkte hem med Sandra sen och först drack vi kaffe innan hon började göra storkok och massa matlådor. Jag gav mig på disken samtidigt, det är ofta så vi lägger upp det i köket haha. Efter några timmar så var allt klart och jag fick skjuts hem innan dom skulle handla och ja nu sitter jag här. Jo! Fick låna hem en matta också som det är tänkt att jag eller vi då ska ha i hallen.
 
Det är inte mycket kvar att fixa i mitt rum nu innan det känns klart, eller helt klart kommer det väl aldrig vara men ni fattar. Ska till Lagerhouse imorgon och köpa två tabletter som den jag har på "soffbordet" fast i en annan färg. Men det är imorgon och nu är det data/tv häng som gäller!

boom..

Jag hade glömt bort att dom skulle spränga på bygget utanför i veckan men det blev jag ju glatt påmind om nyss. Halvsov fortfarande när jag först hörde varningsignalen och sen ett BOOM och hela huset vibrerade haha. 

skoskav..

Jag har gjort det till en vana att dom dagar som jag har lektion brukar jag gå till skolan och ibland så går jag också hem. Idag så blev det dock buss! Jag insåg inte att mitt val av skor idag var sämst haha. Jag hade inte gått mer än 15 min kanske innan jag kände att det började göra ont. Jag kunde inte vända om så det var bara att fortsätta gå. När jag kom till domkyrkan så kändes det sådär "blött" i skon igen som när Linda råkade köra över min häl med sopvagnen på Sf (det "blöta" var blod). Det gjorde pretty ont nu också och när jag väl kom fram och tittade ner så syntes det att det var ganska messed up innanför kanten.
Tröck ner lite papper men det hjälpte inte särskilt mycket. Tog som sagt bussen hem sen och när jag äntligen fick av mig skorna så var det underbart! Tog bort pappersbiten nyss och det var inte blodigt men det kändes ändå typ varigt? Fräscht eller hur

bästa känslan..

Yes yes yes. Har precis skickat in mitt "formal letter" till muntlig och skriftlig produktion! Det underbara är att jag har gjort det i relativt god tid, jag hade ingen ångest och det gick ganska fort att göra det (det är faktiskt ovanligt). Det måste ju vara en av dom bästa känslorna, precis efter att man har gjort ett prov eller i det här fallet skickat in en stor uppgift (förutsatt att man tror det har gått bra). Den känslan får man ta vara på för inte långt efter så kommer det en ny uppgift haha.

muntlig presentation..

Hejsan! Jag har varit ganska nervös idag faktiskt och speciellt innan jag skulle gå till skolan för vi hade ännu en muntlig redovisning på Litteraturen. Trots att jag har gjort flera muntliga redovisningar genom åren så är det minst lika pirrigt varje gång!
 
Vi skulle i grupper (fast själva då) redovisa en recension av den första Harry Potter boken. Vi blev satta i grupper för att det skulle bli lite variation på texterna men trots det så hade 4 av oss valt samma positiva recension (jag var en av dom 4) och 3 andra hade valt samma negativa recension! Det blev ju ganska mycket upprepande och eftersom jag var i sista gruppen så hade alla redan hört nästan allt jag sa 3 gånger tidigare haha. Men jag hade iallafall lite som ingen annan hade sagt så det var ju skönt. Nä nu ska jag göra klart min grammatik läxa och sen så blir det jag och tv:n ikväll, vi hörs!

noodles..

Det blir den "typiska" studentmiddagen idag haha. Hade ingen lust att gå till Gränby så det här får det bli!

tyg..

Mission accomplished! Är hemma igen från Ikea turen med Sandra. Efter många om och men så hittade jag tre tyger som jag ville ha till kuddarna .Ni kommer dock inte få se vad är för något förs än dom är påsydda och klara! Jag köpte också en ny stekpanna för den jag har nu är helt värdelös.  Nu ska jag ta itu med min disk och sen göra lite läxor, måste också tänka ut vad jag ska göra till middag..

lp..

Jag har ju pratat mycket om vad jag vill ha för att verkligen få rummet att kännas som mitt och att det är jag som faktiskt bor här. Något som jag skulle avguda och som skulle skrika mig är ju det här!
 
Arctic Monkeys Lp-skivor! Nu kan jag visserligen inte sätta upp hyllor och sånt vilket är synd för det hade varit så himla snyggt att ha på väggen med dom på. Men jag skulle säkert kunna lösa det på någe sätt haha. Vill man så går det! (dagens visdomsord)

slut..

Vårat bidrag till Danmark blev alltså ännu en låt där man sjunger konstigt. Med konstigt så menar jag att dom gör konstiga saker med rösten haha.

 Jag är faktiskt förvånad över mig själv att jag blir så påverkad och i det här fallet besviken över något jag ändå glömmer bort så fort det är slut. Sen börjar det om igen när Eurovision drar igång. Jaja, vi kanske inte vinner men Sverige brukar ju ändå få ganska höga poäng. 

melodifestivalen..

Lite göttig Ben&Jerrys glass till finalen i melodifestivalen känns inte helt fel!

Jag har faktiskt bara sett första "avsnittet" och andra chansen så många av låtarna kommer vara helt nya för mig vilket är ganska nice ändå haha.

då kör vi..

Då kör vi!
Det kommer bli en kombo av "Det här har jag köpt" och "Så här ser det ut" nu. 
 
Vi börjar i dörren och jag tror att ni som jag redan här tycker att det ser mycket bättre ut!
Till höger om bordet är garderoben så det står där klädställningen var förut. 
Vi fick upp gardinerna så nu ser det inte lika tomt ut i fönstret och snart så kommer det också hängas upp små lyktor längs med hela som man kan tända på kvällen. Måste byta ut den där taklampan också..
Här har vi lite fynd också! Alla kuddar utom den orangea/vita har jag köpt idag. Jag ska bara hitta lite olika tyg som Sandra den ängeln ska sy kuddfodral av åt mig sen! Köpte även det vita överkastet som passar in perfekt. Kuddarna hittade vi på erikshjälpen och överkastet på rödan. 
Som ni såg i förra bilden så är också "duken" ny, köpte den på Lagerhouse och älskar verkligen färgen. Nu kan jag använda mina glasunderlägg också! 
 Jag köpte servetter inne på Tgr, det påminner lite om Lagerhause faktiskt för dom har också mycket sådana småsaker. Hittade ett par näsdukar när jag kom hem som jag fått tidigare i födelsedagspresent , tyckte att dom hade lite samma mönster (snyggt alltså).
Jag köpte också ett sykit inne på Tgr, billigt och bra eftersom mina sygrejer blev kvar hemma. 
Ja här har vi utsikten från soffan/sängen haha
Överblick från hörnet
Det här har fått bli min lilla smink och smyckes hörna
Lite svårt att se under allt men det är ett smyckesträd som jag också köpte inne på tgr. 
 
Och det var allt! Min feng shui är på topp och det känns verkligen som hemma nu! Det är bara smågrejer som saknas: lyktorna, en duk till matbordet, mer ljus och lite annat sånt krims-krams. Vi ska eventuellt till Ikea imorgon så får se vad jag kommer hem med då haha. Tack igen för hjälpen Sandra och tack för skjutsen Oskar! Jo förresten, allt som jag har köpt idag har inte kostat mer än 200kr. Det kallar jag för att fynda!
 
 

sammanfattning..

 Jag tänkte bara snabbt sammanfatta min dag lite innan jag visar er det roliga! (ni kommer fatta). Morgonen var inte så speciell utan det roliga var på förmiddagen när Sandra kom hit. Tog på mig mina fashionabla flip-flops när jag skulle ut och möta henne haha. 
 
 Så fort hon hade fått den snabba rundturen av lägenheten satte vi igång att "Ernsta". För er som inte har hört det uttrycket förut så är det helt enkelt när man inreder som tusan!
När vi kände oss klara (det blev awsome!!) så drack vi kaffe och åt kanelbullecheesecake.
 
När vi var mätta och belåtna så började vi våran jakt på krims-krams som kommer att förhöja rummet! Jag har faktiskt fyndat rejält idag måste jag säga, det var tur att Oskar kunde komma och hämta oss haha. Ni ska få se allt+hur rummet ser ut efter att jag har ätit så stay tuned

h&m..

Igår så var jag ju in på H&M som sagt och det här är vad jag köpte!
 
Jag har länge letat efter ett par sådana här, sköna casual byxor som man kan ha närsom utan att vara för "slacker" haha. Jag har tänkt att dom kommer vara perfekta när jag och mamma åker till Malta i april, eller snarare när vi åker hem för jag måste gå på en lektion samma dag som vi landar och har ingen lust att flyga i tajta jeans så voila!
 
Jag köpte också dom här ringarna! Har sedan innan några i liknande färger och föredrar det här matta framför det blanka.
 

ge mig..

Är det någon som ska förbi Floda dom närmaste dagarna? Jag frågar för att jag såg min drömfåtölj på tradera och än så länge ligger den på 50kr fortfarande och det enda lilla hindret är ju att den är i Floda haha. Det är en snurrfåtölj från 60-70 talet i en jättefin rosaaktig färg med snyggt mönster och den ser inte sliten ut alls. Synd att jag inte kan visa er bilden! Men den är vääääldigt fin iallafall, det kan jag lova!

varma pizzor..

God afton! Jag har inte haft några lektioner idag så har glidit runt i Uppsala istället. Runt 12 så gick jag ner på stan för att köpa två böcker åt Elisabeth och det blåste rejält hela vägen! Det har varit blåsigt hela dagen faktiskt och medans jag gick så tårades mina ögon konstant av vinden. Efter bokköpandet så gick jag in på H&M och köpte två grejer där som ni får se imorgon när det är bättre ljus att fota i.
 
Hursom så blev jag bjuden på kaffe hemma hos Sandra sen och fick också med mig en bit av hennes "kanelbullecheesecake" när jag skulle gå. Men jag gick inte hem direkt efter kaffet utan spelade lite The Sims medans hon och Oskar höll på fota en massa saker haha. Efter ett tag så skulle dom åka till Sandras faster men först åkte vi till Gränby där jag blev avsläppt. Handlade lite och postade böckerna innan jag gick hem. Sandra hade tidigare kläckt ideén att jag skulle använda min "varma mackor maskin" till att värma panpizzor i så att det skulle bli som en calzone. Nyfiken och i brist på annat att göra så testade jag och det funkade faktiskt! Själva grillen blev ganska messy dock så låt dom tina lite mer innan så rinner det inte ut en massa om ni vill testa själva haha. 

ännu en lista..

 

ALLMÄNT:
1. Namn? – Emma Ellinor Engström
2. Exakt ålder? – Enligt Birthday.se så är jag: 20 år, 11 månader och 11 dagar!
3. Vart bor du? – Uppsala
4. Bor tillsammans med? – Ja han i rummet brevid, ska nog inte outa honom än haha
5. Husdjur? – Inga här men i Gävle så finns mina sötnötar Oliver och Gabi (katter)
6. Färg på ditt hus? – Typ beige/gul
7. När är du född? 23 Mars 1993
8. Klass? – Öhh grupp 1? Vi har inget officiellt namn haha
9. Vilket år tar du studenten? – Jag ändrar den frågan till "Vilket år tog du studenten?" och svaret är 2012, snart två år sedan..
10. Något jobb? – Inte längre men förhoppningsvis snart igen!
11. När ska du sova ikväll? – Exakt klockan 23.27
13. Duschat idag? – Nope
14. Kramat någon idag? – Räknas min kudde? 
15. Pussat någon idag? – Räknas min kudde?
16. Vad har du ätit?- Två knäckebrödsmackor med köttbullar på, ett glas mjölk, två paket sesamkakor, ett äpple, pasta och resten av köttbullarna fanns kvar, ketchup, mer mjölk och just nu jobbar jag på en flaska med vatten
17. Dagens klädsel? – See for yourself, tog bilden precis innan jag skulle gå till skolan och som ni ser så körde jag på "very casual" looken, orkade inte tvätta håret heller så försökte gömma det i en bandana 
 
18. Dagens smink? – Väldigt basic
19. Dagens sötnos"ar"? – Hm svårt, men dom här är ju oslagbara
                                                  Gabi är till vänster och Oliver är till höger                                                 
20. Dagens roligaste? – Kan faktiskt inte komma på något
21. Har du många vänner? – Det tycker jag!
23. Vem kramade du senast? -- Ja det blir väl kudden igen då
24. Vem pussade du senast? –Samma..
25. Hur många har varit otrogna med dig? – Ingen?
27. Har du pojk-/flickvän? – Nope
28. Vem pratade du med i telefon senast? – Linn förmodligen
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? -- Det var från min syster och det hon skickade var "Du fanns sparad :D jag förde över 300, böckerna skulle kosta 125+95 om de inte har annat i butik, sen lär det väl räcka till att skicka och det som blir över får du köpa en bulle för eller nåt :D" 
31. Film? – Om det syftar på senaste film jag såg så är det..gud vad hette den nudå?? (Sandra du vet vad den heter, det var den jag såg med dig och Erika med han johnny haha). Är det favoritfilm så måste jag säga att just nu så är det "Rebel Without a Cause" med James Dean, såg om den för ett tag sedan och blev kär all over again.
FAVORIT:
32. Låt? –Bastille "Of The Night", Tom Odell "I know" och Arctic Monkeys "Black Treacle"
33. Mat? – Det står mellan: Stuvade makaroner, plättar (sådana små) med sylt och glass/grädde, potatis med hemmagjorda köttbullar och till det pressgurka, lingonsylt och gräddsås! 
34. Dryck? – mjölk <3
37. Stad? – London!!
38. Land? – Australien
40. År? – Engelska och Matte..SKOJA, men nä seriöst Engelska
SENASTE:
41. Personen du tänkte på? – Inte vet jag, jag har många tankar i mitt huvud
42. Drickan du drack? – Vatten
43. Gången du spydde? – Några veckor sedan..i Sälen..
44. Gången du grät? – Igår till en en tv-serie
45. Pizzan du åt? –Hawaii eller Ananas som den också kallas ibland (standard)
46. Gången du var i göteborg?- Måste ha varit med klassen sista året på gymnasiet, så 2 år sedan då
47. Gången du var i stockholm? – För två veckor sedan när jag och mamma skulle byta tåg till Gävle
48. Gången du var hög? – Öh aldrig?
49. Personen som såg dig gråta? – Eventuellt en granne igår haha
ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? – Vitt
52. Hund eller katt? – Katt, men vill ha hund också
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Gash måste jag välja? 
54. Tv-spel eller datorspel? – Blir nog dataspel
55. Singel eller upptagen? – I am a single lady
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? – Va?
58. Ragga eller bli uppraggad? –  Kan inte ragga så får väl bli uppraggad då
59. Big Brother eller Paradise Hotel? – Big Brother
60. Svart hår eller blondt? – Brunt och lockigt ;)
61. Blåa ögon eller bruna? - Blåa
62. Choklad eller lakrits? – choklad
63. Göteborg eller stockholm? – Göteborg såklart, gillar inte Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? – Högerhänt
65. Coca-Cola eller Fanta? – Coca Cola..MED LIME
 
66. Pizza eller kebab? – Pizza
67. Randigt eller prickigt? – Randigt
68. Älska eller älskas? –  Båda är väl bäst
69. Leva eller dö? – Leva såklart
ANTAL:
70. Personer du älskar? – Det vet dom själva
71. Personer du hatar? – 0
72. Personer som sagt jag älskar dig? – Det vet jag själv
73. Tatueringar har du? – En än så länge!
74. Glassar du ätit på en dag? – 3 kanske
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? – Har inte varit på någon än men det vore awsome att se Artic Monkeys i år eftersom jag missade dom förra året! (fortfarande bitter)
76. Gånger du haft minnesluckor? – 2-3 tillfällen kanske haha
77. Piercingar har du? – Om öronen räknas så 5
78. Personer du saknar just nu? – 7 
79. Gånger ditt hjärta brustit? – 0 hittils
VEM:
80. Vill du kyssa nu? – You know who you are
81. Ska du träffa imorgon? – Ingen aning
82. Sjöng du senast för? – Nynnade säkert på nåt när jag pratade med Linn haha
83. Hade du senast en MSN-konversation med? – Jeez, har inte använt det på flera år
84. Spelade du tv-spel med senast? – Sandra måste det vara
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? – Ja jag skulle ju inte tacka nej till en viss Irlänsk skådespelare..
86. Vill du kasta en sten i huvudet på – Min lärare i en av kurserna..
87. Förtjänar att dö? – Orkar inte med så djupa frågor
89. Vill du sova brevid inatt? – Ingen för min säng är för liten för två pers haha 
VAD:
90. Gör dig glad? – Att äta Ben&Jerrys
91. Gör dig ledsen? – När det tar slut
92. Vad vill du helst göra nu? Äta Ben&Jerrys, speciellt sugen på denna!
 
93. Önskar du att du slapp göra? Skriva uppsats
94. Vill du ha nu? – Pengar vore ganska sweet
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? – En micro för det finns ingen här haha
96. Längtar du till? – Sommaren!
97. Tycker du om dina betyg? – Har inte fått några nya än
98. Ångrar du i ditt liv? – En del
99. Är det bästa som har hänt dig? – Svårt att välja
100. Varför gjorde du detta? – Ja vad tror du haha

ljus och mörker..

Titta så mysigt!

fröer..

Jo jag var ju på ikea också! Jag behövde köpa fler galgar och ville också få lite mer inspiration till lägenheten. I mitt huvud så är hela badrummet inrett nu! Allt som behövs är att min rumskamrat dyker upp så jag kan fråga om det är lugnt att jag gör om där inne haha. Ja och jag behöver mitt duschdraperi som ligger hemma också men det löser sig, det som är där nu är asfult. Jag hoppas verkligen att det inte är hans..
 
Hursom så köpte jag mina galgar men också detta! Jag testade ju att odla örter förra året så nu till våren så vore det kul att testa med blommor istället. 
 
Efter ikea så gick jag tillbaka till Gränby för jag hade glömt en mycket mycket viktig grej. Sån där vit antennsladd till tv:n! Nu är det fixat och jag kan kolla på meningslösa tv-program igen haha. 

leopard..

Oj oj vilken dag jag har haft! Har blivit mycket promenader hit och dit men det har bara varit skönt. Jag skulle egentligen bara gå till Gränby och handla men fann mig fortsätta gå mot helping hand (det som ligger vid gamla guc). Köpte en skjorta för 30kr och jag gillar verkligen mönstret på den!

Tadaaaa..

Det gick från att vara en hög av träbitar..
..till att bli en mycket vacker kökspall!

projekt..

Jag tänkte ge mig på projektet "bygga ihop ikea pall" så här på onsdags morgonen! Bör inte vara allt för avancerat (hoppas jag haha)

middag..

Efter min lektion idag så åkte jag till Gränby för att handla, min del av kylen var lite tom! Det märks att det var längesedan jag bodde själv för jag har helt glömt bort att mat är så dyrt haha. Tack mamma och pappa för all mat jag fått av er! Anyway, håller på göra middag nu och idag fick det bli köttbullar,potatis, gräddsås, lingonsylt och en sallad. Efterrätt blir en liten chokladkaka hehe
 

slottsbacken?..

Hej igen! Det har blivit dags att promenixa ner till stan nu och sen vidare upp för "jagharverkligeningenkondition" backen, eller som den också kallas slottsbacken. Vet förresten inte om det faktiskt är slottsbacken men det är en sjukt lång backe vid slottet iallafall haha. 
(Solen lyser pretty starkt så måste hålla för handen så jag kan se nåt haha)

rundtur..

Rundtur var det ja! Det är väl lika bra att ta det från början och börja i hallen.
Väldigt tråkig och dyster tycker jag så med min roomies godkännande kommer det bli ändring på det haha.
Badrummet (även här vill jag göra massa ändringar).
Vårt lilla kök haha, det är verkligen litet men det funkar
Här har vi insidan på min dörr där jackor får hänga just nu.
Min garderob/saker jag gömt undan
Klädställning+skor+spegel
Sängen och halva fönstret
Andra halvan, och här vi också mitt skolkaos på bordet haha.
"Bokhylla", en tavla jag gärna vill få upp och en stor svart sopsäck
Och sist det tråkiga skrivbordet.
Ja så ser min nya lya ut! Allt kommer förmodligen flyttas om och det kommer försvinna saker och tillkomma saker och ja ni fattar. Men oroa er inte, allt som händer kommer ni får se! Nu måste jag bre mig en macka och göra mig klar för skola. Herrå

ikea..

Hej på er, har fått undan allt nu i diverse skåp och lådor och har flyttat runt på möblerna lite men det är långt från klart än. Jag ska fota lägenheten imorgon så ni får se hur det ser ut iallafall! Annars så har jag varit på Ikea med Sandra och köpte hem både sånt som både stod på listan och lite som blev spontant (sa ju det). I slutändan så blev det bestick, glas, en liten handduk, diskborste, matlådor, gardiner från fyndhörnan för 10kr (det är tillfälligt tills jag hittar ett par bättre), klädrulle, galgar och..jag tror det var allt faktiskt. Det nästa jag ska försöka hitta är nog en matta, en STOR matta vill jag ha
 
Efter Ikea så åkte vi till tacobar och käkade quesadillas, vet verkligen inte hur det stavas haha. Sen hem direkt och tanken var att jag skulle plugga men är verkligen supertrött efter att ha konkat runt på alla möbler och plockat med allt så satsar på att vara supereffektiv imorgon istället. Har satt igång Fresh Meat dvd:n så ska ligga i sängen och kolla på det resten av kvällen tror jag. Talk to you later!

inflyttningspresenter..

GOD MORGON, jag har ganska nyss vaknat och det första jag såg när jag satte mig upp var allt kaos här inne. Vi fick packa ur allt lite snabbt igår för mamma hade lånat kartongerna från jobbet så dom var tvugna att följa med tillbaks till Gävle. Tanken var att jag skulle fixa till allt igår men jag åkte till Sandra istället och kollade på melodifestivalen med henne och Erika! Idag ska jag dock se till att få ordning på skiten och sen kommer ni självklart att få en privat tour av rummet. När jag kom till Sandra så fick jag en inflyttningspresent! Skumpa, ett läppstiftsfodral (så sjukt att jag bara tidigare i veckan tänkte att jag skulle vilja ha ett) och ett jättefint kort.
 
Hade tidigare fått en inflyttningspresent av mamma och pappa också, jag har många bakböcker men ingen kokbok så den var jättebra! 

Jag ska försöka ta mig till Ikea idag också var tanken för att köpa lite grejer och eftersom det är ikea så kommer jag förmodligen gå därifrån med en massa mer jag inte tänkt köpa haha. Men tallrikar behöver jag inte köpa iallfall för fick ett par av Sandra igår. Jättesöta!

tomt..

Det här blir den sista "titta så tomt mitt rum ser ut" bild för nu är det verkligen helt tömt (sängen,krukorna och gardinen räknas inte).

Dock så har mamma redan hunnit ställa in hennes garderober och mer är på g haha


Vi ska åka om ungefär en timme eftersom det tar lite längre tid att åka med släpet. Är nervös men också riktigt taggad! 

RSS 2.0