mini-växthus..

Jag och Sandra var på Ikea tidigare idag och jag fastnade faktiskt för den här!
Jag vill ha den i vitt dock (det fanns också) för det passar bättre in i rummet. Jag tänkte att det vore ganska fint att ha i fönstret med nå fina blommor i. Jag vill ju ha en trädgård när jag väl flyttar till något riktigt, en stooor trädgård där jag kan odla en massa kul! Kanske kollat för mycket på "Sommar med Ernst" ;)

kedja..

Jag har lite problem, det är en enda stor klump av kedjan och jag har försökt få loss den i snart en timme haha. Jag förstår inte hur det alltid lyckas trassla sig, samma med hörlurar!

udda..

Jag köpte den här tidigare på Coop och jag trodde faktiskt att den skulle vara god, det var den inte. Den smakade..udda liksom och den blev mer udda för varje klunk haha.

fritt vilt..

Det kommer att bli filmkväll-extreme ikväll! Vi har tre filmer uppladdade och förhoppningsvis så är dom lika bra allihopa haha. Det är 3 norska skräckfilmer så jag är supertaggad!!

quesadillas..

Titta så gott! Vi lyxade till middagen idag och gjorde egna quesadillas.
Vi har bunkrat upp med vatten i kylen också haha.

Jag har förresten fått tillbaka min plånbok! Det är en sådan lättnad att allt var kvar och framöver kommer jag hålla hårt i den haha.

lördag..

Lördag morgon började med frukost ute på gräsmatten och Sandra som byggde en egen pool av en skottkärra haha.
Eller först blev jag livrädd när jag gick tillbaka från toan och såg en fot sticka upp! (Det var Felicia).
Vi klädde på oss sen och gick ner till marknaden för att kika runt lite. Jag köpte en vanlig svart klänning för jag ville ha något annat än shorts när vi gick ut på kvällen.
Vi köpte varsin souvas också, det var första gången jag åt det och det var jättegott! Det ligger helt klart topp 3 på favoriträtter numera. Jag har dessutom förstått vad orientsås är nu haha.
När vi var mätta och belåtna så gick vi hemåt och tog ett stopp vid en strand för att bada! Vi hade ju inte med oss några badkläder så det fick bli bh och trosor bad haha. Efter ett sista stopp på ica så var vi hemma igen och efter en dusch och fixande så spelade vi spel och förade för dag nummer två av festligheter!
Den här gången gick vi till öltältet direkt och vi fick visserligen stå i kö ett tag men det var det värt!
Jag tror att den kvällen var bland dom roligaste jag har haft! Vi dansade och sjöng och ja det var bara så himla kul!
Vi stannade till stängning och på vägen hem åt vi en "donut-glass" haha.
Ni kanske har sett den här bilden på instagram redan men jag tycker den är väl värd att visa här också. Vi upptäckte först när vi kom "ut" (allt låg ju ute liksom men ni vet vad jag menar) att våra fötter var dränkta i lera, rester av mjukglass och diverse alkoholdrycker haha.
 
När vi kom hem (kanske ska tillägga att dom andra hade gått hem lite tidigare än mig och Sandra) så försökte vi så tyst som möjligt göra en varsin macka, dricka vatten och äta chips på altanen, vi var tydligen inte så tysta som vi trodde..
 
Igår så gjorde vi inte så mycket egentligen. Vi åkte från ett ställe till ett annat helt enkelt och ja och sen så hände ju incidenten med plånboken. Har inte kunnat sova alls inatt för att har bara tänkt på det. Men det vill jag inte avsluta med utan det jag vill säga är att den här helgen har varit sjukt kul och tack till alla som var med gjorde den det!

fredag..

Ja nu ska ni då få höra lite om Piteå resan! Jag tror att det blir lättast om jag delar upp det i var dag för sig.

Jag och Sandra träffades på morgonen på stationen för att ta bussen till Arlanda. Klockan var knappt nio men det var ändå supervarmt redan!
När vi kom fram så åt vi öh "frukost" haha. Jag provade en is chai-latte som påminde om någon slags pepparkakskrydda som jag inte kom på vad det var! Den var god men jag störde mig på att jag inte kom fram till smaken haha.
Medans vi åt så höll dom på tömma ett annat plan och man blev ju lite chockad när man såg hur han inte direkt försiktigt slängde på alla väskorna. Det var en som han la på men det var bara för att den såg ut att vara för tung för att kasta.
Precis innan vi skulle gå på planet så försökte Sandra fylla sin vattenflaska, gick sådär haha.
 
Sen så tog jag inte så mycket fler bilder den dagen så ni får nöja er med text. När vi landat i Luleå och mött upp med Felicias kompis Anton så åkte vi till Piteå i full fart! Vi dumpade alla väskor hos Felicia och Dennis (han var hemma) och sedan så gick vi ner till centrum för att kolla in marknaden (det var ju pdol när vi var där). Vi gick runt i några butiker och sen satte vi oss och tog en öl. Vid det här laget var både jag och Sandra ganska trötta så vi gick hem, duschade och sov en stund. När vi vaknade och dom andra kommit hem så beställde vi pizza och satt ute på gräsmattan, det var riktigt härligt. Vi förade lite innan vi gick på stan igen och flängde runt! Vi hamnade tillslut på en krog där man också kunde dansa så det var precis det vi gjorde haha. Efter ett tag gick jag och Sandra och försökte komma in i öltältet men vi var lite sent ute så vi bestämde oss för att gå dit tidigare nästa dag istället. Vi gick hem allihopa och fortsatte festandet i den lilla..lilla jacuzzin haha. Och där var det slut på fredagen!

dumhet..

Hej igen! Jag är tillbaka i Uppsala nu efter 3 dagar i Piteå (2 1/2 egentligen kanske haha). Jag har mycket att berätta men det blir inte ikväll. Dels för att jag är svintrött och dels för att jag inte kan koncentrera mig på något annat än att tänka på min plånbok, jag glömde kvar den på bussen från Arlanda och jag upptäckte det först när bussen redan åkt. Jag ringde direkt till Ul-kundcenter och hon jag pratade med sa att chauffören redan gått hem men att jag ska prova hos hittegods imorgon. Det är ju lite lugnande att bussen åkte direkt till garaget för då borde den ju ligga kvar menar jag. Så det var ju lite tråkigt slut på resan men jag har ju bara mig själv att skylla, jag ska sova nu iallafall så hörs vi imorgon.

ripoff..

God kväll på er alla! Vi åkte hem från Alvesta tidigare idag, tråkigt att behöva åka men jag har ju Piteå att se fram emot nu istället. Inget speciellt hände på hemvägen och när jag kom hem så var det bara att packa om väskan och sedan så åkte jag till Sandra för att kolla på "Sommar med Ernst".
 
Innan det dock så tittade vi på ett avsnitt av "Work of art", det är ett program som vi upptäckte ganska nyligen men som vi båda gillar. Det är typ "Project Runway" fast dom gör olika konstverk istället. Det är verkligen ripoff på det annars haha. Nästan allt är samma upplägg och dom har till och med en fejk Tim Gunn!
Fejk Tim Gunn                                                    Äkta Tim Gunn
 
Jag är iallfall supertaggad på att åka till Piteå imorgon och träffa Felicia och Dennis! Bara själva resan kommer bli kul också eftersom det är jag och Sandra som åker haha. Ska borsta tänderna nu och plocka undan lite innan jag lägger mig. God natt!

I´m on a boat..

God eftermiddag! Vi har varit hemma lite mer än en timme nu, jag och Elisabeth hoppade i poolen nästan direkt haha. Det var iallafall jättekul att åka ut med båten!
Nu när vi skulle ut på sjön fick faktiskt foppatofflorna följa med.
Vi åkte till en liten ö (som hade sandstrand till och med) och fikade.
På hemvägen trodde jag ett tag att det skulle bli någon slags lokal regnskur men det där molnet försvann ganska snabbt sen.
Och här har vi hela gänget!
 
Senare ikväll ska vi till Andreas föräldrar och äta middag så ska duscha snart och fixa till mig lite till skillnad från hur man sett ut dom senaste dagarna haha, Man blir lätt bekväm på semestern ;)

hola..

Imorse var jag ute med några av katterna på baksidan.
Båda gick åt varsitt håll så satte fast snörena i mina fötter så jag slapp springa efter dom haha.
Nu ska vi ut med båten! Wiiiiiii

meine name..

Det här är väl egentligen bara "kul" för mig men whatever.
På biltema idag så såg jag för första gången mitt namn på en Coca Cola flaska! Mitt namn så som jag stavar det dvs haha.

bommar..

Jag, mamma och pappa åkte en snabbis till ica för att köpa grejer till middagen och självklart så får vi stanna vid bommarna både dit och hem. Spelar ingen roll i vilken del av Sverige jag är, bommarna stängs alltid haha.

pool..

Den "friggin awsome" saken som vi köpte var...EN POOL (och när jag säger vi menar jag Elisabeth och Andreas).
Det har tagit typ 3-4 timmar att fylla den men nu är den full och redo att badas i! Det är svinkallt först men efter ett tag blir det skönt och ikväll ska vi ha poolparty haha.

stay tuned..

Nu ska vi iväg till Växjö igen och vi ska bland annat till Erikshjälpen men också en del andra ställen. Jag är speciellt taggad på ett där vi förhoppningsvis ska köpa något som kommer vara friggin awsome! Tänker inte säga vad det är så ni får helt enkelt vänta och se, stay tuned haha

korv..

Det har ju blivit en vana nu att jag visar er vad vi ska äta av någon andledning så gör det nu också haha.
Korv med bröd!
Vi ska inte äta riktigt än så passar på att sola lite till, efter maten ska vi förhoppningsvis spela lite mariocart wii hehe.

loppisar..

Idag har vi minsann varit runt på en hel del olika ställen!
 
Vi började ute på den där stora loppisen som jag säkert berättat om varje gång vi varit här. Vi trodde att den öppnade 11.00 så vi åkte lite senare, vi kom dit runt 12.16 men då visade det sig att dom öppnat 12.00 idag och det var redan fullt med folk.
Det är nästan för mycket för mig för att jag ska kunna gå runt och titta i lugn och ro. Det är alltid någon bakom en som ska förbi eller som ska titta på samma sak!
Det fanns iallafall en hel del kul att titta på, som här där man kunde välja och vraka som man ville med koppar och fat.
En soffa för alla katt-lovers
Jag hittade en annan soffa som jag faktiskt tyckte om, jag skulle nog måla om den dock. Synd bara att den var så dyr, vet inte varför men det mesta är det lite överpris på tyvärr.
Nästa stopp blev på en en loppis/café/trädgård/handelsbod.
Jag hittade en superfin plåtburk som jag blev kär i direkt! Men den kostade 320kr (!?) så fick snällt lägga tillbaka den.
Något morbid att ha hemma?
Vi passade även på att fika när vi var där och jag tog en jättegod smålandskringla!
Dom här hängde inne i trädgården, det satt en skylt brevid som det stod "Bikinimode 2014" på. Jag skulle inte vilja ha dom där på stranden..
Den tredje lite större loppisen som vi var på var i en stor lada. Det fanns jättemycket grejer där, tyvärr så var det antingen för slitet/dyrt eller stort för mig så hittade inget där heller.
På övervåningen hittade jag en sådan där 3D grej! Det var riktigt nostalgi för hade en sådan när jag var liten haha. Jag minns att jag bland annat hade "Alladin" och "Den lilla sjöjungfrun".
Det fanns ett "tält" på baksidan också och där hittade jag ännu en soffa som jag gillade ÄNNU mer. Den kostade bara 100kr så det var riktigt bittert att vi inte kan ta med den för den hade varit perfekt hemma hos mig!
 
Ja jag köpte som sagt inget i slutändan men det har varit kul att titta på allt ändå och jag har blivit mer inspirerad när det gäller inredning iallafall.

smälta ljus..

Bevis på att det var ganska varmt på altanen igår haha. Tror det blev 45 som mest! (grader alltså).

en liten lek..

Ni kan få leka en liten lek innan ni lägger er ikväll.
Hitta stavfelet i tavlan haha

lördag..

Vi har slagit oss ner i soffan nu och kollar på Sällskapsresan S.O.S, så jag passar på att skriva lite kortfattat (det är svårt att få med allt man gör liksom) om vad vi gjort idag.
 
Den första bilden jag bjuder på är Lillkatten som leker med sina leksaker. No reason, tyckte bara han var så söt!
 
Vi åkte ju som ni vet sen till Växjö för att gå i butiker/handla/panta. När vi kom hem så tog vi det mest lugnt, man orkade inte göra så mycket i värmen haha.
 
 Vi spelade en omgång trädgårdsyatzy iallafall!
Lillkatten låg under trappan i skuggan under tiden. Efter vi spelat klart så solade jag lite men även det blev för varmt efter en stund haha.
Jag tog en promenad till Kyrkogården sedan för att leta lite nya namn till Sandra (och mig), det var faktiskt riktigt skönt att bara strosa runt så även om jag inte hittat några namn så hade det blivit en trevlig promenad. Det finns en till kyrkogård som jag tänkt besöka innan vi åker hem som tydligen ska ha riktigt gamla namn, kul! (jaja vi har lite udda hobbys, deal with it)
När jag kom hem igen sen så var det dags att göra mat och idag blev det tacos!
Efter maten så fick jag smaka på min alldeles egna öl! Elisabeth brygger nämligen egen öl och hon hade gjort en med mitt namn på, den var något för besk för mig men den var ändå god haha.
Och som jag sa i början av inlägget så kollar vi film nu. Imorgon ska vi åka till en massa loppisar vilket jag är supertaggad på!

pant..

Vi var precis och pantade två stora sopsäckar med flaskor som har stått sedan julas haha.
Från den ena blev det 108kr..
..och den andra 113kr, inte dåligt det inte!


varmt..

Ello! Vi ska snart iväg till Växjö för att handla men alla är inte klara än så jag hänger på altanen tills det är dags. Jag måste snart gå in dock tror jag för det är FÖR varmt här ute just nu haha.

grillat..

Nämen god kväll på er. Resan ner gick smidigt och vi har precis avnjutit en mycket god middag!
Det blev grillat och jag smakade för första gången (tror jag) hummus. Det var faktiskt riktigt gott så det vill jag äta fler gånger!
Till maten drack jag typ den godaste cidern ever, den smakade riktigt mycket passionsfrukt. Den slår inte jordgubb/lime kombon men det är en klar tvåa!

foppa..

Ja men sådär då, jag fick hetspacka lite nu på morgonen men jag tror att jag fått med allt haha.
Denna sommar har jag ändrat åsikt om dom här också. Jag tycker fortfarande att dom är jättefula haha, men dom är faktiskt sköna att ha på och nu när vi ska åka bil ett par timmar är det skönt att lätt kunna ta av/ta på sig om man stannar någonstans liksom. Det är inte mina egentligen utan det är Sandras, men jag fick låna dom nu när jag skulle åka :)

god natt..

God natt
Vi (jag och Sandra) ska somna till "Lasse-Majas Detektivbyrå" nu, skön avkoppling för hjärnan så man inte drömmer mardrömmar haha.

skräckfilm..

Vi är i tryggt förvar hemma hos Sandra igen efter skräckupplevelsen. Det var första gången jag såg skräckfilm på bio så jag var lite nervig innan den började. Den var svinbra iallafall!! Riktigt bra story och lagom mycket "hjärtattack-moments" haha. Vi klämde nästan sönder varandras händer vid ett tillfälle men annars höll vi oss båda ganska lugna. 

Nu har vi återigen tagit plats på balkongen och vi ska försöka hitta några roliga sällskapsspel-appar (vi har inga "riktiga").

Ps. Kolla in den här himlen!


ikea..

Ja då var jag hemma från Ikea (och lite annat). Jag fick stå emot flera gånger för att inte spontanköpa något haha. Det enda jag skulle köpa var en bricka, en likadan som den jag redan har fast i en annan färg.
Den blå är den nya, det kändes bättre att ha två istället för en (konstig tvångstanke jag vet).
Jag tittade på en tredje bricka också, den här är lite större och jag tänkte att det vore bra att ha en stor men jag la tillbaka den tillslut. Nu börjar jag ångra mig dock haha.
Jag hängde kvar lite extra vid dom här ljusen för dom luktade så gott! Polkagris och bounty, bountyljusen luktade PRECIS som chokladen.
Jag köpte också ett nytt påslakan/örngott. Det finns en del grejer jag inte vill betala särskilt mycket för, påslakan är en av dom grejerna. Jag ser inte poängen med att betala flera hundra för ett påslakan men det är ju bara vad jag tycker haha. Det här kostade iallafall bara 99kr så det var helt okej pris.

bebisar..

Trots att jag är glad att jag är hemma igen så saknar jag ändå mina små bebisar!

gårdagen..

Ja det får bli en liten tillbaka blick på gårdagen först här nu då.
När jag cyklade till Sandra så var jag tvungen att stanna vid ett övergångsställe och som ni ser så var det en stor vattenpöl just där bilarna kör, så jag väntade bara på att en skulle köra förbi snabbt och att jag då som resultat skulle bli blöt haha.
 
Det vi gjorde kort sammanfattat igår på dagen var att gå på stan, åka till några loppisar och sedan ta en tur på kyrkogården! Det låter säkert lite konstigt men vi ville dels se Gösta Knutsson´s grav (Pelle Svanslös killen) och dels så tycker vi att det är kul att leta efter roliga/fina namn. Vissa gravar, eller namn då som vi tycker är extra intressanta brukar vi be Elisabeth kolla upp eftersom hon släktforskar mycket och jag tycker det är intressant när man får reda på deras historia och vilka dom var.
 
När vi var klara med att gå runt och titta gravar så åkte vi till ica och köpte hem lite plockmat till middag. Det var suuuuupergott! Efter maten kollade vi på en skräckfilm (vi ska för övrigt se skräckfilm på bio ikväll, jag kommer dö haha) men det var ännu en besvikelse. Filmen vi såg var V/H/S två, vi såg ettan för ett tag sedan och tyckte den var svindålig men av någon anledning gav vi ändå den här en chans.
Resten av kvällen balkonghängde vi och spelade massa olika spel.
Det var jättemysigt där ute med en massa ljus och varsin filt men det var ändå inte kallt vilket var skönt. Åkte sedan hem i spöregnet som kom från ingenstans och somnade både snabbt och gott.
 
Ikväll ska vi som sagt på bio och se skräckis, men nu på dagen ska jag till Ikea och kolla efter lite saker och sedan får vi se.

uppehåll?..

I'm off till Sandra! Det spöregnade tidigare men nu verkar det vara uppehåll så hoppas det fortsätter med det haha.

skägg..

Det här inlägget blev visst aldrig publicerat haha, jag kollade på ett gammalt avsnitt av "Halv 8 hos mig" förut och då var det en tjej som hade den här boken.
Hon älskade (precis som jag) skägg och jag fick nästan lust att köpa den här boken jag också. Bara för att haha.

missing gurka..

Frukost! Jag måste ha vart ganska lost igår när vi handlade för jag sa till Sandra att jag skulle köpa gurka till att ha på mackan för att det är bara då jag gillar gurka. Köpte jag någon gurka? Nej..
Jag har skinka och Oboy iallafall haha

badass blommor..

Jag vette fan hur mina blommor har överlevt utan vatten i en månad haha. Jag har ingen aning om vad det är för sorts blommor men det måste ju vara någon slags garderobsblomma? Eller så är dom döda bara att jag inte ser det..

geting..

Typ nio timmar sedan jag skrev sist så sitter jag nu hemma i sängen och jag har precis packat upp allt och kommit i ordning.
När tåget åkte från Furuvik så kände jag helt plötsligt hur något surrade runt mitt huvud och det visade sig vara den här saken! Resten av tågresan fick jag hålla koll på den för den kom hela tiden tillbaka och jag ville inte riskera att göra den förbannad så jag satt så still som möjligt haha.
 
Mellan då och nu så har jag hängt med min gube (Sandra). En månad ifrån varandra är på tok för mycket så när hon nu har sina lediga dagar har vi massor planerat haha. Jag åkte ganska direkt till henne när jag lämnat av väskan och vi åkte då och handlade på Willys först, jag köpte mest frukostgrejer för ska ju till Alvesta på fredag eller lördag så storhandlar mat senare.
Hursom så handlade vi så att vi kunde göra tacos och morotskaka också, båda blev mycket goda! Efter det så hade vi soffhäng tills Sandra var tvungen att åka och jobba och ja nu är jag hemma som sagt :)

uppsala..

Som bilden visar så ska jag äntligen åka hem till Uppsala igen! Det har såklart varit gött att träffa kompisar, att ha en kyl och frys full med mat, att sova i en dubbelsäng och såklart att ha fritt wifi haha. Men Uppsala är mitt hem (just nu iallafall) och har haft hemlängtan dom senaste dagarna så det ska bli skönt att åka tillbaka.

 Jag får dock inte in i min hjärna att det redan har gått en månad?? Det har gått sjukt fort och det känns som att jag bara har jobbat typ en vecka istället för tre! Får nästan ångest när jag börjar tänka för mycket på tid och att sommaren bara glider iväg och det enda jag gjort är att jobba. Men dom närmaste veckorna så kommer det faktiskt att hända en del så jag får väl ta igen allt då haha.

Ps. Det var molnigt ute hemma hos men nere på stan var det strålande sol så jag ångrar just nu mitt val av svarta tights haha.

middag..

Kvällens middag: varma mackor
(Alla är inte till mig, Elisabeth och Andreas är tillbaka haha)

kattjakt..

Halloj på er! Jag har haft en ofrivilligt hektisk morgon haha. Till och börja med så hade jag Sf imorse, lika drygt som alltid. Jag sov inte så bra i natt heller så det var ganska segt tempo men vi blev ändå klara i helt okej tid. När jag kom så duschade jag och drog på mig slappkläder (har inga planer på att åka någonstans ändå), jag började göra lunch för lite mindre än en timme sedan och när jag skulle kolla till katterna på altanen så såg jag att dörren var öppen! Jag fick vänta med lunch och ge mig ut på kattjakt istället, våra katter gör det inget att dom är ute eftersom att dom är vana vid att vara ute här (Gabi är dessutom livrädd för omvärlden så hon stannar alltid på tomten haha). Lilla My och Lillkatten är inte lika vana dock, Lilla My var visserligen ute mycket när hon fortfarande bodde här men ändå. Jag fick tag på Lilla My (som jag för övrigt tror är den som öppnade dörren) och Gabi ganska fort, Oliver kom hem nyss men jag hade svårt att hitta Lillkatten. Efter att ha gått flera varv runt huset och ropat och lockat med mat gick jag hem igen. '
När jag gick ut på baksidan så såg jag att Gabi satt och tittade intensivt mot väggen.
Jag såg inget men hon var väldigt "på" och ville nästan krypa ner liksom.
Jag tittade en gång till och då fick jag syn på honom! Han har förmodligen legat där hela tiden haha. Nu är det bara att sitta vakt och ta honom när han kommer fram, jag ska hämta maten också så jag kan äta samtidigt iallafall. 

paket..

JAG ÄLSKAR ATT ÖPPNA PAKET
 
Paket nummer 1: Man kan som ni ser fylla i en massa listor och det finns jättemånga olika "teman".
Paket nummer 2: Det här är nästan min favorit! Det fanns jättemånga olika platser som dom tipsar om, tex. olika pubar, parker, cafeér, museér och t.o.m hemsökta platser! Jag har ju velat åka tillbaka länge nu men nu måste jag åka!!
Paket nummer 3: Som ni ser så får man tips om allt möjligt haha, det finns också "How to find water on a deserted island" och det finns också olika kapitel som "Strategies for packing" osv.
Paket nummer 4: Lite olika "skönhetsgrejer" eller vad man ska kalla det. Alltid bra att ha!

glass..

Idag är jag med Elin igen och vi bestämde oss för att köpa glass påväg till Kilafors! Det är våran sista städning och det är bara ett backjobb så det borde gå ganska fort (om det inte är jättemycket att göra dvs haha). Vi svängde in på närmsta mack och jag hade som tur var med mig massa småmynt så köpte mig en 88:an med jordgubbsmak, tyckte den var ganska god faktiskt :)

överraskning..

Jag ska snart gå och lägga mig men tänkte klämma in ett snabbt inlägg först! Elisabeth och Andreas kom tidigare under kvällen och vi har hittils druckit kaffe och ätit pizza haha. Just nu så kollar vi på semifinalen i fotboll och än så länge är det inte så händelserikt.
 
Jag har fått en liten överrasking också, Elisabeth improviserade ihop en tårta och kom med paket! 
Det är ju några månader sedan jag fyllde år nu, men då var inte dom här så vi firar den nu istället haha. Fick jätteroliga paket och ska fota allt imorgon och lägga upp. Men nu säger jag god natt!

god morgon..

Min morgon började inte så god dock. Innan jag gick och la mig igår så satte jag igång en ny uppdatering på mobilen (passade på medans jag ändå skulle sova liksom), men nu på morgonen så hade den fastnat eller nåt. Jag försökte stänga av den och trycka på alla möjliga knappar men inget funka haha. Jag hetsgooglade och hittade en som hade råkat ut för samma sak, han sa att man skulle trycka in stänga av knappen + hemknappen + minusvolymknappen samtidigt. Det fungerade! Allt fanns kvar och inget verkar vara konstigt längre så min panik har lagt sig.

fönsterputs-ninjor..

Jag och Elin fick leka "fönsterputs-ninjor" idag. Man fick stå/sitta i alla möjliga positioner för att komma åt allt. Vid ett tillfälle fick jag sitta gränsle över fönsterbrädan haha.
Det ser nog inte så högt ut, men när jag stod upp och hängde ut med bara en hand att hålla i mig med så kändes det högt! Det hade nog gjort ganska ont att ramla ner där också så jag höll hårt i fönstret haha.

Jag har slutat för dagen och kom precis hem men ska bara duscha och byta om för ska träffa några tjejer från firman på stan om en timme. Vi hörs!

smör..

Oj vilken solig morgon det var idag! Jag vaknade faktiskt hela 30 min innan jag skulle egentligen så låg och halv-snoozade den tiden istället för att somna om helt. Nu har jag dock gått upp och ska fixa frukost, har ni sett vårat "lilla" smörpaket förresten?
Det är inte vi som har köpt det haha, mamma fick det från hennes jobb för det blev över från någon tågresa någonstans. Så vi är all set på smörfronten iallafall haha.

hängselbyxor..

Jag har förresten rockat hängelsbyxor idag. Kände mig lite lantlig när jag gick och vattnade alla blommor så tyckte att dom passade perfekt, med bara bikini under också så blev det ju en fullträff haha. Det enda som saknas är foppatofflorna!

köttfärssås..

Här lagas det middag för fullt!
Det blir en helt vanlig köttfärssås, fast med basilika i också. Jag fick sådan lust att baka något nu också men vet inte vad, vi har nog inte så mycket grejer hemma heller så kanske ska klura ut något tills imorgon och göra det då. Vore kul att göra någon slags cupcake!

vodka?..

Jag kan precis ha gjort bort mig inför grannarna. Jag ligger ute på framsidan och har min vattenflaska med mig, "problemet" är att min vattenflaska är en gammal vodkaflaska haha.
Grannarna gick förbi och sa hej och jag sa glatt hej tillbaka och insåg först efter att jag hållt i flaskan samtidigt! Dom såg förmodligen inte ens att det var en vodkaflaska men det kändes ändå lite pinsamt haha.

dricks..

Just ja, här har vi min upphittade dricks för dagen! Det var så värt att ligga mellan raderna och sopa fram dom haha.

sf..

God morgon! Eller god förmiddag är det väl nu mer, jag hamnade på Sf idag iallafall så jag kom inte undan helt haha.
Det första vi gjorde var att bära ner moppar och nycklar. Vet inte varför jag fotade det haha.
I en av salarna så lyckades jag inte få igång fler lampor än så här så det var ju värsta skräckfilmskänslan där inne.
Jag tycker det är så kul att det står "PANIK" på lysknapparna, som om man vill skapa panik varje gång man tänder liksom.
I en annan salong fick jag ett raseriutbrott på dom där 3D-glasögonpåsarna igen! Jag hade glömt bort hur svårt det är att sopa upp dom.
I en tredje salong så blev jag nästan lycklig när nästan alla popcornbägare var vikta haha. Det låter säkert jättekonstigt men när dom är vikta så tar dom mycket mindre plats i soppåsarna vilket innebär att det i längden blir mindre soppåsar.
Nu har vi slängt i dom sista soporna och det innebär att vi är klara för dagen! Eller vi ska smsa chefen och fråga om vi behövs någon annanstans först men annars är vi klara haha.

recap..

God söndagskväll på er! Det egentliga enda roliga (och intressanta för er att veta) som jag har gjort idag är att träffa Linn. Vi gick till George och åt våran traditionella sallad! Bara för att göra inlägget och eran läsning lite längre så ska jag göra en liten recap om vad jag har gjort under dagen (innan och efter jag träffade Linn).
 
Det första jag gjorde när jag vaknade var att gå upp och ge katterna mat, sedan så satte jag ägg på kokning och..åh gud vad tråkigt det här är att läsa insåg jag precis haha. Jaja, nu har jag börjat så jag kan lika gärna fortsätta! Alltså, jag kokade ägg och fixade frukost som jag åt ute på framsidan. Det här var runt 09.00 men det var redan supervarmt ute! Jag ville ta vara på värmen och solen så jag var ute större delen av förmiddagen faktiskt, låg i solstolen och höll på med mobilen för det mesta.
Eftersom jag ständigt hade igång mobilen så gick batteriet åt snabbt, jag ville inte gå in och ladda den så drog fram förlängningssladdsaken!
Senare mot eftermiddagen var det dags att träffa Linn, jag var jätteglad som ni ser haha.
När vi hade ätit upp våra sallader (?) så gick vi till Subway och köpte precis som förra gången tre kakor och delade på dom haha.
En stund senare så skulle Linn hem och då åkte också såklart jag hem (vill inte vandra runt på stan själv liksom), jag stannade till på bron för tycker det är så fint just här där ån går/är/rinner. Det syns inte nu men det är hus nästan längs med hela på höger sida och dom är jättefina!
 
Jag har varit hemma någon timme nu och av någon anledning så fick jag för mig att börja storstäda huset. Jag har dammat, torkat, dammsugit, moppat OCH fyllt disk-och tvättmaskinen. Det är något speciellt med när man har gjort en massa "husliga" sysslor, man känner sig så duktig haha. På onsdag kommer Elisabeth och Andreas hit så det är ganska skönt att ha storstädat nu redan för då behöver jag ju bara hålla efter. Jag har säkert sagt det förut men när jag städar hela dagarna på jobbet har jag sällan lust att göra det när jag kommer hem vilket jag tycker är fullt acceptabelt haha.
 
Sååå ja, tror inte att så mycket mer kommer hända idag. Jag dricker iste och har tvn igång, jag ska vara på Sf imorgon tydligen så ska lägga mig ganska snart tror jag. God natt!

bra film..

Jag har slagit mig ner i soffan och fick till min förtjusning se att "The Goonies" var på tv! Jag har dock missat större delen av filmen så ska in på Netflix och starta om den där haha.
"The Goonies" är sådan där film jag aldrig tröttnar på, den ger lite samma nostalgikänsla som "The neverending story" typ.
Jag är mycket väl medveten om att jag inte ens var född när dom här filmerna gjordes så egentligen kan jag väl inte säga att det är nostalgi för mig men dom är bra vilket som haha.

lurad..

Blev överlycklig när jag såg att ett av smultrona var moget och redo att ätas..
..trodde jag. Jag som såg fram emot att äta det haha.

wtf..

Det har varit soligt hela förmiddagen (och när jag kom hem) men när jag väl lägger mig i solstolen och har smörjt in mig med solkräm så blir det molnigt direkt haha. Someone is messing with me..

iste..

Jag kom ÄNTLIGEN ihåg att köpa iste idag haha. Jag hade glömt bort att jag ville ha det men när jag fick syn på påsarna i affären kom suget tillbaka!
Det finns ju tre smaker och jag tänkte först bara köpa en, men jag kunde inte bestämma mig för vilken så jag köpte en av varje haha. Nu ska jag blanda till den med mango och gå ut och lägga mig i solen!

vild fredag..

Ikväll kommer det att gå vilt till!
Jag har mina strepsils, mitt snorpapper, min lipsyl OCH min Ben&Jerrys. Allt jag behöver haha.

spionera..

Hej på er!
Ja här sitter jag och Elin och spionerar på dom vi ska ha hemstädning hos snart haha. Vi kom hit lite för tidigt och dom är fortfarande hemma så vi kan inte gå in än. Hade det varit 10 min tidigare hade det inte gjort något men nu är det 50 min så vi får vänta helt enkelt.

gosig..

När han är så här gosig på morgonen blir valet mellan att duscha och äta frukost eller ligga kvar i sängen svårt haha.

thaivagnen..

Jag lämnade min första städning idag med stress och ångest, det blev bättre när jag kom till nästa men den där klumpen i magen satt kvar länge! Kort sagt så var jag på en helt ny hemstädning och det gick inte riktigt som jag ville. Jag hade en dålig start på dagen helt enkelt.

Men nu ska vi inte vara deppiga! Imorgon så åker mamma och pappa till Italien (inte alls avis) och det betyder dels att jag kan sova i dubbelsängen igen och dels att jag måste börja laga mat själv igen haha. Jag har blivit rejält bortskämd den senaste veckan med att maten är klar när jag kommer hem, det har till och med blivit efterrätt ibland!
Idag blev det mat från thaivagnen, såååå gott! Tog det jag alltid tar, kyckling i jordnötssås med ananas!

snyta näsan och sola..

Nu när solen är framme så passar jag såklart på att sola lite! Dock så varvar jag solningen med att snyta näsan haha, det ligger snorpapper lite överallt här.
Det går en förskylning bland alla tjejer på jobbet och det verkar som att jag har fått lite av den jag också. Än så länge är det bara näsan som rinner så det är ju ingen fara, värre om jag skulle haft halsont eller feber.

örngott..

Eftersom att det är storea på H&M så tänkte jag kolla om dom hade något kul att erbjuda. Jag hittade inte kläder den här gången utan på deras HOME sida så hittade jag det här örngottet.
Jag vill ju byta sängkläder hemma i Uppsala och jag gillar verkligen den här stilen! Jag har redan tre vita kuddar så den passar fortfarande in liksom, gäller bara att hitta ett påsslakan i samma stil också. Får se om jag köper det eller inte, hade det varit fri frakt hade jag köpt det direkt men just nu är frakten dyrare än själva örngottet haha. 

hej och hå..

Dom senaste dagarna har jag varit ganska tråkig, eller nej, jag har jobbat och slutat sent. Min poäng var att jag inte har gjort särskilt mycket och att bara skriva om vad jag gör på jobbet känns ju inte som det roligaste. MEN, jag kan dela med mig av en rolig/pinsam grej som hände igår!
 
Jag och Cajsa skulle göra en flyttstädning på ett äldreboende och för att komma in var vi tvungna att ringa på en sådan där porttelefon. Vi hörde att det "lät" men trodde att någon skulle säga typ "nu är det öppet" eller åtminstånde säga "hej" haha, så vi stod ju kvar som två idioter och bara stirrade in i kameran. Tillslut så kände Cajsa på dörren och precis när vi insåg att den var öppen så sa en skrattande röst "ja den är öppen". Dagens stupidmoment haha.
 
Idag så hade jag och Mickan lite backjobb, ett fönsterputsjobb, grovstäd av två badrum och en hemstädning, inte så jobbiga saker med andra ord. Imorgon ska jag börja med en flyttstädning men mer än så vet jag inte, we shall see helt enkelt.

RSS 2.0