Tillbaka i Sverige

Hej!
 
Jag är tillbaka i Sverige! Något tidigare än vad jag hade velat men det kan jag förklara en annan gång. Jag ska göra ett låååångt inlägg senare i veckan om veckan på Malta & Gozo, men just nu så får ni nöja er med en klassisk poolbild haha (som för övrigt är tagen på B&B:et som jag och mamma bodde på).
 
Talk to you later!
 

Packat&Klart

Sådär ja! Nu har jag packat över allt till pappas resväska (min är pretty trasig) och jag är redo att åka!

Inom 2 minuter från det att jag öppnat resväskan hade Gabi gjort sig bekväm i den haha.

 Vi ska åka till stationen först vid 02.30 så jag ska faktiskt försöka ta en snabb liten powernap. Jag kommer säkert att sova på både tåget och flyget senare så förhoppningsvis är jag inte lika trött som jag var sist när vi kom fram!

Jumpsuit och sophinkar

Hali halå
 
För ett par månader sedan så la jag upp en massa bilder från en H&M katalog på kläder som jag ville ha och idag så köpte jag en utav jumpsuitsen som jag la upp då.
 
Jag, mamma och pappa var ut till Valbo och då var jag bland annat in på H&M. Det fanns EN jumpsuit kvar i min storlek så jag såg det såklart som "meant to be" (det är den till vänster som jag har köpt förresten). Den var på rea dessutom så den kostade bara 50kr!
Det här kommer förmodligen att låta konstigt, men jag upptäckte att man faktiskt kan "stoppa in" den övre delen innanför underdelen och då också ha dem som shorts! Jag ska fota när jag har så någon gång så ska ni få se att det faktiskt ser bra ut haha.
 
När vi var klara i Valbo så åkte vi till Maxi för att handla och vid äggen så fick jag syn på det här.
Jag tror inte att tanken med hinkarna var att folk skulle slänga skräp i dem eftersom att muffinsformarna som man ska köpa fortfarande ligger kvar i botten haha.

Luddig

Jag veeeeeet att det för tidigt att börja tänka på vinter och kyla nu, MEN, när jag såg den här jackan så kunde jag inte låta bli att fantisera om hur mysigt det skulle vara att ha den under vintern! Speciellt eftersom att det blir svinkallt i rummen när de stänger av värmen haha. Det är sådant där "Teddy-tyg" också så den är ju säkert supermjuk! Vill kort och gott ha den i min garderob haha.

Omtenta

Long time no see

Sedan jag kom hem från Gävle veckan så har jag i stort sett bara stirrat ner i mina engelskaböcker och pluggat. Jag har nämligen en omtenta i lingvistik imorgon..
 
Imorse så åt jag frukosten i köket samtidigt som jag läste (att försöka läsa i sängen slutar oftast med att jag somnar haha).
 
Jag ser mer fram emot Söndag eftersom att det är då jag och mamma åker till Malta för att hälsa på Staffan!! Vi kommer tillbaka några dagar efter nya kursen har börjat men det ska nog gå bra ändå :)
 
En liten update om korridoren också: Det flyttade ju in en ny kille för några veckor sedan och förra veckan så flyttade det tydligen in en till (fast det är bara Chris som har sett honom EN gång hittils haha) och det ska komma ännu en person (vet inte om det är en kille eller tjej än) om några veckor så det blir många nya!
 
Nu ska jag återgå till pluggandet, vi hörs!

Marabou

Igår så släpptes det en ny Marabou smak! Goda nyheter för en chokladälskare som mig haha. Man fick en ledtråd några dagar innan om att den skulle ha något med Norge att göra, jag fattade inte alls vad det kunde vara dock haha. Det visade sig vara detta:
 
 
Jag har fortfarande ingen känsla av hur det smakar men när jag åker tillbaka till Uppsala så ska jag köpa en chokladkaka och ta reda på det!

Seg morgon

Goooood morgon
 
Jag sitter i bilen med två andra tjejer på väg till våran första (och förhoppningsvis enda) flyttstädning. Det känns som att vi är påväg till ett STORT hus för i jobbsms:et så stod det att vi skulle städa ALLA plan, vilket tyder på MÅNGA plan haha.
 
 Så jag hoppas att jag piggnar till snart för igår så blev det ganska sent, men det var det värt för jag träffade Tess som jag inte har träffat på jättelänge!! Vi gick till en pub och drack några öl vilket var ett tag sedan jag gjorde så det var riktigt gott haha.

Blommigt kakel

Halloj!
 
Idag så hade jag och en annan tjej en flyttstädning bara vilket var skönt. Den var ganska dryg dock haha.
 
I köket (som jag gjorde) var det bland annat sådana här handtag på ALLA luckorna (det är ganska svårt att få bort all skit).
 
Huset var ganska gammalt dessutom och i badrummet så var det jättefint kakel! Jag kan definitivt tänka mig att ha sådant kakel i mitt framtida badrum.
 
Nu ska jag göra middag!

Benutrymme

Eftersom att jag sover i mamma och pappas dubbelsäng den här veckan ser jag till att ta vara på det stora benutrymmet! Jag gör en egen version av "manspreading" haha.

20 år senare

Häromdagen så hittade jag en bild på mig och mina syskon som är tagen för bra många år sedan! Jag tror att den är tagen på en julafton (baserat på våra kläder) och det känns som att den här bilden vore perfekt att göra en sådan där "20 år senare bild" eller nåt av haha. Synd bara att vi sällan är tillsammas alla tre (en av oss bor ju inte ens i Sverige liksom haha).

Blodplättar

Nämen hejsan!
 
Vad gör jag uppe så här tidigt kanske ni undrar? Jo det är så att jag har tagit på mig ännu en vecka med jobb medans mamma och pappa är borta (och jag passar katterna). Det är verkligen en full vecka också, jag har Sf den här helgen och sedan "vanligt" jobb i veckan för att avsluta med ännu en Sf helg (jag kommer att sova läääänge på måndag).
 
Så här pepp var jag igår imorse på jobb när jag väntade på de andra haha.
 
Jag måste bara berätta innan jag åker att i torsdags så blev jag bjuden på middag hemma hos Sandra med henne och Elin. Vi åt blodplättar och när jag skulle berätta det för den nyinflyttade korridoraren (som pratar engelska) blev det lite akward haha. Han frågade vad vi skulle äta och den enda (och rätta visade det sig) översättningen jag kunde komma på var "blood pancakes". Jag förstår att han tittade väldigt oförstående på mig haha.
 
Här har vi plättarna! Vi hade bacon och lingonsylt till också och jag hävdar fortfarande att det smakar som platt blodpudding (det luktar annorlunda dock).
 
Nä nu måste jag borsta tänderna och cykla iväg till Sf, see ya soon!

Bärplockare

Idag så har jag och Sandra varit friluftsmänniskor. Vi har varit ute i "skogen" och plockat bär! Tanken var att vi skulle plocka massvis med blåbär och göra blåbärspaj, men det blev mer en blandbärspaj haha.
 
Det gick ganska trögt i början för vi hittade knappt nå bär alls.
 
Men sedan så hittade vi både hallon och smultron! (och senare även blåbär).
 
Sandra gick verkligen all in för det här med att plocka bär så när vi hittade ett massivt hallonsnår gick hon rakt på in i buskarna haha.
 
Förutom bär så stötte vi på en hel del kryp och andra obehagliga saker. Bland annat den här lilla krabaten.
 
Den var visserligen ganska söt så här i efterhand men INTE då haha. När vi kom hem så gjorde vi paj på bären vi plockat och den blev sååå god!!
 
Jag glömde fota den när den var färdig men vi hade på smuldeg på toppen också.
 
En mycket lyckad skogstur!

The Road Within

Jo! Jag glömde ju säga att jag såg den där filmen på vägen hem och den var faktiskt riktigt bra. Så kul att se Robert Sheehan göra ännu en superbra roll. Han är en riktig kameleont haha.
 
Här är trailern om ni är nyfikna:

Lagerhouse

Presenterna som jag fick var väldigt Lagerhouseinspirerande kan man säga haha.
 
Lite stuff så att man kan göra både goda och fina cupcakes! (eller andra bakverk)
 
Till och med plåtburken jag fick allt i var jättefin!
 
Jag glömde fota det men jag fick ett presentkort också. Tack så mycket igen!

En vecka i Alvesta

Halloj

Ja det har inte blivit så många inlägg den här veckan men vad gör det, jag skriver ju nu haha. Trots att det har regnat VARJE dag vi var där nere (ah jag är hemma igen förresten) så har vi ändå lyckats göra det bästa av saken. 

Vi har bland annat ätit tacos
 
Gått runt i spöregn
 
Chillat hemma med katterna (ja det är en leksaksmus han har på huvudet)
 
Besökt en "grotta" (var mer som ett stort hål haha) med en superfin utsikt!
 
Ser nästan kritvit ut men mamma fotade när jag skulle gå ner för en superbrant bit på väg till grottan. Så fumlig som jag är så är det ett under att jag inte ramlade ner haha.
 
Vi har också gjort en hel del annat som jag missat att fota men det bästa på veckan var nästan när jag fick bada haha. Jag minns inte senast jag tog ett riktigt varmt bad! Jag fick en massa Lush produkter att ha i badet av Elisabeth också och nu har det öppnats en helt ny värld för mig! Elisabeth visade mig massor med ansiktsmasker, scrubs, badbomber, handkrämer och lotions. Jag fick med mig några prover som hon hade fått när hon beställt hem så jag kan testa lite mer men jag ska så snart som möjligt till Lushbutiken här i Uppsala också. Jag längtar verkligen tills jag har ett eget badkar, då ska jag ha en korg FYLLD med en massa badbomber brevid haha.
 
Här är badbomben som jag hade i badet, den doftade supergott!!
 
Nu ska jag fota vad jag fick i födelsedagspresent så snart kommer det ett till inlägg :)

RSS 2.0