shopping..

Om ni har missat det så har min syster och hennes kille kommit hit (och katterna såklart)! Dom kom igår på eftermiddagen och då käkade vi middag, öppnade dom extra julklapparna, kollade tv och chillade mest. Idag hade jag sf på morgonen och sen fixade vi oss för en shoppingdag. Först åkte vi till stan och sen ut till valbo, mycket folk och jag är helt slut nu haha. 
 
Nu ska vi göra egna hamburgare och kolla nån film, hörs!
 

jobbigt..

Riiiiktigt jobbigt var det att behöva gå upp imorse. Det hjälpte inte heller att hela familjen låg och sov när jag kom dit (alltså dom jag skulle städa hos inte min), men nu är jag klar för dagen och ska äta det lilla vi har kvar av julmaten. Senare ikväll kommer Astrid över och "förar" lite innan vi drar ner på stan och hittar nåt bra ställe att sätta oss på. Min tanke var att få med lite fler men det var inte så många som kunde vilket jag fattar eftersom många åker bort eller har släkten hemma osv. Men vi två kommer nog ha det kul ändå! Hoppas det slutar slasksnöa bara..
 
Btw så stirrar katten väldigt intensivt på MINA köttbullar
 
 

ledigheten är slut..

Åkte med mamma till Valbo idag för att kolla lite på rean och även köpa ny mobil men det vart inget av dom. Vi åkte till media markt för att köpa telefonen men där var det slut och eftersom det var billigast där i butik så får jag beställa från internätet istället. Tar lite längre tid men jag kommer få den tillslut iallafall! 
 
Annars så försöker jag förbereda mig mentalt för att återgå till jobbet imorgon, urs. Men jag kommer på något konstigt sätt ändå sakna mina städningar när jag väl slutat tror jag haha.

julafton..

Lite bilder från julafton då! 
 
Ja det  blev ju inte så många som sagt och det var mest på maten och godiset jag tog bilder haha. Men trots att det "bara" var jag,mamma och pappa hemma så blev det ändå bra. Om några dagar kommer dessutom syrran och hennes kille upp och dom ska stanna över nyår så vi kör en till minijul då! 
 

god jul..

Ett sent GOD JUL på er! Gårdagen var supermysig och fick fin fina paket varav ett var misfits säsong 5!! Tog inte allt för många bilder men ska lägga upp dom jag tog imorgon, vet inte vars kameran är haha. Men nu jag ska fortsätta äta julgodis och dricka julmust så ni får ha en fortsatt trevlig kväll! 

james dean goes santa..

Tänkte visa min supersnygga bakgrundsbild jag har på datorn och som jag har uppdaterat nu under december med en liten detalj. Det är ju faktiskt typ jul hela december och klart Dean ska ha en luva då!

svårt..

Ja dom där tryfflarna visade sig vara svårare att göra än jag trodde. Varje gång jag har försökt rulla dom har det bara smält i händerna haha. Det stod att dom skulle stå kallt i 2 timmar men jag kommer låta det stå över natten för då måste det ju ha stelnat tillräckligt! Blir nog bättre så ändå för då har jag något att göra under dagen om jag blir uttråkad i väntan på det bästa, och alla vet vad det är ;).

ernst..

Här har vi fina pepparkakshuset som jag och mamma i sista minuten limmat ihop och dekorerat! Det ser ju lite ut som att det är en femåring som har gjort det men ja då får det göra det då haha. Vi har redan fått en hyresgäst faktiskt, mister Ernst Kirchsteiger i egen hög person!  

tryffel..

Mitt i julstöket tänkte jag att jag skulle hinna med att göra dom här också!
 
Mamma brukar alltid göra dom annars men i år ville hon inte det och det här är typ min favorit så då får jag ta tag i det själv helt enkelt.I´ll be back med resultat!

bio..

Skönt att sluta tidigt idag när det är så mycket kvar att göra inför morgondagen. Inte stora grejer men lite småfix och sånt där som hör till. Blev avsläppt på stan av chefen och tänkte att jag skulle gå in på nian och kolla lite men efter 10 minuter fick jag panik för att det var så mycket folk haha. Sitter inne på friskis nu och väntar på att mamma ska spinna klart så vi kan åka hem. 
 
Jo! Jag var ju på bio igår, såg andra delen av The Hobbit med Astrid. SÅ bra! Det var bara en liten "sidostory"  som jag tyckte var onödig och lite irriterande men i helhet så var den som sagt riktigt bra. Jag fick se min babe in action igen så jag var nöjd redan där och Astrid blev väldigt nöjd när Orlando Bloom dök upp haha. Nu måste man bara vänta 1 år till innan sista kommer ut..VILL SE DEN NU.

tjejerna..

God eftermiddag, jag har precis vaknat från min långa powernap som började vid typ ett. Var verkligen helt förstörd imorse på bion och Malin var precis likadan haha. Fick gå en bit med cykeln imorse också för precis innan nedförsbacken vid kristinaplan så kände jag helt plötsligt ur all luft bara försvann från däcket, ja det var ju punktering såklart. Ingen bra start på dagen med andra ord. 
 
Men nu till något mycket roligare! Igår så skulle jag ju till Natali för en slags kombonerad "inflyttningsfest/välkommen hem Ida fest/välkommen hem astrid fest/vi vill bara ha fest" och det blev en succé måste jag säga. Roliga spel körde vi och jag måste ju skryta med att jag och Ida kunde svara på frågan (vi körde frågesport) "Vad heter fjärde bokstaven i grekiska alfabetet?". Vi gick igenom alla vi kunde och i sista sekund slängde Ida ur sig DELTA, och det var ju rätt svar! Lite nördigt men vafan vi svarade ju rätt haha. Hursom så var det gött att träffa alla igen och vi hade en superbra kväll som obligatoriskt avslutades på donken med en cheeseburgare. 
 
Hela gänget!

ny skjorta..

Glömde visst publicera det här igår, det var klädvalet för gårdagen och det var premiär för den där skjortan faktiskt! Kände mig riktigt fin och uppfixad måste jag säga, tänkte ett tag att jag skulle sätta på lösfransar också men det blev aldrig av. 

däst..

Jag har en liten fråga, har ni hört uttrycket "däst" förut? Jag kan nämligen inte minnas att jag gjort det så när jag sa att "åhh jag har ätit för mycket" och mamma svarade "är du däst?" trodde jag hon drev med mig. Men det finns tydligen och är i stort sätt samma sak som matkoma. Det kan ju inte bara vara jag som missat det här haha..eller?

klockan sex..

Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väl roligt..nä det spöregnar ute! Min julstämning kämpar för att hålla sig kvar, jag får sniffa lite på granen så blir det bra haha. Fick för övrigt ett sms från chefen när jag åkte hem, börjar klockan sex imorgon istället för halv sju (det var inte tillräckligt tidigt tydligen) och jag vill ju halvt dö. Jag är "van" vid att gå upp klockan sex men nu ska jag ju vara DÄR den tiden, hoff kommer bli jobbigt.  

29 dec..

Imorgon är det långdag MEN det är också fredag och vi ska köpa mat från thaivagnen (jag minns inte vad den heter egentligen) så det gör inget. Jag har nog inte nämt det här men jag är inne på mina sista dagar på det här jobbet faktiskt, den 29 dec så gör jag mitt sista pass på Sf. Jag kände att det var dags att gå vidare och om allt blir som jag planerat kommer jag att flytta till Uppsala i januari! Sökte samma kurs som i våras och kom in den här gången också, har tackat ja och det enda som saknas är som sagt boende. Har mailat ett par "uthyrare" och hoppas på svar snart. Jag kommer självklart att sakna alla tjejerna som jag har lärt känna dom här månaderna, en har jag dock inte träffat än haha. Moa-två fick hon heta för vi har redan en Moa, hon började för typ två veckor sedan tror jag. Hursom så vet ni lite hur det ligger till just nu och jag kommer garanterat uppdatera er om hur det blir i slutändan. Sov gött hörni

christmas mashup..

För mina fellow Bastille fans därute så kan jag tipsa om deras "Christmas Mashup" dom gjorde på BBC Radio 1 tidigare idag! (Ni kan se det HÄR). Dom har gjort flera bra covers och måste säga att han (Dan) är lite av ett musikaliskt geni som lyckas göra så bra versioner varje gång.  

misstolkning..

Fick ännu en julklapp av ett gammalt par jag städar hos idag! Jag skrev lite dumt till Tess "Jag vet inte vad det är men den är stor och hård"..ehm ja kan ju misstolkas av vissa haha. Tess skrattade läääänge, det var iallafall finfin choklad i paketet som ni ser. Jag som hade tänkt banta nu i december..SOM OM JAG SKULLE GÖRA DET. Det är ju i december man verkligen kan stoppa i sig massa skit utan att "skämmas" haha. 

dansande gran..

Hali halo, måste bara berätta om en jätterolig grej jag såg idag! Min sista städning är hos en gubbe som är en riktig "pryl-gubbe", massa saker överallt (är lite som en stor loppis). Han kom iallafall med en grön lurvig sak när jag dammsög och sa "titta här ska du få se". Det var en gran såg jag sen och den dansade och sjöng en jullåt som jag inte kommer ihåg vilken det var nu, hursom så kunde jag inte sluta skratta för den såg så kul ut och det hjälpte inte att gubben själv började dansa. Ah det var allt egentligen haha
 
Googlade precis "dansande julgran" och fick faktiskt upp en bild på den!
 

håltimme..

Goddagens landkrabbor, har bara haft två städningar idag och den första var Malin med på så det blev bara två timmar istället för fyra. Vi blev klara strax efter tio och då var min nästa klockan ett (bittert). Gick runt på stan ett tag för att fördriva tiden, köpte en tröja på rea och kollade efter lite sista minuten julklappar. Sen skickade chefen ett sms och sa att jag kunde åka dit redan vid elva. Tack gode gud för det tänkte jag, annars hade det säkert slösats mer pengar haha. När jag var klar för dagen så mötte jag upp med Ellen för vi skulle till Linn och hämta lite grejer som vi lämnat kvar där i lördags . Tog bussen hem sen och har nu ätit och nu är det bara att vänta in filmklubbsbrudarna som kommer ikväll :)

kungafamiljen..

Det här fick jag i julklapp av en tant som jag städar hos idag. Har inte läst "Den kungliga veckotidningen" förut men den kanske är jätteintressant (tvivlar på det dock). Jag är faktiskt inte förvånad över att hon har den här tidningen hemma för dom verkar seriöst älska kungafamiljen. Finns tavlor överallt och det sitter olika tidningsutklipp på kylskåpet. Nu när jag tänker efter så är det en väldigt konstig sak att ge bort haha

betapet..

Tanken var att jag skulle lägga mig tidigt ikväll men det var mycket roligare att spela betapet med Sandra. Jag vann båda omgångarna (hehe) och lyckades lägga ett ord som gav mig 135 poäng! Det kändes nästan som på gymnasiet igen när vi satt hemma i Sandras soffa med varsin dator och spelade i timmar, tills hon blev less och stängde ner skiten haha. Those were the days..
 
 

tvättkorg..

Den här lilla tvättkorgen köpte jag på maxi idag, den var på rea så betalade bara 30kr. Jag brukar ju annars mest slänga kläderna i en liten hög bakom dörren och när jag inte kan stänga dörren längre så lägger jag det i tvättmaskinen (jag vet, sjukt lat haha). Men nu hamnar det i en korg iallafall så det ser väl lite bättre ut. 
 

sällskap..

Idag kommer det inte vara samma gamla måndag utan nu ska Kajsa vara med på dom två första städningarna. Det var lite kul för i smset som jag fick igår stod det "och du går igenom städningarna med henne" som om jag skulle vara någon slags städmentor haha. Men jag tycker det bara ska bli kul att faktiskt få vara med någon annan på mina städningar, har säkert nämnt det förut men jag är ju själv jämt annars så där mina tanter och gubbar inte är hemma går jag runt med musik eller nån podcast på högsta volym. Hemskt det skulle vara om jag glömde ipoden hemma någon gång och bara hade mina egna tankar en hel dag..då skulle man ju bli galen. Hursom så efter vi är klara med dom ska jag till en flyttstädning, vet inte om Kajsa ska dit hon också men det visar sig.

julfilm..

Kanske man skulle se lite julfilm, det är ju ändå tredje advent OCH söndag. Hittade den billigt på loppis för nån vecka sedan och tänkte varför inte, det är en sån film jag sett lite av när den gått på tv men aldrig sett hela så får väl göra det nudå. Tvivlar på att den kommer vara den bästa film jag sett men men, here we go!
 

ögonbryn..

Har precis beställt hem "ögonbrynsmallar" från eleven.se, "kan du inte forma dina egna ögonbryn?" Nä det kan jag faktiskt inte okej! Gjorde väl nåt försök att noppa till dom förut men det blev ju kaos och nu är dom snea och ojämna. Ja alla har vi inte förmågan att sminka sig perfekt, göra snygga frisyrer, ha perfekt hy och i det här fallet forma ögonbryn haha. 

julbord..

Heeeej, idag är det riktig seg-söndag! Drack inte så mycket igår men det var mycket dans och sång så är slut ändå haha. Men innan allt detta så skulle det bestämmas outfit för kvällen, provade mycket och det blev tillslut tre finalister! En bestämde jag mig för att ta nästa helg (då blir det partaj igen) och en blir som en slags "om jag snabbt behöver ha finare kläder till nåt", då vet jag ju att det är snyggt redan ;)
 
Det här blev vinnaren iallafall!
 
Julbordet skulle vara klockan sju men vid klockan fem så åkte jag till Tess först för att träffa några av dom andra tjejerna. Vi hade görkul som vanligt och det roliga var att alla var lite, inte nervösa men lite spända på att träffa alla (inklusive cheferna) utanför jobbet haha. 
 
Julbordet var SVINGOTT. Det fanns en hjortronsås som jag smakade lite på och den tog jag direkt mer av! Så himla god till allt måste jag säga. Vi fick alla välja dryck till och jag och malin testade en julöl, blev lite orolig när hon sa att den var mörk men den var faktiskt god.
 
Sen så fick jag slita mig från allt det goda för då skulle jag till nästa gäng! Mötte upp Ellen och vi gick tillsammans i regnet mot Linn (det spöregnade verkligen). Väl där blev det mer dricka, charader, presentöppning och skönt häng. Sen drog vi oss ner till stan, tanken var först att vi skulle gå på Harry´s men där kom bara hälften in så vi gick till Allstar istället.
 
Köpte en rom&cola som jag tycker är gött men den här smakade 98% rom och 2% cola, lite större blandning vill jag nog ändå ha. 
 
Det var faktiskt första gången jag var på Allstar och jag kände verkligen att jag inte passade in haha. Det var mycket olika folk visserligen men ja jag vet inte, man kände sig ändå malplacerad bland alla kostymnissar och kortkorta klännningar. Musiken var inte den bästa heller tycker jag, men när vi gick ner då blev det bättre! För er som känner till och varit på Etage i Uppsala kan nog förstå hur det var, bra blandad musik som man kunde släppa loss till! På övervåningen var det som sagt mest stå tätt och gnida sig ofrivilligt mot varandra till tecnomusik och flimmerljus, inget för mig haha. När sista låten spelats och dom tände lamporna (det här var vid två-halv tre) så kände jag att jag var nöjd med kvällen och tog bussen hem. Så gött det var när jag fick ta av mig klackaskorna och vila mina fossingar! Jag hade jättekul under kvällen och jag tror födelsedagsbarnet hade det också. Bra lördag!

starkt kaffe..

Yo people, idag är det fredag (som om ni missat det liksom) och jag är supertaggad inför helgen för dels är jag ledig och dels har jag julbordet och firandet av Linn som jag skrev om igår! Kommer bli awsome, något som inte var så awsome var på min sista städning där jag blev bjuden på kaffe. Kaffe som är så gott tänker ni, ja kaffe är gott men det här var fan det starkaste kaffe jag någonsin druckit! Jag som dricker mitt kaffe med mjölk och helst socker också höll ju på dö. Han hade varken mjölk eller socker hemma så det kunde jag inte rädda det med och mesig som jag är sa jag inget heller utan pinade i mig det där. När jag gick därifrån klunkade jag i mig det jag hade kvar av min Orangina dricka för att få en annan smak i munnen haha. Men nu är allt bra igen och jag väntar på att mor och far ska komma hem med pizza, gla fredag på er!
 
 
 

välja kläder..

Hej på er gullefjun! Har nyss ätit och ligger just nu med matkoma i soffan, men har lite smågrejer jag ska hinna med att göra under kvällen så kan inte slappa allt för länge. En av grejerna är att försöka komma fram till vad jag ska ha på mig på lördag. Är ju både julbord med jobbet OCH Linn´s födelsedagsfest så gäller att hitta en "outfit" som passar bra för båda (lättare sagt än gjort). 

ansiktsmask..

Jag klarade mig hem helskinnad också, men nu funderar jag nästan på att lägga undan cykeln ett tag. Iallafall tills slasken är borta, det tar mycket längre tid att ta sig någonstans (brukar ju vara tvärtom) och jag blir bara blöt och arg!
 
Har annars suttit med datorn i knät i soffan sen jag kom hem eller gjorde faktiskt middag så lite nytta har jag ändå gjort. Musikhjälpen har varit på i bakgrunden på tvn så har haft skönt bakgrundsbrus, nu har jag bytt ut tvn mot radion och har för tillfället på min ena "vinst" från julklappsspelet. Den börjar stelna nu dock så kan inte göra så många ansiktsuttryck haha. God kväll på er!
 

hinderbana..

Cykelturen till jobbet var ju lite av en hinderbana. Först ogenomtränglig slask, sen bart,sen is,sen slask+is och sist vatten på is (vid det här laget hade jag gett upp och gick med cykeln). 
 
Kom fram lite sent men utan blåmärken, ska dock ut till Stigslund sen och hem igen så vi får väl se hur hel jag är i slutet av dagen haha.

crazy bike lady..

Mamma hittade ett gammalt foto på mig som låg bakom vitrinskåpet i vardagsrummet, måste ha legat där länge för jag känner inte igen det. Det visar iallafall att redan vid ung ålder så var jag en "crazy bike lady" haha. 

grön gran..

Nu har jag och mamma köpt årets julgran! Jag valde den såklart och måste säga att den är näst intill pörfekt. Nu måste jag bara övertala mamma att vi ska ta fram den tidigare än dagen innan som hon vill, way to late haha. 
 

julklappsspel..

Tillbaka från filmklubbskvällen! När vi hade sett klart på filmen (Love Actually) så satte vi oss på golvet och gjorde oss klara för att slåss om klapparna! Det var väldigt intensivt och alla hade panik under sista minuten, jag fick en ansiktsmask och Lindt Lindorchoklad när allt var slut, helt nöjd med det haha. 
 

filmklubben..

Här har vi två paket utan namn på, vem är dom till undrar ni. Jo det är så att ikväll är det inte bara filmkväll med filmklubben (med tema jul såklart) utan vi ska också köra julklappsspelet! Alla har köpt två saker var som vi kommer slåss om sen, ingen vill ju bli utan liksom haha. Jag har också kvällen till ära köpt mig en flaska julmust som jag ska ta med, äre jultema så är det!
 

äpplen..

Jag tänkte att jag snabbt och smidigt skulle köpa lite äpplen (blev så sugen på granny smith) inne på maxi påväg hem men självklart så hamnar jag bakom den här vagnen, just my luck

bio..

Har varit på bio idag med Linn och vi såg "Hunger Games: Catching fire", ska inte avslöja något för er som inte har sett den än och som vill se den så säger bara att jag tyckte den var bra. Den var faktiskt bättre än första filmen, brukar vara tvärtom men det hände liksom mer i den här!
 Hursom så var det kul att få gå till bion utan att behöva städa haha.

Tog det obligatoriska biobiljett fotot..
Och jag var inte den enda som gjorde det ;) (ipod kvalité på bilderna)
 
Måste bara berätta om en kille också (det såg ut som en kille iallafall) som satt ungefär två rader nedanför oss och som vid flera tillfällen (främst när det var hon Jennifer Lawrence i en scen) visslade i nån konstig halvmelodi! Vet inte varför han gjorde det men han fick nog många blickar på sig tror jag haha. 

bandeau..

En eller några av grejerna jag beställde från Hm var dom här "bandeausen". Inte så aktuellt nu kanske men dom var på rea och till sommaren tror jag att det kommer bli nice att ha! 

idiot..

Åh jag är så arg just nu! Zappade lite på tvn och hamnade på nåt som heter "min katt från helvetet". Är typ som det där "the dog whisperer" fast det här är med katter då. Hursom så var det ett par som hade en katt som var väldigt aggressiv, den kunde ofta attackera och rivas och killen var helt inställd på att avliva katten (idiot). Han som kom och hjälpte gav en massa bra tips om vad dom skulle göra för att det skulle bli bättre. Han kom tillbaka efter några veckor för att se hur det hade gott och trots att anfallen hade minskat och katten verkade må bättre så ville killen fortfarande avliva den, är man så inställd på något sånt vill man ju inte ens att det ska bli bättre! Urs tycker att om man inte vet vad en katt eller vilket djur som helst egentligen behöver ska man inte skaffa det. Gör man det ändå så kan man inte skylla på djuret sen och bara göra sig av med det för det visar sig ju oftast vara människorna det är fel på ändå! 

sviken..

Bussen svek mig imorse! Tänkte unna mig själv en busshelg nu när det är en massa snö och kallt (har sf). Gick ut i god tid och tänkte "åh vad skönt att slippa pulsa genom snön nu", men den glädjen försvann snabbt. 
Den skulle komma 06.15, klockan blev 06.20 sen 06.25 och vid 06.27 gav jag upp! Skickade iväg ett sms till dom andra tjejerna och sen fick jag springa tillbaka och hämta cykeln ändå, jäklar vad jag sladdade runt på vägen men hade bråttom så fanns ingen tid att gå haha. Det var tur att jag blev sen just idag för var väldigt lite faktiskt, hade bara varit 350 pers där igår tydligen. Hoppas det är lika imorgon! 

sallad och godis..

Jag gjorde inte så mycket mat men gjorde en förstklassig sallad! Och nu har vi delat upp en Twist påse mellan oss som jag ska snaska i mig framför tvn. Bra fredag!

spegel..

På tal om julpynt, kolla in glitterspegeln! Och man kan se min snusktomte i högra hörnet haha

julpynt..

Titta så fina stjärnor jag har i mitt fönster förresten! Blir riktig mysbelysning på kvällen (eller efter 3 redan för då har det blivit mörkt haha). 

hemma..

ÄNTLIGEN hemma! Trots att det bara var två städningar idag så blev jag ändå svintrött sista timmen. När jag skulle gå tidigare så fick jag först inte upp dörren haha, klev sen rakt ut i snön och märkte att det var en hel del! Inte så mycket som hände efter det (förutom att jag jobbade alltså) och för ganska precis en timme sedan så hämtade mamma upp mig och vi åkte först och hämtade upp pappa sen till krysset så jag kunde hämta ut mitt paket (kläder från hm). Nu ska det lagas mat och sen är det fredagsmys för hela slanten! 
 

jobbdags..

Ja då var det dags att bege sig, halsduk och mössa på med vantarna i handen, herrå!

snö..

Jag brukar ju föredra att ta cykeln när jag ska jobba men idag känns det ganska okej att ta bussen haha. Så vi får se hur det ser ut om några timmar, mysigt med snö ändå!

sovmorgon..

JAG HAR SOVMORGON IMORGON. Ehh ursäkta skriet där men den här sovmorgonen är så välkommen! Fick ett sms av chefen att min städning på morgonen var inställd så jag har inget förs än dom två sista och det är först vid ett-tiden så jag kommer kunna sova ut, äta långfrukost och kolla lite morgontv kanske haha. 

jag hann..

Jag hann köpa mig en macka innan bussen så det löste sig men jag kunde ändå inte äta den förs än på bussen tillbaka för sonen till hon jag städar hos kom hem. Ser nog inte så bra ut om jag sätter mig och tuggar på min macka då haha. 
 
Blev lite överraskad av snön idag också måste jag säga, hade visserligen inte kollat vad det skulle vara för väder innan så får väl skylla mig själv. Var ett helvete att cykla från stan till hemlingby iallafall, när jag kom fram hade jag en mössa av snö och var alldeles svart runt ögonen! Gubben jag städade hos skrattade gott när han såg mig men jag fick en pepparkaka som tröst så jag blev glad igen. 
 
Nu sitter jag och slevar i mig nån gryta med kött i, vet inte vad det är men gott var det! Ska nog ta mig ett välförtjänt bad sen, måste ju vara fräsch inför helgen liksom. 

matlåda..

Jäklar, missade att ta med matlåda idag så hoppas att jag hinner springa in på stan och köpa typ en macka eller nåt innan jag ska ta bussen. Hade det varit en kort dag så hade jag nog inte brytt mig men nu är det en sån där lång en och då kommer magen börja kurra mitt på dagen och då blir det jobbigt när man vet att det är minst 4 timmar kvar innan man kan åka hem haha. 

max manus..

Ska se filmen jag köpte på erikshjälpen igår som jag har hört ska vara lik en annan film som heter "Flamman och Citronen". Gillar verkligen den så har höga förväntningar på den här! Båda utspelar sig under andra världskriget men i Flamman och Citronen är dom i  Danmark och i Max Manus så är det Norge. I båda filmerna är huvudkaraktärerna en del av motståndsrörelsen och det "bästa" är att det är baserat på riktiga personer och riktiga händelser (schpännande). 
 

isig..

Idag var det minsann halt på vägarna när jag cyklade hem! Var ändå ljummet imorse liksom men måste ha hänt nåt sista timmarna för när jag kom ut från min sista städning var det typ frost på cykeln och höll faktiskt på att ramla i trappen för den var isig haha. 
 
Annars har min dag inte varit så speciell. Det enda ovanliga som hände var att mamman på min första städning kom hem och det brukar hon aldrig göra. Jag märkte det inte först heller för dels så dammsög jag och jag hade musik i hörlurarna så när jag vände mig om stod hon plötsligt där. Ja nä mer intressant än så har inte min dag varit tyvärr. Nu tänkte jag luta mig tillbaka, äta en lussebulle (eller två) och kolla ikapp dom två avsnitt jag missat av "The walking dead". See you later

grease..

Tycker att den passar in alldeles utmärkt! Ska bara ta bort prislappen också haha

en helt vanlig tisdag..

Hola! Jäklar vilken dag jag har haft, började med jobb som vanligt och det var mina måndagsstädningar idag eftersom jag var ledig igår. Ringde till chefen som jag brukar när jag är klar för att åka vidare men han sa att jag inte behövdes mer idag så jag fick åka hem, gött. Gjorde pannkakor när jag kom hem och strax efter det ringde Linn och vi bestämde att vi skulle ses på stan för att luncha (hon lunchade mest och jag drack en cola och åt en blåbärsmuffins haha). När hon sedan skulle vidare på jobb så åkte jag till erikshjälpen för att titta lite. Dom har byggt om där inne under veckan och jag måste säga att dom har gjort ett riktigt bra jobb, det är mycket bättre utrymme nu än vad det var förut och känns som att det är bättre grejer. Efter att ha tittat runt lite ringer Linn igen och säger att hon blivit hemskickad för dom tyckte att hon var för sjuk för att jobba haha. Hon hoppade på bussen och kom efter tag till erikshjälpen hon också, vi gick runt där säkert två timmar och provade kläder och kikade på saker. Jag köpte i slutändan ett par skor, en film och en Lp-skiva med Grease på. Har den som en slags tavla kan man säga (ska fota sen så ni får se).
 
Åkte hem direkt sen och åt två mackor lite snabbt för skulle iväg till Emelie och träffa resten av filmklubben för att se ännu en film. Lika trevligt som alltid och den här gången var temat thriller och filmen vi såg var "Enough". Nästa gång blir det förmoligen musikal som tema och vi har också bestämt att innan jul ska vi se en riktig julfilm!
 
Nu ska jag tvätta ansiktet och sen ska jag kolla ikapp några avsnitt från olika serier jag har missat, bland annat dagens avsnitt av julkalendern!

monki..

Vi gick på stan en snabbis idag innan jag skulle åka hem och Sandra skulle till skolan. Köpte en ny plånbok på Monki för hade ett tillgodokort där så passade på att använda det eftersom jag inte visste när det skulle gå ut. Vi testade även en "Tomtelatte", god men väääldigt söt haha. 
 
 

choklad..

Får öppna TVÅ luckor i min kalender idag eftersom jag var i Uppsala igår hehe

mina julklappar..

(Det är ryggsäcken jag har fått)
Jag och katten fick varsin matchande bandana!
 
 

rolf..

Vi skulle ju gå på teater när jag kom i fredags och det började bra med öl i baren innan och när vi gick in så trodde jag ändå att den skulle vara lyckad. Den var sämst, vi gick i pausen haha. Det har hänt en gång innan att vi har gått och det var när vi såg Mefisto, den var konstig och den här var dryg. 
 
Hursom så hoppar vi direkt till lördag förmiddag nu och då åkte vi till rödan och köpte julpynt och sen vidare till Willys för att köpa all julmat! Det blev en hel del och när vi kom hem så klädde vi granen och la dit alla paketen. 
Så fin!
Sen höll vi till i köket och gjorde julgodis och bakade. Jag var otroligt fokuserad under upphällningen av knäck!
Det blir lite stökigt när man bakar haha
Så himla goda!
När vi var klara med allt så spelade vi olika spel och drack julmust
 
Igår började vi dagen med julfrukost och första avsnittet på julkalendern! Sen gick jag och Sandra till domkyrkan för att enligt traditionen vara med på första advent gudstjänsten. Lika trevligt varje år! Resten av dagen var exakt lika som riktiga julafton, en enda lång väntan på att få öppna julklapparna haha. Vi kollade norska julkalendern "Jul på månetoppen" för att fördriva tiden, love it! 
 
Men vi gjorde mat och åt tills alla satt med varsin tomtemage.
Sen blev det glögg och göttigheter. 
Första advent
Ja och nu hoppar vi fram några timmar för här har vi redan delat ut alla klapparna och öppnat dom. 
Försökte ta lite fina bilder på paret men att få båda att sitta still samtidigt var ju inte så lätt..
Tillslut så lyckades jag få till en riktigt fin! Söta dom där två
Just ja, jag har ju min äckeltomte knut så jag gav Sandra och Oskar äckeltomten Rolf!

julhelg..

Hej på er! Nu är jag hemma från min lilla julhelg hos Sandra och Oskar, tråkigt att behöva lämna dom men life goes on. Fick superfina klappar och tror dom blev nöjda med deras också haha. Ni ska få lite bilder på helgen och även vad jag fick tänkte jag sååå stay tuned!

RSS 2.0