Budapest och Nyårsmål

Jag tänker inte ens fundera över hur längesedan det var jag skrev sist, då skulle jag nog bara få mer ångest över hur länge jag vet att jag låtit det gå haha.
 
Jag tänker gå rakt på sak. Jag fick min mens idag och när det är "the time of the month" för mig så blir jag EXTREMT sötsugen (mer än vanligt med andra ord haha). Jag köpte därför TVÅ budapesttårtbitar från Ica (de är uppdelade två och två i sådana små plastförpackningar) när jag var och handlade efter jobbet (jag har varit sugen på tårta sen förra veckan vilket förklarades av mensen som kom idag). Jag åt upp BÅDA tårtbitarna och jag ångrar det inte ett dugg! Det var så j*vla gott kan jag tala om för er att jag struntar fullständigt i hur många kalorier det var/är haha.
 
För att inlägget inte ska bli så kort så kan jag passa på att skriva upp mina nyårsMÅL (notera mål och inte löften) för 2017 (typ en månad senare men whatever haha).
 
1. Resa minst 3 gånger (spelar ingen roll om det är utomlands, långt bort eller nära..vill bara komma iväg ibland)
 
2. Tattuera in minst 1 utav mina tattueringsideér
 
3. Fota mer/köpa fotoalbum och sätta in både nya och gamla bilder
 
4. Den klassiska "börja träna", men helt ärligt så tänker jag mer på att jag vill ta hand om min stackars rygg än "Beach 2017" haha
 
5. Hitta en lägenhet/hus/koja..en EGEN bostad helt enkelt!
 
6. Jag gav mig själv ett lite svårare mål också. Jag ska försöka gå ur min "comfort zone" lite mer. Men rent allmänt skulle jag vilja bli en "bättre" människa haha. Låter ju j*vligt flummigt men så länge jag vet vad jag menar..vilket jag knappt gör, mest en känsla jag har.

Ljuslåda

Hej!
 
Sist jag skrev så var det strax efter julhelgen och nu har det hunnit bli ett nytt år också..2017..känns lika ovant som alltid haha. Kommer garanterat skriva 2016 ett par gånger innan det sitter.
 
Vad har jag gjort idag då? Jo jag har jobbat, öppnade men kom inga barn förs än vid 6.30 så hade en väldigt lugn halvtimma i min ensamhet (den uppskattades). Av någon anledning så har jag i stort sett tappat rösten också. Jag känner mig inte sjuk (*ta i trä*) så förstår inte varför jag helt plötsligt blev hes haha. Så mycket kan jag väl ändå inte skrikit och hållt på under nyår?
 
Efter jobbet iallafall så gick jag först till Boländerna för att lämna tillbaka en kjol jag köpt på H&M. Efter det åkte jag till Gränbystaden för att kolla om det fanns några ljuslådor på Blomsterlandet. Elisabeth har en sådan och jag ville också ha en så fort jag såg den nu i julas haha. Och visst hade dem det!
 
Just nu så står den på min stol bara men jag ska hitta en bra plats imorgon. Kanske skriva nåt bättre också haha, det var det första som dök upp i huvudet när jag skulle skriva nåt för att visa er.

RSS 2.0