Grums

Nu är det BOKAT. Under morgonen har jag och Linn kollat igenom Sveriges alla campingar för att hitta den rätta för oss! Vi har tidigare pratat om att vi vill åka på roadtrip någonstans och nu tog vi tag i det och började planera på allvar! Vi insåg att det var nästa helg eller aldrig (i sommar iallafall haha) så det var bara att leta. Först kollade vi på Öland men vi insåg att det var lite för hög prisklass för oss (kändiscamping liksom haha) så vi släppte det ganska snabbt. Av en ren slump hamnade vi i Värmland istället och nu har vi alltså bokat stuga på en camping en bit utanför Grums! Den hade allt vi ville ha och Linn får dessutom fiska så win-win! Det tog bara en halvtimme att åka till Karlstad dessutom och ingen av oss har varit där innan så det kan bli kul! Vi är inne på timme 3 snart i telefontid (pratar samtidigt som jag skriver haha) och vet inte hur många gånger vi har sagt "Det här kommer bli så jävla kul" men det stämmer ju!! Grums here we come!!
 

Midsommardagen

God morgon!
 
Dagen efter Midsommar, många vaknar nog med huvudvärk men icke jag! Jag vaknade alldeles svettig och hårig för att ena katten sovit på mig hela natten istället. Jag har som ni säkert redan förstått varit här i Gävle under Midsommar och det var riktigt skönt att inte göra någonting alls egentligen. Hela Juli är nämligen fullsmockat med grejer som jag ska göra så behövde nog en liten "paus" innan allt drar igång haha.
 
Åkte hit mitt på dagen igår och tåget var nästan överfullt haha. Komiskt nog så fanns en kollega på samma tåg fast några vagnar bort som också hade PAnik för att det var så mycket folk. Vi snapa till varandra under hela resan (tills hon gick av haha).
 
Mamma drog igång grillen direkt vi kom hem och det doftar ju så himla gott!!
 
Sedan dukade vi upp och oj vad mamma hade fixat!
(man ser inte ens allt på bordet haha)
 
Sedan hade hon fixat dessertbord också!
 
Jag fick in en 3 timmar lång tupplur också haha. Hann dock inte bada igår men det tar jag igen idag haha.

ERNST-KVÄLL

Som jag skrev igår så skulle jag och Sandra (och hennes mamma som är på besök) ha "Ernst-kväll" ikväll, och det hade vi minsann! Jag fixade Ernst-vin efter jobbet och Sandra fixade pizzan.

Vet att det finns många skeptiker där ute mot potatispizzan men allt jag har att säga är PRÖVA. Ni kommer bli förvånade! Hon gjorde även en till pizza som var supergod den också. 
 
Klockan 20.00 var det sedan dags, vi satt bänkade och alla tre blev kära i årets hus direkt! SÅ HIMLA FINT. Önskar fortfarande att han skulle gå tillbaka till hur det var i början dock, när han visserligen "bara" var sidekick men när de faktiskt renoverade OCH inredde torp. Har gamla vhs-band med första och andra säsongen haha. Men det kommer bli kul att se vad han gör med det här huset iallafall.

MATTA LÄPPSTIFT

I paketet som jag hämtade ut häromdagen fanns bland annat dessa två matta läppstift! Är inne i en period där jag är något besatt av matta (speciellt flytande) läppstift haha. Väldigt fina färger om jag får säga det själv! 
 
Jag köpte ett annat när Linn var här förr förra helgen som jag först trodde var lite vågat för mig men när jag tog på det ÄLSKADE jag det. Har tyvärr ingen bild på när jag hade det på mig men så här ser den ut på handen iallafall. Den är mer grå/lila skulle jag säga när den väl är på läpparna men det bästa är att den heter "Chocolate Mint" och den doftar EXAKT som mintchoklad haha.
 
Idag har jag även hämtat ut min cykel! Kändes så himla skönt att få cykla igen och än en gång frågade jag mig själv varför jag inte lämnat in den tidigare!
 
Imorgon är det Ernst-Dag. Bokstavligt talat haha. Jag och Sandra ska kolla på premiären av Sommar med Ernst och till det ska vi dricka Ernst-vin och äta Ernst-pizza (mer känd som potatispizzan). Can´t wait!

NÄMEN

Idag så har jag haft en bra och produktiv dag! Jag hade min tidiga dag idag (pga jag öppnar måndagar) så det passade alldeles utmärkt att få en massa saker gjort. Jag åkte direkt till gymmet när jag slutade och cyklade 20 min, gick/joggade på rullbandet 20 min och avslutade med lite maskiner som hade ryggövningar (min rygg behöver verkligen lite omtanke haha). Jag gick sedan hem och hämtade upp en paket på vägen. Jag bytte om och tog sedan ÄNTLIGEN tag i att lämna in min cykel på lagning. Den har stått på gräsmattan sedan..tja någon gång i april iallafall haha. Jag vet..jag vet..men nu är den inlämnad iallafall! Jag byter båda däcken (det andra var också väldigt slitet) och jag snålade inte utan passade på att ta sådana där "punkteringssäkra" däck.
 
Jag gick direkt hem efter det och har nu lagat middag och tänkte "eftersom jag varit så produktiv idag och fått saker gjort, varför inte blogga lite också" så här har ni ett fin fint inlägg.
 
Jag tänkte slänga in lite bilder på saker som har hänt under de veckor jag inte skrivit något också.
 
Jag har firat Valborg och det här är den enda bilden jag har från den dagen haha.
 
Jag har åkt hem till Gävle med Linn och vi stannade till på en random rastplats och hade en spontan picknick.
 
Jag har firat Sandra´s födelsedag
 
Linn har varit här och vi har haft en AMAZING bakisdag nere i grottan (bilden är från vår egna lilla förfest haha)
 
Jag har även klippt och fräschat upp håret!
 
Jag har också hunnit planera och boka lite resor för både sommarn och senare i höst vilket jag är så sjukt glad för! Jag ville ju resa mer det här året och som det ser ut nu kommer det bli minst 3 utomlandsresor (Norge räknas kanske inte..fast ändå).
 
Och ja senaste nyheterna har ni ju redan fått. I helgen är det Midsommar och Sommar med Ernst börjar på torsdag så det är fullt upp den här veckan haha.
 
På återseende!

RSS 2.0