Disco pants

Finns det fler därute som ibland bara vill köpa något "bara för att". Typ ett par skor som man vet att man förmodligen aldrig kommer använda men man vill ändå ha dem. Så känner jag för dem här byxorna haha.

Jag vet inte hur länge nu jag har velat ha ett par svarta disco pants, men jag vet samtidigt att jag är för feg för att ha på mig dem bland folk haha. Det skulle förmodligen därför bli ett par sådana där byxor som jag har på mig hemma jämt bara. Som sagt, ett "bara för att jag vill ha ett par" köp. Det är ju synd eftersom att jag tycker det är svinsnyggt när andra har på sig dem! Vem vet, jag kanske kan pull them off.

Framme

Ja nu börjar den här dagen lida mot sitt slut och det har varit en riktigt bra dag måste jag säga! Större delen av dagen bestod ju av att åka bil visserligen men det var ganska mysigt ändå haha.

Det allra bästa var ju frukostlådan som jag fick av mamma! Hon hade skrivit dagen innan att hon kunde göra frukost att ta med åt mig om jag ville. Jag tänkte ju att hon bara skulle göra en ostmacka eller nåt men det visade sig vara lite mer än så haha.

Ni minns säkert också att jag tog med mig min "planta" när jag åkte till Gävle sist. Den här gången får den såklart också följa med, men den här gången så har jag TVÅ "plantor" med mig haha.

Det blev aldrig av att kolla på filmen förresten. Jag hade så mycket annat att se på också så det får bli på hemvägen istället!

Efter det att vi kom fram så har vi inte gjort något jättespeciellt. Vi har käkat middag och slappat i stort sett. Oh och jag har kollat in badkaret som jag GARANTERAT ska bada i under veckan!

Men nu så är det sovadags! God natt.

Packa packa packa

Halloj
 
Jag håller egentligen på att packa inför imorgon men jag bestämde mig för att måla naglarna och medans dem torkar så passar det ju perfekt att skriva ett litet inlägg till er.
 
Jag minns inte om jag har berättat det här redan (bra minne) men jag, mamma och pappa ska till Elisabeth och Andreas imorgon. Vi kommer att vara där ungefär en vecka vilket ska bli jättekul! Elisabeth skickade en bild på deras nya pool för några dagar sedan också så det kommer garanterat att bli poolparty haha. Annars så är det inte så mycket mer som händer ikväll, ska som sagt packa och sedan så är det bara att slappa.
 
Jag hade tänkt att se en ny film ikväll med en av mina absoluta favoritskådisar, Robert Sheehan, men jag bestämde mig för att se den imorgon i bilen istället. Jag kommer ju garanterat ha tid att döda liksom haha. Filmen heter The Road Within iallafall och jag har HÖGA förväntningar på den!!

Arga cyklister

När jag var ute och gick tidigare idag så hamnade jag bakom det här gänget.
De fick MÅNGA arga blickar från cyklister från båda hållen och det kan jag förstå haha. Jag fattar att man inte vill gå med barnvagnen just på kullerstenen, men kom igen, man behöver inte medvetet ta upp så stor del av cykelbanan.

The English Shop

Som titeln ganska tydligt antyder så har jag varit på The English Shop idag! Jag gick dit mest för att fönstershoppa men så kom jag på att Elisabeth hade bett mig att köpa ett par kakor som man inte får tag på någon annanstans (vad jag vet iallafall).

Till och börja med så borde de köpa in bättre påsar haha.
 
Det här är kakorna som jag köpte! Digestive mjölkchoklad är ju redan där sjukt gott, lägger man till apelsinsmak kan det ju bara bli bättre!!
 
 Medans jag var där så fick jag syn på ett par andra INTE så goda kakor också..
Popcorn??

Randig klänning

God Morgon
 
Under morgonen så har jag bara gjort en massa tråkiga saker som ändå måste göras. Jag hade bland annat lyckats göra stopp i handfatet igen så det behövde ju rensas, jag har även diskat och betalt räkningar (vilket är det tråkigaste haha). Jag har inga större planer för dagen utan vi får se vad som händer helt enkelt! Det enda jag vet är att jag inte kommer kunna ha på mig den här klänningen när jag går ut haha. Det är i slutet på juli men det ser ut som början på september där ute.

Bad Education Movie

Den är här den är här DEN ÄR HÄR
 
 
Ni som inte har sett serien är nog lite förvirrade men för mig så är det här superexciting! Jag har följt serien (tack vare Elisabeth som introducerade den för mig) slaviskt och nu kommer det en film!!

Tikka Masala

Hej!
 
Jag åkte tillbaka till Uppsala igår och idag så har jag varit med Sandra hela dagen. Vi åkte på en second hand runda (utan att fynda något dock) innan vi till sist åkte till Gränby. Sandra hade en lista på saker som hon skulle köpa och mitt i allt så tog vi en matpaus!
 
Vi tog båda varsin Tikka Masala med Naanbröd till och det var huuur gott som helst!
 
Vi köpte sedan lite gott på ica innan vi åkte hem till Sandra för att chilla. Vi kollade på en hemsk dokumentär innan vi övergick till Allsång på skansen haha. Jag åkte hem efter det och när jag har skrivit klart det här inlägget så ska jag sova, är svintrött haha.
 
God Natt

Biltur med Linn

Idag så har jag flängt runt lite överallt! Först Falun, sedan Sandviken och sedan Falun IGEN för att det var nåt jäkla backjobb kvar där..

Hursom så kom Linn och hämtade upp mig med bilen när jag hade jobbat klart. Det var första gången som jag åkte med henne sedan hon tagit körkort och eftersom att vi båda gillar när det går fort, så gick det väldigt fort ibland haha. Vi tog en tur till Donken bland annat och köpte varsin glass!

Vi åkte sedan hem till Linn och hennes kille så att jag skulle få se hur det såg ut där. Jag tror vi satt i deras soffa kanske 10 min innan vi spontant bestämde oss för att åka ut till valbo! Där gick vi runt i några butiker och Linn köpte mat. Vi körde runt lite mer i Gävle efter det medans jag agerade utmärkt Dj haha. 

Nu är jag hemma igen och som det känns nu så kommer jag att somna så fort jag lägger mig ner i soffan.

"Snabbmat"

Snoozade lite för länge imorse så jag får ta frullen på cykeln haha.

Bikini med hög midja

Ja som rubriken säger så är jag på jakt efter en bikinitrosa med hög midja! Jag har spenderat den senaste timmen på Asos och har gått igenom alla varianter de har tror jag haha. Jag lyckades tillslut få ner ett tiotal till mina favorit topp 5:
 
Anledningen till varför jag vill ha en bikinitrosa med hög midja är dels för att jag tycker det är jäkligt snyggt och dels för att när man som jag har lite mera "mage" än vad som kanske är önskvärt ibland så kan det vara skönare att bara ha allt "instoppat" haha. Låter ju väldigt osmickrande när man beskriver det så men jag tror ni förstår vad jag menar.

Jordgubbe

Jag har just gjort min "vattna alla blommor runda" (visst lever jag ett glamoröst liv just nu haha) och kollade då till min ständigt växande gubbe! Den där kommer att vara riktigt smarrig när den är mogen och då ska jag äta den med mjölk och socker! Eller kanske Nutella, också mycket gott till jordgubbar haha. Möjligheterna är oändliga!

Pizza!

När det började bli dags att göra middag så kände jag verkligen inte för att laga något. Det är ju ändå Söndag så jag gjorde det enkelt för mig och åkte till Maxi för att köpa en färdigpizza. 
 
Jag har en favorit sedan innan vilket är den med mozzarella!
 
När jag väl kom dit dock så blev jag mer sugen på att göra egen pizza (med färdig deg haha). Jag hade allting hemma förutom mozzarellan och degen så jag körde på det istället. Jag tycker att det blev ganska likt ändå haha. Det enda jag la till var basilikan men annars så är det ju i princip samma! (förutom alla konserveringsmedel då haha).

Vida byxor

Hej hej
 
Jag tänkte droppa in och visa er mina nya brallor! Det var mammas från början men dom krympte i tvätten haha. De blev därför för små för mamma men perfekta för mig! Väldigt sköna och svala nu till sommaren (jag tror att dom är från Indiska).

Ananaspajer

Nu när vi ändå är inne på bakning så kan jag lika gärna visa er vad jag har gjort under kvällen också. Jag hade ananas kvar från igår (jag åt Vansons och köper alltid extra ananas haha) och lite turkisk yogurt så jag gjorde en gammal hederlig variant på ananaspaj! Jag var väldigt sugen på både ananas och något sött så det blev ju en perfekt kombo haha. Det räckte till precis 3 minipajer.

Älskar att baka

 
Jag tänkte att jag skulle visa er vad jag bakade tidigare i veckan! Jag testade ett nytt kakrecept och det blev riktigt lyckat måste jag säga. Väldigt enkelt också!
 
Receptet:
 
200g Smör
300g socker
1 stort ägg
275g mjöl
75g kakao
En skvätt mjölk (vid behov)
MYCKET choklad haha (jag hade 200g vit choklad och 200g mjölkchoklad, men man kan såklart ta vad man vill)
 
Hur man gör:
 
1. Sätt ugnen på 200 grader
2. Blanda socker och smör (det ska bli krämigt liksom)
3. Ha i ägget
4. Blanda i resten av ingredienserna 
5. Om smeten verkar lite torr så kan man hälla i en skvätt mjölk
6. Hacka upp chokladen och blanda ner i smeten (det är lättast om man gör det med händerna)
 
7. Rulla 10 ganska stora bollar (man kan såklart göra mindre också som ni ser) och placera ut dem på två plåtar med bakplåtspapper
 
8. Sedan så ska de vara i ugnen i 11 minuter - de kommer förmodligen inte att se helt klara ut men när dem har stått ute och svalnat i 30 minuter så kommer de att bli härligt sega!
 
Efter det så är det bara att hugga in!

Dag 1 på Sf

Hej..jag är trött
 
Ja trött är nog bara förnamnet. Det var inte jättemycket att göra men det var tillräckligt om man säger så haha. Det hjälpte inte heller att foajén var som en bastu. Camilla hade med sig en termometer och den visade 34 grader som mest! Inte undra på att en så enkel sak som att dammsuga blev en plåga haha.
 
Jag tog därför lite extra lång tid på mig vid småsalongerna för där finns typ den enda fungerande fläkten haha.
 
Tröttheten kommer nog också från att jag sov väldigt dåligt inatt. Dels för att jag vaknade varje timme och trodde att jag försovit mig och dels för att Gabi var dryg och slog (ja slog) på allt som kunde låta!
 
Hursom så ska jag hoppa in i duschen nu och sedan fixa frunch :)

Long time no see

Jag vet att det har gått ett par dagar sedan jag skrev sist men det har faktiskt varit ganska skönt att inte behöva tänka på att skriva något varje dag. Jag har ändå inte gjort särskilt mycket, det har regnat nästan varje dag vilket har gjort det till perfekt "kolla en massa serier väder".
 
Mamma och pappa åkte imorse så nu är det bara jag och katterna hemma. Oliver har gjort sig bekväm hos mig i soffan medans Gabi ligger på sin fotpall haha. 
 
De flesta andra håller väl på förfestar vid den här tiden men den enda förfesten jag kommer att ha är när jag ska göra mig klar för att sova haha. Vilket är typ snart, imorgon (06.00 närmare bestämt) ska jag nämligen åka till Sf för att städa igen. Jag kan nästan slå vad om att det kommer kännas som om jag aldrig lämnat stället igen haha (det var så jag kände i julas). Hursom så är det just därför jag ska försöka somna tidigt ikväll, för jag är definitivt inte van vid att gå upp så tidigt!

Planta på tåget

Halloj

Jag är i Gävle just nu och kommer att vara här någon vecka framöver eftersom att mor och far ska ut och resa om ett par dagar (jag ska vara kattvakt med andra ord haha). Eftersom att jag ska vara borta ganska länge så kunde jag ju inte lämna min lilla planta hemma, som faktiskt har vuxit rejält de senaste dagarna! Den fick därför följa med hit i väskan på tåget haha.

Power Meet

Hej och god dag!

Jag har haft en RIKTIGT kul helg måste jag säga. Jag, Felicia och Dennis åkte nämligen till Västerås för att gå på Power Meet i fredags och vi hade en riktigt nice kväll haha.

Vi bodde hos Felicia's farmor (hon var inte där) som hade en bra vy över alla cruisande bilar från balkongen.

Vi "grillade" och förade lite innan vi tog oss in mot stan för att möta upp ett annat gäng!

Det köptes bland annat en massa peruker efter vi kom dit i ett av stånden! (det var liksom som en "marknad" eller vad man ska säga).

Lite senare så drog vi vidare till något annat ställe (jag kan inga namn eller referenser till stan haha) där vi också hängde en bra stund och träffade en massa kul folk!

Till sist så skiljdes vi åt och jag, Dennis, Felicia och Fabian (Felicia's bror) bestämde oss för att gå tillbaka till alla matvagnar och köpa mat! På vägen dit så gjorde vi ett litet stopp vid en fontän och Felicia fick den brillianta ideén att "döpa" mig haha. Det slutade iallafall med att hon ramlade i, jag hoppade i efter och plaskade runt en stund! Dennis fick allt på film och det ser så j*ävla kul ut haha.

Vi fortsatte hursom tillbaka till "marknaden" och där köpte jag souvas! Gud vad jag har saknat det haha. Den var inte lika god som den i Piteå men just då så var det SUPERGOTT. 

Vi gick sedan ner till stranden och tog oss även där ett dopp! Det var förvånadsvärt varmt i vattnet faktiskt och nu kan jag äntligen säga att jag har badat minst en gång den här sommaren iallafall haha.

När vi kommit upp igen så var det dags att gå hem! Vi var nog hemma runt 04.00 tiden så att somna när jag väl lagt mig tog inte lång tid haha.

Morgonen efter satt jag och Felicia ute på balkongen och njöt till fullo!

Vi gick sedan in till stan och köpte frukost/lunch + chirre.

Och där tog det även slut på bilder haha. Men jag åkte iallafall hem senare på eftermiddagen för det visade sig att det lilla förskylningsvirus jag har känt av i kroppen fick lite hjälp på traven när jag gick hem i blöta kläder mitt i natten haha. Idag är det nästan ännu värre men det var totally worth it! Jag kan inte beskriva med ord hur kul vi hade det! (Inte heller lätt att få med allt som hände). Det var så himla roligt att få träffa Felicia igen också vilket gjorde det hela ännu bättre!

Lill-Lördag

Igår kväll så åkte jag till Sandra för att på riktigt inviga balkongen!
 
På vägen dit så såg jag någon som hoppade fallskärm..det är den där lilla pricken nästan högst upp haha.
 
Vi hade chirre, dirre och vin uppdukat! (vi testade en ny chipssort också, American Barbeque & Sourcream).
 
Vi spelade en massa olika spel också!
 
Vi satt där ute ett bra tag eftersom det aldrig blev kallt men tillslut så gick vi in för att sova (jag sov kvar). Som sovfilm kollade vi på Pelle Svanslös och den stora skattjakten, good shit!
 
Imorse så käkade vi frukost på balkongen (klockan var inte ens 10.00 och det var redan 22 grader ute!) och lyssnade på melodikrysset! Det kändes lite som en glimt in i framtiden när vi förhoppningsvis kommer sitta i våran berså i vårat torp och lyssna haha.

Skruvat

Jag hittade en SKRUVmakaron när jag kokade mina SNABBmakaroner. Intressant? Njä men tillräckligt chockerande (för mig) för att jag ska ta kort och skriva om det haha.

Ingen sol för mig idag

Jag har haft på mig bikinin hela dagen idag beredd att springa ut för att sola! Solen var framme när jag gick till stan, till ica och till sist när jag gick hem. Gick ut direkt jag kom hem och fick kanske 15 min i solen innan jag insåg att det var moln ÖVERALLT. Jag har därför gett upp om att få sola idag och gått in igen för att titta på tv.

RSS 2.0