SMÅLÄNNING

Nu är vi hemma från handlingen! Vi handlade en himla massa, jag köpte även lite till bilresan hem imorgon. Vi ska åka extra tidigt och då kommer inte jag hinna äta frulle eftersom jag måste vara vaken ett tag innan jag kan äta.
(null)

Medans vi var på ica ringde Felicia och bland det första hon sa var "varför låter du sådär, du har fått dialekt". En vecka här nere och jag har redan börjat bli smålänning, eller låter som en iallafall tydligen haha.

Hemma nu som sagt och äter lite "lunch", vi ska äta ganska sent ikväll men MYCKET så nåt litet behövs i magen.
(null)

Ska visa er min outfit sen! Väldigt snazy.

NÄRA SKJUTER INGEN HARE

Jag klarade nästan att blogga alla dagar den här veckan. Men 6/7 är väl ändå helt okej haha. Idag kommer det lite mer iallafall. Eftersom att det är nyårsafton ska vi klä upp oss, fixa middag och jag ska väl försöka skriva ihop nå mål (OBS! Inte löften utan mål) för 2018. Alldeles strax ska vi åka och handla men innan vi gör det vill jag bara tipsa om den här:
(null)

Till er där ute som likt mig har oljig/fet hy är den här perfekt! Det är Elisabeths som jag fick testa lite av och jag älskade den direkt! Man sprejar bara direkt på ansiktet eller torkar med en bomullspad så får man bort allt man inte vill ha där i princip haha. Jag trodde att man skulle bli lite kladdig eller blöt typ men den sjunker direkt in och blir matt (vilket jag gillar).  Så där har ni dagens tips! Jag ska köpa en så fort jag kommer hem till Uppsala igen.


TELLTALE

Är den enda vaken vid den här tiden (som vanligt haha) så passar på att spela lite. Det är få spel som jag faktiskt fastnar för eller som jag på riktigt tycker är kul att spela. Telltale gör enligt mig svinbra spel. Det är sättet spelen är uppbyggda på som jag gillar mest tror jag! I början på varje spel står det såhär

This game series adapts to the choices you make. The story is tailored by how you play.

Vilket verkligen stämmer! Beroende på hur man svarar i en dialog eller gör för val i olika situationer får man olika konsekvenser av detta. Vilket i sin tur leder till olika "storys". Man kan alltså spela samma spel flera gånger men få olika upplevelser varje gång.

Jag har inte hunnit spela alla men jag har tagit mig igenom en hel del. Bland annat The Walking Dead. Under morgonen nu kommer jag ha spelat klart The Wolf Among Us. Nästa jag vill börja på är Tales From The Boarderlands.
(null)
(null)

Det är lite kul för jag upptäckte Telltale via några youtubers jag följer som spelade dem här spelen. Så jag hade ju sett innan vad de innehöll men som sagt, gjorde annorlunda val och fick därför inte samma story. Det här räknas nog som ett av mina mer nördiga intressen så nu vet ni det haha.

LET'S TACO ABOUT IT

Tacosen är klar, pepsi maxen är kyld, hockeyn är på. Jag är redo för torsdagschill!
(null)


EN TUR I VÄXJÖ

Halloj! Vi är hemma igen efter en tur till Växjö. Det vi främst var ute efter var grejer till nyår. Bland annat så hittade vi festliga hattar på Tgr!
(null)

Vi var in en sväng på Lagerhaus där jag hittade det här ljuset! Det heter Tropical Splash och doftar kokos! I lööve it! 
(null)

Vi gick in på Hemmakväll för att köpa godis (eftersom att det är välkänt att hemmakväll har det bästa godiset) och det fanns huuur mycket som helst.
(null)

Det sista stoppet vi gjorde var Biltema men jag och mamma satt kvar i bilen. Efter några minuter började billarmet låta haha. Vi blev båda panikslagna och visste inte vad vi skulle göra. Elisabeth svarade inte i telefonen och varje gång vi rörde oss det minsta satte det igång igen! Tillslut kom dom ut och vi kunde andas ut igen haha. Jag är glad att jag inte var själv i bilen iallafall!

Jag blev väldigt nöjd med min sminkning idag också! Allt ville samarbeta för en gång skull. Ögonbrynen (båda) blev bra, läppstiftet kladdade inte på tänderna och finnarna höll sig borta haha.
(null)

Det där läppstiftet är en av mina favoriter faktiskt! Det doftar mintchoklad och är i en "kall" lila färg kanske man kan säga. Så här ser det ut i "naturligt" ljus.
(null)

Ikväll blir det Tacos till middag och vi har 6 timmar hockey framför oss! Det är flera matcher under kvällen så vi har laddat upp med snacks och dricka. Får se om jag skriver nå mer ikväll, annars hörs vi imorgon!





SÄLLSKAPSSPEL

Vi är mitt i omgång två av Med Andra Ord  här! Just nu leder Elisabeth & Andreas men jag, mamma och pappa vann första omgången! Är förmodligen väldigt ointressant för er att veta men "anonym kvinna" förväntar sig mer inlägg så det kommer blir sådana här ibland då haha.
(null)

När jag ändå är igång kan jag ju berätta att vi även spelat Vem Svarar  Först under kvällen. 
(null)

Vi gillar att spela sällskapsspel i den här familjen som ni kan se haha. Vi spelade Very Merry Christmas Game häromdagen och det var bland de roligaste spel jag spelat! 
(null)

Jag & Elisabeth har även planer för vad vi ska spela på nyår, en julklapp som hon fick förra julen men som vi aldrig hann spela. Det är typ Cluedo fast med rekvistia kan man säga. Jag kommer visa er på nyår så ni får se! 

TOO MUCH?

Sådär ja! Då har jag varit på min lilla promenad. Jag hittade huset och det var faktiskt över min förväntan! Jag vågade inte stå kvar för länge ifall någon skulle se mig fota men tror ni ändå kan föreställa er resten!
(null)
(null)

Jag säger ofta att jag också vill ha massa sånt där i min trädgård men till och med jag tycker det blir liiite för mycket. Dock hade jag kanske tyckt annorlunda om det var snö ute haha.

KUDDKOJA

Hej hej! Här ligger jag i min kuddkoja! Låg och kollade youtube och helt plötsligt börjar Elisabeth bygga upp kuddarna som en mur runt mitt huvud. Men det blev ganska mysigt ändå!
(null)

Idag har vi ännu en slappdag men när det blir mörkt ute tänkte jag ta en promenad till ett hus i närheten som enligt Elisabeth & Andreas är julpyntat till max! Alltså både hus, träd och trädgård. Jag kände därför att det måste jag ju bara gå och se haha. 

LIQUID LIPSTICKS <3

Jag tror att jag har nämt det förut (säkert flera gånger haha) men jag är ju ett stort fan av matta liquid lipsticks och har flera stycken i diverse nyanser. Ligger nu och tittar på några nya som kommit in på Asos (jag tror inte att dem är nya men jag har inte sett dem innan iallafall).

Några favoriter från Nyx Lip-Lingerie
(null)

Bedtime Flirt
(null)

Embelishment
(null)

Buster
(null)

Såg även några från Nyx Liquid Suade Matte Metallic Lipstick. Det äger jag faktiskt inga än (metallic alltså) men de här var riktigt fräna! Jag gillade faktiskt alla nyanser av den här men har ändå tre favoriter!
(null)

Bella
(null)

Modern Mavern
(null)

Neat Nude
(null)

I lööööve them all. Risken är stor att jag beställer hem ett par stycken ikväll haha.

GO LAKERS

Nu är vi hemma från hockeyn och det var glada miner i bilen på väg hem! Växjö vann nämligen mot Skellefteå med 3-2! Det var riktigt spännande hela matchen och trots att det såg illa ut ett tag vände dem och tog hem det!
(null)

(null)

Vi stannade till på Max också innan vi åkte hem och jag bestämde mig för att testa Spicy Avocado Halloumi
(null)

Jag var lite rädd att den skulle vara föööör spicy men jag blev snarare besviken. Den smakade inte starkt, den smakade knappt nåt alls faktiskt. Så jag tror att jag håller mig till mina standard burgare i fortsättningen haha.

Nu är vi iallafall hemma igen som sagt och direkt vi kom hem satte vi på jvm matchen mellan Sverige och Vitryssland! Så det blir hockey x2 ikväll haha.

JAJA JAG SKA

Jag fick lite kritik och skäll från en anonym läsare igår (det är lugnt, jag vet vem det är haha) som tyckte att jag borde skriva mer.
(null)

Igår hade det bara blivit ordbajs för vi gjorde verkligen inget annat än att spela spel, kolla filmer och äta massa matrester från julbordet och godis haha.

Idag ska vi lämna huset iallafall. Håller på göra mig iordning för vi ska in till Växjö och handla och sen ska vi tillbaka till växjö för att kolla hockey!

Nisse håller mig sällskap <3
(null)

Kanske dags att jag berättar vad som hänt med våra katter. Nisse är ju Elisabeth & Andreas katt och vi har ju haft Oliver & Gabi men för några månader sedan var vi tvungna att avliva båda :(. De var båda gamla och efter att vi tagit bort Oliver som blev akut sjuk blev Gabi inte sig lik och hon blev tillslut sjuk hon också. Jag saknar båda varje dag men det är skönt att veta att ingen av dem behövde lida eller plågas.

Men nu tillbaka till vad jag höll på med! Blev all black idag (som vanligt) och har på mig mitt go to läppstift. Ett matt lip cream som Sandra köpte till mig första gången hon var i Prag!
(null)
(null)

Nu ska vi alldeles strax åka, och till dig "anonyma kvinna", det kommer fler inlägg ikväll haha.

JULKLAPPARNA

God Juldag!

Idag är en enda stor mysdag! Vi går runt i pjymas och ska inte lämna huset på hela dagen (om inte julmusten tar slut, då bryter jag mot reglerna haha).  Det är därför inte så jättemycket att berätta om nu, så jag visar er vad jag fick i julklapp istället!

Lite Lush
(null)

Mer Lush! Ett havssalt schampo med tillhörande balsamkaka!
(null)

En smoothie blender
(null)

En Lp-skivspelare!
(null)

En awsome receptbok
(null)

En supermysig filt!
(null)

Och ett presentkort! Men det glömde jag fota haha.

JUL JUL STRÅLANDE JUL

Passar på att skriva lite igen nu! Vi tittar på Elf så kan skriva samtidigt. Sedan jag skrev sist har jag hunnit piffa till mig inför julfestligheterna. Det blev en grön byxdress i år med mörka läppar och örhängen jag fått av Sandra!
(null)
(null)

Här är byxdressen! Jag bresa på bena för att förtydliga det haha.
(null)
(null)

Sen fixade vi med maten och satte oss till bords! Drog i våra christmas crackers, läste skämt och åt i 15 min sen var alla mätta haha.
(null)

Efter maten var det Kalle! Kommer nog bli många arga kommentarer runt om i sverige om hur julvärdarna var men jag gillade det! Lite nytt sådär. 
(null)
(null)

Nu tittar vi på film som sagt och sen blir det paketöppning!

JULBAD MED ENYA

GOD JUL PÅ ER

Jag är mitt i julbadet så tänkte passa på att berätta om morgonen! (Så slipper det bli ett jääääättelångt inlägg sen). När jag vaknade såg jag direkt julstrumpan som det var fin fina strumppaket i!
(null)
(null)

Sedan var det dags för julgrötan med obligatorisk skinkmacka till!
(null)

Nisse har en egen adventskalender med godsaker i som han fick öppna. Han är dessutom julfin nu när det är julafton och allt haha. Till alla kattägare där ute kan jag starkt rekommendera Lily's Kitchen! (Hon/de  gör bra grejer till hundar också för övrigt).
(null)
(null)
(null)

Elisabeth tog sitt bad direkt efter frullen och nu är det min tur som sagt! Tog en av julbomberna (of course) och med Enya på i bakgrunden kan det inte bli bättre.
(null)

Snart ska jag upp och då blir det fixa med maten så vi hinner innan kalle!

VARM CHOKLAD BUFFÉ

Det börjar närma sig läggdags nu eftersom att det är tidig start imorgon med grötfrukost! Men först ville jag visa er "varm choklad buffén" som Elisabeth ordnade till oss under kvällen. Hon kokade chokladen och jag skulle "hjälpa" genom att hälla i grädden..men det kom liiite för mycket haha. Men det blev gott så vafan.

Det fanns en massa goda tillbehör! Det fanns även så vi kunde göra skinkmacka som kvällsmat. Jag la i ett par polkagrisar så att det skulle smaka pepparmintigt!
(null)
(null)

Just det! Här är det bästa från mitt rum:

1. Julgranen
(null)

2. "Vinterlandspeldosan", jag vet inte vad jag ska kalla den men jag älskar den haha. Den rör på sig OCH den spelar musik!
(null)


FRAMME!

Nu är vi framme! Resan gick smidigt (tror jag, jag sov eller blunda mest haha). Vi stannade en gång för att äta och en gång för att kissa. Jag låg annars skönt i baksätet med min kudde och filt.
(null)
(null)

Klockan 10.00 lyssnade vi på melodikrysset och vi klarade hela krysset! Det var jultema den här gången så det kändes något lättare än vad det brukar vara. Här är då svaren men i sista sekund kom jag på att Sandra & Oskar ska ju göra krysset imorgon så kan ju inte visa allt.
(null)

När vi åkte förbi Brahehus försökte jag ta en bild på ruinen och vara lite kulturell, men det gick lite för fort för att kameran skulle hinna med haha.
(null)

Nu är vi som sagt framme hemma hos Elisabeth & Andreas och jag måste komma ihåg att visa er hur mitt rum ser ut! Det är ett julfreaks drömrum haha. Nu får det duga med granen och öppna spisen (och nisse).
(null)


DAN FÖRE DOPPARE DAN

Mamma och pappa är påväg, jag är klar att åka, har julmusik på högsta volym och min christmas countdown visar endast EN dag till julafton!
(null)

Jag har dessutom på mig min christmas pudding mössa! När annars än när vi ska åka mot småland för en heeel vecka av jul passar det att ha den på sig haha.
(null)


DRIVING TO SMÅLAND FOR CHRISTMAS

Äntligen har jag packat klart! Har som vanligt säkert packat alldeles för mycket men lika bra att fylla väskan liksom haha. Imorgon bär det nämligen av mot Alvesta! Dagen innan julafton, helt sjukt vad fort det har gått..för fort! 

Ikväll har jag varit hemma hos Sandra&Oskar (Peter var också med) och har ätit middag och spelat spel! Och druckit en god men stark (Sandra hade i myyycket rom) drink haha.
(null)

Nu ska jag sova, är helt slut. Kommer sova i bilen vilket som ändå sen men kan behöva lite sömn i kroppen ändå!

GODER NATTER

NYTTIG MIDDAG

(null)

Njae, inte riktigt kanske men gott var det! Jag låg hemma och slöa men så skrev Sandra och fråga om jag ville följa med det Gränby. Jag ville såklart det så slängde på mig superjackan (se förra inlägget) och begav mig mot bussen. Åkte ner till stationen där jag mötte upp med Sandra som köpt varsin chai-latte åt oss! She knows me so well, älskar chai-latte!

På gränby var vi ute efter två specifika saker: 1. Julklappar 2. Mat. Vi fixade det första men det andra gick inte för allt skulle stänga inom 15 min när vi väl började leta matställe. SÅ, vi bestämde oss för att äta på max. Ångra mig inte ett dugg, vi tog båda halloumiburgaren <3. Den är to die for alltså! Sen gick vi hemmåt och jag fick vänta på en 20 min sen buss som tillslut kom och nu är jag hemma. Jag borde duscha nu egentligen men det orkar jag inte, inte för att jag kommer vara nå piggare på morgonen haha. Meeeeen det har hunnit bli varmt i sängen såååå det får bli imorgon!

God Natt!

WINTER IS COMING

Tekniskt sett så är ju vintern redan här men jag har inte förs än häromdagen invigt min SUPERJACKA. Det finns ingen chans i världen att jag kommer frysa i den här! Sååå mysig. Det var min öppningsdag idag = är uppe sjukt tidigt så var den riktigt skön att få ta på sig haha.
(null)

Är hemma nu och har fortsatt kika på sådana här "wash out" hårfärger! Är faktiskt lite sugen på att testa nån festlig färg i topparna haha. Skrev med Sandra igår och hon var också sugen så kanske blir nåt spontant nån dag!
(null)

(null)


JULTRÄFF OCH LILLA JULAFTON

Vilken helg jag haft! Den började på fredagen med att ett gäng från jobbet träffades hemma hos Marielle för julmys! Hon hade fixat mini julsmörgåsar (en med skinka och senap, en med rödbetssallad och köttbullar), fika, julgodis och glögg. 
(null)

Det var supermysigt att få hänga med alla utanför jobbet också! Jag hade (såklart) på mig en jultröja haha. Men matchade med rött läppstift för att det skulle vara lite mer fancy!
(null)

Jag tog till och med på mig klackarna trots isbanorna på marken haha.
(null)

När jag kom hem kunde jag inte för mitt liv komma på titeln till en låt jag hört under kvällen som jag ville höra igen. Jag skrev till mamma och elisabeth och spelade in när jag nynnade till och med men dem kom inte på vilken jag menade. Tillslut så skrev jag till marielle och frågade om hon använt en speciell lista på spotify vilket hon hade så det var bara att lyssna igenom de första sekundrarna på alla låtar jag inte kände igen. Tillslut hittade jag den! Denna var det!
(null)

Nästa dag (igår) var det dags för lilla julafton!! Jag åkte tidigt till Sandra och Oskar för grötfrukost och skinkmacka.
(null)

Här är deras "julcdställgran" haha.
(null)

Jag har haft ont i halsen de senaste dagarna så Sandra fixade te och lite gott medans vi tittade på julkalendrar!
(null)

Under dagen chillade vi mest. Närmare kvällen började vi fixa med maten och sen åt vi tills vi var proppmätta!
(null)
(null)

Efter maten var det dags för paketöppning! Jag fick detta:
(null)

- En tomte jag döpte till Bart
- Ett slags biokort som jag kan använda när jag och Sandra ska se Pitch Perfect 3
En limpistol
- En massa små örhängen
- Rituals doftpinnar (?) som doftar huuur gott som helst
- En hårdonut med renhorn och röd näsa.
- Mermaid bath prep vad nu det är haha. Men ska bli spännande att testa!
- Jag fick även en mössa med renhorn på som Sandra gjort själv! Men den hade jag på mig så den är inte med på bilden haha. 

Sandra fick bland annat ett spel som heter "What do you meme". Det påminner lite om "Cards against humanity" fast man svarar med memes haha. Det var riktigt roligt iallafall haha.
(null)

Sandra gjorde även julnaglar på mig!
(null)

Det var en supermysig kväll! Vi kollade både på årets julkalender och HELA Kaspar i Nudådalen. När jag väl kom hem somnade jag nästan på en gång!

Idag är halsen värre så blir nog inte så mycket mer än vara hemma idag. Ska passa på att tvätta och städa lite tror jag. Vill även gå och köpa vörtbröd!

JULE-LAMPOR

Heeeej gänget! Och Glad Lucia!

Vi har inte firat det nå speciellt på förskolan utan alla småbarnsavdelningar samlades och vi sjöng lite jul/lucia sånger tillsammans. Jag passade även på att inviga en av årets nyinköpta jultröjor, en med jul-lampor på!! TYVÄRR så lyser dem inte haha.
(null)

HOCKEY OCH PAKETINSLAGNING

Precis som titeln säger så kollar jag Hockey samtidigt som jag slår in de sista paketen!
(null)

Nu är i stort sett alla klara, jag ska bara hitta nåt litet till mina fina kollegor på min avdelning! Jag har precis slagit in Marielles julklapp, hon får ett slags "varm choklad-kit" haha. Vad ingår i ett sådant undrar ni kanske? Jo, det innehåller:
(null) (null)
(null)

En julig mugg
Marshmallows (i form av granar)
Polkakäppar
Själva chokladen (man smälter den i varm mjölk)
+ en tomteluva bara för att haha

APT

Har just kommit hem från årets sista apt, med blandade känslor om jag ska vara ärlig. Man kommer ju aldrig hålla med om alla beslut som tas men känns som att det varit många sådana på sista tiden. Vi fick iallafall en ros och tårta för att fira att vår förskola vunnit ett pris! Yay!
(null)

Nu blir det sängen! Öppnar imorgon och är helt färdig efter den här dagen. Redan innan apt:n har det varit en skitdag rent ut sagt sååå vill bara att den ska ta slut.

God Natt

OKEJ SISTA JAG LOVAR (INNAN JUL IALLAFALL)

Jag badade mitt sista bad på ett tag idag. Måste ju ta vara på alla chanser jag får haha. Idag blev det Luxury Lush Pud.
(null)
(null)

Är på väg hem nu, har varit en toppenhelg och det är sista "riktiga" jobbveckan innan det blir jullovsveckor! Vilket betyder att vi tar paus i projekt och allt sånt och bara har det mys!

Vill bara tipsa om en låt också! Jag och Linn lyssnade på den här MÅNGA gånger i bilen igår.
CRAZY
(null)


EN PERFEKT (OCH GALEN) LÖRDAG

Ja det är så jag bäst kan förklara det! Efter badet så gick jag ner till frisören och satt där i goda 3 timmar med foliehatt och kaffe haha. Jag hade en trainee så allt tog lite längre tid, vilket inte gjorde mig nåt för jag älskar när man håller på med mitt hår (samma med att bli sminkad osv). Blev väldigt nöjd med resultatet!
(null)

När klippningen var klar kom Linn och hämtade upp mig och först så hämtade vi ett paket till mig och handlade målargrejer till henne. Sen åkte vi och tvättade bilen och när det var klart åkte vi och köpte kinamat!

Medans vi väntade fick Linn öppna två av hennes paket. Den första var en kudde i form av en fisk! Hon älskade den haha. Hon trodde att det var en mört så jag döpte den till Morten. Vi båda började gråta av skratt när hon öppnade paket nummer två och när hon läste kortet till. I paket två var det en avloppspropp med en fena på, det ser alltså ut som en fisk som är fast i avloppet..typ. 
(null)

Vi åkte hem till Linn och Jesper sen och vi åt tills vi var PROPPFULLA. En snabb husesyn och sen öppnade vi resterande paket och jag fick öppna mina! Jag fick tre muggar med ananaser på, servetter med ananaser och en ananaslampa (tydligt tema haha). Linn fick förutom fisken och proppen:
En snöglob (hon grät då också haha)
Prosecco pong (+ en flaska prosecco)
Crystal experiment snögubbe
Julpyssel (två nissar)
En stekform i form av en fisk
(null)

Vi spelade Bean Bozzled..fyfan alltså. Fick BARA äckliga smaker haha. Sen börjar det galna..
Vi fick först för oss att göra en full makeup! Vi blev riktigt fabulösa haha.
(null)

Sen satte vi oss i bilen och började köra runt lite bara. Vi åkte bland annat förbi vår käre bock! Än så länge lever den.
(null)

Sen blev vi spontana och satte kurs mot Uppsala. Vi åkte runt lite och drack en varsin lyxshake på Max. När vi åkte förbi Ikea mötte vi en massa epa som gled runt och hade det inte varit för att Linns bil inte direkt är racematrial hade vi båda vela glida runt och utklassa moppepojkarna haha. Vi hade lovat Jesper och hans kompis att vi skulle hämta upp dom från krogen när dom kände sig klara så när dom ringde vid 23.30 sa vi att vi absolut kunde komma om dom kunde vänta ca 1 timme haha. När vi berätta att vi åkt till Uppsala sa han ordagrant "men jävla puckon, Ellinor bor ju där". Han tyckte att vi kunde åkt någon annanstans om vi nu ändå skulle åka. Nästa gång ;). När vi hämtat upp grabbarna skjutsade Linn hem mig och jag somnade på 2 sek! Kan på en gång tala om att åka runt i bilen kanske låter tråkigt för en del men vi älskar det! Hög musik som vi sjunger med till (falskt och fult) och bara har det bäst! 

BATH MELT

Morgonens bad förgylls av en jagkaninteförklaramedordhurgottdendoftar bath melt. Jag köpte den i Cardiff och vet tyvärr inte vad den heter men den luktar som sagt supergott och man blir superlen!
(null)

Måste tvinga mig upp snart dock, har klipptid klockan 10 och den vill jag INTE missa.

BADA BADKAR,DÄ ÄR LIVET DÄ

Har varit hemma hos mor & far ett par timmar nu. Vi har ätit middag och jag har hunnit bada! Testade metamorphosis den här gången och jag blev inte besviken!
(null)
(null)
(null)
(null)

Har även gjort ett snabbt quiz här i soffan medans vi tittar på På Spåret.
(null)

Självklart blev jag nyfiken. Det var en salig blandning och de flesta filmer (julfilmer) älskar jag, därför blev jag..
(null)
Väldigt nöjd med det hehe.


BEBBE


Det är svårt att inte vilja ha en bebbe (bebis) när man går bland alla bebbe-kläder i butikerna! Jag kanske ska ge er lite bakgrundsinfo, jag brukar inte gå runt som ett creep och titta på babykläder. En kollega/kompis är gravid och imorgon är det hennes sista dag innan hon går på mamma ledighet! Vi är därför några som gått ihop och bestämt oss för att köpa nåt roligt till henne eftersom det är hennes sista dag. Jag fick uppgiften att köpa "presenter" och blev väldigt nöjd faktiskt! (jag skrev med Josefin samtidigt som godkände allt haha).

Hon får ett slags "set" till bebisen (typ det gulligaste jag sett), lite choklad och innan jobbet imorgon ska jag köpa nå fina blommor! Har även skrivit ett kort som alla andra ska få skriva under också.
(null)

(null)

(null)

Det är inte det enda paketet jag har fnulat ihop i veckan heller. Jag har gjort ett julpaket till Felicia och Dennis också som jag har gjort de senaste åren faktiskt. I och med att vi inte längre bor i samma stad och det inte är lika ofta man ses (och jag tar alla chanser som finns att få leta och köpa julklappar haha) så är det mysigt att skicka iväg ett litet paket!
(null)

I år fick dem:
Två juliga glasögon med glitter och pom poms och renhorn och allt möjligt på haha

En julpysselbok som jag hittade på röda korsets julmarknad. Det är inte bara pyssel utan även quiz, julklappsideér, korsord, artiklar, mat tror jag det var också faktiskt.

En pop-up julbarnbok, alltid bra att ha haha.

Ett ljus med siffror för alla dagar i december

En sån där "crystal experiment" gran.

Lite juligt godis

Tror det var allt faktiskt! Det hade kommit fram igår (därför jag kan skriva om det) och fick en väldigt fin bild på de båda i glasögonen haha.

Nu ska jag fortsätta packa! Åker direkt till Gävle imorgon vilket känns som en evighet sen jag var där sist. Jag ska hänga lite med mamma och pappa, klippa&färga håret och jag ska fira Linn som fyller år <3.




MYSFAKTOR X1000

Vaknade imorse och kände att nu är en förskylning på gång! Ont i halsen och allmänt krasslig sådär. Tog på mig en av mina mysigaste tröjor jag har och begav mig mot jobbet. Farmor har stickat den en gång i tiden och det tackar jag för! Varm och icke stickig haha.
(null)


LET CHRISTMAS BE THE REASON

Har lyssnat på den här låten om och om igen hela dagen! (och när jag säger hela dagen menar jag under morgonen när jag öppna och var själv haha).

Let Christmas Be The Reason
(null)


ADVENTSHELG

Kommer lite sent men vill ändå berätta om helgen! På lördagen vaknade jag på hur bra humör som helst och kände mig ovanligt pigg haha. Sandra påpekade sen att det nog var min "christmas spirit" som vaknat. Ett skämt såklart men samtidigt så har hon en poäng, jag blir ju glad av julen liksom haha.

Jag började iallafall min morgon med en redig adventsfrulle (trots att advent var i söndags).
(null)

Sandra skrev lite senare och frågade om jag ville komma ut och hjälpa till på deras bygge och har haft lite skuldkänslor för att jag inte hjälpt till oftare så klädde på mig MÅNGA lager kläder och åkte ut. 

Jag är ju inte direkt känd för mina hantverkarkunskaper men jag gör det jag kan haha. I det här fallet var det bära saker till eldtunnan som skulle eldas och bära ved (och lite andra småsaker). Elin och två av Oskars kompisar var också där så vi fick mycket gjort iallafall!

Frammåt kvällen när jag och Sandra staplat all ved satte vi oss vid elden och drack några öl, supermysigt!
(null)
(null)

Sen åkte vi hem och fixade oss för att gå ut och äta middag! Vi hamnade på Texas Longhorn vilken var första gången för mig men det var väldigt gott! Jag somnade gott den kvällen haha.

I söndags var det som sagt Advent och enligt tradition gick jag och Sandra till domkyrkan för att sjunga och ha oss. Efter gick vi på stan ett tag innan vi åkte hem. Jag somnade vääääldigt tidigt så hände inte så mycket mer den kvällen.

Igår spammade jag mina vänner på snapchat med olika filter efter att jag insett att min docknalles (aka mitt första gosedjur som hängt med mig since forever) ansikte registrerades som ett riktigt ansikte i appen haha. Jag hade väldigt tråkigt i mitt försvar..
(null)



DEN FÖRSTA AV MÅNGA

Har min julmust, har min (en av mina) julpjyamas på, har tänt min jullykta och ska titta på en av mina favoritjulfilmer!
(null)
(null)

God Natt

JAKTEN PÅ TIDSKRISTALLEN

Har just sett första avsnittet av årets julkalender (vars namn står i rubriken). Jag vet inte, är inte jätteimpad än så länge iallafall. Det var längesedan jag såg en julkalender som jag direkt (med direkt menar jag första avsnittet) fastnade för! Eller nej vänta, var Selmas Saga förra året? I så fall är det nog därför jag är extra kritisk för den gillade jag verkligen från första avsnittet haha.

När jag kollat klart på julkalendern dök det upp något annat intressant!
(null)

What??

Hade ingen aning om att det fanns/finns en "bockumentär". Men eftersom 2016 har varit så vet vi ju alla hur det gick för den bocken..R.I.P.

RSS 2.0