Tråkväder

Ja idag har det ju inte varit nå kul väder. Det började till och med regna när jag cyklade hem från jobbet! Jag vill ha soliga och torra höstdagar haha. Som det var i helgen till exempel! Mycket trevligare att gå runt och göra vad man nu vill göra då (allt blir med bättre med sol liksom).

Men för övrigt så hade jag min första riktiga samling idag! Jag har ju kört typ sångsamling med småttingarna förut men nu är det ju lite äldre barn som behöver underhållas haha. Gick ändå bra, jag skulle egentligen inte ha just idag så blev väldigt spontant och så men tyckte ändå det blev helt okej. Väldigt roligt att känna att jag blir mer och mer delaktig som mer än "bara" vikarie. Jag får ju faktiskt vara med och bestämma och planera vad vi ska göra. Imorgon till exempel så ska jag och en annan fröken vara med några barn och pyssla fram dekorationer till höst/halloween-festen som vi ska ha nästa vecka! Både hon och jag har dessutom upptäckt våran gemensamma juldyrkan så till jul blir det nog mycket kul pyssel haha.


This is Halloween

Tjenamors!

Har hängt upp mina pumpor idag! Väldigt festliga om jag får säga så själv. Blev en ganska lång bit över så funderar på att hänga in den i köket och göra det lite festligt därute också.

 
 

I sann "Halloweenanda" har jag även införskaffat ett par leggings med passande tema haha. Jag tänkte att eftersom jag redan nu har lagrat upp med "Juliga" leggings så är det ju inte mer än rätt att jag har ett par till Halloween också!


Rekord!

Har just avslutat ett samtal med min käre Linn. Vi brukar kunna prata ganska länge men det här var nog ett rekord haha.

Vi hade nog kunnat prata ännu längre men hon var tvungen att lägga på så vi får aldrig veta hur långt samtalet kunde ha blivit..


FABULOUS

Idaaaag så gjorde jag ett spontanköp på TGR efter att jag slutat jobba. Jag hade stängning idag och ville inte åka hem direkt för då skulle jag bara lägga mig i sängen och somna på typ 2 sekunder haha. Jag cyklade därför till Gränby Centrum för att gå runt och kika lite. Det slutade med att jag kom hem med denna..
 
 
En KATT- onepiece!!!! Jag kan inte uttrycka med ord hur mycket jag gillar den haha. Den är mjuk, den har luva OCH fickor, den passar perfekt och framför allt, så är den FABULOUS. Jag köpte också en ny väska och sminksvampar men det är inte ens i närheten av lika coolt haha.

ÄNTLIGEN

Ja, ÄNTLIGEN så har Ben&Jerry´s smaken Kaffe kommit till Sverige! Om den funnits här i Sverige flera år redan skulle jag känna mig ganska dum haha. Men jag har faktiskt aldrig sett den smaken förr. En fellow korridorare berättade när jag kom hem idag att han hade hittat den på Ica i Sätra (Gävle) av alla ställen?? Men inte här i Uppsala än så länge. Jag insåg nu också att det ju finns TVÅ olika sorters Ben&Jerry glassar med kaffesmak. Antingen så är det en...

 

med espresso..

 

 

...eller..

en med toffeesmak!

 

Jag vet inte om jag skulle föredra någon smak men jag är ju ett fan av toffee liksom. Hursom, jag blir nog glad av vilken jag än hittar haha.


I can fly!

Idag har vi testat att flyga med barnen. Vi vuxna skulle såklart också ha nåt att flyga med så jag klippte vingar och tejpa fast på skorna! Blinga till dom lite med paljetter hehe.


Glöggmingel

Som jag "erkände" igår så har jag redan nu börjat tagga julen. Men det har jag helt ärligt gjort sedan typ augusti haha. Hursom så blev jag ännu mer taggad för några dagar sedan när jag och Sandra anmälde oss till "Glöggmingel" på Ikea. Det är nu i oktober också så behöver inte vänta så länge!


Donuts!

Idag har jag och Sandra varit på marknaden på Vaksala torg! Och med "varit på" menar jag att vi gick raka vägen till donutvagnen haha. Vi köpte 6st (Oskar skulle också ha) och vi blev så stressade när vi skulle välja (det var verkligen HETS) att vi missa en tutti-frutti smak! Tror jag hade gillat den.

Vi gick hem till Sandra sen och jag blev bjuden på soppa och senare kaffe och resten av donutarna! Vi spelade lite guitar hero och sedan slökollade vi tv bara. Vi multitaska och scrolla på mobilen samtidigt såklart haha. Jag måste erkänna att jag tittade mest på julgrejer hehe. Till min glädje så flätade Sandra mitt hår också innan jag gick! Kan inte riktigt få till det själv så är kul att någon annan kan göra det haha.

Nu är det dags att sova för kommer vara en låååång dag imorgon med apt och grejer också.

GOD NATT


Toooo early

Alarmet är satt, imorgon har jag öppning (har det varje måndag) och därför måste jag upp löjligt tidigt haha. Lite nervös faktiskt. Förra gången hade jag ju med mig någon, nu är jag helt SJÄLV.

Återkommer imorgon med om jag orsakade kaos eller om jag bara gjorde kaffet fel (kan dock orsaka kaos det också bland vissa haha).


Två veckor senare om två dagar i Gävle

Här kommer bilder från delar av min och Sandras 2 dagar i Gävle för nån vecka sedan. Vi hade det superbra och shoppade loss båda två och åt gott, badade i hotellets pool, drack lyxshake i sängen, fixade min telefon (äntligen), drack bubbel i morgonrock och tofflor, second handade, turistade lite och sedan så åkte vi hem!
 
Från middagen på Pinchos, lätt en av mina favoritresturanger numera.
 
 En av loppisarna vi besökte är en av mina favoriter och den ligger ute i Valbo. Det är ett hus SMOCKAT med grejer haha. Men man kan faktiskt riktigt fina fynd.
<3 haha
 
Den goaste frukosten!
 
Och här har vi hemfärden med lite fika. Vi lyssnade även på olika poddar under färden. Bland annat rättegångspodden, mycket intressant!
 
Sådär då! Typ två veckor senare men nu är bilderna uppe haha.

En produktiv söndag

Hittils idag så har jag varit sjukt produktiv!
 
Jag har:
- Tvättat
- Bytt skosnöre på mina promenadskor (båda var trasiga)
- Diskat
- Städat
- Pantat
- Slängt sopor
 
Och jag unnade mig därför en tur till Gränby för att gå runt och kika lite. Jag köpte mina standard svarta jeans och hittade även en slags halvpolo-klänning som jag tyckte var jättefin! Här har ni den i provhytten.
 
Inne på Tgr så kunde jag inte motstå att köpa på mig lite Halloweeniga saker! Det är ju på tok för tidigt för att börja pilla med julpyntet redan men eftersom jag ändå är så sugen på att pynta och dekorera så passar ju halloween alldeles utmärkt! 
 
Mycket möjligt att detta kommer utökas haha. Köpte också en trådkorg där jag tänkt ha mina vantar och mössor. Man kan se min stora korg, eller låda, där nere där halsdukarna bor så den här kommer nog kompletera bra!
 
Det har varit en väldigt skön helg faktiskt. I fredags så träffades först jag och Sandra hemma hos henne och drack lite vin och kollade Misfits (fortfarande bäst). Sedan så åkte vi ner på stan där vi mötte upp med Oskar och Peter. Vi skulle äta middag på..ah minns inte vad det heter men det låg i saluhallen iallafall. God mat men tyckte det tog lite väl lång tid med alltihopa haha. Hursom så igår så gick jag först till Stadsmissionen där jag köpte en sjukt mysig halsduk! Sedan så köpte jag faktiskt pizza på vägen hem! Det var huuur gott som helst. Jag har hittat en ny variant av min favvopizza också. Istället för bara ananas har jag nu lagt till banan och curry också. Väldigt speciell smak för vissa och jag trodde inte att jag skulle tycka om det men jag tycker faktiskt att det är gott haha.
 
Sedan så hade jag bara en chill lördag. Jag sov lite, lyssna musik, kolla film osv. Så som sagt, en mycket bra helg hittils!

One down, one to go

Nya blommor är införskaffat! Jag har inte bokat tvättid än dock. Även om det inte skulle ta mer än 5 min har jag en känsla av att jag inte kommer masa mig ut igen enbart för att göra det haha. Det får bli imorgon istället, en av två är ändå helt okej..eller?


Lush - Enzymion Ansiktskräm

Alltid lika jobbigt när jag måste gå upp innan klockan 7 på morgonen..
Men det blir liiiite bättre när jag väl tar mig upp och antingen duschar eller tvättar ansiktet, man vaknar liksom till. Nu kan jag dessutom använda min nya fullsize ansiktskräm från Lush, vilket är en bonus!
 
Jag ÄLSKAR den. Jag fick den i en liten provburk av Elisabeth första gången och insåg hur bra den var redan då haha. Den är som ni kan se bra för personer med oljig hy (jag med andra ord) eftersom att den liksom "försvinner" direkt in i huden och mixar sig med de naturliga oljorna och mattar liksom till hyn direkt. Den är ju lite pricy men man behöver inte mycket till varje gång och den funkar verkligen bra för mig så jag betalar gärna lite mer för något som är så pass bra och som dessutom inte innehåller några konstiga ämnen osv.

Kanelbullens dag

Oroa er icke, bilder från helgen kommer att komma..någon dag haha. Men tills den dagen kommer får vi ta något närmare, lättare, och framför allt, kortare.
 
Som idag! När jag slutat jobba så gick jag in på Ica och köpte kanelbullar (eftersom att det är kanelbullens dag) som jag skulle ta med till Sandra och Oskar. Jag blev där även bjuden på "Parisare",som jag för övrigt aldrig ätit (väldigt gott), och dammsugare till fikat.
 
Väldigt goda bullar faktiskt, mycket fyllning och bra saftighet!
 
Efter fikat så tog vi plats vid varsin dator och spelade spel samtidigt som jag otroligt nog fick ha hockey matchen mellan Växjö och München på i bakgrunden. Iallafall tills Hela Sverige Bakar började haha. Då ville jag också hellre se det faktiskt. Bakning före hockey liksom.
 
Har ägnat senaste timmen åt att försöka få mobilt bankid och swish och grejer att funka till nya telefonen (har ÄNTLIGEN bytt nu haha). Fick tack o lov låna sladd av Sandra annars hade jag fått ta mig till banken (måste ju göra det ändå men nu är det inte lika brådskande).
 
Imorgon ska jag försöka komma ihåg att boka tvättid bland annat, sedan så måste jag byta ut mina blommor i vasen..de är pretty dead just nu haha. Men det har blivit min nya grej, att alltid försöka ha fina blommor i rummet. Det gör faktiskt väldigt mycket!

RSS 2.0