Nästanfödelsedag

Idag så har jag firat "detärnästanminfödelsedag" med Sandra, Oskar och Elin! Jag fyller ju egentligen år på onsdag men då har Sandra och Oskar åkt upp till norr så vi bestämde oss för att fira idag istället.
 
Det första som hände när jag klev in var att alla tre sjöng "ja må hon leva" och jag såg den fina tårtan som Sandra hade gjort! Den var verkligen fin OCH god för hon hade gjort lika som förra året (med både marsankräm och chokladpudding i!!).
 
Min blick drogs sedan naturligtvis mot alla fina paket som låg på bordet haha.
 
Jag ska fota allt jag fick imorgon och jag må säga att jag fick några RIKTIGT bra grejer haha. Elin gick hem efter att vi fikat och pratat ett tag, och efter att alla fått fiska upp nåt från Oskar´s fiskedamm såklart haha. Jag skicka då Sandra och Oskar på äggletarjakt! Jag hade smugit iväg innan och gömt två små ägg fyllda med godis i lägenheten. Jag och Sandra kollade efter det på några avsnitt av "Andar finns dom?", väldigt kluven till programmet men tycker ändå att det är faschinerande ibland.
 
Vi åt middag tillsammans och senare på kvällen gick jag och Sandra igenom hennes garderob. Jag fick hem några plagg som hon inte ville ha längre, så bra med kompisar i ungefär samma storlek så man kan byta mellan varandra haha.
 
Jo! Jag och Sandra spelade kort med hennes A4 kort också haha. Helt omöjligt att inte skratta medans man försöker sortera och hitta kort under "finns i sjön".
 
Nu är jag som ni säkert kan gissa hemma och ska strax sova. Imorgon (om jag inte blir inringd på jobb) har jag en himla massa att ta tag i och fixa så ni kommer säkert bli uppdaterade mer om det då!
 
God natt!!

Födelsedagspaket

Då var födelsedagspresenterna till syrran inköpta och inslagna!
 
Vi (jag, mamma och pappa) ska åka ner över påsk och stanna där ett par dagar vilket jag ser väldigt mycket fram emot! Speciellt eftersom att det kommer bli 3 stycken tema-middagar haha. Ett tema vet jag redan, det är "American Diner". De andra två har hon hållt hemligt så det kommer att bli en överraskning!

Ljusstake?

Jag spontanköpte den här..ja jag antar att det är en ljusstake haha..på Myrorna igår. Jag tog den direkt jag såg den men började tvivla när jag skulle gå och betala, jag började tänka efter om A) den faktiskt passar in i mitt hem och B) om den kanske är fööör udda haha. Jag stod och velade ett bra tag (som jag ofta gör) men när jag såg att det var halva priset på allt tänkte jag att ja då gör det inte så mycket om det skulle visa sig att den inte passar in (den kostade ändå bara 5kr liksom). Hon i kassan såg ganska skeptisk ut när jag skulle betala, hon undrade till och med vad det var för något haha.
 
Men jag måste säga att jag tycker den har sin speciella charm!

Tillbaka på ruta 1

I söndags så skrev jag att jag i stort sett var frisk och att förskylningen var borta. Ack så fel jag hade. Jag jobbade i måndags och när jag kom hem så var det som att jag var tillbaka på ruta ett igen! Värre blev det på tisdagen, hostade och hade ont i hela kroppen. Idag känns det som det gjorde i söndags igen. Helt okej liksom, så jag får hoppas att det inte slängs tillbaka i mitt ansikte igen haha.

När jobbade i måndags så satt jag vid ett tillfälle med barnen och pysslade lite. Från ingenstans fick jag för mig att göra en kyckling i ett ägg haha. Kanske längtar till påsk.
Hursom så ville en flicka också göra en kyckling så hon fick rita hur hon ville ha allt så klippte jag ut det.
Den blev väldigt fin den också måste jag säga! Dock tycker jag att den ser ut som en zombiekyckling haha. Men hon ville bestämt ha ögonen så.

Jag upptäckte till min glädje en chokladask i fikarummet när jag kom in för rast. Vi var 6 stycken sötsugna tjejer där inne så det försvann många chokladbitar på ganska kort tid haha.

Nu ska jag iväg och sälja en bok, herrå!

RSS 2.0