RÖDANS JULMARKNAD

Idag var jag och Sandra på röda korsets julmarknad! Tyvärr var det inte lika lyckat som tidigare år. Det fanns inte vad jag var ute efter iallafall.
(null)
(null)

Men vi tog ett varv och jag hittade faktiskt den här!
(null)

Kan inte hänga upp den så den kommer nog få stå så där eller så får det agera uppläggsfat för godis typ haha (passande ju).

AJ AJ

(null)
 
Från min Instagram story, text behövs ju inte eftersom allt står i bilden haha. Men seriöst, mina ben är täckta av blåmärken stundvis pga går in i ALLT på jobbet. Vet inte vad som hänt, men jag lyckas alltid göra illa mig nu för tiden haha. Osmidig som fan med andra ord.

GO OCH GLAD KEXCHOKLAD

Idag har det varit en riktigt jobbig dag. En skitdag helt enkelt, nä okej inte så illa men det har varit påfrestande. Har varit på den andra förskolan idag och på en ny avdelning dessutom så man märker att barnen vet att man är "ny" och de vill gärna testa en till max! Jag fattar ju det såklart men det är frustrerande när man saknar personal och det är 19 småbarn som irrar runt och som knappt själva vet vad som händer och som inte lyssnar osv. 

Tack o lov kan man fånga uppmärksamheten av nästan alla barn bara genom att sätta sig på mattan och börja sjunga varenda sång som finns med rörelser hit och dit. Favoriterna är helt klart:

1. Huvud, axlar, knä och tå (snabbare och snabbare)
2. Imse vimse spindel (även "bamsespindeln" och "busiga" spindeln)
3. Bä bä vita lamm (med "ulle rulle rull")
4. Färgsången
5. 5 små apor (lekte i ett träsk)

Jag köpte iallafall en kexchoklad med passande budskap till mig själv pga choklad är extra gott när man är lite deppig haha.
(null)


CAN´T WAIT

Det är idag bara 18 dagar kvar tills det blir december!!! (min absoluta favoritmånad). Jag har ju som vanligt börjat i god tid med julförberedelserna och jag är SÅ redo att börja pynta och slå in julklappar och dricka julmust varje dag haha.
 
Men det är som sagt några dagar kvar (tyvärr). Det är dessutom måndag så det gör det hela extra deppigt. MEN i helgen var det andra bullar! I fredags så var jag på väg hem från jobbet men blev spontan och åkte till Felicia och Dennis i Sala istället. Jag fick träffa deras dotter Cleo igen som är typ sötast i hela världen, vi åt pizza och jag och Felica spelade Lego Harry Potter igen haha.
 
På lördagen kom Felicia hit till Uppsala för att lösa in hennes födelsedagspresent från mig och Sandra. Vi hade "gett" henne en bio+middag med oss! Vi tvingade henne med andra ord att umgås med oss haha. Vi såg Mamma Mia - Here we go again, det var andra gången jag såg den eftersom jag sett den tillsammans med Linn för några veckor sedan och jag tyckte den var lika bra den här gången. Vi gick sedan och åt middag på Pong, väldigt gott! Sandra åkte hem efter middagen men jag och Felicia gick och tog oss några öl innan vi också åkte hem.
 
Igår gjorde jag knappt nåt alls, jag sov och tvättade typ. För att ha nån rolig bild med i inlägget får ni en en "gammal" bild med snapchat filter haha.

RSS 2.0