Sista veckan i februari

Så var ännu en vecka över, och efter imorgon så är även ännu en månad över! Februari har verkligen varit som en känslomässig berg o dal bana för mig haha. Men nog om det, jag tänkte berätta lite snabbt vad jag har haft för mig i veckan. 

Jag kan börja med att berätta att jag har varit på förskolan varje dag vilket har varit jättekul! Jag har fått varit på lite olika avdelningar också men främst så har jag varit på Röd med de lite äldre barnen. Vi har pysslat, varit på utflykt, åkt pulka, lekt och ja sånt man gör på en förskola haha.
 
Här är en bild från våran pulkautflykt!
 
I onsdags så började jag känna av en förskylning i kroppen och mycket riktigt så mot slutet av dagen var jag helt slut och halsen gjorde riktigt ont. Jag köpte nudlar och glass på vägen hem haha. "Nudelsoppa" var skönt och lent för halsen och sedan glass som också hjälpte (intalar jag mig själv iallafall haha). Jag var så trött att jag somnade nästan direkt efter att jag ätit, jag tog en alvedon och sög på en strepsils innan haha (jag tog allt jag kunde komma på). Jag vaknade under natten alldeles svettig och på morgonen kände jag mig faktiskt lite bättre. Halsen var fortfarande lite krasslig men jag var inte lika hängig. Nu är jag i stort sett frisk förutom att näsan rinner lite och rösten är ganska hes.
 
Hursom så träffade jag Sandra, Felicia och Dennis fredags och vi spelade spel och fikade! Igår åkte jag hem till Sandra för att kolla Mello med henne, Oskar och Elin! Innan så var vi på Pizzabakeren och köpte pizza! Trots att personalen är lite lost så gör dom ändå de godaste pizzorna haha.
 
Och ja imorse så vaknade jag runt 7 av ren vana och kunde inte somna om. Jag gick ner till tvättstugan när den öppnade och passade på att tvätta! När jag kom upp (jag stannade kvar där tills allt var klart för att slippa springa fram och tillbaka) så hade Marcus dukat upp frukost till alla som ett "hejdå" för att han ska iväg och resa ett par månader. Jag tog en snabb bild och insåg inte att den blev suddig men jag slänger in den ändå! Det var en jättegod frulle och han hade till och med bakat eget bröd! 
 
Den här veckan har jag inget jobb inbokat så vi får se helt enkelt om de behöver mig på förskolan haha. Jag ska försöka ta itu med lite andra saker också men det ska jag inte tråka ut er med.
 
Hejdå!

Chilly Willy

JAG HADE RÄTT
 
Minns ni pingvinen jag pratade om i förra inlägget som jag hade för mig åt en massa pannkakor med sirap och smör på? Jag började googla lite och tillslut så hittade jag rätt. Låt mig presentera..
 
..Chilly Willy!!
 
Jag missade två ingredienser dock, han har också grädde och sylt på pannkakorna vilket låter om möjligt ÄNNU godare haha.

Pannkakelunch

Ikväll så är det tredje del-finalen i Melodifestivalen och för första gången på flera år så har jag sett alla (inklusive den ikväll) omgångar och en snabb sammanfattning från mig är att hittils så är jag inte superimponerad av låtarna som har varit haha.

Till något helt annat! Tidigare idag så åt jag, Petter, Lara och Josephine (korridorare) en väääldigt god pannkakelunch tillsammans. Vi hade bär, frukt, rostad kokos, lönnsirap OCH Petter satte även fram smör på bordet. Smör är inget som jag kopplar till pannkakor direkt och jag känner ingen annan som har smör på pannkakorna heller haha. Dock så fick jag en flashback till en gammal tecknad film som Staffan hade på vhs där en pingvin (jag kan minnas fel haha) har MASSOR med smör och sirap på och det ser såååå gott ut!

#geblod

God dagens på er!

Jag har just varit nere på blodcentralen och lämnat blod igen. Det här var fjärde gången och nu i januari så hade jag varit aktiv i 1 år. När jag har varit det i 3 år så får jag en brons "medalj" eller snarare en brosch, så det har man ju att se fram emot haha.

Jag valde en trisslott som gåva men vann inte ett skit. Hade hoppats på storvinst meeeen det är bara att acceptera att sånt aldrig händer mig haha.

Sova gott

Hola!

Har sovit bättre än på länge inatt! Det är av TVÅ anledningar.

Anledning nummer 1: Felicia och Dennis har åkt utomlands den här veckan och medans dom är borta så har jag (med deras tillåtelse) tillfälligt flyttat in! Dom kanske bor på ett fancy hotel, MEN, det här minst lika mycket fancy för mig haha. ALLT är ju bättre (förutom mina egna saker och min säng haha). Ingen äcklig mögeldush, en egen toalett, ett stort kök där jag kan stå hur länge som helst utan att trängas med andra, ett vardagsrum med en tv med hur många kanaler som helst (+ ett xbox!). Ah jag tror ni fattar vad jag menar haha.

Anledning nummer 2: Jag har de två senaste dagarna (och förhoppningsvis blir det många dagar till) jobbat som vikarie på en förskola och jag ÄLSKAR det. Jag tror att jag kan ha hittat rätt inriktning i livet haha. Jag satt igår och googlade barnskötarutbilningar osv. Hursom så har jag sovit väldigt gott de här dagarna för jag är helt slut när jag kommer hem efter en intensiv dag av lek haha.

Jobbchansen

Den här morgonen har jag varit på min allra första drop-in intervju! Det var via Arbetsförmedlingen (Jobbchansen) som jag såg att ett städföretag skulle ha snabba intervjuer och att det var bara att droppa in med Cv och Personligt brev. När jag kom dit (strax efter klockan 10.00) så var det redan fullt med folk! Snabbintervjun var verkligen SNABB också haha. Jag fick korta ja/nej frågor i princip. "Bor du i Uppsala? - Ja" "Har du körkort? - Nej" "Är du rädd för hundar/katter? - Nej" osv osv. Jag var riktigt nervös innan kan jag säga! Nu är det över iallafall och det är bara att återgå till den tysta väntan på att någon ska höra av sig. 

Tack Willys+

Att äta Ben&Jerrys glass är alltid gott och tillfredsställande, men att äta en Ben&Jerrys glass som är helt GRATIS är ännu bättre!!
 
 
Jag fick det här mailet häromdagen och jag trodde först att det var ett sånt där "handla för 300kr så får du det här gratis" mail, men den här gången var det faktiskt något jag kunde utnyttja.
 
Jag fick välja mellan fyra olika varor..men jag behövde inte tänka länge innan jag bestämde mig för glassen haha.
Nästa "problem" var att välja vilken smak jag ville ha. Jag visste att jag ville prova en som jag inte smakat förut och jag ville också att den skulle ha så mycket gött i den som möjligt. Det blev tillslut denna och jag tror att den kommer smaka gudomligt!!

RSS 2.0