lördag+söndag..

Lördag morgon började med glassrestfrukost och film. Lite senare på dagen så cyklade vi till stan och åt lunch och drack kaffe. Vi fick faktiskt byta bord ute för det var två eller tre väldigt envisa getingar som hela tiden kom och skulle sätta sig på maten! Sandra är verkligen livrädd för getingar så det gick ju inte sitta kvar där. Vi flyttade alltså en bit längre bort men ändå kom dom små jävlarna. När vi druckit upp sista av kaffet så gick vi runt på stan lite innan vi åkte hem och kollade film igen.
 Mot kvällen blev det dags att göra mat och Sandra skötte själva matlagningen medans jag mest satt på en pall och tittade på haha.
Resten av kvällen spelade vi en massa olika spel! Bland annat skippo, finns i sjön, hej knekt, geni junior, sanning eller skitsnack ja och så vidare. Allt med den ljuva musiken från "Känn ingen sorg" i bakgrunden. 
Imorse blev det först lyxfrulle med bacon och äggröra! Fick skjuts sen till stationen där jag upptäckte att tåget till Gävle var inställt så fick åka ersättningsbuss istället. Gjorde inte mig så mycket för behövde ju inte betala då hehe. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0