en god kopp te?..

Jag önskar att jag kunde skriva att jag satt med en god kopp te och skrev en superinspirerande uppsats och att allt var så mysigt. Men det vore en lögn. Jag sitter istället med vatten i en gammal vodkaflaska och jag skriver visserligen mycket (för mycket) men min lärare valde de böcker som jag tyckte minst om att utgå från så jag känner mig ju inte särskilt inspirerad! Dessutom så skulle ju jag aldrig dricka te haha.

den lilla svarta..

Mitt egentliga enda "måste göra" idag är att skriva klart min hemtenta. Den ska inte vara inne förs än på fredag men om jag skriver klart den idag redan så kan jag koncentrera mig på dom andra bättre. Jag har dock varit en tur till en eller två second hands idag hehe. Första jag åkte till var Erikshjälpen och det var för att köpa ett ölglas åt pappa (han samlar på ölglas). Där så stötte jag på Sandra, hennes mamma och hennes pappa också så blev kvar lite längre än tänkt haha. Sedan så skulle jag fortsätta mot gränby men jag passade på att åka till Helping Hand också när jag ändå var i närheten. Där gjorde jag faktiskt ett spontanköp.
En vanlig svart klänning med en knytning på sidan som jag faktiskt var lite osäker på först,  men jag gillade ändå formen man fick och eftersom att den var så billig (bara 30kr) så köpte jag den ändå. Jag provade med mina pumps när jag kom hem och jag tycker att den är väldigt söt faktiskt. Enkel men ändå att den funkar till finare tillfällen, gillar också längden!

man kan drömma..

Åhh jag vill så gärna se dom live i år! Men trots att jag avgudar dom så är jag väl inte tillräckligt hard-core för att våga åka till Roskilde själv haha. Det är den enda festivalen i norden som dom kommer spela på närmaste tiden också, vore ju häftigt att se dom i England men Danmark är ju lite lättare att ta sig till bara över dagen liksom. Jaja, vad är en konsert på en festival..(jag körde en version av askungen där om det inte var tydligt). Jag SKA se dom live någon gång i mitt liv men tills dess får jag väl nöja mig med spotify. 

nyhetsmorgon..

Äter frukost i sängen till nyhetsmorgon (oh yes I am a tant) och den här killen var ju nästan omöjlig att förstå haha.
Han bryter väääldigt mycket på engelska (ni vet den där standard amerikansvenskan typ) och han pratar fort! Men det såg gott ut iallafall haha

ben&jerry´s..

Det blev den med hallon och choklad! Jag ser verkligen fram emot att trycka i mig den där framför tvn ikväll haha.
 
Uppdatering: Jag kan ha hittat en ny topp 3 av Ben&Jerry´s glassar! Det var mycket god hallonsmak på glassen/yoghurten och det var bra att chokladen var mörk så att det inte blev för sött. Det hade dock varit ännu bättre om det hade funnits bitar av hallon i också, om jag köper den här igen (eller ett tips till er som också vill testa) så ska jag nog köpa lite hallon också och ha i. Den får iallafall 4 av 5 kossor!

svåra val..

Eftersom att det är fredag idag och jag faktiskt har varit superfokuserad på att plugga till tentorna, tänkte jag unna mig själv en Ben&Jerry's! Men den här gången tänkte jag prova dom där nya greek yoghurt faktiskt. Den med hallon och choklad lockar rejält!

äcklig juice..

Bevis på att jag har varit tankspridd. Köpte den här juicen tidigare i veckan.
Det var en ny smak som jag inte testat förut (apelsin och röd grapefrukt) och när jag drack den första gången så tyckte jag att den smakade för j*vligt. Kollade på bäst före datumet och tänkte "herregud den har ju gått ut för längesedan". Hällde ut allt och insåg nästan direkt efter att den inte alls var gammal, jag hade tänkt helt fel, men juicen smakade ändå skit så hade förmodligen inte druckit upp den ändå haha.

morgonfunderingar..

God fredags morgon på er! Jag tittade tillbaka på bloggen lite igår och jag vet inte om det är någon slags årlig bloggkris jag får men har för mig att runt den här tiden förra året så började jag också känna lite, hur ska jag säga, "tvång" att skriva. Egentligen så är ju både kris och tvång fel ordval för det är definitivt ingen kris och det är ingen som tvingar mig att skriva haha. Det jag försöker få fram är att det har liksom inte vart kul att skriva, jag har gjort nåt inlägg här och där bara för att. Jag tycker ju att det är skitkul att skriva egentligen men det har inte känts så "jag" på sistonde och har inte då heller varit särskilt inspirerand till att skriva.
 
Det här är inte något "jag lovar att jag ska försöka.." inlägg utan mer en liten påminnelse till mig själv om vad jag faktiskt vill skriva om och dela med mig till er. Bli mer personlig och sluta redigera mig själv typ (nu blev det ju ett sånt inlägg ändå haha). Aja, jag tror att jag har den här "krisen" för dom senaste dagarna har jag tänkt extremt mycket på allt! Vad jag vill göra i höst, ska jag bo kvar i Uppsala, jag vill göra något med mitt hår, ska jag ha kvar bloggen, tentorna, vad ska jag göra i sommar, borde jag äta nyttigare, har jag tömt soporna (jag har städvecka) ..asså ja verkligen allt. Jag tror att när jag gjort klart alla tentor så kommer jag vara lite lugnare för det går runt så många tankar i mitt huvud just nu, speciellt vad jag faktiskt vill göra med mitt liv haha.

musikhjälpen..

Jag läste precis på UNT.se att Musikhjälpen ska hållas i Uppsala i år! Buren ska stå på stora torget så den här gången kommer man kunna stå live och titta också ibland. Kul!
Hoppas att det blir både bra programledare/artister, utöver själva poängen med hela såklart (att samla in pengar). Man kommer nog att få vara där tidigt ibland dock om man vill få bra åskådarplatser haha.

effektiv..

Idag har jag minsann varit effektiv! Gjorde en "att göra" lista imorse och har redan hunnit med en hel del på den. Skönast är nog ändå att jag har storstädat rummet och gått ner med grejer till förrådet. Nu är det så fint så!


zombie..

När jag var på stan tidigare idag så passade jag på att lämna tillbaka några böcker på biblioteket. Fick syn på den här boken och eftersom "The Walking Dead" är en av mina favoritserier har jag velat läst den bara för att liksom haha. Jag tror det var Ida och Astrid som hade läst den också och dom tyckte den var bra, ja jag lånade den helt enkelt så nu har jag lite annan kvällsunderhållning istället för tv:n!

sopor..

När jag gick hem från Sandra och Oskar igår förresten så gick jag sista biten genom ekonomikumparken. Det har varit väldigt soligt och väldigt varmt dom senaste dagarna vilket också innebär att det har varit grillande, festande, solande, supande, picknickande osv. Det i sin tur har resulterat i sopor, mycket sopor. Det här är dom soptunnor jag gick förbi och jag kan lova att alla andra ser exakt likadana ut. 

serie, film, dokumentär..

Efter maten så kollade vi först några avsnitt av "Akward" som Sandra och Erika följer stenhårt medans jag mest kollar när dom kollar haha. Sen så såg vi två filmer: Den första var "Kärlek Deluxe" (not impressed) och den andra var "Vittra" (hade sina moments men blev i slutändan för långdragen).
 
Efter filmerna så var Erika tvungen att åka hem men jag och Sandra fortsätte kvällen med att kolla på två dokumentärer om olika mordfall, ja vi tycker det är intressant okej. Sist så såg vi lite av valvakan innan jag också drog mig hemmåt. Det har varit en riktigt bra söndag!

buffé..

Jag,Sandra,Erika och Oskar köpte på oss en himla massa mat idag och gjorde en asgod buffé! Vi hade också köpt "dessert", chirre och dirre haha. 

resfeber..

Jag har fått resfeber haha. När jag gick förbi..ah nu kommer jag inte ihåg just vad den "butiken" hette..så kunde jag inte låta bli att plocka på mig några tidningar! Vill verkligen åka någonstans,SNART.

"linor"..

Sådär ja!
Det räckte till 3 "linor", det finns plats att knyta fast flera men just nu får det vara dom här. Ska köpa någon typ av klämmor också så man kan klämma fast  tex. foton!
Typ så haha

snöre..

När jag har fått för mig att göra något (obs! endast i vissa fall haha) så vill jag gärna göra det direkt! Som det här med snörena som jag tänkte sätta upp där hyllorna egentligen ska vara. Lät ingen tid gå till spillo utan var på TGR tidigare och köpte hem lite snöre.
Ska försöka få upp det nu ikväll redan hade jag tänkt!


klart..

Jag tror att rummet är klart nu! Det blev jättefint och hela rummet känns dels större men också mycket fräschare!
Lite svårt att visa vita väggar men ah, ni ser väl på ett ungefär haha.
Hyllorna ska ju egentligen upp här, men jag funderar faktiskt på att skippa hyllorna och sätta typ fiskelina mellan hålen istället. Så kan man hänga foton, bilder, mina solglasögon osv på istället. Tror det kommer se bättre ut än tre tjocka furuhyllor liksom.
 
Jag har faktiskt börja ställa tillbaka lite möbler så jag hoppas verkligen att dom är helt klara haha. Men vad mer kan dom göra liksom? Allt var bortplockat och dom hade t.o.m torkat golvet. Jag får väl kanske se till att vara vaken vid 7 och se ifall någon kommer.

bada..

Idag så har jag och Sandra varit till Storvad (eller som jag kallar det "Storkovan") för att ta årets första dopp!
Det var svinkallt först men efter ett tag så blev man van haha.

onsdag..

Det blev ännu ett sent inlägg idag, jag (och Sandra och Oskar) har iallafall under dagen: Spelat tv-spel, bakat, kollat film, åkt till Erika och firat henne och till sist kollat på semifinalen av dom där juniorkockarna. Det är vad jag/vi har  gjort i korta drag. Jag åkte förbi rummet idag också, nu är det vitt och trots att det är inte klart ser man redan stor skillnad!

tack..

Ska strax säga god natt men tänkte först informera er om att jag inte sover på golvet i en sovsäck den här natten haha. Det ser nämligen ut så här i mitt rum:
Inte det trevligaste stället att sova på direkt, så tack och lov tog mina skyddsänglar Sandra och Oskar in mig i sitt hem än en gång haha (seriöst, tack!).

häften..

Hej hej! Jag har slagit mig ner på café Linné och håller just nu på att äta en tidig lunch. Jag åt ingen frukost innan jag gick hemifrån eftersom jag är en av många som inte kan äta något för tidigt eller direkt man vaknar liksom. Jag gjorde ett undantag med att "äta ute" idag också, annars så är tanken att jag ska äta hemma men just idag ville jag sitta någonstans där jag kunde koncentrera mig. Hursom så är tanken att jag ska skriva stödord till alla begreppen i dom där papprena jag prata om igår också, som för övrigt inte alls var tre A4 utan det var TVÅ häften med FYRA sidor vardera.
Jag hade fått för mig att allt var samlat i ett häfte men nej, Storbritannien har ett och Usa har ett. Jag kommer nog sitta här till stängningsdags haha.

update..

Tänkte bara berätta lite snabbt att det verkar lösa sig med förrådet. Det kom en jättesnäll vaktmästare idag och han sa att dom skulle flytta på allt imorgon!

På tal om imorgon, det kommer bli en tidig start för mig för klockan 7 kommer målaren/målarna hit och då måste jag vara ute ur rummet. Dom ska hålla på tills klockan 4 så jag får helt enkelt glida runt och se vart jag tar vägen under dagen haha. Jag ska iallafall se till att plugga till en av tentorna! I kultur&samhälle ska vi bl.a kunna förklara en massa begrepp och vi har fått tre hela A4 med ord så det börjar bli på tiden att jag lär mig dom haha. 

fynd..

Igår när jag och Sandra var klara med att konka runt på möbler (och när vi fikat klart) så åkte vi ner på stan och senare Ikea också.
Detta är vad jag köpte: En ringklocka till cykeln (för jag har ingen), servetter (för dom var fina+att dom matchar mina glasunderlägg) och till sist billigaste filten på Ikea (så man kan sitta i gräset om man vill nu i sommartider). Servetterna och ringklockan är båda från TGR och dom kostade bara 10kr styck! Älskar verkligen den affären haha.

sovsäck..

Tänkte visa er hur jag sover numera 
När jag kom hem igår så orkade jag inte plocka bort alla grejer från sängen så jag slog upp läger på golvet istället haha. Det var inte alls dumt, inte det bekvämaste kanske och jag var väldigt stel när jag vaknade men jag sovit på värre ställen.
Har tv:n nära och bra haha, ska fortsätta kolla misfits nu till frullen!
Och till frulle blir det köttbullsmacka och äppeljuice!

Renovering..

Ja så här ser det ut hos mig numera. Allt staplat i en hög eller inpressat i garderoberna. Det ska nämligen målas om här inne och då skulle allt ställas 1,5 meter från väggarna stod det. Lite svårt eftersom jag inte bor så stort haha. Tanken var ju att vi (Sandra kom och hjälpte mig) skulle ställa in kartonger i förrådet jag har nere i källaren, men det visade sig vara fyllt med en massa skit från dom som bodde här innan mig! Vi hivade in två stycken och sen skrev vi en felanmälan. 

Vi har gjort vårat bästa att få in allt till mitten av rummet och jag hoppas verkligen att det duger för dom. Det stod på pappret jag fick att om inte allt som ska vara bortplockat är borta eller flyttat så måste jag betala 2000kr för "förhinder av arbete" typ. Inte lust att behöva lägga ut sådana pengar nu direkt.

Hursom så kommer jag behöva ha det så här några dagar framöver nu. I slutändan så är det ju värt det iallafall (hoppas jag).

kärleksgest..

Såg precis (vad jag bara kan anta är) en finfin kärleksgest haha

somrig..

Jag har sett en väldans variation på kläder idag. Eller snarare en väldans variation av lager på lager. En del kör på sommar looken med bikini, shorts,klänning,haremsbyxor, skjorta, kofta eller t-shirt (ah ni fattar) medans andra fortfarande har på sig långbyxor, jacka och halsduk haha. Jag själv var lite för feg för att gå barbent idag, tänkte att det skulle blåsa kallt eller nåt men icke.
Kände mig ändå lite somrig med sandalerna, det har iallafall helt klart varit tillräckligt varmt för att vara barbent idag! Vet inte om det syns nu men köpte mig det där mobilskalet idag också, löve it.

glassjävel..

Jag har nu tagit plats på bryggan längs med ån för att hetsläsa min bok som ska vara utläst tills på måndag.
Jag köpte en glass i tron om att det skulle bli så gott att äta den samtidigt som jag läste. Det blev det inte, glassjäveln smälte så fort att jag fick sluka den och nu är både fingrarna och allt annat kladdigt. Jag hade dessutom köpt en loka också för jag tänkte att det skulle vara gott, men det var inte ens en god smak! Sånt slöseri med pengar haha. Så än så länge har min "mysiga" lässtund inte varit den bästa. Men det är soligt och varmt iallafall!

godis..

För en stund sedan så blev jag äntligen klar med min causal analysis! Har gått igenom varenda kommentar och synpunkt som min lärare lämnade och nu borde den banne mig vara bra! Ska belöna mig med godis nu hehe

undermedvetna..

Något jättekonstigt hände imorse. Jag vaknade vid 07.00 och fick den där "JAG HAR FÖRSOVIT MIG TILL JOBBET" känslan. Jag har inget jobb att försova mig till, kanske mitt undermedvetna som försöker säga att skaffa ett haha.

ansiktsmask..

Hittade en ansiktsmask i min neccessär som jag helt hade glömt bort att jag hade. Tänkte passa på att använda den nu, lite pampering på torsdagskvällen sådär! Får hoppas att ingen knackar på dörren dom närmaste 14 minutrarna bara haha. 

special edition..

Köpte på mig den där nya fantan idag!
Det står att det är en "peach twist" smak och jag gillade den faktiskt. Den smakade lite för konstgjort och sliskigt mot slutet men annars helt okej. Den får 3/5 persikor!

justering..

Som jag skrev igår så köpte jag en tröja på H&M och den var nääästan perfekt.
Jag har letat länge efter just en sådan här modell, MEN, jag gillade inte det transparenta tyget.
Så jag klippte helt enkelt bort det haha. Personligen så tycker jag att den blev mycket finare!
Så här ser den ut framifrån.

onsdag..

Onsdagen är över och vi har hunnit med en hel del!
Det första vi gjorde var att gå och äta lunch på Linné. Jag tog en kyckling&mangoröra macka (asgod).
Jag hade förresten på mig nya koftan idag också, älskar den!
Vi spenderade många timmar på stan efter maten och jag hittade b.la två mobilskal på ett ställe. Jag köpte aldrig något i slutändan men jag var riktigt sugen på den nedre haha.
Vi köpte lite fika på coop och gick hem till mig ett tag sen. Vi tog oss senare på kvällen till Williams och drack lite öl/cider.
Dagen avslutades på stationen när vi väntade på Natali´s tåg och vi satt med varsin cheeseburgare i knäet. Vi sa hejdå och allt det där innan jag strosa hem. 
Och nu sitter jag hemma i pjymas med min cheeseburgare och kollar på tv! Bra avslut haha. 
 
Jo, jag köpte en tröja på H&M på rean idag också. Den behöver justeras lite och ska göra det imorgon så ni får se det då. God Natt!

recap..

Gooood mornin! Tog mig en rejäl sovmorgon idag verkar det som. Igår var det först skola som vanligt, den här gången hade första halvan av gruppen sin debatt (min grupp ska ha nästa gång) och resten var publik. Efter debatten så blev vi indelade i mindre grupper för att göra minitävlingar och jag tror att jag, Linus och Eva var dom mest taggade haha. Dom första grejerna sög vi på men när det kom till "word jumble" (när ord är omkastade och man ska göra det till en mening) så tog vi varenda en först! Det var dock en på slutet som alla hade problem med först men tillslut så lyckades vi lösa den.
Här ser ni vår tankeprocess. Väääldigt osammanhängande när man ser det så här men det var klart för oss iallafall haha.
 
Efter lektionen så mötte jag upp Felicia och Dennis och senare några av deras kompisar också. Vi åt pizza först eftersom både jag och Felicia höll på dö av hunger! Vi gick vidare till GH (en nation) efter det och hängde där en stund. Vi spelade bl.a ett spel som heter "Besservisser" och jag var först i lag med Felicia men när hon och Dennis åkte hem så blev jag själv. När killarna,som för övrigt var fyra i sitt lag, hade vunnit så följde jag med dom och kollade på senaste avsnittet av Game of thrones hemma hos en av dom haha.
 
Idag kommer Natali hit och vi ska bara hänga hela dagen. Hon bad om en privattur av Uppsala och det ska hon få! Nä nu ska jag hoppa in i duschen och käka en sen frulle.

snabbmakaroner..

Snabbmakaroner och köttbullar har aldrig smakat så gott! Jag har suttit hela dagen och pluggat och jag glömde bort att äta lunch och innan jag visste ordet av så var jag tvungen att gå till skolan! Jag tog inte ens av mig jackan när jag kom hem innan jag började koka makaronvatten haha.
Nu när kultur&samhälle och litteratur uppgifterna är klara ska jag börja arbeta på mitt draft 2 till muntlig&skriftlig produktion, yaay..


nyfiken..

Blev avbruten mitt i plugget av detta.
Nyfiken som jag är så tröck jag näsan mot fönstret och försökte se vad som hände. Jag misslyckades. Det kan ju inte vara något jätteallvarligt som att det brinner typ för det bör jag ha märkt haha.

arla..

När jag och Sandra var på kosläppet igår så fick vi också en, ja vad kallar man det, broschyr? Anyway, det stod en massa recept i den från Arla och jag hittade tre som jag väldigt gärna vill testa i sommar!
Det är pajen högst upp i vänstra hörnet jag vill göra! Rabarber,hallon och vit choklad..gött!

bättre..

Det är dagen efter och nu har jag dels rensat ur en massa kläder..
Det är mer i den där högen än vad det ser ut haha
Jag har också plockat ur allt trasigt och det som går att laga (eller snarare det som jag kommer orkar laga) ligger i en egen liten hög.
Nu är min garderob mycket bättre! Har fått en klarare bild av vad jag faktiskt vill ha på mig. Ska inte dra ner er i babbelorkanen igen så säger bara att det känns bättre nu haha.

förbered er på babbel..

Jag har ju egentligen ganska mycket skolarbete att göra ikväll, vilket såklart innebär att jag gör allt annat än just det. Jag har redan diskat,städat och nu har jag gett mig på garderoben! Jag är ganska spridd när det gäller klädstil av min klädhög på golvet att döma. Det har testats en hel del olika stilar på både gott och ont genom åren och det är nog först nu jag faktiskt börjat känna att jag i vissa plagg har hittat rätt. Det har blivit fel många många gånger (det blir det fortfarande ibland) och dom gångerna vill jag helst bara glömma haha. Men nu har jag som sagt börjat upptäcka vad som är "jag". Det är svårt det där, jag tänker för mycket på vad andra tycker och det är också då som det oftast blir fel. Jag stressar på mig något som jag inte alls är bekväm i och då ser det ju inte bra ut heller. Jag jämför mig också dumt nog med andra och tänker "sådär vill jag också se ut" eller "varför kan inte jag klä mig lika snyggt" osv. Vilket är idiotiskt eftersom det ska inte spela någon roll vad andra tycker så länge jag trivs.
 
Jag ska göra en rejäl rensning inför sommaren nu iallafall! Det känns verkligen som att jag är i någon slags utdragen makeover av mig själv haha. Inte bara med kläderna utan hela mig liksom. Jag inser att det här låter väldigt ytligt men jag hoppas ändå att ni förstår vad jag menar mitt i allt svammel.

kofta..

Den här köpte jag på Hm tidigare idag när jag var på Gränby och handlade.
Jag hade en kupong+pengar kvar på två presentkort så behövde inte betala något extra i slutändan! Har tittat på den förut och bestämde mig för att slå till idag. 

kosläpp..

Som jag skrev igår kväll så skulle jag och Sandra på kosläpp idag! Vid 10-tiden så tog vi bussen ut till landet och redan innan vi var på själva gården så såg man att det var jättemycket folk. Det var som  väntat mest barnfamiljer men det var ändå en eller två i vår ålder där också. Det första vi gjorde var att gå en tipsrunda och jag tror ändå att vi svarade rätt på de flesta haha. Dom bjöd på mjölk och bulle+att dom delade ut sådana där mjukglass-tetrapack-grejer!
Innan vi gick till hagen så klappade vi lite kor!
Det var så kul att se dom komma springandes och hoppandes haha. Det var verkligen äkta glädje!

vinnaren..

Vinnaren blev alltså Österrike! Sverige blev trea vilket är asbra, annars så var mina "favoriter" inte direkt med i kampen. Nu är det borsta tänderna och sova som gäller för imorgon ska jag och Sandra på kosläpp! That´s right haha

topp 5..

Okej, nu har alla bidragen varit och jag kan inte påstå att jag ser någon klar vinnare än (för mig alltså). Men mina topp 5 är (utan inbördes ordning):
1. Norge
2. Italien
3. Frankrike (ganska säker på att den inte kommer vinna dock haha)
4. Sverige (såklart)
5. Och sen så är Island och Finland på någon slags delad plats. I Islands bidrag så var det mest melodin som jag gillade och i Finlands så var det något som saknades men det var ändå helt okej.
 
Norden har gjort bra ifrån sig iallafall haha. Spännande att se vem som vinner!

eurovision..

Jag har dragit på mig myskläder och dock utan lördagsgodis (jag var inte längre sugen på något efter maten haha) så har jag tagit plats i sängen och ska kolla på eurovision!
Jag har inte sett/hört någon av låtarna sedan innan (förutom Sverige såklart) så kommer bli spännande. May the best hen win!

bacon..

Hej! Det har gått några dagar nu sedan sist och det jag i stort sett har gjort under den tiden är att plugga (därför har det inte varit så mycket intressant att berätta om). Igår så mötte jag dock upp Sandra och Oskar (och senare Oskars kompisar också) för att pubba på några nationer. Jättetrevligt!
 
Tidigare idag så åkte jag hem till Sandra och vi "The Sims Lana" haha.
Hon bjöd på en suuuupergod frulle/lunch också. När jag kände doften av bacon när jag kom blev jag överlycklig haha.
 
Jag kom hem för ett tag sedan och ska börja fixa middag snart. Köpte inget "lördagsgodis" när jag handlade för visste inte vad jag var sugen på, men ju mer jag tänker på det så vore det ganska gött med gamla hederliga chips och en fresh island dipp! Ska se eurovision ikväll som alla andra i Sverige och chips är väl ganska standard till det ;)

tantfika..

För att fortsätta berätta om min dag kan vi ta det från det att jag åt upp min middag (svingod för övrigt). Åkte till Sandra och Oskar för att hjälpa till att flyttstäda deras kök. Erika var också där när jag kom dit så vi var tre stycken som stod och skrubba i köket haha. När vi var klara med allt så bjöds det på äkta tantfika!
Det var finkoppar,finkannan och flera olika sorters kakor (som det ska vara såklart). 
Kolla så gott!

Medans jag var där så klippte Sandra min lugg också. Jag har velat fram och tillbaka länge om jag ska ha det eller inte men tänkte ärs, den växer ändå ut igen så fort haha. Imorgon är det skoldag så ska fixa med lite läxor innan lektionen. Ha en bra kväll hörni!

tortilla..

Ska inom några få minuter hugga in på min middag! Tror att jag blev lite inspirerad av den där kycklingrullen som jag och Sandra åt för ett tag sedan.
Hur simpelt som helst egentligen! Tortillabröd, tomat,sallad, en liten dressing och köpte kyckling/fetaost/mozarella och kräftstjärtar från en sån där salladsbar (väldigt praktiskt när man inte vill köpa så mycket). Jag använde kycklingen och fetaosten nu och ska göra något med kräftorna och mozzarellan imorgon, lite spontant nu så tänker jag något med pasta! Sveriges mästerkock släng er i väggen hehe

godis och bok..

Resten av den här söndagskvällen ska jag ägna åt att äta mitt naturgodis (som jag har varit sugen på hela dagen men faktiskt lyckats hålla mig borta från fram tills nu haha) och börja läsa den näst sista boken i litteraturkursen. Till skillnad från många av dom andra böckerna vi har läst så har jag faktiskt hört talas om den här sedan innan, ryktet säger att den ska vara bra.
Föredrar verkligen naturgodis mot "vanligt godis" numera. Dels är det mycket godare, det är åtminstånde lite mindre konstgjorda ämnen i och eftersom det är dyrare så köper jag oftast mindre och i nästan alla fall så räcker det för att stilla mitt sötsug haha.

väggar..

En rolig grej vi upptäckte när vi kom hit igår var att enligt besiktningen så ska rummet målas om. Som ni ser så är det ju inte jätteroliga väggar, men med lite vit färg så kommer nog hela rummet att kännas mycket fräschare!

rummet..

Har hållit på hela morgonen och förmiddagen med att packa upp och ställa saker överallt och jag tror faktiskt att jag är klar nu. Det finns alltid rum för förbättringar såklart men för tillfället är jag nöjd!
Utsikt över ekoparken
Skönt att jag fick stora garderober igen haha. Ska ner på stan senare tänkte jag för att köpa två typ "korgar" att ha mina bandanas och mössor i. Har inge bra ställe att ha dom på annars. Men iallafall, det är så här jag bor just nu och jag stortrivs redan!

teaser..

Ja för att ta det från början:
Besiktningen gick fint och när nycklar och allt var lämnat så hoppade jag upp på cykeln med alla städgrejer. Kan starta eget företag haha, "den cyklande städtanten".
Jag upptäckte på vägen att det inte spelar någon roll vilket håll jag kommer ifrån, dom där bommarna ska ändå ner när jag kommer!
Det var/är grejer överallt men nu börjar jag få lite ordning faktiskt (tro det eller ej).
Jag vill inte visa er rummet förs än det är helt klart, men jag kan visa er min lilla "tvättställshörna".Jag delar toa och dusch med dom andra i korridoren men det är ändå rätt nice att ha ett eget också i rummet. Kan sminka mig, tvätta bort sminket,borsta tänderna osv i mitt egna rum iallafall haha.
Kanske kan köpa det där doftljuset jag ville ha i gamla badrummet nu, som dekoration (och doften såklart) liksom.
Och det här har blivit lite av en städ/tvätt skrubb. Kan säkert få in en tvättpåse där!
 
Det här fick bli en liten teaser på rummet ;) god natt!

tomt..

Tjingeling. Sitter i ett tomt rum nu istället! Eller ah nästan tomt, alla mina grejer är borta iallafall.
 Vi (jag,mamma och pappa) har varit och lämnat allt i nya rummet (vilket ni självklart kommer att få se sen) och sen släppte dom av mig här så jag kunde flyttstäda. Det är vad jag gjort hela dagen också, har besiktning klockan 17.00 så har en stund till att finputsa allt. Det svåra med städningen är att JAG tycker det duger men sedan vad tillsyn tycker är en helt annan sak. Jag skulle ha fixat fram det där pappret som dom också har när dom går igenom allt för jag kommer verkligen inte ihåg alla saker man ska göra haha. Sen är det svårt att veta hur mycket jag ska göra i dom gemensamma rummen, han har ju sina grejer där liksom så varför ska jag behöva flytta och krångla på hans "sida". Aja, måste jag göra om allt (vilket jag inte tror men ändå) så får dom väl säga exakt hur dom vill ha det.

flyttkaos..

Goooood morgon! Är mitt i flyttkaoset (bokstavligt talat) och försöker städa så mycket som jag kommer åt. Jag ska börja putsa fönster snart för när solen lyser på är det ingen ide att ens försöka få bort alla ränder. 
Annars är det inte så mycket mer jag kan göra förs än alla grejer är ute. Jag fick välja mellan att städa badrum+hall eller köket också, jag valde såklart badrum+hall eftersom det är mycket lättare att städa haha.

valborg..

Jag skrev ju i förrgår att jag hoppades att valborg skulle bli en bra dag och det blev den :) Det var lite krångel att hitta varandra ibland eftersom mobilerna blir helt värdelösa mitt i smeten, men det var väl det enda "problemet"  haha. När jag senare på kvällen gick förbi ekonomikum så blev jag nästan faschinerad av allt skräp. Några timmar tidigare så satt det tusentals människor (jag var en av dom) i solen och njöt, nu gick det runt någon enstaka människa i regnet och leta pant.
Tack till er som går runt och plockar upp allt det där idag haha. 

RSS 2.0