ÄNTLIGEN

Imorgon är det 1 December vilket betyder att jag äntligen kan släppa ut julmonstret inom mig!! Jag går igenom mina jultröjor i detta nu för att bestämma vilken jag ska inviga denna julmånad med imorgon! Emma och Anna från jobbet ville också ha en så måste välja ut två att ta med dessutom haha. 
(null)

(null)

Det är så sjukt att det äntligen är bästa månaden på året! Jag börjar senare imorgon vilket betyder att jag kan se julkalendern till frullen också, kan det bli bättre liksom haha (om det inte redan märkts så är jag SUPERTAGGAD).

SNART ÄR DET DECEMBER..

Med mindre än en vecka kvar till första advent och bara några få dagar till första december kan ni ju tänka er hur det ser ut hemma hos mig. Granen är uppe (måste köpa glitter dock), girlanger är uppsatta och jultröjorna är upphängda i garderoben! Jag har lite kvar att fixa men det är också det roliga! Ska också försöka slå in alla paket i veckan hade jag tänkt.

Hursom, efter jobbet idag åkte jag ner på stan vilket var evigheter sen och strosa runt lite. Hittade en tröja inne på Cubus (en grönrandig t-shirt). Väldigt fin! Gick sedan in på Lush (såklart hehe) för att kika på julprodukterna! Köpte tre stycken (de jag tyckte dofta godast).

Golden Wonder - Sötapelsin & Limeolja
(null)

Luxury Lush Pud- Lavendel & Tonka
(null)

Thundersnow- Pepparmint & Kakao
(null)

Julstämningen kom på riktigt igår när jag och Sandra gick på Röda Korsets julmarknad! Jag hittade två superfina spetströjor som jag definitivt kommer använda båda nu i juletider.
(null)
(null)
 
Hejdå!

WAY PAST MY BEDTIME

Ja lite tragiskt? Pinsamt? Jag vet inte, men det var längesedan jag var uppe den här tiden en VARDAG. Men ikväll är jag det för jag har varit med Marielle och Malin! Vi åt middag hemma hos Malin vilket var supertrevligt och det var kul med en rejäl catchup! Vi försökte planera försök 3 med att åka till norge också haha. Vi hade tidigare tänkt att det vore kul att åka 17 maj (for obvious reasons) MEN då har vårat NORSKA företag bestämt att vi ska ha ett obligatoriskt apt dagen efter!?Vi blev minst sagt besvikna haha. Aja, vi får hitta nåt annat bra datum.

Imorgon är det fredag hörni! Får se vad som händer då. Den kommer börja med att jag öppnar förskolan iallafall så det är hög tid att jag försöker sova!

God Natt

ISLANDSHÄSTAR <3

Fick ett sånt där "minne" på facebook häromdagen, det var när jag och mamma red islandshästar i Norge (?). Det var så himla härligt och jag inser nu hur mycket jag saknar att rida! Just på islandshästar då, jag har testat att rida på en "vanlig häst" en gång under en friluftsdag i skolan och det var inte alls lika kul. Man skulle rida dressyr och hoppa hinder och grejer..TRÅKIGT. Jag ville bara gallopera i skogen haha.
(null)

Vad tycker ni om min 50 shades of blå outfit? Haha
 

KAOS,SMINK OCH OSTKAKA

Ja den här dagen började ganska pissigt. Till och börja med var det kallt när jag vaknade, jag öppnade idag så jag var extremt trött dessutom vilket gjorde det hela värre haha. När jag kom fram är det första jag ser att båda i köket är sjuka så vi måste ta hand om disken själva..suck. De fick inte in någon vikarie så vi fick diska all disk själva vilket inte är det mest optimala. Barnen var på nåt jättekonstigt humör också så alla var typ crazy. 

Dagen vände efter att de hade sovit iallafall, alla blev lugnare då. Fördelen med att börja tidigt är att man får gå tidigt också! Idag åkte jag inte direkt hem heller (som jag brukar göra) utan jag åkte ner på stan för att träffa Marielle för att gå på våran lilla sminkkurs på Makeupstore. Det var jättekul! Jag ÄLSKAR att bli sminkad, jag blir typ avslappnad av det haha. Lärde mig mycket faktiskt, här är resultatet! Man ser tyvärr inte jättebra ser jag nu men tog inga andra bättre bilder så ni får helt enkelt tro mig när jag säger att det blev bra!
(null)

Vi gick till Ica efter för vi behövde båda handla middag. Jag plockade ihop en sallad..oooch..OSTKAKA. Det är nämligen ostkakans dag idag och som extrem ostkakeälskare köpte jag självklart en liten till mig själv.
(null)

Imorgon har jag lite sovmorgon men jag slutar o andra sidan väldigt sent istället. Trots kalla och trötta mornar slutar jag hellre tidigt faktiskt.

ANOTHER WEEK GONE BY


Ännu en vecka har gått och inskolningen jag skrev om har gått bättre än väntat! Nästan fööör bra så vi får väl se om det blir bakslag den här veckan istället haha.
Få se nu, vad har varit veckans highlights. Jag lyckades dränka min hand i bläck när en bläckpenna gick sönder i jackfickan, fick bort det mesta men handen var ganska blå ändå om man säger så.
(null)

Ehh ja det var typ det. Det har varit en sån där typisk jobbvecka då jag är helt slut när jag kommer hem så har på riktigt inte gjort någonting alls haha.  De närmaste veckorna har jag lite saker planerade iallafall så kommer vara lite mer social och aktiv då. Nu på tisdag tex. ska jag och Marielle på en sminkkurs på Makeupstore! Hon vann en tävling och frågade om jag ville följa med!

Är för övrigt besatt av jackan jag köpte i Fjälkinge haha, så varm och gosig så tänker ha den så länge jag kan (tills det blir för kallt med andra ord).
(null)

HELGEN I ALVESTA

Egentligen så skulle jag bara vilja lägga mig i sängen, släcka ner och lägga nåt över ögonen för har en huvudvärk som vägrar släppa. Men jag tänker inte låta det gå flera veckor mellan inläggen nu så jag biter ihop!

I helgen var jag ju som sagt Alvesta och det var lika kul som alltid! Jag blir alltid lugn när jag åker dit (även om saker som hänt på jobbet stressade upp mig då och då) och jag kan verkligen se mig själv flytta ner någon gång i framtiden! Varför inte liksom.

Hursom så kan jag ju ta vid där jag avsluta det senaste inlägget.  Jag gick ner till kyrkan och mötte Elisabeth som kom med bussen från Växjö och sen gick vi först till Ica och sen systemet. Jag hittade två jul-cider som jag ju bara var tvungen att köpa och testa. Jag har inte hunnit smaka den med pepparkaka än så det får väl bli närmare jul..eller när jag slår in paket typ haha. Just det! Jag smakade nya tomteskum smaken - Lingon, väldigt gott!
(null)

Under kvällen åt vi tacos, jag och Elisabeth spelade klart Donkey Kong och vi bara hängde.

Under lördagen gjorde vi en himla massa! På förmiddagen åkte vi till Fjälkinge för att gå på ett STORT köpcentrum där det bland annat fanns en stor julavdelning. Jag hittade lite kul faktiskt, ni kommer få se allt när jag pyntar loss här hemma haha.
(null)

När vi kom hem slappade vi lite innan jag, Elisabeth och Andreas åkte in till Växjö för att se hockeymatchen mellan Växjö Lakers och Rögle! Vi hade alla på oss matchtröjor såklart och jag hade även på mig en suuuupermysig luddig jacka jag köpte i Fjälkinge samma dag. Växjö vann så jag var väldigt nöjd haha. Sen köpte vi Max till alla som vi tog hem till mamma och pappa som stannat hemma.
(null)

Vi kollade på The Hobbit sen tills jag var tvungen att gå och lägga mig haha. Jag hann tyvärr inte bada nåt den här gången men till jul blir det nog garanterat!

Söndagen ägnades till att åka hem i bilen. Jag slockande direkt jag kom hem eftersom jag var tvungen att ligga och blunda haha (huvudvärken började under resan). Idag har det varit en helt okej dag. Jag har fått huvudansvaret för våran nya inskolning vilket känns både nervöst och kul. Det gick bra idag iallafall så det var ju skönt. Jag gick till Gränby när jag slutat för att köpa
1. Inslagningspapper + snöre osv
2. Lampor till cykeln
3. Mat

Jag spontanköpte även den här muggen bara för att den är för perfekt för att inte köpa haha. Det är verkligen jag!
(null)

Ja det var min måndag det!

AKWARD ON THE TRAIN

God morgon!

Vaknar inte upp i min lilla källare idag utan i Alvesta hos Elisabeth! Åkte med tåg hit igår direkt efter jobbet och allt gick bra tills..tills jag började göra mig klar för att gå av. Hade bara halsduken kvar och kände när jag skulle ta på mig den att det tog emot. Tittade ner och såg till min förskräckelse att hon brevid mig satt på en bit av min halsduk OCH hon sov haha.
(null)

Jag tycker det är pinsamt som det är att behöva väcka någon när jag ska av men nu måste jag dessutom rycka bort en halsduk från personen i fråga haha. Men det gick faktiskt bra, när dom ropade ut i högtalarna att vi närmade oss Alvesta vaknade hon till och då passade jag på att röra mig extra mycket så hon fattade att jag skulle av! Sen gick allt smidigt, mamma kom och hämtade mig (hon och pappa hade kört ner under dagen) , jag käkade två korvar med bröd och sen gick jag och la mig.

Idag är jag ensam hemma tills Elisabeth kommer hem, mamma och pappa ska iväg på en egen utflykt under dagen men hon jobbar bara halvdag så blir inte så länge.

Hörs sen!

RSS 2.0