Julklappsspelet

Har just kommit hem från en "julmiddagsknytkalas" hos Cecilia! Alla (jag, Sandra, Oskar, Isabelle, Pontus, Stina, Freddie, Björn och Cecilia) hade med sig något till middagen OCH tre stycken paket till julklappsspelet som vi spelade efter middagen. Det visade sig att nästan alla hade olika regler till spelet så det blev väl en slags kompromiss i slutändan. Vi körde den "snälla" versionen dock, vilket innebär att alla skulle få minst två stycken paket när det var slut. Jag har kört att det är every man for himself förut haha.

Här är alla paketen uppradade!

Jag lyckades plocka 4 stycken paket och i dom var det (vi öppnade dom aldrig i spelet så ingen visste vad man fick): Ett läskigt mjukisdjur i form av en uggla, ett par glowsticksglasögon, två stycken magneter och tre stycken sporks. Mycket fina klappar haha.

Gigantiskt Godis

Ligger och kollar på Trolltider och jag tycker än idag att det gigantiska godiset ser huuuur gott ut som helst!!

Det var typ min dröm när jag var liten att få äta en så stor chokladpeng haha.

Julklappar

Här har vi några av julklapparna! Kan börja med att förklara att jag också fick en slags "julgran" av Sandra, men den smulade sönder nästan helt när jag försökte flytta på den haha. Men några julklappar som INTE smulade sönder är de här!

Två stycken målarböcker+färgpennor
Ett par sjukt sköna strumpor!
6 stycken jättefina kaffemuggar
Och tillslut ett brickbord!

Jag hoppas verkligen att jag inte har glömt något nu för jag skriver det här lite hastigt eftersom att jag ska iväg till skolan snart haha. Tack igen till både Sandra och Oskar för de fina paketen!

Perfekt dag!

Igår var verkligen en sådan där perfekt dag! Jag, Felicia och Dennis åkte först till Rusta och Ikea där jag spontanköpte en söt liten hjärtformad planta och två plastblommor.
 
Vi åkte till Pizza Hut efter det för att äta pizzabuffé vilket kan ha varit det godaste jag ätit på länge haha. Deras mozzarellapizza var i toppklass! När vi ätit klart så åkte vi hem till Sandra och drack kaffe och lekte med hundarna som hon passade som är hur söta som helst!! Jag följde sedan med Felicia och Dennis hem där vi (jag och Felicia alltså) fortsatte spela igenom Lego Harry Potter haha. När hon mycket senare skulle skjutsa hem mig tog en vi en ganska stor omväg och utforskade Uppsala tills vi var vilse och fick använda gpsen för att hitta tillbaka.
 
När jag tillslut kom hem så gick jag nästan direkt och la mig för att jag var så trött, och nu snart ska jag fota julklapparna åt er! 

Lilla Julafton

Hallå!
 
Jag har haft ganska mycket att göra sedan min, Sandra och Oskar´s lilla julaftonshelg så har inte haft tid att skriva något om den, men det blev iallafall en succé! Jag fick jättefina julklappar från både Sandra och Oskar och jag ska visa er alla imorgon (två blev kvar så måste hämta dem först haha).
 
Jag vaknade till julmusik så jag var glad redan där haha. Vi åt sedan en mycket god julfrukost med risgrynsgröt (som Sandra gjorde själv), vörtbröd och annat gott! Efter frukosten så spelade vi olika spel, bland annat ett STORT memoryspel som jag var sämst i haha. När vi spelat klart så var det dags att börja göra mat och julgodis! Mitt område var julgodiset, vilket jag inte hade något emot eftersom att jag älskar att baka. Jag önskar nu i efterhand att jag hade fotat mer, men jag var så inne i vad jag höll på med att jag helt glömde bort det haha. När det mesta var förberett i matväg så började jag och Sandra fixa oss samtidigt som vi kollade på en julfilm som jag faktiskt inte hade sett förut. Arthur Christmas heter den och jag tyckte den var bra! Jag kan verkligen tänka mig att barn gillar den också haha.
 
Det blev sedan dags för att äta och som vanligt så spenderar man nästan hela dagen åt att laga maten och cirka 15 minuter till att faktiskt äta den haha. Det var iallafall gott (såklart) och jag är väl en av de få som aldrig tröttnar på julbord så ser fram emot många många fler! Efter middagen så blev det dags för julklappsöppning och efter det så tog vi det väldigt lugnt resten av kvällen, förmodligen för att vi var för mätta för att orka röra på oss. 
 
Det blev väldigt kortfattat men tror ni uppskattar det mer än om jag skulle gå in på varje detalj haha.

Lilla dan före dan

Yo yo yo (eller ho ho ho)

Har tagit plats i soffan hemma hos Sandra och Oskar och ska strax sova! Imorgon så är det våran årliga "Lilla Julafton"!! Vi var och handlade all mat och grejer till julgodis tidigare idag så vi slipper göra sådant imorgon (just därför jag sover över, mycket smidigare!).

Sandra satte igång Shrek åt mig innan hon gick och la sig, som ni säkert vet vid det här laget så gillar jag att somna till en film eller något annat på tvn haha, så det uppskattades verkligen!

God natt!

CHRISTMAS JUMPERS

En "youtubare" som jag följer laddade upp en video idag där hon gjorde en "Christmas Jumper Haul". Hon hade huuuur många som helst och jag kände genast att jag behövde fler haha. Jag surfade runt på mina vanliga onlinebutiker och hittade 5 stycken som jag verkligen ÄLSKAR.
 
Den första är från Next och den ser huuur mjuk och skön ut som helst (älskar fluffet).
 
Nästa är från Asos och det är en tröja som jag lätt hade kunnat ha i skolan t.o.m haha.
 
Tröja nummer tre hade jag också kunnat ha på mig bland folk utan att känna mig..konstig (min tröja med en lysande gran på är inte direkt diskret liksom). Den är också från Asos.
 
De två sista är tekniskt sett herrtröjor, men det känns som att när det gäller tröjor (och speciellt sådana här som man vill ska vara lite oversize) så spelar det ingen roll! Den första (från Asos) skulle jag ha på mig varje gång jag var tillsammans med en julhatare haha.
 
Den femte och sista tröjan är från Asos den också och jag tyckte den bara var så kul haha (bra raggningströja).
 
Mina två favoriter är for the love of TINSEL och THIS IS MY X-MAS JUMPER. Såååå om någon fortfarande letar julklapp till mig har ni två väldigt bra tips där haha.

Dirt Sledding

The Killers årliga jullåt har släppts!!
I år så heter den Dirt Sledding och det är den tredje (om jag inte minns fel) musikvideon där "tomten" försöker "döda" Brandon Flowers haha. De två andra låtarna med det här temat är Don´t shoot me Santa och I feel it in my bones. Matthew Grey Gubler har regiserat musikvideon till både Don´t shoot me Santa och nu Dirt Sledding och man kan verkligen se hans..speciella..kreativitet i båda haha.

 
Det är kanske värt att nämna också att alla pengar de får in via den här låten går till en välgörenhet som hjälper till att bekämpa AIDS. Det har alla deras julsinglar gjort vilket jag tycker är riktigt bra!

RSS 2.0