fashionabel..

Ja det blev inte så mycket mer gjort den här dagen haha. Men det är ju det söndagar är till för också. Nu ska jag trycka i mig den här nya Ben&Jerry´s favoriten!
 
Jag har förresten gått runt i dem här väldigt fashionabla "byxorna" hela helgen haha. Sköna är dem iallafall och det är det enda viktiga!

supermorsan..

Jag glömde nämna det i det tidigare inlägget men det ju är Mors dag idag! Jag skickade ett kort till mamma tidigare i veckan som jag tyckte var väldigt festligt haha.
 
Jag älskar dig mamma <3

seeeeg..

Hejsan!
 
Jag har inte skrivit något de senaste dagarna för jag har varit jäkligt slö haha. I fredags så var vi ett gäng som gick ut på nation, bryggan närmare bestämt och där dansade vi så att svetten flög! Jag vet inte om det var det eller bara allmän bakfylla men under lördagen låg jag mest i sängen och käkade chips haha. Idag är jag lika seg men har trots det ändå fått lite gjort. Jag är mitt i ett "The Hobbit marathon" också haha. Jag satte igång den första filmen imorse och sedan så har det bara rullat på! Kanske drar igenom Sagan om ringen filmerna senare när jag ändå är igång haha.

waiting for love..

Den låt som har gått på repeat för mig den här veckan är Avicii´s senaste låt:
 
Avicii - Waiting For Love
Riktigt bra! Jag borde nog ge cred till John Legend och Martin Garrix som faktiskt också är med på ett hörn, bra jobbat grabbar haha.

nya fynd..

Halloj!
 
Idag har jag och Sandra bland annat varit på en second hand som ligger precis vid mig! Jag minns aldrig vad den heter men jag fyndade lite där iallafall haha.
 
1. Ett par solglasögon, för man kan aldrig ha för många ;)
 
  2. Nya/fler glasunderlägg! Jag gillade verkligen stilen på dem och Sandra tyckte också att de var väldigt "jag". Jag kan inte annat än hålla med, det var ju därför jag köpte dem haha.

embla´s hemlighet..

God Morgon!
 
Till frukosten idag så ska jag förhoppningsvis få uppleva lite "nostalgi". När jag var på erikshjälpen i helgen så hittade jag den här dvd:n, jag kommer inte ihåg så mycket mer om den än att det gick på sommarlovsmorgon för en himla massa år sedan! Den kostade bara 10kr och jag fick en känsla av det vore kul att se om den haha. Nice som frukost-tv liksom :)
 
Och på tal om frukost, det blir en av mina favoriter idag: Knäckebröd med leverpastej och smörgåsgurka!

fördriva tiden..

Halloj!
 
Min måndag började tidigare än vanligt (för mig) eftersom att jag hade bokat tvätt-tid mellan 08.00 - 10.00. Det var skönt att äntligen få bli av med all smutstvätt!. Nu sitter jag på Blåsens med Sandra och "hjälper" henne att plugga, sitter mest som sällskap haha. Jag hade bara en liten seminarie uppgift att göra så det gick ganska snabbt. Jag sitter därför och spelar spel som detta nu istället haha. Innan så gjorde jag lite makeovers, bakade cupcakes osv. Något nördigt, men roligt sätt att fördriva tiden på haha.

bästa godiset..

God morgon!
 
Igår så var jag och Sandra som sagt på bio och såg Pitch Perfect 2, den var jättebra!! Den får lätt 5/5 i betyg. Jag har inte skrattat så mycket till en film på länge haha. Innan vi gick till bion så var vi in på Hemmakväll för att köpa godis, godiset där är bäst! Och jag sitter självklart och äter resterna till frukost just nu haha.

Blå klänning..

God eftermiddag!
 
Jag skrev ju tidigare i veckan att jag och Sandra skulle se "Pitch Perfect 2" på bio på tisdagen, det blev aldrig av haha. Men vi ska se den ikväll istället!
 
För att återgå till mitt "byxproblem", jag har nu varit ner på stan och köpt mig ett nytt par så nu känner jag mig hel igen! Jag var in en sväng på Helping Hand också där jag hittade den här jättefina klänningen! Jag köpte den aldrig dock, jag provade den aldrig heller (jag vet inte ens om det var min storlek haha) vilket jag ångrar nu. Inte att jag inte köpte den eftersom jag inte ens vet om den skulle passa, men att jag inte provade den! Hade varit perfekt till midsommarfirandet haha. Har jag tur så finns den kvar om jag går tillbaka dit en annan dag!

Reva..

Tjenis!
 
Jag kom just hem från tentan och jag TROR att det gick bra, men jag vet faktiskt inte haha. Jag svarade inte på allt men ändå det mesta så jag hoppas att det räcker. På tal om något helt annat så är jag glad att jag tog min långa kimono idag, för när jag tidigare böjde mig ner för att knyta skorna så rev jag upp byxan! (revan fortsätter runt bak på låret). Jag måste därför köpa ett nytt par idag för så här kan man ju inte gå runt. Det är mina favoritbyxor dessutom (modellen dvs.) så kan inte leva utan dem haha.

grillning, rabarber, soffa och eurovision..

Nu ligger väl de flesta av er och sover men jag försöker få in det här inlägget innan midnatt ändå (så är det samma dag liksom haha). Som jag skrev sist så skulle jag till Sandra och Oskar för att grilla, men innan jag gick dit så var jag in på Ica och köpte med mig dessert: Rabarberpaj och marsansås!!
 
Innan grillningen så åkte vi och hämtade deras nya soffa. Jag och Sandra fick bära hem delen som inte fick plats i bilen, det var bara från andra sidan gatan så det var inte så långt men det var TUNGT. Jag hade lånat Sandra´s tofflor men de åkte av så fort jag gick baklänges eller på sidan så jag tog av mig dem tillslut haha. Fick ju väldigt fräscha fötter..
 
När vi tillslut hade lyckats bära hem den var det bara att frakta upp allt till lägenheten!
 
Sedan så var det äntligen dags för grillning! Det grillades en himla massa gott och vi avnjöt samtidigt öl i varsin pappersmugg haha.
 
Det färdiga resultatet!
 
När vi hade ätit klart så åt vi paj samtidigt som vi kollade på "Hela kändissverige bakar". Efter det var det dags för Eurovision del 2! Jag var dock lite besviken på den här omgången. Det fanns en del bra bidrag men inte alls något superimponerande (förutom Sverige såklart haha). Jaja, finalen blir förhoppnings bättre! Nu ska jag försöka få lite sömn innan det är dags för tentan, god natt!

nytt presentpapper..

Hello!
 
Pluggandet gick bra och jag känner att jag faktiskt har lite mer koll på allt nu (bättre det än tvärtom haha). När vi hade skilts åt gick jag till TGR för att köpa en KitKat! Det har blivit någon slags tenta-tradition att jag har en KitKat med mig haha. Jag äter det aldrig annars och är sällan särskilt sugen på det men när det är tentadags, då kommer suget! Jag köper den just på TGR också för att den är billigare där haha.
 
Jag köpte nytt presentpapper också! Jag har ju redan ett och tycker det är superfint, MEN, det här var också för fint för att inte köpa haha. Det är väl lite kul med variation också tänker jag. Jag blev iallafall överraskad när jag kom hem och såg att det var ett annat mönster på insidan! Så tekniskt sett har jag fått TVÅ presentpapper för bara 10kr, det är ett riktigt fynd det haha.
 
 Titta så fina paketen blev!
 
Nu ska jag städa lite här hemma innan jag åker till Sandra och Oskar för att grilla!

två flugor i en smäll..

God torsdag på er!
 
Om några timmar ska jag iväg och träffa Johanna och Jonas! Främsta anledning till att vi träffas är ju för att plugga, men vi tänkte att vi tar en tidig lunch/fika också så slår vi två flugor i en smäll liksom haha.
 
Senare på kvällen så blir det Eurovision del 2 hemma hos Sandra och Oskar! Men nu måste jag fortsätta göra mig i ordning, vi hörs!

köttbullar..

Hej igen!

Frågestunden är över sedan länge men jag och några andra satt kvar i skolan för att fortsätta plugga en stund till. Vi kom ofta in på något helt annat dock och pratade om det istället haha. Jag hoppas verkligen att jag klarar tentan på första försöket för annars måste jag göra omtenta i augusti..

Nu är det iallafall mat som står på schemat! Jag har satt pastavatten på kokning och ska strax börja steka köttbullar, gott och enkelt haha. Julia kom just in i köket också så får henne som sällskap! Sedan så är det bara att återgå till pluggandet, hatar tentor..

prickar..

Hola!

Jag kände mig väldigt nöjd med dagens klädval så jag tänkte passa på att visa er det! Det är sällan som jag lyckas hitta något jag vill ha på mig direkt, så jag tar vara på den här underbara stunden av att inte ha klädpanik haha (hörlurarna är på för jag ska gå till skolan direkt efter jag skrivit det här).
 
I skolan så ska vi ha en "frågestund" i Lingvistikkursen, vi har nämligen tenta i det på fredag (hjälp). Det kommer förmodligen att vara samma upplägg som när vi hade det i språkstrukturen, folk ställer frågor och lärarna svarar. Jag känner mig helt lost i allt så kommer förmodligen behöva fråga om allt också haha.

grönt äpple..

När jag kollade igenom mina..hygienartiklar?..vet inte riktigt vad jag ska kalla det haha, hursom så upptäckte jag en röd tråd genom de flesta produkterna. ÄPPLE, så nu vet ni (och jag) att det är grönt äpple som verkar gälla för mig just nu! Alla doftar väldigt gott så jag kan förstå varför jag har valt just äpple haha.

Eurovision del 1..

Ja då var den första delen av Eurovision Song Contest 2015 över! Jag och Sandra har sms:at med varandra under hela programmet och betygsatt alla låtar haha. Det här blev mina topp tre:
 
Belgien: Loïc Nottet - Inside
Estland: Elina Born & Stig Rästa - Goodbye to Yesterday
Ungern:  Boggie - Wars For Nothing
 
Och alla tre gick vidare till final! Jag borde söka jobb som en sådan där som "toppar" vilka låtar som kommer gå vidare haha. Hursom så är jag nöjd med att mina favoriter gick vidare, hoppas att samma sak sker på torsdag!

nytt album..

För er som inte redan visste det så är jag ett STORT fan av The Killers och då också sångaren Brandon Flowers såklart. Han har nyligen släppt ett eget album och det spenderade jag min promenad till Willys att lyssna på (om och om igen haha). Jag tycker verkligen att ALLA låtar är riktigt bra! Men jag har ändå två favoriter och det är Dreams Come True och Never Get You Right. Båda var bra från början till slut! 

"utsikt"..

När jag var på väg hem för en stund sedan så hade jag den här fina "utsikten". Inte alls dum eller hur?

smockfullt..

Ja då var det dags att ta sig till Ikea! Eftersom att det är en regning söndag (och lunchtid) känns det som att det kommer vara smockfullt med folk! Men men, det kommer att vara värt det i slutändan haha. Här är för övrigt dagens klädval, ganska "casual". Nu måste jag skynda iväg! 

bakisfe..

God morgon på er denna regniga söndag!
 
Under gårdagen spenderade jag förmiddagen på skolan för att skicka iväg CV+Personligt brev till några jobb. Det blir aldrig av när jag är hemma men igår så vaknade jag med lätt ångest inför sommaren och kände därför att jag nog borde ta tag i det haha. Nu har jag gjort min del iallafall så det är bara att hoppas på att någon hör av sig!
 
Ganska precis efter att jag kommit hem fick jag ett sms från Sandra, hon och Oskar låg hemma och ville ha kaffe men ingen orkade göra det (de hade varit ut kvällen innan), och som den goda vän jag är så gick jag självklart dit för att ta hand om dem (och för att jag tycker om att umgås med dem såklart haha). På vägen dit gick jag in på ica för att köpa kakor, godis, cola och ostbågar! Jag kände mig som en bakisfe haha. Senare på kvällen så såg jag och Sandra filmen "Pitch Perfect", jag har sett den förut men jag tycker att den är så bra att jag mer än gärna såg den igen. Sandra gillade den också och på tisdag (tror att det var då) så ska vi gå och se tvåan på bio!
 
 
Idag är det Ikea som gäller! Jag har en lista på vad jag behöver och ska försöka hålla mig till den..men man vet ju aldrig vad som finns i fyndhörnan hehe.

murder in successville..

Haha åh jag har just sett senaste avsnittet av "Murder in Successville" med Greg James! Kortfattat så ska en kändis lösa ett mord i "Successville" där andra kändisar bor och ja, blir mördade haha. Tvisten är att dem inte har någon aning om vad som ska hända och allt är improviserat (av kändisen dvs, de andra skådespelarna har ju ett slags manus). Det är lite som..åh det var ju nåt program som gick här i Sverige för några år sedan där man också blev inslängd i en "scen" där man skulle improvisera. Anyway, jag tycker att det är svinbra haha.
 
Här ett klipp från avsnittet om ni vill se hur det kan gå till!
 

ny sminkväska..

Ja gårdagen blev ju inte som jag trodde att den skulle bli, för den blev mycket bättre! Någon timme efter att jag skrivit senaste inlägget träffade jag Sandra på stan och vi tog en tur i butikerna och tittade runt mest. Vi var sist in på TGR där Sandra hittade en himla massa den här gången och jag hittade "bara" en ny neccessär/sminkväska. Jag behövde det dock så det var ju ett bra köp haha. Jag gillar verkligen färgen!
 
Vi gick hem till Sandra sedan och lyssnade på senaste avsnittet av melodikrysset! Bra grejer det där haha, och den här gången kunde vi nästan ALLA svar. Lite senare så gick vi ner till macken för att köpa på oss gottigheter inför kvällen! Vi hade nämligen bestämt att vi skulle ha en gaming night. Vi köpte glass, chips (en ny smak med ranch & sourcream dessutom), dipp, dricka och choklad. Jag tog en risk när jag valde glassen. Det fanns en Strawberry cheesecake och den här kvar när jag skulle välja (Sandra tog en cheesecake). Den är god, men sist jag åt den så smakade jordnöts"cupsen" fis haha. Inte den här gången dock, den här gången var den jättegod!
 
Vi spelade en massa olika Wii spel hela kvällen och jag fick göra min alldeles egna Mii också haha. Vid 12 tiden så gav vi oss ut på en nattpromenad för att hämta Sandra´s cykel vid hennes skola + att vi skulle möta Oskar som hade varit på nation. Vi skildes sedan åt och jag åkte hem för att sova.
 
Idag är det fredag och jag har bestämt att det ska bli en riktigt mysfredag!

kartong i presentpapper..

Jag har just slagit in ett till paket till min käre vän Sandra och den här gången ville jag göra det lite annorlunda. Jag hittade en kartong som har legat i garderoben svinlänge som jag slog in i presentpapper! Det blir lite roligare än bara en inslagen kartong liksom..det är ju fortfarande en inslagen kartong men nu ser man inte den fula delen haha (ni fattar!). Jag ska ner på stan snart och köpa snöre alt. sådana där rosetter också!

Sommarkläder..

God morgon!
 
Jag har bläddrat igenom Hm´s sommar katalog nu på morgonen och jag hittade en hel del som jag vill ha haha. Här några av dem:

Somla..

Hej!
 
Befinner mig på Engelska parken (min skola alltså) och ska få lite jobb gjort här hade jag tänkt. Jag tänkte till och med försöka vara så pass effektiv att jag gör en uppgift som vi fick igår som ska lämnas in först nästa vecka! Jag vet, väldigt olikt mig haha. Jag har iallafall allt jag behöver, inklusive bubbelvatten som jag "snodde" från Blåsens haha (bara själva vattnet alltså).
 
Jag följde med Sandra dit innan jag gick hit. Vi hade varit och fikat på stan innan nämligen och jag provade den nya semlan eller "somlan" som den också kallas haha. Mandelmassa, vaniljkräm (den hade de kunnat skippa dock) och grädde blandat med bitar av jordgubbar!! Den var verkligen huuur god som helst.

Nä nu ska här pluggas, hörs!

marabou..

Goder afton
 
Befinner mig hos fröken Sandra och herr Oskar! Vi har just druckit kaffe och provat nya kakor från Marabou, det var inget speciellt dock. Men jag hittade däremot en annan ny spännande choklad när jag var och handlade fika!
 
Lite speciell smak men god ändå! 4/5 i betyg får den, väl godkänd med andra ord haha. Det fanns en till smak, mango & banan, men den kändes för sötsliskig. Den här var precis lagom!

Trollkarlen från Oz..

Kvällens "sova-film" blir en klassiker! Lika bra idag som den var när jag var liten haha. God natt!

hemma..

Tjenis!
 
Jag är hemma igen! Det är fullt ös ute i ekoparken men det blir inget sådant för mig ikväll, gårdagens fylla räckte gott och väl haha. Jag ska istället njuta av min pizza och kalla cola! Ska se gårdagens avsnitt av Mord i Paradiset också, mitt guilty pleasure program haha. Vill åka till en sådan där "paradisö" mer och mer för varje avsnitt!

sala trip..

God morgon! (ja jag vaknade nu)
 
Igår var jag uppe tidigt dels för att den där tentan jag har tjatat om hela veckan började tidigt, och dels för att jag skulle packa inför min helgvisit hos Felicia!
 
Det viktigaste jag skulle komma ihåg att packa var min "present" till Felicia haha. Hon hade tidigare sagt att hon inte hade (men ville ha) en ballongvisp, så hon fick min!
 
Tentan gick väl sådär. Det är svårt att säga egentligen eftersom att vi skulle skriva en uppsats och jag skrev bara på och hoppades att det skulle duga haha. Det var inte så roliga ämnen man kunde välja mellan så det försvårade ju allt.
 
Hursom så kom Felicia och hämtade upp mig när jag var klar, sedan så åkte vi och hämtade en tv-bänk som hon hade köpt. Efter att vi först åkt fel och irrat runt på fel sida av vägen lyckades vi tillslut hitta fram haha. När vi lastat in bänken i bilen åkte vi till Gränby för att äta glass!
 
Sedan så var det raka vägen till Sala! Det blev ett snabbt bensinstopp innan vi lämnade bänken hos Felicia's föräldrar. Det var ganska blåsigt!
 
Sedan så cyklade vi ner på stan för att köpa lite dricka inför kvällen och efter det vidare till Ica för att köpa grejer till våran "picknick". Vi gjorde egna baguetter och fyllde dem med en massa gott!
 
Vi gick sedan ut och satte oss i gräset! Det började dock att regna efter kanske 5 minuter haha. Vi satt kvar en stund och hoppades att det skulle sluta..men nej.
 
Vi gick tillslut in och hade en inomhuspicknick istället. Vi spelade olika spel under tiden också, roligaste var Heads up!
 
Felicia blandade till en slags äppeldrink till oss båda under kvällen också. Hon tyckte inte att den var så god men jag gillade den haha.
 
Sedan så tog jag inga fler bilder. Men vi åkte till Felicia's lillebror Fabian och hans kompisar senare på kvällen och var kvar där tills det var dags att åka hem. Vi spelade bland annat ett drickspel som varken jag eller Felicia hade hört talas om innan, rage cage? Jag tror att det hette så haha. Vi gjorde sedan ett stopp på ett kebabställe innan vi åkte hem och la oss. Jag vaknade till vid åtta först, men sedan så somnade jag om och vaknade för typ en halvtimme sedan haha.
 
Jag har inte bestämt när jag ska åka tillbaka än men vi kommer bara vara hemma och chilla tills dess för vi är båda supersega haha. Hörs senare!

köpa köpa köpa..

Hejsan!
 
Efter en mycket hektiskt dag är jag äntligen hemma! Jag har sprungit runt och köpt nödvändiga saker, inte så nödvändiga saker och hemliga saker (sandra´s födelsedagspresenter). Här är alltså dagens inköp (förutom Sandra´s presenter såklart):
Jag köpte bakboken på Erikshjälpen för bara 10kr och det fanns flera kakor i den som jag vill prova på att baka, perfekt inför nästa tantfika haha. Jag vill definitivt prova att göra en spritsad kaka för det har jag aldrig gjort förut.
 
Jag var duktig och gick överallt idag också eftersom att det var så soligt och fint ute. Men när jag gick hemmåt blev jag orolig när jag såg hur mörkt det var på himlen. Det visade sig att min oro var berättigad för det började spöregna när jag var vid stationen. Jag var minst sagt ganska blöt när jag kom hem haha.
 
Jag kände också av "sommarpressen" för första gången idag . Sommarpressen är vad jag kallar det när man känner ett MÅSTE att vara utomhus när det är sommar. Men det är inte bara att man ska vara ute, man måste GÖRA saker också haha. Det låter mer deprimerande än vad det är, jag älskar att göra saker på sommaren men ibland så vill jag bara ligga hemma med persiennerna nere utan att någon rynkar på näsan och säger "men varför är du inte ute för??".
 
 Nu ska jag sätta mig och slå in paket och sedan göra middag!

yay mig..

Hello!

Tänkte att jag skulle ge er en liten update om vad som hänt under dagen. Som jag skrev i förra inlägget stannade jag kvar en stund efter föreläsningen och pluggade med några andra. Det gick väl bra antar jag, alla var ganska trötta och omotiverade haha. På tal om föreläsningen! Det roligaste vi gjorde (enligt mig) var när vi skulle gissa vad det här var för något!
 
Den här delen av föreläsningen handlade om olika dialekter i det engelska språket. Övningen var att läsa alla ord med en australiensisk "accent" för att förstå vad det faktiskt står haha. Jag kunde alla utom den andra "meningen", ni kan ju testa själva :) (skriver rätt svar längst ner i inlägget).
 
När allt var klart i skolan tog jag en promenad till Willys för att handla. Jag tänkte köpa saker till tentan också men jag kunde inte bestämma mig för vad jag ville ha så jag fixar det imorgon istället. Linn ringde medans jag var där också, då var klockan runt 13.00 och vi sa hejdå strax efter 16.30 haha. Men medans vi pratade fick jag (och hon) faktiskt en hel del gjort! Jag skickade bland annat iväg en massa intyg till studentstaden för att dom håller på kolla upp alla som bor i studentboenden just nu. Dubbelkollade allt typ 100 gånger innan jag skickade iväg mailet, men jag lyckades fixa allt helt själv iallfall haha (det är en big-deal för mig). Jag har ätit middag och tänkte röja upp lite i rummet nu. Bära ner luftmadrassen och sängkläderna till förrådet osv. Hörs!
 
Rätt svar:
 
Emma chisit? = How much is it?
 
Sunz cairmin airt = The suns´s coming out
 
Warm-eye gonadoo? = What am I gonna do?
 
Scona beer gloria sty = It´s gonna be a glorious day
 
Gee sneely arpass snine = Gee, it´s nearly half past nine!
 
Calm bear klyter = Come back later

skola..

God morgon!
 
Är påklädd och redo att gå till skolan!
 
Jag har den sista föreläsningen i lingvistik idag (tack och lov) och sedan så ska jag och några andra från gruppen sitta kvar och plugga lite. Som vanligt så är vi få som faktiskt förstår seminariefrågorna vi ska göra haha.

läskig bibliotikarie..

Jag är klar! Det skulle säkert ha gått mycket fortare om jag inte tagit ett x antal pauser hela tiden haha. Men det spelar ingen roll nu, jag får gå hem till mitt trygga rum, det är det som spelar roll! Jag har skrivit med mycket rädsla den senaste timmen nämligen. Dels så är det stora fönster precis där jag sitter som jag är rädd för att titta ut genom (jag är rädd för att se någon/något eller ett ansikte) och dels så springer det runt en läskig bibliotekarie här fortfarande. Jag lyckades fånga henne på bild för en stund sedan haha. Men jag har inte sett henne sedan dess..
 
Nä nu ska jag packa ihop och gå hem! God natt

vi var först..

Jag vet att jag borde sitta och skriva på den där jäkla uppsatsen nu, men jag måste bara få det här sagt! Sandra skickade tidigare idag en länk till en sida på fb där någon har lagt upp ett "tips" på vad man kan göra med Billys panpizzor, nämligen att lägga dem i en smörgåsgrill eller liknande för att det ska bli som en calzone typ. Det har spridits och blivit hyllat fram och tillbaka, MEN, jag och Sandra var FÖRST (enligt oss själva iallafall haha). Den 7 mars 2014 gjorde jag nämligen samma sak! Här är ett uttdrag av blogginlägget som jag skrev den dagen:
 
Sandra hade tidigare kläckt ideén att jag skulle använda min "varma mackor maskin" till att värma panpizzor i så att det skulle bli som en calzone. Nyfiken och i brist på annat att göra så testade jag och det funkade faktiskt! Själva grillen blev ganska messy dock så låt dom tina lite mer innan så rinner det inte ut en massa om ni vill testa själva haha.
 
Och här är bildbevisen:
 
Det blev som sagt inte så lyckat just då kanske (men gott ändå) och vi kanske inte alls var först med att göra det här, men vi (eller bara jag) vill ändå ha det sagt att vi kom på det innan killen på fb iallafall haha.

bloggar från skolan..

Ja som rubriken säger så bloggar jag från skolan idag, framför en av skolans datorer till och med. Sitter och skriver de sista ändringarna på draft 2, ska bli så skönt att skicka in den! Det var lite jobbigt ett tag dock när jag insåg att jag inte kunde lägga upp fötterna någonstans. Det finns inget fotstöd på stolen eller bordet och ryggen på stolarna är för hög för att kunna putta under. Jag lyckades tillslut att vinkla stolen så att jag kan sitta i skräddarställning iallafall haha. Mycket bättre!
 

god morgon igen

Efter att jag ätit middag var jag så trött att jag faktiskt somnade till en timme (eller två). Det är farligt att bara ha en säng att ligga i haha. Det är därför jag alltid somnar när jag försöker läsa läxor på kvällen också! Hursom, det var en skön tupplur haha. Jag vaknade dock i panik för att jag trodde att jag hade sovit bort hela kvällen. Jag behöver nämligen skriva klart mitt draft 2 till SISTA uppsatsen i academic writing (så jävla skönt). Nu är det bara tentan kvar, som är en salstenta tro det eller ej haha. Vi ska sitta från 08.00 - 13.00 och skriva en uppsats på 800-1000 ord för hand och vi, eller jag iallafall, kommer behöva göra minst en "kladd-uppsats" för att sedan renskriva alltihopa..
 
Men nu till det viktiga! Här är de nya blommorna som ska pryda mitt hem några dagar framöver. Jag tycker att de är väldigt fina MEN, jag har ingen aning om vad det är för sorts blommor haha. De doftar sjukt gott iallafall! Så finns det någon blomkunnig där ute som vet vad det är för sorts blomma? Tacksam för svar!

tråkig föreläsning..

Hej hej

Sitter på en föreläsning just nu (vi har rast) och försöker hänga med i vad föreläsaren säger haha. Just nu går vi igenom det här!

Jag stör mig verkligen på alla bilder som hon använder, det är liknande på varje sida! Det känns som att vi går i mellanstadiet igen. Johanna hatar dom ännu mer, hon knyter nästan näven varje gång de dyker upp haha. 

1 år..

WOW
 
Jag satt och tittade tillbaka i bloggen (ja som jag ibland gör) och insåg att det har gått precis ett år idag sedan jag flyttade in här på Rackarberget! Jag kände bara wow, vad fort det har gått haha. Som det ser ut nu så blir det nog ett år till här men man vet ju aldrig. Fast, jag bor så jävla bra just nu så få saker skulle kunna toppa det här..om jag inte räknar att ha eget badrum, eget kök, ha städat och fräscht, få möblera som jag vill, sätta upp saker på väggarna och ha en kyl som inte är äcklig osv..men annars är det bra haha. Nä men för att vara seriös så trivs jag verkligen här! Jag har superhärliga korridorare, läget är bra och det är faktiskt för det mesta städat och fint ;)
 
Hursom, det var inte det jag skulle fokusera på, jag har bott här ett år idag och det är coolt haha. Eftersom att jag inte har någon champagne hemma (och även om jag hade haft det så hade det bara varit konstigt om jag skulle sitta och dricka det nu haha) så får jag "fira" genom att dricka coca cola ur mitt coola "glas" som jag köpte för att ha på Valborg! Jag glömde helt bort det dock så jag använde det aldrig haha. Därför får jag göra det nu istället, skål

pasta..

Mhmm
 
Jag blev sugen på pasta till middag idag så det fick bli italientema på det hela! Pasta med basilika-pastasås, mozzarella, ciabattabröd och sallad. Det enda som fattas är väl att jag dricker vin till maten också. Det kommer dock aldrig hända, jag gillar inte att dricka alkohol till maten haha.

solglasögon..

Jag tänkte visa er mina två senaste solglasögonköp! De blå glasögonen har jag velat ha/letat efter länge! De som jag tittat på innan har inte känts rätt liksom (ja jag är kräsen). Men hittade tillslut dem här på fyndiq, tror att de kostade 59,90kr eller nåt sånt, vilket är ett helt okej pris för ett par solglasögon. De andra hittade jag på en loppis i Knivsta som jag, Sandra och Oskar var på igår, så nu har jag två liknande modeller fast i olika nyanser! De kostade bara 10kr dessutom vilket är ett väldigt okej pris haha.

valborg+dagarna efter..

Hej!
 
I år har Valborg verkligen överträffat sig själv. Inte bara själva Valborgsdagen, hela veckan har varit kul! Jag skrev ju senast i onsdags då det var kvalborg, och som jag skrev då också kom Felicia hit på eftermiddagen. Vi åkte till Willys och handlade mat och annat som skulle behövas inför Valborg innan vi åkte till Sandra. Vi gick snabbt ner till bastun och satt där en bra stund innan vi gick upp igen haha. Väl uppe så blev resten av kvällen lite av en "hemmafest". Det kom lite annat folk och vi satt alla för det mesta i köket och bara hängde. Jag, Felicia och Dennis och gick ner på stan sen för att äta lite nattmat innan vi gick hem till mig för att sova. Vi var tvugna att blåsa upp luftmadrassen först dock och det lät för jävligt av pumpen haha.
 
Jag var uppe tidigt på valborgsmorgonen sen eftersom att jag hade lovat Sandra att jag skulle komma och hjälpa henne med frukosten. Hon och Oskar hade varit och handlat dagen innan och det var verkligen som en hotellfrukost! Vid nio började resten av gänget droppa in och sedan så var vi hos dem till runt 12.00 - 13.00. Efter det gick vi till Ekonomikum som på några timmar hade förvandlats till ett stort festivalområde haha. Sedan så hoppar jag fram några timmar för vid 18.00 (alla tider är ungefärliga haha) var det dags för grillning! Efter grillningen gick vi upp till Cecilia och Nea´s lägenhet där vi blev kvar resten av kvällen. Runt 23.00 tiden skulle många ut på krogen men jag och Sandra kände oss nöjda efter en hel dag av festande så vi gick hem till henne (med Peter och Oskar) och käkade  våfflor med nutella, grädde, bananer och jordgubbar! Mycket bättre haha.
 
Kanske det som gjorde att man inte vaknade bakis i fredags. Ändå låg vi hemma hela dagen i soffan med täcken och kollade massa filmer. På eftermiddagen åkte Oskar´s kompisar till stockholm men Oskar, jag, Sandra och Cecilia låg kvar i varsin ände av soffan och kollade mer film och beställde senare hem mat haha.
 
Nu gick allt som vanligt väldigt fort här! Men det blir tyvärr så när jag måste försöka sammanfatta flera dagar haha. Det finns så mycket mer jag skulle kunna berätta om som hänt under dagarna, men det skulle bli ett alldeles för långt inlägg, dels för er att läsa och dels för mig att skriva haha. Jag har dessutom varit en väldigt dålig fotograf den här veckan för att jag har verkligen inte en enda bild att lägga upp haha. Det känns ändå helt okej eftersom att jag uppenbarligen har haft så kul att jag inte tänkt på att "jag måste fota allting jag gör". Självklart så är det kul att ha bilder som minne men ibland så räcker ens egna minnen också :)
 
Jag vill iallafall säga TACK till alla som jag har träffat och umgåtts med den här veckan. Det har varit en perfekt valborgsvecka!

RSS 2.0