AW, FÖDELSEDAG OCH BRUNCH

Det sammanfattar min helg ganska bra haha. I fredags var jag på en väldigt spontan after work, vi blev i slutändan "bara" tre personer men vi hade ändå så himla roligt! Jag skulle bara ta en öl eller två dock pga Peters födelsedagsfest igår men det blev liiite mer än så ändå haha.

Var något sliten när jag vaknade på morgonen men tog mig ändå ner på stan för att köpa det jag behövde till festen. Tog det lugnt resten av dagen tills det blev dags att fixa sig inför kvällen.  Använde nästan alla mina lushprodukter, har fått mig en fin samling (och det är ändå inte allt).
(null)

Jag gjorde en väldigt basic sminkning men blev ändå nöjd! Det här var den enda bilden jag hade, men körde på lite orange på ögonlocken och lila under ögonen. Som sagt, inget special men jag såg lite mer levande ut haha.
(null)

Festen var svinkul! När vi (jag, elin och Sandra) kom dit fick vi direkt gå en tipsrunda som handlade om Peter. Man fick leta efter ledtrådar i huset efter svaren om man ville och vi snokade som fan kan jag säga haha. En utslagsfråga var "vilken tid på dygnet är Peter född". Vi lyckades faktiskt hitta ett sånt där papper där allt sånt står! Så vi kunde skriva exakta  tiden haha. Vi vann inte men vi fick tröstpris pga det. Resten av kvällen gick fort! Vi åt middag, sjöng för Peter, pratade och hade det bara gött! Vi träffade på en gammal gucare också! (En kille som gick på guc samtidigt som mig och Sandra). Jag och Sandra + en kompis till Peter var de sista att åka och på hemvägen hoppade jag av bussen för tidigt...

SANDRA hade sagt att det var närmare hem till mig men det slutade med att jag fick gå svinlänge längs med vägen mitt ute i ingenstans haha. Idag träffades jag, Peter och Sandra igen för att äta buffé. Det var så himla gott! Bacon när man är lite bakis är det bästa haha. Har tagit det lugnt resten av dagen, ska försöka sova nu för imorgon är det planeringsdag!

Jag hoppas att den här veckan kommer gå fort för på fredag ska jag till Gävle och jag och Linn har STORA planer för helgen hehe.

Kommentarer
Postat av: Angelica Wåhlin

Åh, tycker sminkningen såg superfin ut!

2018-02-12 @ 16:58:57
URL: http://angelicawahlin.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0