rensa rensa rensa..

Nämen god kväll.
 
Idag har jag knappt lämnat rummet faktiskt, jag var nere och slängde soporna och var en sväng på Folkes tidigare, men annars har jag bara varit inne haha. Gårdagen blev inte alls som jag hade tänkt, fast på ett bra sätt! Det började som en helt vanlig filmkväll hos Sandra med Stina och Björn, vi såg "The Shining" eftersom vi insåg att ingen av oss hade sett den tidigare och det känns som en sådan där film som man borde se. Det enda jag "visste" om den sedan innan var två scener:
 
1. När han har huvudet i dörren och säger "Here´s Johnny!!".
 
2. Tvillingarna som står och håller varandras händer lite överallt.
 
Jag personligen var inte särskilt imponerad av filmen, jag antar att den hade en slags charm men jag kommer nog inte att känna behovet av att se om den.
 
Efter filmen (och lite under den) så började vi dricka lite vin och sedan så blev det mer vin och det blev sedan en eller två shots och innan vi visste ordet av så satt vi på Terassen där vi mötte upp Oskar och hans kompis. Eftersom att jag trodde att vi bara skulle vara hemma hade jag mer bekväma än snygga kläder om jag säger så haha, som tur var så var jag helt svartklädd så det syntes nog inte i vimlet av folk. Vi gick till Max sedan och innan vi gick hem hängde vi utanför musikhjälpenburen ett tag. Väl hemma tog jag av mig skorna, slängde av mig jackan och alla kläder, la mig i sängen och somnade DIREKT haha.
 
Idag har jag alltså som sagt inte gjort så mycket, jag blev för någon timme sedan väldigt "rensar-sugen" dock. Så jag håller på att gå igenom allt och då menar jag ALLT, fan vad mycket skit jag har samlat på mig haha. Jag tycker att jag gör det här ganska ofta men ändå är det alltid något nytt jag hittar som ryker. Jag tror att jag triggades att gå igenom allting efter att jag hittade de här örhängerna tidigare idag, jag hade helt glömt bort att jag hade dem och de är ju fina! Hade flera olika örhängen som jag inte alls hade koll på så jag rensade även bland dem, ska fortsätta mitt rensande nu! See you later.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0