london - fredag+lördag..

Fredagen började med frukostbuffé på hotellet, det fanns allt möjligt gott som vi stoppade i oss! Vi påbörjade sedan våran shopping/jakt på julklappar. Vi började på Primark där vi gick runt ett bra tag. Vi gick sedan bland annat in på TGR, Body Shop, Poundland med mera.
 
En av höjdpunkterna var när vi åkte till Beyond Retro och letade christmas jumpers!
 
Elisabeth hittade tillslut en kofta med en massa juliga saker på och jag hittade en awsome tröja. Det bästa var att i efterhand upptäckte jag att den kunde lysa också!! Den är tyvärr lite glapp men Andreas (Elisabeth´s kille) tror att han kan laga den, yay.
 
Efter Beyond Retro var vi lite turistiga och gick till The Tower of London.
 
Det  var någon slags julfest där inne för nästan alla hade jultröjor på sig haha.
 
När vi både hade turistat och shoppat klart åkte vi till Saintsbury´s och handlade middag och mer snacks! Jag tyckte att deras skyltar var lite roliga haha.
 
Som ni ser så köpte vi en hel del, men det mesta är julklappar faktiskt. Förutom strumporna, de är mina haha (har ett par röda med renar på också).
 
En av grejerna jag köpte var den här! Jag tyckte att den var så söt haha.
 
Senare på kvällen blev det dags för stand-up med Ross Noble! Det var verkligen hur bra som helst!! Jag vill redan nu se honom igen haha. När "showen" var över så köpte vi varsin poster med hans autograf på, pengarna gick (eller det gör det väl fortfarande) till en organisation som heter "Riders for health". Jag gav dem alla mina mynt jag hade i plånboken också,  jag skulle ändå inte använda dem. 
 
Lördag
 
Ja imorse så var jag inte särskilt pigg, sen kväll igår och vi skulle upp tiiiidigt för hinna med tunnelbanan. I köket vid receptionen var det fullt ös med julsånger, det gjorde mig glad igen haha.

På flyget hem kollade jag på "Jul med Ernst", man måste ju hänga med ;)
 
Ja resten av dagen har segat sig fram, mina enda planer för kvällen är att slå in julklappar och lägga mig tidigt för jag är verkligen sjukt trött redan nu haha. Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0