Sommar-Tv

Kvällens underhållning har börjat! Inget säger bra tv som Morden i Midsomer haha. 

Toapapper

God morgon
 
Idag (typ nu) måste jag gå och handla för vi har inget toapapper kvar här hemma. Jag har varit lite tjurig och dragit ut på det eftersom att JAG har köpt de senaste sjuttioelva gångerna. Men eftersom att den andre som är kvar här inte verkar step up to the plate så har jag inget val (jag kan ju behöva gå själv snart haha).

Pink Ball

Hej!
 
Egentligen så har jag inget vettigt att skriva om idag men bara för att få ut något så kan jag ju visa er mitt senaste "projekt" haha. När jag städade igår så hittade jag några fröpåsar som jag köpte på Ikea för länge länge sedan, men som jag uppenbarligen har glömt bort att plantera. Så det har jag gjort idag!
 
Konservburken fick därför bli en "kruka" istället för sminkborsthållare i brist på annat haha.
 
Jag hade ändå bytt ut den mot en annan glasburk tidigare.
 
Enligt fröpaketet så ska det bli en blomma som heter Pink Ball. Det sa inte mig så mycket men efter lite googlande så visade det sig verkligen vara en "rosa boll" haha. Fin var den iallafall!
 
Annars så har jag bara varit och lämnat tillbaka två tröjor som jag köpte på Lager 157 häromdagen. Det var inget fel på dem egentligen (det var bara två basic t-shirts i svart och vitt) men det var inte riktigt den modellen som jag var ute efter insåg jag när jag kom hem. Jag kände mig dessutom lite snål. Jag skulle verkligen behöva två sådana t-shirts meeeeen eftersom att det inte direkt regnar pengar just nu får jag helt enkelt prioritera.
 
Hursom så köpte jag en glass på Willys innan jag gick hem! Sandwich är en klassiker som alltid funkar haha (dessutom så går den att äta relativt fort innan allt smälter).

Red Velvet Cake

Trots att jag inte har smakat en riktig Red Velvet Cake (än) så tycker jag att den här verkar VÄLDIGT god haha. Synd bara att den inte finns i Sverige..
(Red Velvet Cake Batter Ice Cream with Red Velvet Cake Pieces and a Cream Cheese Frosting Swirl)
 
När jag letade efter en bra bild på Red Velvet glassen så hittade jag EN TILL smak som tyvärr verkar ha varit limited edition men som jag också gärna hade satt tänderna i..Carrot Cake!! 

The Mummy

Som jag skrev igår så skulle jag välja en film att somna till, det blev en gammal goding - The Mummy.
 
 
Det är svårt att tänka att jag en gång i tiden var rädd för att se den här haha. Jag minns vagt att någon (tror att det var min syster) föreslog att vi skulle se den någon gång men jag var för rädd typ. Jag vill understryka att det här var många många år sedan haha. Hursom så är den ju verkligen inte läskig på något sätt nu utan bara en väldigt bra sovfilm!
 
Det finns andra filmer från ens barndom som fortfarande är läskiga dock! Typ Glasblåsarns Barn, den tycker jag fortfarande är obehaglig att titta på! OCH Simpor och Grodfötter! Fyfan, kan inte förstå hur det kan ha varit ett barnprogram haha.

Ernst

Jag är hemma igen från en mycket "Ernstig" kväll!
 
Trots att vi inte gjorde pizzan HELT efter hans recept (vi hade tex inte Västerbottenost på utan "vanlig" ost) så blev den ändå jättegod! Och till alla er som sitter hemma och tänker urs vad äckligt med potatis på pizzanSMAKA säger jag bara haha.
 
Till pizzan så drack vi som sagt hans vin också! Jag tycker ju inte om vin egentligen men det här var faktiskt helt okej. Det blev fortfarande en och en annan grimars men inte alls så många som det brukar kunna bli haha.
 
Till efterrätt så slängde vi ihop en slags kvargglass! Själva kvargen hade smak av jordgubb & rabarber och sedan så hade vi i bitar av jordgubbar. Jag hade på lite saltlakritssås också vilket blev supergott!
 
Efter maten drack vi kaffe ur Sandra´s Ernstmuggar. Hon plockade också fram servetter, en snacks-skål och en ljuslykta (allt av Ernst såklart haha).
 
Vi gillade båda första programmet av Sommar med Ernst men vi var lite skeptiska mot hans matlagning just idag. Det enda goda var typ jordgubbarna haha. Hursom så kom vi fram till att vi ska göra sådant här fler gånger! Det behöver inte vara just Ernst utan vilken serie/film som helst som man gör ett tema runt!
 
Nu ska jag sätta igång en film som jag ska somna till, GOD NATT

Temakväll

Ikväll så är det premiär för Sommar med Ernst och jag och Sandra har därför bestämt oss för att ha en Ernst-kväll! Vi ska självklart kolla på själva programmet men vi ska också göra "Ernst Potatispizza" och dricka hans vin haha (det kan hända att vi kollar några gamla Sommartorpet avsnitt också). De flesta tycker att vi tar det här för långt..och det gör vi nog också haha, men det är ju kul!

Midsommardagen

Hej och hå
 
Jag skrev aldrig något om lördagen igår för jag var för "upptagen" med att kolla på Orange Is The New Black haha. Jag har nästan sett klart på säsong 1 nu och jag är verkligen fast!
 
Men nu var det ju lördagen jag skulle prata om! Jag, Sandra, Oskar och Peter åkte alltså ut till Vattholma på eftermiddagen. Det var främst för att vi skulle se Thomas Di Leva men också för att grilla och hänga i öltältet haha. Det var nästan som en mini-festival och det blev en riktigt lyckad kväll! (minus alla fulla ungdomar haha). Här är de få bilder som jag tog under kvällen:

Midsommarmiddag

Som jag skrev igår så gjorde vi inget speciellt under dagen, fast det var ju speciellt för oss haha. Det blev i slutändan jag, Sandra, Oskar och Peter som käkade en mycket god middag och sedan en ännu godare efterrätt! (TVÅ goda efterrätter till och med). Vi hade allt möjligt på bordet, det var pretty much ännu ett jul/påskbord fast sommarversionen haha.
(Oskar letar snapsvisor)
 
När vi ätit så mycket att det var en kraftansträngning att ens röra på sig gick vi till soffan och satte igång en film! Det blev A Million Ways To Die In The West och den var faktiskt bra! (jag måste erkänna att jag var lite skeptisk innan haha).
 
Idag ska vi (samma gäng) åka till Vattholma för mer midsommarfirande!

blomsterkrans..

Jag och Sandra köpte varsin blomsterkrans på TGR häromdagen för att ha på oss idag (som ni kan se på bilden). Det hade såklart varit roligare med en äkta men ingen av oss vet hur man gör och den skulle nog vara ganska förstörd mot slutet av dagen ändå haha. Plast eller inte, jag tycker att den här är fin!

Glad Midsommar

Vädret är ju inte det bästa men det brukar det ju å andra sidan aldrig vara haha. Just idag så har vi inga jättestora planer (vi är jag, Sandra och Oskar + eventuellt några till), det blir god mat och häng! Imorgon händer det mer dock, men det tar jag då. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig midsommarfräsch haha. 
 
Jag hoppas att ni alla får en riktigt bra midsommarafton!

Inte Okej

Ni som inte följer/är intresserade av Game of Thrones behöver inte läsa vidare..

Egentligen så har jag inte så mycket att säga förutom H*LVETES J*VLA SKIT

Ja jag har då sett sista avsnittet för den här säsongen och som alltid så känner man sig bara förbannad haha. Jag tänker inte spoila något om det nu är någon som kollar men det som hände var INTE okej. Men jag måste ju ändå ge dem cred för de vet hur de ska få en att kolla vidare haha.

Nagellack

Som jag skrev i ett tidigare inlägg var jag på stan efter att jag hade varit hos Sandra. Det jag köpte var detta:
 
Nagellack! Nu har jag äntligen mitt blåa nagellack (+ två andra på köpet).
 
Det rosa köpte jag också idag (det kostade bara 10kr) och jag har faktiskt på mig det nu!

GRATTIS

Vad är det för en dag..är det en vanlig dag..nej det är ingen vanlig dag för det är SANDRAS födelsedag..HURRA HURRA HURRA.
 
Ja för er som har lyckats missa det så fyller Sandra år idag! Vi åt födelsedagsfika hemma hos henne och jag hade bestämt mig i sista sekunden för att göra en tårta också! Jag har nog aldrig cyklat så försiktigt som jag gjorde när jag skulle åka dit haha. Jag var där tills hon skulle börja jobba, sedan så gick jag ner på stan en sväng,
 
Här är tårtan+presenterna!
 
I tårtan så var det: Drottningsylt, marsánsås och grädde med jordgubbar på. Väldigt simpelt men väldigt gott!
 
Här försöker Sandra lista ut vad som är i ett av paketen haha.
 
Det var en STOR kortlek haha.
 
När Sandra hade öppnat alla sina paket och vi fikat klart såg vi några avsnitt av Orange is the new black. Jag har inte sett så mycket av serien tidigare men nu ska jag se den från början har jag bestämt! Jag fick också plocka med mig lite kläder som hon hade rensat ut, det uppskattas alltid haha.

Musik

Här kommer ännu ett musiktips! Det var faktiskt Sandra som introducerade mig för den här låten (och artisten för den delen). Väldigt ovant att höra honom sjunga på engelska haha. Jag gillar många av hans tidigare låtar och den här finns garanterat med på den listan! (av låtar som jag tycker om alltså haha).
 
Daniel Adams-Ray - Thinking Of Sunshine

Mus eller Råtta?

Hej igen!

Som jag skrev sist så åkte jag till Sandra när jag kom fram till Uppsala! Fram mot kvällen så gick vi till Pizzabakeren (läs med norsk dialekt) för att köpa middag, dem har nämligen VÄLDIGT goda pizzor där!
 
Vi kollade sedan på några avsnitt till av Storage Hunters innan jag gick hem, och när jag gick längs med Luthagenesplanaden så fick jag syn på den här lille rackaren!
Ett par som cyklade förbi sa att det var en råtta, men jag tyckte att den var för liten för att vara en råtta. Fast jag vet å andra sidan inte vart gränsen går mellan mus och råtta haha.
 
Jag borde egentligen packa upp allt nu innan jag lägger mig meeeen det orkar jag inte utan det får bli morgondagens syssla!
 
God natt

Några dagar i Gävle

Heeeeej

Jag befinner mig på Upptåget igen och den här gången ska jag åka hem till mitt älskade Uppsala! Det är först när man åker bort som man inser hur mycket man älskar att bo i en stad haha.

Det har väl inte hänt så jättemycket sedan jag skrev sist. På fredagen gick jag och Linn på "pub-runda". Jag smakade en ny (för mig) cider som visade sig vara en STOR besvikelse. Den smakade väldigt svagt blandad saft..jo det är nog den enda rätta beskrivningen haha.

Tack och lov så var resten av vårat dryckintag mycket godare! Jag drack bland annat en svingod jordgubbsdrink! Vårat sista stopp på "pub-rundan" blev mycket lyckat! Det började inte så bra dock haha. Det fanns inga lediga bord på uteserveringen när vi kom så vi satte oss vid fönstret så att vi kunde se när något blev ledigt. Problemet var bara att nästan alla andra gjorde samma sak och det var alltid någon som var snabbare än oss! Tillslut så lyckades vi få ett bord men vi satt inte där länge alls i slutändan för jag hade träffat på några av tjejerna som jag jobbade med på Carina Städ. Det var verkligen jättekul att träffa dem igen och vi satt vid deras bord resten av kvällen. Det var nästan lite läskigt hur många det visade sig hade någon slags "relation" till alla vid bordet (som man inte kände sedan innan liksom). Linn hade haft praktik med någon kille som hade gått i samma klass som en annan tjej som i sin tur..ah ni fattar haha.

Som alla andra i Gävle avslutade vi utekvällen med cheeseburgare från Donken. Klockan var strax efter 03.00 när vi åt och ändå så var det så ljust (och varmt) ute!

När vi ätit klart och sagt hejdå cyklade jag hem. Det var verkligen något fridfullt över att cykla hem vid den tiden när det var alldeles tyst ute och himlen var nästan helt rosa!

Dagen efter så åkte jag och mamma och hämtade Staffan på stationen! Jag kände mig som en paparazzi när jag satt i bilen och smygfotade haha.

Resten av dagen blev väldigt chill. Jag och mamma åkte ut till Valbo en snabbis och jag fick ett par riktigt fina shorts! (jag ska visa er senare). Igår var vi också bara hemma. Vi såg några filmer, käkade tacos och ja umgicks bara haha.

Nu är jag som sagt på väg till Uppsala igen och jag ska nästan direkt hem till Sandra (oväntat va haha). Jag är VÄLDIGT exalterad inför imorgon också för då fyller Sandra år!! Jag tror ibland att jag har längtat mer till hennes födelsedag än vad hon själv gör haha. Men det är ju så kul att ge presenter!!

Hursom, nu ska jag ta en snabb power nap, see ya!

En kväll med Linn

Hej hopp!

Jag har varit med Linn större delen av kvällen och vi har gjort allt från att gå i affärer till att titta på när studenterna åkte runt runt på sina studentflak! Jag provade bland annat en JÄTTEFIN blå klänning inne på H&M. 

Jag blev snål där och då men jag tänker på den fortfarande haha. Jag ska nog åka tillbaka, prova den igen och verkligen fundera på saken! Jag kan liksom se mig själv i den här klänningen på flera olika "tillställningar" haha.

Hursom så tog vi även en fika på en uteservering! Jag tog en chokladboll och den smakade mycket kaffe vilket gjorde mig väldigt glad haha.

Eftersom att vi satt utomhus kom det fåglar då och då och Linn var inte ett dugg glad över detta haha.
(ser ni avsmaken i hennes ansikte)

Efter fikan gick vi och satte oss på ett annat ställe där vi kunde se alla flaken åka förbi! Med "alla" menar jag typ 4 haha. Efter nästan en timmes tittande och pratande var det dags att åka hem! 
Och nu har jag tagit plats i soffan med en gosig katt i famnen!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Dejtkväll

Hej och god morgon!

Jag sitter på Upptåget just nu (fast vi har inte åkt från stationen än) som ska ta mig till Gävle. Jag ska vara där ett par dagar innan jag återvänder till Uppsala igen! Jag tänkte iallafall berätta för er om gårdagen, Sandra och jag hade "dejt" och vi käkade middag och drack öl från olika geografiska ställen i Sverige haha.

Vi började kvällen med att dricka öl på en liten bar som ligger precis vid ån.

Medans vi satt där så träffade vi på en gammal klasskompis, det var riktigt kul!

Vi gick till Upplands sedan för att käka middag (och dricka mer öl). Sandra tog en Angusburgare och jag tog en Ostburgare men den enda skillnaden var att hon fick coleslaw på sidan och jag fick en "sallad".

Vi delade även på ett vitlöksbröd! Så jävla gott haha. Vi fick även en skål med Tzatsiki att doppa brödet i.

När vi var mätta (nästan för mätta) så gick vi till en annan nation (Västgöta) för att ta en sista öl.

Där kände jag mig också väldigt iaktagen..

Innan vi åkte hem till Sandra igen så köpte vi godis! (från hemmakväll såklart).

Vi åkte som sagt hem till Sandra sedan och kollade mer Storage Hunters (jag tror att jag skrev Storage Wars förut vilket ju var fel haha) medans vi tryckte i oss godis och drack vatten.

Vi kunde ju inte ha bett om ett bättre avslut på kvällen heller, SÅ fin solnedgång!

Nu har vi börjat rulla också så jag har väl officiellt lämnat Uppsala kan man säga. Ska fortsätta dricka min drickyoghurt nu, hejdå!

Vaniljhjärtan och Hamburgare

Oj nu blev det sent här!
 
Men det spelar ingen roll, ni ska få ett inlägg denna tisdagskväll ändå! Jag åkte till Sandra på förmiddagen för att baka vaniljhjärtan och umgås! Jag tycker att vi gjorde ett riktigt bra jobb och dem blev faktiskt goda haha. Jag har bara gjort vaniljhjärtan en gång tidigare och då blev dem ganska misslyckade..
 
Sandra var iallafall en utmärkt sockerbagare!
 
Här är det färdiga resultatet! Något..spruckna..men goda som sagt haha.
 
Sandra bjöd även på hamburgare med en asgod slags barbeque ketchup till!!
(OCH hon gjorde egen coleslaw)
 
När vi hade ätit och fikat kollade vi några avsnitt av Storage Wars, mitt nya favoritprogram haha. Men man undrar ju ibland om det verkligen är på riktigt? Sedan så skulle Sandra iväg på jobb och då åkte jag hem! Jag har under kvällen mest slappat och kollat en massa avsnitt av Berg & Meltzer i Europa, det har fått mig att verkligen vilja åka på roadtrip!! Sååå om någon med körkort känner sig sugen på att åka vet ni att jag är på haha.
 
Nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och ta dagens järntablett!
 
GOD NATT

Strandväska

Här är vad jag köpte på TGR:
 
Som rubriken säger, en strandväska! Dels så är den ju väldigt fin och dels så tror jag att den kommer vara perfekt när jag åker till Malta i sommar! Den funkar ju som "vanlig" väska också så den är inte begränsad till just stranden haha.

Blodgivning

Nu är jag hemma igen efter turen till Akademiska!
 
Allt gick väldigt smidigt och jag fick till och med beröm för att jag kom så snart efter kallelsen! (slangen som ligger på armen var förvånadsvärt varm haha).
 
Sandra följde som sagt med den här gången och hon var glad som ni ser haha. Jag är väldigt imponerad av att hon vågade göra det här trots sin "nålskräck".
 
Jag fick såklart en ny karta järntabletter också.
 
När vi båda var klara så satte vi oss ner och tog lite fika, det fanns ENORMA hallongrottor haha.
 
Det sista vi gjorde innan vi gick var att välja gåva! Vi tog båda en varsin biobiljett, jag ville först ta en trisslott igen men en biobiljett kändes mer värt haha. Vi gick till TGR sedan och det börjar bli lite som Ikea för mig, kommer alltid ut därifrån med något. Jag ska visa er vad jag köpte i ett annat inlägg!
 
Nu ska jag fylla vattenflaskan och dricka en massa (det sa dem att man skulle).

dumma eyeliner..

Efter lite bb-cream, mascara och otaliga försök att få till eyelinern är jag äntligen klar! Jag är dock fortfarande inte helt nöjd med eyelinern, så det kan mycket väl bli så att jag bara tar bort allt och börjar om (eller skiter i den helt haha). Ska iväg till biblan nu iallafall och det verkar faktiskt klarna upp på himlen, men jag kommer nog att behöva ta med paraplyet ändå (vill ju inte riskera att hamna i spöregn liksom).

Måndag morgon

God morgon!

Jag jobbar på min tredje knäckebrödsmacka med leverpastej på, det är inte lika gott utan smörgåsgurka dock..
 
Igår kväll så skickade Linn en snap där hon sa att hon inte kunde sova, modersinstinkten satte in och jag sjöng ett x antal vaggvisor för henne (medans jag själv låg och halvsov haha). Tillslut så blev jag själv för trött för att fortsätta och somnade själv, men hon var nöjd med det lilla hon fick iallafall. Jag ska snart börja fixa mig för dagens ärenden ( det låter som att jag är typ 72 haha). Jag ska ju som ni redan vet till Akademiska och lämna blod (Sandra ska också med den här gången!) och sedan så ska jag till Stadsbiblioteket för att lämna tillbaka böckerna/filmerna som jag lånade förra veckan. See you later!

Inte riktigt som jag tänkt mig

Ja idag gick det ju inte riktigt som jag hade tänkt haha. Jag gick ner på stan för att köpa nagellacken som jag sa, men när jag kom dit så såg jag att färgerna inte alls såg ut som de gjorde på hemsidan. Och perfektionist som jag är när det gäller sådana saker så fick det vara. Jag gick in på H&M innan jag gick hem och där höll jag på att spontanköpa ett linne med virkningsdetaljer haha. Som tur var fick Sandra mig att tänka efter om jag verkligen behövde ETT TILL sådant linne..Det var jättefint och om jag ser det på rea senare så kanske jag köper det då istället, men just nu så var det helt enkelt inte värt det.
 
Men jag kom inte därifrån tomhänt trots det! Eftersom att det var en STOR rea på gång kollade jag om det fanns några fina trosor, det behövs alltid liksom haha (speciellt eftersom att mens förstör fler och fler par).
Ansiktsmaskerna kostade bara 10kr så jag köpte faktiskt en sån också :)

pastell..

En gång för länge länge sedan köpte jag 4 stycken pastellfärgade nagellack från H&M. Alla är nu slut eller igentorkade och jag har därför varit på jakt efter nya! Nu under morgonen så har jag googlat lite och jag hittade en blogg där någon hade lagt upp nagellack som den hade köpt på Gina Tricot, jag har faktiskt aldrig tänkt på att dem har sådant också, men det verkade vara precis dem färgerna som jag är ute efter (i pastell då också såklart). Jag vet därför vart jag ska idag haha.
Rosa, gult och blått
 
Tror att det kommer bli riktigt festligt nu under sommaren!

vädret..

Ehhh jag har just kollat vädret för imorgon. Jag skrev ju förut att jag ville spendera morgondagen med att sola, men det ser inget vidare ut..

Hej kompisar!

Jag tänkte att jag skulle uppdatera er lite om vad som har hänt de senaste dagarna. Och eftersom att jag har just gjort mig bekväm i sängen och satt igång en film (Goonies) så kändes det här som ett bra tillfälle!
 
Alltså, utan att gå in på för många tråkiga detaljer så har jag bland annat hängt med Johanna (hon skulle åka hem nu i helg så vi passade på att ses), jag har skrivit klart den där förbannade hemtentan, jag och Sandra har haft skräckfilmskväll, jag gick dumt nog genom stan mitt under studenternas flakparad igår (KAOS) och jag har även pratat med Linn i telefonen minst 2 timmar varje dag den här veckan haha. Jag tror att vi båda börjar peppa inför nästa vecka när jag ska göra en liten visit!
 
Men innan jag åker till Gävle så ska jag gå och ge blod för andra gången! Jajamen, jag fick ett mail igår om att jag kunde komma. Det har alltså redan gått..22 veckor (?) sedan jag var där och lämna sist (jag kommer inte ihåg hur länge han sa att man var tvungen att vänta). Ska faktiskt bli "kul" att göra det igen haha.
 
Idag har annars varit en väldigt lugn dag. Det är många som har lämnat sina studentrum för det har packats minst 3 bilar under dagen har jag sett haha. Det kommer att bli sorgligt när jag väl ska flytta, jag gillar verkligen mitt rum! Anyway, jag hoppas på sol imorgon för jag är verkligen sugen på att bara ligga och sola hela dagen!

muggar..

Ni vet hur det kan komma upp reklam när man är inne på olika sidor på internet? Igår så kom  det upp reklam för de här muggarna när jag var inne på tradera:
Det är exakt det mönster som jag har på mina glasunderlägg + att de påminner om mina tekoppar (som jag dricker allt annat än te ur haha). Det är ju inget som jag kommer kunna köpa nu men i framtiden så vet man aldrig om de kanske hamnar uppe i köksskåpet! Jag har ju utvecklat en liten kärlek för den här designen liksom.

live aid..

Nu är jag hemma igen! Vi träffade på Kevin och Stina när vi kom till skolan också så vi satt alla fyra vid varsin dator och skrev frenetiskt haha. Den enda paus vi tog (så länge jag var där iallafall) var en lunchpaus och den kom precis i rättan tid för min mage började kurra precis då (vi satt i biblioteket så det var knäpptyst haha). Jag gick som sagt tidigare än de andra för jag kände dels att jag inte orkade skriva nå mer och dels för att jag behövde gå förbi stadsbiblioteket för att låna en bok till tentan. När jag var på biblioteket passade jag på att kolla om det fanns några filmer att låna också och jag blev väldigt exalterad när jag såg den här dvd-boxen!
 
Jag har säkert pratat om det här förut och om inte, skäms på mig haha. Men jag VET att jag la upp Band aid låtarna i julas iallafall. Det här är kort och gott "konserten" som pågick i både England och Usa samtidigt! Jag har redan satt igång den första skivan och eftersom att jag faktiskt gillar 80-tals musik är det riktigt nice bakgrundsbrus (eller ljud) haha.
 
Nu ska jag göra middag!

gladiatorskor..

God förmiddag!
 
Jag har just klätt på mig och sminkat mig och anser mig därför vara redo att ta mig an dagen! Det här blev dagens klädval för er som vill veta (ni har egentligen inte så mycket val haha):
Det är varken särskilt soligt eller varmt ute idag, men jag ska BANNE mig ha mina gladiatorskor på mig för det är sommar nu!
 
Jag ska förresten till Sandra´s skola snart där vi ska fortsätta plugga tillsammans (jag och Sandra alltså). Vi satt en bra stund igår och jag fick faktiskt en hel del gjort! Deadline för tentan är först på fredag men jag och Johanna ska läsa varandras uppsatser innan så vi kan ge varandra "stöd" haha. Vi gjorde samma sak inför den andra tentan och det hjälpte faktiskt!
 
Nä nu måste jag börja gå, vi hörs!

RSS 2.0