FÖRRÅDSRENSNING

STOR klapp på ryggen till mig för jag har börjat förbreda inför flytten på riktigt nu. Jag spenderade nästan en timme (kan ha varit 40 min också, kollade inte riktigt på klockan haha) nere i förrådet och gick igenom alla kartonger och påsar osv. Det kändes först som att det skulle ta en evighet och att jag skulle ha svårt för att bestämma mig för vad som skulle sparas/slängas men det gick faktiskt bra! 
 
Lite komiskt att det ser "stökigare" ut EFTER att jag rensat och hållt på haha. Men det är för att jag bärt ner grejer från rummet också. Nästan allt på höger sida ska slängas men det får vi (jag, mamma och pappa) åka med under själva inflyttningsdagen. Men nu är det lite mer "organiserat" iallafall!

PROPER CORN

 
Oj nu har hon ätit något vidrigt som hon ska skriva om tänker säkert ni..men icke! Det råkar nämligen vara så att jag njuter till fullo av dessa popcorn (som jag för övrigt tycker smakar betydligt bättre än "vanliga" popcorn..There, I said it!). Jag smakade dem för första gången nu i julas hos Elisabeth och gillade dem DIREKT. Har inte sett just den här smaken här uppe men såg att det fanns nu när jag var och handlade så kunde inte låta bli haha. Jag kan förstå att man tycker det låter äckligt men, ja, vet inte riktigt vad jag ska säga. Antingen så tycker man om det eller så gör man det inte helt enkelt. Jag gillar dem som sagt och åt lite under min paus i kaoset jag också kallar mitt rum. Men det är organiserat kaos. Jag har rensat båda garderoberna och har gjort tre högar 1. Släng 2. Ge bort 3. Spara. Har varit väldigt hård så plagg som fått hänga med länge enbart för att jag kanske kommer vilja ha det i framtiden, eller som jag kan ha som målplagg för att gå ner i vikt har jag sorterat ut. Nu har jag bara vår/sommar kartongen nere i förrådet men det får jag ta i helgen. Har också gått igenom hela hyllan och rensat gamla räkningar, papper, böcker osv. Varför denna rensningshets undrar ni kanske? Jo det är så att jag ska..FLYTTA!!!
 
ÄNTLIGEN ska jag få lämna detta lilla rum och flytta till något EGET. Jag ska flytta in i en källarlägenhet som en kollega bodde i först faktiskt men nu har hon köpt en lägenhet så hon föreslog att jag skulle komma och titta på den och jag kände mig genast hemma så tvekade inte ens när tanten frågade om jag ville ta över rummet. Det ligger som sagt i källaren på ett hus men jag har en egen ingång, eget badrum, eget sovrum och eget kök. Det är precis lagom stort för mig och jag behöver inget större eller mer "exklusivt" just nu. Jag kommer att få flytta in i mitten på Mars så därför har jag börjat redan nu med att gå igenom allt inför flytt!
 
Annars så rullar livet på. Får lite sovmorgon imorgon eftersom att jag stänger. Om jag orkar hoppas jag kunna ta upp några kartonger från förrådet och gå ingenom dom och sedan fylla på med grejer från rummet.
 
Men det är imorgon, skriver nog inge mer ikväll så avslutar med ett 
 
GOD NATT

SALA, UPPSALA, GÄVLE

Titeln på inlägget är nog lite diffust men ni kommer att förstå när ni läst det. Jag började helgen med att åka till Felicia i Sala efter jobbet, trots att jag ett tag trodde att hela universum motarbetade mig kom jag tillslut fram (egentligen handlar det om att jag är en hopplös tidsoptimist).
 
Vi uppdaterade varandra om vad som hänt i våra liv på sistonde, spelade tv-spel, Dennis fixade sjukt goda hamburgare och lite senare kom det en massa annat folk och vi hade en riktigt skön fredag helt enkelt! Jag vann bland annat Hela havet stormar tävlingen som jag och Felicia drog igång..men jag fick inget pris nu när jag tänker efter..hursom så var det en riktigt lyckad kväll. Jag sov faktiskt kvar den här gången och jag sov läääänge (jag brukar ha en tendens att antingen hålla mig vaken, eller bara sova någon timme för att senare ta 05.00 bussen eftersom att jag blir väldigt hemmakär om jag vet att jag kommer vara bakis haha).
 
Jag åkte tillbaka till Uppsala mitt på dagen någon gång och åkte direkt hem för att fräscha upp mig eftersom att Linn skulle komma och hälsa på! Blev så himla glad när hon frågade om jag kunde den här helgen, vi brukar sällan matcha så att vi båda kan nämligen haha.
 
Vi hade tidigare bestämt att vi skulle gå på bio och innan skulle vi äta middag någonstans. Jag fick ÄNTLIGEN äta på Burgers&Beers (det har alltid varit fullt om det varit aktuellt innan haha) och jag behövde inte fundera länge på vilken hamburgare jag ville ha, det fanns nämligen en med ANANAS <3 <3 <3. god, dressingen var på gränsen till för stark med det funkade ändå OCH man fick både pickles och coleslaw till!
 
Bion vi såg hette/heter Assassin´s Creed och den är baserad på ett tv-spel som jag faktiskt har spelat (finns många olika men har spelar några utav dem). Därför var det lite extra kul när man kände igen vissa saker från spelet. Den får 4/5 pickles i betyg av mig! Innan bion så köpte vi självklart godis från Hemmakväll, det är standard liksom.
 
Efter bion så åkte vi på lite upptäcksfärd med bilen (Linn hade kört hit), vi åkte bland annat till GUC (vår gamla gymnasieskola) och till högarna i Gamla Uppsala. Vi nåt tillfälle så sa antingen jag eller Linn (tror det var Linn) att vi borde åka till Gävle och partaja (hon kunde inte dricka eftersom att hon körde bil och skulle åka hem samma kväll). Av någon konstig anledning gick jag med på det haha. Vi åkte hem till mig så jag kunde hämta lite saker och sedan så körde vi mot Gävle! Jag var DJ under hela resan och jag gjorde ett utmärkt jobb om jag får säga det själv. Vääääldigt blandade låtar och genrer.
 
När vi väl kommit fram satte vi igång direkt och drog lite senare ner på stan! Vi dansade, pratade, dansade lite mer och precis innan vi skulle åka hem så kom Jesper (Linn´s pojkvän). Innan vi alla åkte hem till dem igen köpte vi varsin nattmacka också, den var mycket uppskattad kan jag tala om haha.
 
När vi vaknade idag så satte vi oss i soffan med varsitt täcke och åt det godis som var kvar från igår och kollade film. Jag satte mig sedan på bussen för att åka hem till mamma och pappa. De visste inte att jag skulle komma dock så båda blev ganska förvånade när jag klev in haha.
 
Nu är jag tillbaka till Uppsala iallafall och måste verkligen runda av nu så att jag kan sova. Sammanfattning: Underbar helg med underbara människor <3

HELGEN I GÄVLE OCH UPPSALA

Morotskakan var en succé!! 
 
Jag vet att det var ett par dagar sedan nu men det var många som tyckte att den var så god (bland annat jag själv haha) att jag ville skryta lite om den nu. Skryt slut!
 
När jag slutat jobba i fredags åkte jag hem först men bestämde mig ganska snabbt för att åka till Gävle. Jag vill dels passa på att åka medans jag har månadskort och dels så behövde jag verkligen en helg hemma med mamma och pappa (och katterna!). Det blev inte en hel helg dock eftersom att jag åkte hem söndag morgon, men mer om det senare!
 
Under tiden jag var hemma hos mamma och pappa låg jag mest i soffan och kollade serier (när inte pappa skulle kolla skidor), scrollade på telefonen, badade, svettades för att katten låg på magen (på ett redan varmt täcke) och ibland halvsov jag haha. Men det var precis det jag behövde!
 
På tal om bad, under ett utav badsessionerna använde jag Blackberry badbomben och inte nog med att badet doftade gott och blev alldeles lila, det kom en liten lapp flytandes också!
 
Jag trodde först att det var skräp men icke haha.
 
Som jag skrev tidigare så åkte jag hem tidigt på söndagsmorgonen eftersom att jag gjort planer med Sandra och Oskar att åka runt och kolla lite grejer. Det var väääldigt kallt ute men samtidigt var det en fin och solig dag!
 
..Sandra läser runsten utanför en kyrka..
 
När vi var klara så åkte vi hem till Sandra och Oskar och åt pannkakstårta och fika! Jag åkte hem efter någon timme (handlade först) och jag vet inte vad som hände lite senare på kvällen. Helt plötsligt så blev jag svintrött och somnade nästan direkt tror jag. Klockan var bara runt 19.00 men jag sov ändå hela kvällen och hela natten haha.
 
Idag har jag hållit mig vaken men ska borsta tänderna alldeles strax och leta upp något att somna till!
 
God Natt

MOROTSKAKA OCH MER LUSH

 

Den här veckan har min avdelning fikavecka och jag bestämde mig för att göra morotskaka! Jag har ingen bild på den tyvärr men den såg fin ut innan jag slog in den i aluminiumfolie iallafall (jag bakade hemma hos Sandra så var tvungen att frakta hem den försiktigt). Jag hann inte smaka av kakan heller så jag hoppas verkligen att den smakar bra haha. Det blir ju lite extra pressure när man bakar åt andra liksom. Kommer säkert att fota den imorgon när vi ställer fram allt, fast å andra sidan så vet ni nog hur en morotskaka ser ut haha.

 

Som tack för att jag fick baka hos Sandra gav jag henne en Lush-badbomb. En som jag tänkte att just hon skulle gilla! Den heter Experimenter och har FEM olika färger som alla smälter ihop i vattnet. Den doftar även vanilj vilket är en härlig bonus om man frågar mig haha.

 

Frågeställning

Hur vet man att man har för många Lush-produkter trots att man inte har något badkar?

 
Svar
Man behöver dela upp allt i tre olika "korgar" för att det ska få plats haha.
 
 Faaaaast det stämmer inte helt. Det är lite 50/50. Ena halvan är specifikt till när man badar, andra halvan är kropp/hår osv. Några burkar är till och med tomma eftersom att om man lämnar in 5 tomma burkar (inte tester som också tar upp större delen av min samling haha) får man en gratis ansiktsmask! Vem vill inte ha det liksom?
 
Men ja, resten får jag ändå stå för. Men trots att jag inte har något eget badkar så får jag ändå bada då och då. Antingen hos Sandra eller när jag är hos mamma och pappa haha.

LUSH

Helå
 
Jag åkte aldrig ner på stan i lördags utan åkte direkt till Stenhagen för att handla mat och lördagsgodis! Igår så var jag med Sandra större delen av dagen. Vi hade en "Superfettardag" så vi köpte glass, godis och fikabröd! Vi kollade även på TVÅ skräckfilmer. Den första hette The Canal, den började bra men slutade..lite mindre bra haha. Den andra var Paranormal Activity 3, den var också lite av en besvikelse. Den var lite creepy då och då men i det stora hela så var den inte såååå läskig. Man (jag/vi) lämnades med några obsvarade frågor också vilket jag tycker är lite drygt haha. Sista filmen vi såg var inte en skräckis utan Ego, bra film! (och extremt snygg skådespelare hehe).
 
Idag har jag jobbat som vanligt och jag tog faktiskt på mig att fixa våran "språk&matematik" hörna. Så jag spenderade större delen av eftermiddagen med att skriva ut/laminera och klippa ut bokstäver och siffror (och andra tecken så som + = ? . osv). Imorgon ska jag försöka få tag på nåt som jag inte vet vad det heter men som man sätter på baksidan av bokstaven eller siffran och då kan man sätta fast dem på våran filttavla.
 
Hursom så efter jobbet åkte jag ner på stan för att prova ett par tajta hängselbyxor. Jag har sett ett par på Asos som jag gillar men tänkte prova ett par på Hm först för att se om det var något för mig. Just de här hängselbyxorna var definitivt INTE något för mig haha, riktigt osmickrande var det haha.
 
Jag köpte iallafall den där bhn som jag pratade om förut. Jag gick också in på Lush och hittade lite att fylla på min badkorg med!
 
Sakura (provat den förut, doftar AMAZING)
 
Fizzbanger (inte provat, doftar kanel och äpple..så äppelpaj typ haha)
 
Blackberry (inte heller provat men doftar bärigt och "behagligt")

LÖRDAG

Goood Morgon och Goood Lördag

Har vaknat på ett strålande humör (obs! Jag vaknade inte nu utan har varit vaken sedan typ 07.00 haha) och tror detta kommer bli en riktigt bra lördag.

När jag skulle fixa mig för dagen så drog jag på lite extra, dels för att varför inte? och dels för att det är helg och jag fixar mig aldrig särskilt mycket under veckan när jag "bara" jobbar.

 En liten före/efter kanske? Varsågoda
 
 Jag har egentligen inte någon plan för dagen men jag har två grejer jag ska försöka fixa
 
1. Panta (det är well overdue)
2. Titta efter en "gelé bh", vet inte vad de heter men den är typ självhäftande och håller uppe bröna utan byglar. Jag har nämligen köpt ett linne (och har många andra) med öppen rygg och det är ju mycket finare utan bh-band mitt i allt. Så det ska jag titta efter hade jag tänkt! Utöver det är det inget bestämt. Kommer nog kika in på Lush bara för att dock hehe.
 
På tal om Lush! Det kan bara vara ljuset eller att jag inbillat mig det men ända sedan jag börjat använda Daddy-O så känns håret mycket ljusare (ah just ja, jag klippte och slingade håret för ett par veckor sedan haha).
 
Det står ju att det ska ta bort gula toner och inte för att det var gult innan men jag ville ha det ljusare när jag var hos frisören men nu är det ju både ljusare och kallare i ton så om det är tack vare schampot är det bara att tacka och bocka..och om det bara är på fotot/min inbillning så tänker jag njuta så länge det varar haha.

RSS 2.0