glitter..

Jag har köpt glitter idag..5 meter..nu jävlar ska det pyntas!
 

zombie..

Shit idag har jag verkligen varit som en zombie! Gått runt och gjort saker (städat) utan att jag riktigt tänkt på vad jag egentligen gör. Jag tror att det blev så för att jag försov mig imorse, dålig start på dagen helt enkelt. Blev dock gladare när jag kom till tanten på min sista städning för där får jag alltid kaffe och macka, idag blev det till och med en kaka till kaffet haha. 
 
Hade hoppats på en varm dusch nu när jag kom hem men det gick icke, vi har inget vatten hemma. Dom håller på gräva en massa en bit bort och förmodligen har dom väl stängt av det eller så har nån praktikant råkat kapa av nån ledning. 

konstiga händer..

Fick hem en HM katalog idag och det är nästan pinsamt hur länge jag funderade på hur konstiga deras händer såg ut tills jag insåg att dom bara ligger lite udda. Men men, lättroad som man är så skrattade jag gott för mig själv åt hur trög jag var/är haha. 
 
Ps. Ungen ser ju extremt uttråkad ut..
 

måndag..

Hej folket, jag har har fullt upp idag så har inte blitt så mycket bloggande. Hade en flyttstädning med Tess i ett skitstort hus som tog hela dagen och sen så åkte jag till stan där jag träffade Linn. Vi åt både mat och en varsin chokladboll och satt där säkert tre timmar och bara prata och fjanta oss haha. Men är hemma nu och med tanke på hur trött jag är så kommer det nog inte bli svårt att sova sen, har inte så mycket mer att säga nu så säger god natt helt enkelt!

mössa..

Älskar min nya mössa btw! Även den ett fynd så jag har haft en riktigt bra vecka eller helg när det gäller att hitta billiga saker haha

sf..

Idag kommer det inte bli så mycket gjort tror jag, kom nyss hem faktiskt och det var en skitdag på sf! Vi såg att vi skulle behöva gå minst tre gånger med soporna om vi packade vagnarna som vi brukar. Men jag och Malin vägrade gå mer än två så vi pressade ner så många påsar vi kunde, sköt kartongerna framför oss med vagnen och knöt ihop 3 påsar i varandra som vi hade på axlarna. Med denna metod behövde vi bara gå två gånger men vi blev också väldigt tröttta och äckliga av allt som läckte ut haha. 
 
Nu vill jag leta upp nån serie och sen bara kolla igenom hela idag, låter som en bra söndag i mina öron!

skor..

När mamma och pappa gick in på maxi så gick jag till dinsko och tänkte att jag skulle prova skorna igen som jag provade tidigare i veckan. När jag väl hade bestämt mig för att jag skulle ha dom så såg jag dom hade ett specialerbjudande, "ta tre skor betala för två". Åhå tänkte jag och började leta vidare, hittade ett par till och eftersom alla tre kostade 99kr så behövde jag bara betala 198kr! Om jag skulle ha köpt alla tre för orginalpris skulle det ha blivit 1197kr så jag är väldigt nöjd haha. 

Valbo..

Otroligt nog så var jag inte helt slut efter sf trots att det var väääldigt mycket idag. Hunger games har ju visats i både ettan och tvåan (salongerna) och det var verkligen kaos haha.
 Men som sagt så klarade jag mig undan tröttheten och jag,mamma och pappa åkte till Valbo för att kolla lite (jag åkte främst för reorna hehe)
Jag hittade inte dock inte så mycket förutom på hm där jag köpte en massa ansiktsmasker och en ny ansiktsrengöringsgrej, testar vad som helst för att få fin hy! Någon som har ett idiotsäkert tips? Passade också på att använda rabattkuponger+att det var 10% rabatt för alla medlemmar så jag kom billigt undan!
När vi skulle åka hem så hade en bil ställt sig för nära vår på förarsidan så mamma fick klamra sig över via passagerarsidan haha
 

katten..

Nu ska katten och jag sova litte och ladda inför morgondagen på Sf, ..yaaaaay..

guacamole..

Denna kväll var det som sagt tacos som stod på bordet och mitt huvudansvar var guacamolen! Tänk att två avokados kan bli till en så god grön smörja, gött. 

fredag..

Det är fredag idag woho, vi ska äta tacos sen också så det förhöjer bara dagen! Det enda som saknas efter det är väl chirre och dirre framför tvn för att göra fredagen ultimat haha. Men just nu är det frukost framför datorn istället, ska med bussen vid sju så behöver inte stressa vilket är skönt. Är fortfarande ganska trött men det är jag ju jämt på morgonen så inget konstigt med det, lite lättare har det blivit att gå upp men man blir ändå alltid lika besviken när alarmet slår igång.
Ha de gött
 

torsdag..

Är nyss hemkommen efter en supertorsdagkväll med Linn! 
Hela poängen med att vi skulle träffas var ju för att vi skulle äta ute och det blev på George där vi tog varsin sallad. Jag tog en med parma och mozzarella, den var god men kände att det saknades lite sås (vi svenskar älskar vår sås)
...så i brist på annat så gick jag ner och hällde upp vitlökssås i ett glas haha.
Till efterrrätt så delade vi på en vitchokladtårta, gudomlig! 
När vi kände oss klara där gick vi till racken istället för att dricka lite gott. På vägen dit såg jag att dom börjat tända lyktorna i träden och jag tycker dom är så fula! Det skulle kunna vara jättefint men nu är det mer som att någon bara slängt på dom utan att bry sig om hur det blev. 
Väl där köpte Linn en stor stark och jag höll mig till godaste cidern ever (jordgubb/lime). Men eftersom vi båda har jobb tidigt imorgon fick vi slita oss från den tomma lokalen. Mot slutet kom det visserligen några men när vi kom dit var vi verkligen dom enda där haha. 

plutmunn..

Hello! Ska snart ner på stan och först utnyttja lite rabatter på hm och sen ska jag träffa Linn och vi ska lyxa till vardagen med att "äta ute". Vi tänkte först gå på finresturang men allt var så jäkla dyrt så blir något mindre fancy haha. Det kommer hursom bli väldigt trevligt och jag har smetat på läppstift dagen till ära! Så fram med plutmunnen hehe
 

tråkväder..

Blev visst klar lite tidigare på första städningen men det hjälper ju inte mig för bussen till nästa går ändå inte förs än fem i. Så det är bara att vänta/vifta lite med dammtrasan på saker. Vill inte gå till bussen och vänta heller för det är nåt slags snöblandat regn som ibland går över till spöregn, tråkväder helt enkelt som jag helst undviker!

korvar..

God morgon på er! Steker lite korv och kokar spagetti jag, man måste ju ha med matlåda när det är långdag liksom. Delade korvarna på mitten och nu ser det ut som små tjocka avhuggna fingrar (creepy), ugh inte lite flottiga dom såg ut då haha.

ljuslykta..

Jag köpte dom här glasen för ett tag sedan på en loppis men dom har bara stått på hyllan hittils och det är ju synd för dom är riktigt snygga. Tänkte nu då att man kanske kunde släppa ner ett ljus i och ha dom som ljuslyktor istället, blev om något ännu snyggare tycker jag haha.
 
 

babe..

Har äntligen fått se Känn ingen sorg nu! Jag vet att jag har tjatat om den men jag har velat se den så länge och det var väl värt väntan! Det var nästan tur att jag inte såg den på bio för då hade jag väl storbölat ännu mer än vad jag gjorde nu haha. Den var iallafall riktigt bra tycker jag och Adam Lundgren är en klockren babe ;)

jag känner sorg..

ÄNTLIGEN skulle jag få se "Känn ingen sorg" trodde jag, hade gått in på Dreamfilm tidigare och där fanns den nu! La mig tillrätta i sängen och klickade på play, då dyker det här upp, "This video bla bla bla". Inte lite bitter jag blev, så nu får jag får vänta ännu längre innan jag kan se den :(
 

filmklubben..

Har haft ännu en kväll med "filmklubben" och nu har jag tagit plats framför datan igen. Vi pratade faktiskt också om att börja med Halv 8 hos mig middagarna igen. Vi var ju några som körde det förra året och jag tror att alla tyckte det var jättekul! Vi skulle bara bli fyra den här gången men samtidigt så är det nog mindre stressigt att laga mat och fixa för fyra pers än för sex haha. Jag tycker iallafall att det är en jättebra ide och har redan börjat tänka på vad man skulle göra för mat.
 
Nu ska jag dock duscha så slipper jag göra det imorgon och sen tänkte jag sätta på en film att somna till.
 
 

årets julklapp..

Har ni sett vad årets julklapp är förresten? Jag hörde det på radion imorse men fattade först inte vad det var. Det blev iallafall *trumvirvel* råsaftscentrifugen!! (en juicepress med andra ord). Det här känns ju som en sån grej man blir jätteglad för, använder en gång och sen står den under bänken med alla andra apparater man samlat på sig genom åren haha. 
 

nagellack..

Jag köpte ett nytt nagellack igår som är lite höstigt sådär. Jag trodde visserligen att det skulle vara mörkare men det funkar ändå tycker jag. På bilden ser det nästan orange ut också vilket det faktiskt inte är, kanske om man lägger på ett till lager att det blir bättre? (Tillägg- Det blev bättre med ett lager till)

müsli..

Ni vet när man helt plötsligt blir sugen på nåt? Det hände mig idag när jag var på Willys och skulle precis lägga ner mina vanliga flingor i korgen då en röst i mitt huvud sa "nä men vore det inte gott med müsli?". Jag höll med och köpte det istället, har inte ätit müsli så jättemycket förut så vet inte riktigt vad som är "en god blandning" men den här verkade ha goda saker i sig så den fick det bli! 

tröja..

Heeejsan! Är hemma redan nu idag, hade min lilla städning som jag pratade om igår och ja det var som jag trodde att det skulle bli. Det var skönt när hon åkte iväg så jag kunde städa ifred faktiskt! Hon lämnade sin stackars man hemma till att putsa det berömda silvret haha. 
 
Hursom så åkte jag till prio1 när jag var klar för där var det 50% på alla kläder så tänkte att nu får man passa på. Hittade en tjocktröja för 20kr som sen då blev 10kr vilket jag tycker är ett ypperligt fynd!
 
 

bustier..

Tänk om man hade en kropp som kunde bära upp sådana här, då hade jag ägt flera par! Eller det kanske går till ett par högmidjade shorts/byxor får då är det inte så mycket som "kläms" om ni förstår vad jag menar haha
 

imorgon..

Åhh nej, egentligen så borde man kanske inte skriva om det här men måste få det ur mig! (det är inget allvarligt bör jag lägga till haha). För några veckor sedan så hoppade jag in för en annan tjej på en städning och när jag gick därifrån ville jag både asgarva och rysa på samma gång! Tanten som bodde där följde efter mig och kollade typ allt jag gjorde, hon gjorde dessutom en massa själv så jag fick gå och fråga hela tiden vad hon redan hade gjort. Hon hade dessutom en sån där typsisk "överklasstantattityd", hon pratade ofta om hur lyckade hennes barnbarn var och att det var intressant att se hur olika det går för ungdomar nuförtiden. Hon kanske inte menade något med det men jag reagerade ändå haha. När det kanske var en halvtimme kvar så sa hon att hon hade lite annat jag kunde göra när jag var klar, det var bland annat att putsa hennes silver och skrubba stentrappan utanför..
 
Jag visste här som sagt inte om jag skulle börja skratta eller vad så jag såg nog mest chockad ut och sa "ja vi får se om jag hinner för jag tänkte finputsa lite". Jag vet inte vad hon trodde ingick men hur kan man tro att putsa silver ingår i hemstädning??. Ja nu måste jag tillbaka dit imorgon iallafall och jag måste säga att jag inte ser fram emot det alls!

skor..

På väg hem från maxi gick jag in på dinsko för dom ska stänga ner så är rea på typ allt! Hittade två som jag fastnade lite för men efter att ha gått runt och funderat och funderat jättelänge kändes det bara pinsamt att vara kvar så jag gick haha. Men är fortfarande osäker på om jag vill ha dom eller inte,tog bild med ipoden så ge mig gärna lite tycke, ja eller nej liksom?? Är inga märkvärdiga skor och därför är dom billiga också antar jag, båda skulle kosta 248 kr tillsammans sååå man skulle ju göra ett bra klipp. 




julklapp..

Första julklappen till lilla julafton är nu "inslagen" eller vad man ska säga! Ja den är till dig Sandra ;) Längtar asmycke till december och juletider just nu och finns ju inget bättre än att gå till Uppsala domkyrka första advent för att kickstarta det hela!

ärtsoppa..

Kom nyss hem och dagens "lunch" blir ärtsoppa, så gött!

macka..

Kollar lite Misfits så här på kvällskvisten och det är som alltid lika bra! Men måste säga att den där mackan ser skitäcklig ut haha. 
 

efterlyses..

Jag har tråkigt så kan alla som bloggar blogga lite! Vill ha nåt kul att läsa haha (tack på förhand).
 
Ps. Om ni gör det så lovar jag att bli lite bättre på det själv
 

james dean..

Läste precis att det ska komma en ny film om James Dean! Dom ska börja filmandet 2014 så den har väl premiär i slutet av året eller nåt skulle jag tro. När jag såg att det är Anton Corbijn som ska regissera filmen blev jag ännu mer förväntansfull för det var han som gjorde Control (en film om Ian Curtis) och den är sjukt bra. Hoppas verkligen att den blir bra OCH att killen som ska spela honom är lik haha. 
 

lite senare..

God morgon på riktigt kan jag säga nu! Lyckades somna om efter ett tag och nu är jag uppe igen, fast är kvar i sängen såklart för det är söndag och jag är lat haha. Planen för dagen är att..ja sedär samma som alltid, inget alls. 

03.46..

Ja här ligger jag närmast klarvaken, somnade ganska tidigt igår och jag brukar faktiskt kunna sova hela natten ändå men inte idag tydligen. Ska väl försöka somna om snart för är lite väl tidigt att gå upp nu. Ses imorrn

maaaaat..

Idag är det jag som lagar mat med min något motvillige assistent Le Gabi!

uppsnofsad..

Igår såg jag ut så här när jag var uppsnofsad och fin
Idag not so much haha..
Dom här myskläderna åker inte av alls idag kan jag säga!
 
 

gårdagen..

Aaaaaaj mitt huvud! Ja god morgon på er, det är den berömda "morgonen efter" idag. Vi skulle ju träffas vi från firman igår och partaja lite var det tänkt, det var inte så många som kunde komma men vi som var där hade superkul! Vi började kvällen på en pizzeria och det kändes som att vi väntade på pizzan säkert en halvtimme, dom var busy busy. När vi väl fått maten så gick vi hem till Tess igen och jag var så hungrig vid det här laget så jag slängde i mig allt! Resten av kvällen så blev det mycket roliga spel och lekar (och dricka såklart), det tillkom lite annat folk allt eftersom men dom var minst lika trevliga så det gjorde inget! Det blev många historier från jobbet om alla konstiga städningar man varit på och det är en hel del haha. Vid tretiden så kände jag att jag ville åka hem och då gjorde jag det också, idag mår jag sisodär men sen så blev det ju ett par tequilashots också så är kanske inte så konstigt..

bussen..

Go kväll på er, sitter på bussen och väntar på att den ska åka hemmåt. Det var en lika lyckad filmkväll som alltid och filmen vi kollade på var *trumvirvel* DIRTY DANCING. Älskar den filmen och har sett den flera gånger, Emelie är också ett stort fan och vi satt båda och glatt kommenterade hela tiden haha. 

Men det är ju en dag imorgon också och kommer nog att snabbt tvätta ansiktet när jag kommer hem och sen direkt i säng. Två städningar imorgon, en på fyra timmar och den andra två, sen på kvällen ska städtanterna från carina städ träffas och ha de gött! 

filmklubben..

Ska alldeles strax hoppa på bussen till Anneli för där ska "filmklubben" som jag kallar oss (jag tror faktiskt att jag är den enda haha) se ännu en film från ännu en genre! Denna vecka blir det romantik, filmval är ännu oklart men har ju mina förhoppningar. Ska ha min nya favvojacka också såklart när jag beger mig ut, upptäckte precis att jag har hål i brallorna..

lasagne..

Laxlasagnen från igår! Blev supergott så kan verkligen rekomendera den, inte svårt att göra heller. 
 

kofta..

Påklädd och klar (inte helt då men ytterkläderna räknas inte), blev en kofta idag också som känns julig haha.
 
Jag glömde skriva förut att ikväll ska det bli ännu en filmkväll med "filmklubben" så min torsdag kommer iallafall att sluta bra om inte annat!
 

hejdå..

Lite trökigt idag för nu har dom tagit bort Vianor (vi städar där) helt! Varje måndag och torsdag så var det väldigt tidiga men roliga mornar, nu är det hittils bara tidigt. Vet inte alls vad som göras idag utan bara att 07.20 ska vi bli upphämtade och sen får vi se för skogen är tydligen också borta. 

engelska..

Åh hittade precis en gammal engelskabok! Om jag minns rätt så har jag väldigt tidiga minnen av att Elisabeth satt med mig och kollade i boken och lärde mig engelska, kanske där intresset började?
 

diplom..

Pappa har dragit fram en massa gamla skolgrejer från låg och mellanstadiet aka. "min stora nördperiod" haha. Men jag hittade också två diplom från simskola tiden, en liten klapp på ryggen förtjänar man allt.
 
 
 
 

fisk..

Hur får man bort fisklukt från fingrarna?? Det stinker ju haha, har gjort en laxlasagne (första gången så jag vet inte om det är gott eller inte) och nu så luktar fingrarna fisk!

buffel..

Lyssnar på den gamla goda "Buffel listan" som jag och Sandra gjort tillsammans medans jag går här och städar i min ensamhet. Minns inte när eller varför vi gjorde den men jag tror att det är låtar som vi har skickat till varandra genom fb chatten nån gång. Säkert bara låttitlarna på vissa som varit själva meddelandet haha, man får en salig blandning av musik iallafall!
 
 

müsli..

Titta så nyttig frukost jag äter då, müsli och yougurt!
 

leggings..

Kallt som satan idag också, verkar vara varannan dag det är kallt sen ljummet kallt sen ljummet ah ni fattar. Tar på mig snyggaste tightsen under byxorna då haha, måste införskaffa mig ett par riktiga långkalsonger men dom här får duga till dess!
 
 

the walking dead..

YES dom har lagt in en nytt avsnitt av "The walking dead" såg jag, älskar den serien! Hoppas verkligen inte att den kommer börja spåra ur nu under säsongen som vissa serier har förmågan att göra när dom går länge. Ska iallafall kolla på avsnittet innan jag ska sova sen, kanske inte det bästa att somna till tänker jag nu haha.
 

musikhjälpen..

Nu när december närmar sig så kommer det hända en massa kul! En av dom sakerna är musikhjälpen, älskar att ha igång det i bakgrunden vare sig det är på radio eller tv. Under elevhemstiden så var tvn nästan alltid på under den veckan och jag vet inte varför men blir sån mysstäming nästan med musiken, gästerna, liveframträdanden och sånt. Jag är lite besviken på valet av programledare i år dock, Kodjo är väl bra men dom andra två är jag skeptisk mot. Jag hade velat haft Jason igen, han har visserligen varit där nästan sen start men han gör det så bra haha. Äh det blir nog bra ändå med allt annat som kommer hända under veckan!
 

schampo&balsam..

När jag var hos frisören igår så passade jag på att köpa schampo och balsam där som ska vara jättebra för håret! Man behöver bara "ta en pump" av dom sa hon också för att dom är drygare än vanligt så dom kommer nog räcka länge. Jag kunde lika gärna ha köpt nåt på ica som säkert var billigare också men eftersom hon sa att när mitt hår var så ljust innan så kan färgen liksom "försvinna" lite om man tvättar med vanligt. Jag tar inga risker så kör på det här haha. 
 

bomberjacka..

Hej på er, är redan hemma för en av mina städningar ställdes in idag och då får jag sluta tidigare (yay). Har haft på mig mitt senaste fynd idag också, det är en bomberjacka från märket Saints&Mortals and I love it! 

dag 30- en före och efter bild när jag fixar mitt hår..

Ja nu får ni ändå bara en jobbmorgon men vill bli av med skiten nu haha (ah juste har blivit brunett igen)
före
efter
 
Känns fortfarande ovant att ha brunt hår igen haha, men jag tror nog att det blev bra! Ska få till det så att det blir "ombre" sen hade jag tänkt också. Sen så är det ju faktiskt inte omöjligt för mig att bli blondin igen om jag vill det men just nu när jag (som jag sagt förut jag vet) vill låta det växa så är det både skönare och bättre för håret när allt är samma färg och utväxten inte syns lika tydligt. Men men, så här blev det idag iallafall då! Nu ska jag svepa min oboy och klä på mig rejält för kan inte vara många grader ute idag, brrr
 
 
 
 

dag 29- fem bilder från olika minnen 2013..

1. Min och Linn´s husvagnssemester
2. Felicia och Dennis bröllop
3. Resan till London
4. Jag blev blondin
5. Jag fyllde 20 

tröjan...

Slutade strax efter tio idag och har sen dess bara varit hemma och fixat med julklappar, gjort lunch, försökt få ut en fågel som flög in på altanen (jag lyckades) och haft sällskap av tvn. Ville visa er min tröja som jag haft på mig hemma nu också, den borde ju ha slängts för längesedan egentligen men den är så sköööön haha. Den är så "lång" på sidan för jag har flera gånger fastnat i dörrhandtaget när jag gått förbi och då har det gått sönder mer och mer och nu ser det ut så här!
 
 

jag vet jag vet..

Nu har ni blivit lite bortglömda här men jag håller på med viktiga saker faktiskt. En juleklapp som måste bli klar så har hållit på med den konstant haha. Ni ska få dom sista sakerna på listan sen också och det ska faktiskt bli skönt att slippa den, blev sånt tvång nästan att skriva och då var det inte lika kul. Hörs

ryggsäck rond två..

Hehe minns ni att jag för länge sedan blev bitter för att jag budat på en ryggsäck som någon annan bara minuten innan la över mitt bud på? Nu så såg jag att den ligger ute igen och den här gången ska jag ha den!

dag 27- hur jag firar julafton..

Jag firar faktiskt två jular så blir väl "hur jag firar mina julaftnar". Mina föräldrar är inte skilda eller så utan först så är det lilla julafton med Sandra och numera Oskar också, den brukar infalla någon gång under december och är alltid lika kul! Vi har julklappsutdelning, julbord, någon form av julträd, julbak,julmusik,jultv, you name it! Den 24 december är det då riktiga julafton den är alltid olika, vissa år åker vi ner till Elisabeth och Andreas, andra är vi kvar hemma. Jag vet inte riktigt hur jag kommer göra i år faktiskt, men anyway så är det i stort sätt lika på julafton som på lilla julafton bara MER av allt (då kollar vi på Kalle Anka också såklart). 
 
Så här har "julgranen" sett ut de senaste tre åren, vi får väl se hur årets kommer bli haha
2010
2011
2012
 
2013?
 

dag 27- en låt som passar mitt humör..

Pink Radio med Hares

lingon igen..

Är lite bitter ikväll för fick tidigare reda på att jag måste jobba på Sf i helgen trots att jag sagt att jag inte vill vara där sååå ja det är så det ligger till. Men är lite glad ändå för ska testa en ny efterrätt idag hade jag tänkt och kolasåsen står på spisen, havreflarnen är i ugnen, lingonen tinar och glassen är i frysen så det är bara att hoppas på att allt blir bra nu och att det smakar gott!
 

muffins..

Inte så dumt va? Lingonmuffins och chokladmuffins blev det, gött. 

lingon..

Nu är jag igång igen! 
 

dag 26- detta är jag beroende av..

Jag tror nog att ingen säger emot mig när jag säger att mjölk länge länge har varit lite av en "addiction" för mig. Nu skulle jag ändå vilja påstå att det har lugnat ner sig men under bra många månader gick det åt många liter haha. 
 
Tror dock att jag börjar få ett nytt beroende, sesamkakor. Börjat köpa "tre för tio" liksom för det är lätt och gott att ha med sig när jag flänger runt på jobb och blir jag sötsugen så mumsar jag i mig en sån bara. Dock får det inte vara med kokosnötsmak! (blöh)

slöa..

Hemkommen och står just nu i köket och steker korv (vart brukar man annars göra det?), puttar till dom då och då med grilltången medans jag skriver. Dagen har gått fort tycker jag och det har inte varit jobbigt alls, tror det är för att jag tycker om alla mina städningar jag har idag. Dom som är hemma är alltid så glada när jag kommer och då blir ju jag också glad. Men det är ändå skönt när man får komma hem, äta och sen bara slöa i sängen med datorn haha. 

gitarren..

Jag passade på att lämna tillbaka en bok på biblioteket idag mellan jobben och samtidigt så lånade jag lite filmer och dom här! Tycker det är på tiden att jag lär mig att spela på den där gitarren nu haha. 
 
 

dag 25- någonting jag vill göra just i denna sekund..

ÄTA, är skithungrig för hade inte med någon matlåda idag. 

dag 24- ditt favorit nagelack..

Det är nog det här! Hade det ofta under sommaren så nu är det nästan slut :(. Men som sagt, somrigt och diskret vilket är precis så som jag vill ha det haha. 
 

hår..

Så här ser förresten håret ut just nu då, svårt att få bra vinkel meneeene ja.
 

gårdagen..

Hej! Jag vet att jag missade en dag på listan igår men oroa er inte för den kommer idag plus dagens. Jag var hos Linn igår därför blev det inget, hon har ju skaffat egen lägenhet och allt så var ju tvungen att titta förbi. Vi eller hon snarare gjorde en supergod middag med kyckling,klyftpotatis,morötter,sallad och bea! Jag bidrog med efterrätt i form av kladdkaka, efter maten blev det film och tacochips med ostsmak som snacks. Jag hade också mosat lite avokado till en halv guacemole (stavning?) eftersom jag inte hade nåt annat i. Jag försökte få Linn att äta den också men icke, hon fick bara kvälningar haha. 
 
Vi tog en sen promenad med hennes hund och alla tre sprang runt hundgården och lekte så det måste ha sett konstigt ut för den som gått förbi, men vi hade kul! Vi förflyttade oss sen till sängen och kollade på film tills vi somnade och nu några timmar senare sitter jag på jobbet skriver ihop det här lite snabbt. Har bara tre hemstäd idag men den första är på 4 timmar så blir en "lång" dag ändå. Nä nu ska jag återgå till att skrubba toalett 2/3, hörs

olsenbanden..

Är ledig så bestämde mig för att äta frukost framför tv:n idag, sappade runt och vad får jag se om inte att Olsenbanden precis ska börja! Olsenbanden är Norges motsvarighet till Lilla Jönssonligan typ, det var Sandra som visade mig det först och jag gillart. Mycket norskt som hon har visat mig har jag fastnat för när jag tänker efter haha. Men till min besvikelse så var det här inte dom "vanliga" killarna, alla karaktärer var med men helt olika personer. Kändes fel..
 

dag 23- vad jag vill jobba med när jag blir vuxen..

Gud det frågar nästan alla mina gamlingar när jag är där och städar och jag vet aldrig vad jag ska svara! Samma gäller nu, jag har ingen aning om vad jag vill göra "när jag blir stor". Jag är för ung för att veta det..

frissan..

Är tillbaka från frissan nu och är supernöjd! Det blev ingen färgning idag men till nästa måndag har jag bokat tid igen. Håret är nästan samma längd bara att det är liiiiite liitte kortare och nu är det mer jämt också. Innan var det på gränsen till hockeyfrilla haha, men nu kommer håret kunna växa på bra och bli så som jag vill ha det tillslut. Jag tänkte visa er en bild redan nu på håret men jag har fortfarande "frisörstylningen" och då ser det lite tantigt ut..så väntar nog med det. 

en snabbis..

Hola, kom hem nyss men blir inte här länge för klockan tolv har jag fått tid hos frisören! Nu ska det slitna håret bort och det friska ska få froda fritt. Jag vet inte om det kommer bli kort igen eller om det räcker att klippa av lite bara, det får hon (som ska klippa mig) avgöra. Vet inte heller om jag kommer komma dit som blondin och gå därifrån som brunett, blir en spännande dag haha. Men hur det än blir så kommer jag att låta håret växa sen och då känns det faktiskt som att jag ska se om vi kan färga det idag kanske så slipper jag utväxten helt. 
 
Jag hade faktiskt tur som lyckades få den här tiden för skulle ha gjort nåt backjobb på jobbet egentligen men det var nåt krångel så det blev inget. Kort dag för mig och passar då på att fixa detta. 

hemresan..

Fyra bilder från bilresan hem bara. När vi stannade till på Brahehus (sista bilden) så sprang jag in för att kissa, nere vid toaletterna så gick killarna in bara och kom ut snabbt igen men på tjejernas var det kö ut genom dörren t.o.m. När jag kom ut igen så stod det kanske tre fyra stycken killar som jag gissar väntade på några tjejer för dom såg uttråkade och bittra ut haha. 
 
 

dag 22- den bästa dagen på året och varför..

Den 25 mars aka våffeldagen, svår att slå. Dock så är nog ändå ostkakans dag som är den 14 november snäppet bättre haha. Behöver jag ens säga varför? Båda dagarna innebär att man får äta något som man sällan äter annars och som är så himla gött!
<3
 

bila..

Tjena gänget! Sitter återigen i baksätet i bilen och vi färdas just nu genom både regn och dimma. Vet inte exakt vars vi är men det är nog en bra bit till Stockholm iallafall skulle jag tro. 

Hursom så fick jag för mig att lyssna på Håkan Hellström vilket var ett tag sedan så nu har Håkan-hitsen ekat i lurarna senaste timmen. Fick sån enorm lust att se "Känn ingen sorg" också när jag lyssnade och eftersom jag fortfarande inte har sett den så tycker jag verkligen att det är på tiden! Ska leta upp den i veckan har jag bestämt och om vad alla andra sagt om den stämmer så kommer jag både gråta,skratta och älska den.

gästbok..

Har precis gjort mitt obligatoriska bidrag till gästboken som jag alltid skriver i när jag är här. Lite kul att se första gången jämfört med nu, självpoträttet försökte jag mig inte ens på och rent allmänt så ser jag faktiskt vad jag skrivit nu. Ser ju ut som att någon har fått en stroke och bara skrivit galenskaper! Älskar dock att min dolda talang var att "vara uppe till 11 1/2" haha. 
(bara så ni vet så är det sista ett inside skämt)
 

bruse..

Nu har det blivit dags att söva lite så god natt på er från mig och bocken som Elisabeth och Andreas köpte idag! Han har inte fått nåt namn än så tills vidare är han bara känd som bocken Bruse, eller så får han heta Bruse helt enkelt. Varför tänker jag ens på vad en halmbock ska heta?? Som sagt dags att sova haha, god natt
 

dag 21- en film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna..

Ännu en svår..men den första som dök upp i huvet var faktiskt "Tjenare Kungen"

Älmhult..

Jäklar vad sent allt blev nu men "bättre sent än aldrig" hörni
Vaknade iallafall upp till ett ganska dimmigt Alvesta. Ingen annan var vaken så jag satt och kollade på tv i soffan och åt lite av mitt godis jag hade kvar från igår (så himla nyttig). 
När alla hade vaknat och vi ätit frukost så var det dags att fixa sig för efter många om och men så hade vi bestämt att vi skulle åka till Ikea i Älmhult. När jag stod och sminkade mig kom pappa och skulle fota men han lyckades som tur var inte få igång blixten så blev bara mörkt, nästa bild är jag (otroligt nog) som visar hur man gör haha.
Tillsut kom vi iväg och är nästan skrattretande att t.o.m Älmhults Ikea är större än Gävles. Vi gick runt länge och jag pekade ut läskiga gosedjur,provsatt i stolar, blev bitter på stökiga barn, tjyvlyssnade på andras samtal osv. En bra dag på ikea helt enkelt!
Upptäckte att dom tydligen har sin egna julmust också, "Swedish festive drink".
Ni vet att det brukar finnas en fyndhörna på Ikea vid kassorna typ men här hade dom en separat byggnad faktiskt med bara "fynd". Jag hittade dock inget men fanns en blinkade matta som ändå var ganska frän haha. 
När vi ett antal timmar senare kände oss klara så gick vi tillbaka till bilen och åkte hem.
 
Vi har sen under kvällen kollat en MASSA klipp på youtube och jag har skrattat så jag börjat gråta och fått ont i magen samtidigt, käkat middag, gjort mjukglass, jag satt ett tag i massagestolen (det var visserligen tidigare men ändå) och bara umgåtts egentligen. Så härligt som sagt att bara vara här!
 

dag 20- min dag i bilder&text..

Min dag har ju egentligen bara varit nio timmar i en bil, men here it goes!
 
Började som en helt vanlig fredag, trött som vanligt också (vilket syns haha)
Åt frukost och packade lite snabbt på morgonen och la fram allt så mamma bara behövde slänga in det i bilen sen. 
Eftersom vi bestämt att jag skulle bli upphämtad där jag hade min städning så fick jag gå imorse, inte den finaste promenaden direkt men är dock den snabbaste.
Väl framme möttes jag av detta, vet inte om jag ska ta det som en varning?
Fyra timmar senare så står jag och väntar på mor och far så vi kan åka iväg!
Sällskap av katterna i baksätet
Jag sprang in på maxi en snabbis också och köpte mig lite godis
Och en cola
Och en sallad, jag började bli hungrig redan då så tyckte det var lika bra att köpa nåt att äta.
När vi kom till Stockholm hamnade vi en kö (ovanligt) och tror det tog två timmar innan vi "kom ut". Senare hade det skett en olycka strax innan Norrköping så där blev det också långa köer.
Det började regna under resan vilket jag tycker är hur mysigt som helst haha
Somnade till ett tag och när jag vaknade var det helt plötsligt kolsvart ute
Att hitta en skön sovposition är inte det lättaste kan jag tala om för er
Men nu är vi framme iallafall och katterna går runt och fräser på varandra då och då, det är ändå fyra stycken i samma hus nu så är inte så konstigt. Oliver hänger med mig i mitt rum just nu och snart ska man väl lägga sig. Vet inte vad vi har planerat imorgon men vad det än är så kommer ni få se det också! God natt

RSS 2.0