ALVESTA 24 TIMMAR

Mina dryga 24 timmar i Alvesta börjar gå mot sitt slut. Vid halv 2 går tåget och runt 3 så spelar Växjö finalmatch 4 så jag trodde att jag missa matchen men jag får låna Elisabeth och Andreas cmoreinlogg så kan jag kolla på tåget!

Igår var vi och såg finalmatch 3 (det var därför jag åkte ner) och det blev ännu en spännande match och i slutändan ännu en vinst! Vi fick flaggor på plats som vi viftade glatt med haha.
(null)
(null)

Vi köpte Max till middag och när vi kom  hem insåg jag att jag fått chicken bits istället för hamburgaren jag beställde haha. Men det blev gott ändå och jag var så hungrig så det var bara att äta!

Senare på kvällen åt vi marängsviss! Det är ju gott i sig men det var skönt för min hals också.
(null)

 Jag har lyckats blivit sjuk IGEN. Är less nu haha. Halsen gör ont och jag kan bara andas genom munnen för näsan är fylld med snor.

Igår kväll när jag skulle lägga mig fick jag brottas med Nisse. Han flyttar nämligen aldrig på sig fastän man lägger sig typ på honom. Det slutade med att jag knappt fick plats i sängen, för katter vinner ALLTID.
(null)



VEGANCHOKLAD

WOHO! Äntligen helg! Undra hur ofta jag skriver det haha. Men det är sant, finns det nån bättre känsla än att NU ÄR DET HELG?

Blir ingen partyfredag för mig dock,  tidigt imorgon ska jag nämligen upp och ta tåget ner mot Småland!

Jag lovade Elisabeth häromdagen att söka upp ett par veganska praliner som hon sett på internet. Jag hittade dem och precis när jag skulle gå och betala såg jag dessa också. Väldigt spännande smaker haha. Hon ville ha några sådana också och jag blev själv sugen på att testa! 
(null)
(null)


SNACCIDENT

Såg det här på instagram, jag relaterar ENORMT haha.
(null)


I LÖVE THEM LIPSTICKS

Säg hej till mitt senaste tillskott i läppstiftsfamiljen!

Maybelline Super Stay Matte Ink - Lover
(null)
(null)
(null)

GLASS

Istället för att åka hem och sova 14 timmar som jag brukar åkte jag ner på stan för att träffa Sandra efter jobbet. Vi köpte bland annat en varsin glass och satte oss vid ån!
(null)

Det var mysigt typ 2 min..sen kom måsarna...hatar måsar. Jag gillar hur dom låter för det låter som sommar och hav men jag litar inte på dom jävlarna haha.

ÄVENTYR

Igår efter jobbet bestämde jag mig för att ta en liten omväg hem. Det var så soligt och fint ute att jag inte ville åka hem direkt. Jag cyklade först till gränbystaden och handlade. Sen började äventyret! Eller så mycket äventyr var det inte haha. Jag följde en cykelväg helt enkelt. Men hamnade tillslut vid en bilväg, sen upp till ett fält, en skog med snö och sen var jag helt plötsligt nästan hemma. Nu har jag lärt mig en ny väg hem och det är ju alltid nåt haha.
(null)
(null)

ASOS

Ooops..

"Råkade" beställa två grejer från Asos hehe. Då var jag ändå duktig och..vad heter det.."retained myself" heter det på engelska iallafall haha. Jag ville kort och gott köpa mycket mer! Men de här två fick stilla min shoppinghunger för nu.

Ett par byxor
(null)

Och en superfin klänning! 
(null)
(null)


FREEEEEDAG

Äntligen är det FREDAG och det är soligt och gött ute. Hoppas på en skön dag helt enkelt! Jag inviger mina nya randiga byxor och ska överraska en kollega/vän (vart går gränsen haha) med lite födelsedagsgrejer! Jag tog på mig att plocka ihop lite roligt och tror hon kommer tycka om det!
(null)
(null)

Här är byxorna!
(null)

Ha en fin FREDAG

KAKOR <3

(null)
(null)
(null) (null)
(null)


EN VECKA MED SANDRA

En vecka med ma best friend har börjat! Vi träffades på stan efter jobbet och käkade middag på Dylans. Dom gör riktigt goda hamburgare!
(null)
(null)

Vi gick runt lite på stan efter det innan vi handlade mat för veckan. Det blev Tikka Masala och piroger (och så gör vi matlådor av det). Nu ligger vi i sängen och kollar på tv, äter glass, dricker te och Sandra fyller i en målarbok. Jag började måla jag också men tröttnade nästan direkt haha.
(null)
(null)


FINAL!!!

JAG ÄR SÅÅÅÅ GLAD JUST NU

De senaste timmarna har jag bitit av det sista av mina naglar tror jag (skojar).  Det har varit en otroligt spännande kvartsfinalmatch mellan Malmö och Växjö och TILLSLUT så avgör Växjö och de har då gått vidare till final!! 
Det var allt 😂
(null)


RANDIGT OCH SVART

Här är byxorna jag skrev om förut! Båda går såklart i samma färgskala som alla mina kläder..svart haha. Det är sån "culotte" stil på dem så de är lite kortare i benen och vida nertill. De svarta byxorna har även knytband i midjan.
(null) (null)
(null)


SÖNDAG

Kan ni tänka er, jag åt frukost idag också! Idag lyxade jag till det lite. När jag var och handlade igår köpte jag amerikanska pankakor som jag hade sirap och bär till! Sååå gott.
(null)

Det var i stenhagen jag handlade igår och jag köpte även ett par byxor där, på ica maxi faktiskt haha, som var för stora när jag provade dem hemma. Jag åkte därför tillbaka idag för att byta och kom därifrån med TVÅ par byxor istället haha. 

Jag köpte även lite färska kryddor till mina örtkrukor som jag fick av Sandra i flytten.
(null)

Det var faktiskt skönt ute idag! Molnigt men inte särskilt kallt. 
(null)

Jag har städat och fixat lite nu under eftermiddagen eftersom Sandra kommer imorgon och ska bo här hela veckan! 

HAMBURGARE OCH FINA VÄNNER

God morgon! Helgen är äntligen här och igår hade jag det supermysigt hemma hos Marielle! Hon, jag och Malin käkade middag, drack gott och planerade roliga grejer i framtiden.

När jag säger att vi åt gott så menar jag det! Vi gjorde egna hamburgare och hade köpt en massa tillbehör (mozzarellasticksen är alltid favoriten haha)
(null)

Min enda plan just nu är att fixa frulle! Jag ser för en gångs skull fram emot att äta frukost för jag köpte leverpastej och smörgåsgurka igår att ha på mackan, GÖTT.


TACOS

Enda bilden jag har från dagen är på tacosen vi åt haha. 
(null)

Vi har haft en riktig slödag. Spelat spel,  kollat film, och såklart, hockey. Imorgon ska vi åka hem..trist, men jag ska eventuellt åka ner snart igen så får se fram emot det! 

RSS 2.0