adventsfirande..

Här har vi kort och gott årets adventsfirande, Oskar joinade oss vid fikat haha.
 
Det inleddes som ni redan vet med ett besök i Domkyrkan. Lika bra som alltid!
 
Efter kyrkan så gick vi glatt ner till Svandammen för att mata änder (och alla andra fåglar som hänger där) med gammalt bröd. Det blev lite kaos när ALLA fåglar kom som en solid vägg mot oss haha.
 
Efter en snabb tur på stan så gick vi hem till Sandra och Oskar för att fixa tantika. Kakan som ni ser är "kanelbullecheesecake", typ det godaste som finns!!
 
Efter fikat gjorde vi det vi gör bäst, vi låg i soffan och kollade tv. Jag tror att det är ett tecken på en bra vänskap faktiskt, att man utan problem kan ligga i soffan med varsin mobil i nyllet framför tv:n och inte säga särskilt mycket . Man känner ingen press av att man "borde" säga något liksom. Det låter jävligt luddigt men någonstans i den meningen finns det ändå ett uns av logik (hoppas jag haha).

advent..

God/glad/någonting första advent! Startskottet för 4 (nästan 5) veckor fullproppat med juligheter haha. Det bästa är att nu är det faktiskt okej, advent=jul liksom!
 
 Om några timmar ska jag möta Sandra utanför domkyrkan och då ska vi för fjärde eller femte (vi är inte säkra) gången se adventsgudstjänsten! Jag är ju inte så mycket för att be eller sådär utan jag går som alltid för sången och att för att det är mysigt haha.

marknad igen..

Utan någon större fördröjning, här kommer bilderna jag tog från några ställen som vi besökte igår!

tillbaka..

Halloj, vi har haft en heldag av skoj (det var inte meningen att det skulle rimma). Imorgon ska jag lägga upp bilder från dagen, nu ligger vi framför tv:n och käkar chirre och godis och ska se på "Så mycket bättre".

morgonhumör..

Tidigare imorse, runt 05.45 (jag kollade på klockan), så vaknade jag av att någons alarm satte igång. Min enda tanke då var "stackare som behöver gå upp nu redan på en lördag". Det gick kanske 5 min när jag hörde det igen, tanken blev då "ah såklart man vill ha en liten snooze". Det gick yttligare 5 min innan det återigen hördes, lite mer störd av det den här gången. När det hade gått 15 min och jag äntligen var nära på att somna om igen gick det igång, det enda jag tänkte då var "MEN GÅ UPP FÖR I H*LVETE". Det måste hen ha gjort för jag hörde det inte mer efter det och jag kunde somna om. Nu när jag har fått sova ut är jag inte det minsta bitter, man har ett helt annat humör och tålamod så tidigt på morgonen haha. 

Idag ska jag,Sandra och Oskar åka till ännu en julmarknad! Den här ligger i Sigtuna, jag tror att det var Oskars klasskompis som tipsade om den. Hursom så tror jag att det kommer kul!!

julmust..

Gör ett snabbt stopp hemma innan jag ska ge mig iväg igen! Efter skolan och några jobbiga timmar av grammatik så gick jag först till posten och postade tillbaka en utav grejerna som jag fick i förrgår, den var inte som jag hade tänkt mig och därför fick den åka tillbaka.
Där köpte jag också en sådan där liten julmust som jag njuter av just nu!
Efter posten så tog jag en promenad till rödan för att lämna in några böcker som jag visste att jag ändå aldrig skulle läsa igen (de var från min litteraturkurs i våras). När jag nu ändå var där så passade jag på att ta en till runda bland alla julsaker. Jag köpte bland annat de här vykorten,  de kostade1 krona styck bara så jag köpte ett par stycken haha.
Jag hittade också en liten påse med dessa i. Tänkte att de kunde pryda några av mina paket!
 
Jag glömde att kolla efter julfilmer, en jag verkligen vill hitta är "Love actually". Älskar den haha. Jag hade för mig att jag redan hade den men det kan vara så att den ligger nere i förrådet i en kartong, får kolla senare. Nu ska jag som sagt iväg igen så ha de bra!

sömndrucken..

God morgon på er, och glad fredag! Det är ju inte någon helgdag egentligen men det är ändå något speciellt med fredagar, tycker ni inte det? Jag har lektion om en stund och jag vaknade lite senare än vad jag hade tänkt så är fortfarande lite sömndrucken haha. Men blev snabbt klar (ska nog försöka göra om håret dock) så passade på att göra ett litet inlägg samtidigt som jag slevar i mig flingor och yoghurt!

ljuslyktor..

När jag gick hem från skolan så försökte jag att fota alla ljusen som var tända på kyrkogården, det såg så fint och fridfullt ut.
Tyvärr så lyckades jag inte fånga det på bild haha, men alla de där små prickarna är olika ljuslyktor!

dugga..

Tjabba, har just kommit ut från att ha gjort dagens dugga. Det stör mig att jag vet att jag kan allt egentligen, men min hjärna verkar inte vilja koppla ihop de delar som behövs just där just då! Jag svarade på allt iallafall så hoppas på att klara mig precis om inte annat haha.

Blev lite irriterad när en av de andra i kursen satt innan och var besviken för att hon "bara" fick G på förra duggan. Jag hade blivit skitglad för fan haha.

slå in julklappar..

När jag kom hem från min lilla julklappsrunda så möttes jag av en helt ny spis i köket! Det ska bli ett nöje att laga middag på den ikväll, mycket lättare att hålla ren också haha.
Jag satte mig direkt och slog in alla julklapparna och nästan direkt efter att jag tog den här bilden så ringde det på dörren. Jag öppnade och där stod det en tjej med de paket som jag hade beställt. Tur att jag var hemma så jag slapp åka och hämta ut dem haha. Jag har slagit in alla dem nu också och jag är nästan helt klar med listan på julklappar, jag har några kvar som jag ska fixa snarast.

piratdimma..

Igår så fick vi (jag och de andra i min klass) se solen för första gången på typ 1 månad, tyvärr så satt vi inne i ett klassrum och försökte lära oss att leta fram olika satser i en text hela dagen. Jag hoppades och trodde faktiskt att det skulle vara soligt idag också, men det blev piratdimma istället.
Men lite dimma kan inte stoppa mig idag, jag ska nämligen både köpa julklappar och hämta ut några på posten. Efter att det är fixat så måste jag plugga till morgondagens dugga, vi kommer att ha en varje torsdag under hela kursen och jag måste bli godkänd på minst 3 stycken..så bara att plugga tills allt sitter haha. Ha de bra!

årets julklapp..

Idag har de släppt vad som blir årets julklapp! Jag själv skulle inte vilja ha en haha, jag vet nämligen själv att jag skulle använda den max 3 gånger och sedan så skulle den bara ligga och samla damm. Men till er som tycker sådana här saker är kul, go for it!

julpynt..

Idag så är det verkligen bajsväder, så himla deprimerande. Därför blev jag glad när jag kom hem till mitt julpyntade rum! Allt är som sagt inte riktigt klart än men samtidigt så kanske jag redan har för mycket haha.
Favoriten just nu är nog min ljusslinga som jag har snurrat runt gardinstången, MYSIGT.

ehhh ja..

Det som sker i den här bilden är att på lappen som det står "Why!" på, förklarar att hen råkade komma åt med sitt knä (??) på spisknappen vilket gjorde att den nu är fast på ettan (plattan är alltså igång, därav kastrullen med vatten).

Hoppas att hen har hört av sig till vem det nu är som kan fixa det. Är i skolan just nu och stannar nog här ett tag till tills jag känner mig säker att gå hem igen haha.

lite tidig men ändå nöjd..

Efter allt pyntande och några avsnitt av "Jul i blåfjell", kunde jag inte låta bli att dra fram mitt egna pynt när jag kom hem! Jag kan eventuellt ha gått för långt med glittret...
 
Jag känner mig iallafall nästan nöjd, jag vill köpa lite gamla julkort på någon loppis (jag glömde att kolla idag) som jag kan sätta upp på väggen med klädnyporna + en tomte kanske haha. Jag tänkte att jag skulle fota allt jag pyntat imorgon när det är bättre ljus, samt det jag köpte på Rödan tidigare idag. Tills dess, god natt!

tomtefar..

Vi har redan hunnit med att både pynta gran, sätta upp julgardiner och ställa ut en massa annat pynt . En av tomtarna som Sandra köpte på rödan ser för övrigt exakt ut som min pappa! Den är läskigt lik faktiskt, jag skickade glatt bilden till mamma och fick till svar att pappa hade sagt att det var tur att de redan hade köpt min julklapp haha.

julsöndag..

Idag så har vi minsann varit juliga! Det började med tiiidig frukost hos Sandra och Oskar innan vi åkte till Rödan, vi kom dit ungefär en halvtimme innan de öppnade men det var trots det redan MASSOR med folk!
Kön fylldes ganska snabbt på bakom oss.
Där inne var det KAOS. Jag lyckades hitta två saker som jag ska fota sedan men annars så var jag för stressad för att hinna titta på allt annat haha.
Efter Rödan så åkte vi till Ulvakvarn för där var det också julmarknad!
Vi fikade när vi ändå var där också,  jag tog en julskinkamacka (och smetade på senap såklart) och en jättegod paj! Det var jordgubbar och blåbär i tror jag, man fick en rejäl bit också vilket uppskattas såklart ;)
 
Nu är vi tillbaka hos Sandra och Oskar och vi ska börja julpynta lite!

ansiktsmask..

Jag ska snart gå och lägga mig men jag bestämde mig för att smeta på en ansiktsmask först.
 
Min hy har bråkat lite med mig på sistonde så kör på det tunga artilleriet nu! Försöker att dricka MASSOR med vatten också eftersom att jag vet att det hjälper. Hursom så ska kletet sitta på i ungefär 10 min till innan jag kan ta bort det, sen blir det läggdags för imorgon ska vi (jag, Sandra och Oskar) på julmarknad och vi ska stå utanför dörrarna med alla andra tanter innan de öppnar haha. Can´t wait!

jul-lördag..

Hej!
 
Det har gått några dagar ser jag, den enkla förklaringen är att skolan tar upp mycket tid. Jag har säkert nämt det hundratals gånger innan i andra inlägg men om inte, grammatik är nog en av de svåraste och mest omöjliga sakerna att få in i mitt huvud (näst efter matte). Den här gången är det lite lättare iallafall för nu är vi flera som är i samma sits och hjälper därför varandra väldigt mycket haha. Efter duggan i torsdags så kände typ halva gruppen att det gått bajs (jag var en av dem), men jag ger inte upp utan jag SKA minsann klara den här kursen!
 
För att prata om något roligare så har jag spenderat dagen med Sandra idag, vi kollade på Grinchen och invigde julfikat! Vi hade pepparkakor, skumtomtar, glögg, julmust, toffifee och saffransgifflar (så j*vla goda!)
 
När vi hade kollat klart på Grinchen så drog vi igenom några avsnitt av Vänner/spelade The Sims. Ikväll så hade/har Oskar och Sandra date-night också så när han kom hem och alla var klara åkte vi åt varsitt håll med cyklarna. Jag åkte hemmåt och sitter i köket med några av mina korridorare nu, jag ska nog därför vara lite mer social haha. Vi hörs!

fotboll..

Nä nu är det dags att sova hörni! Imorgon ska det hinnas med mycket så gäller att få några timmars sömn. Ser för övrigt på fotbollsmatchen mellan Frankrike och Sverige, ganska ointresserad av båda lagen egentligen men det är nice bakgrundsbrus haha. God natt!

lektioner..

Hali halo. För att hoppa rakt in i det hela så började jag ju min nya kurs idag! Som jag skrev igår så är det "Grammatik för språkteknologer". Jag hade två lektioner idag till och med faktiskt, det var ett litet lunchuppehåll mellan så jag gick hem käkade (skönt att bo så nära haha). Fredrika och Abraham höll också på att göra mat när jag kom hem så vi satt alla tre och åt sedan, väldigt trevligt!
 
För att gå tillbaka till själva kursen så känns det här mycket bättre än vad Latin gjorde, alla verkar vara på mer eller mindre samma nivå. Under andra lektionen så fick jag lite panik när jag inte fattade, men blev lugn igen när vi fick rast och så fort läraren hade gått sa en av mina fellow kursare "Är det bara jag som inte fattar ett skit!?" (thank god haha).
Jag försökte att fota av en av förklaringarna som läraren gjorde, men det var alltid ett huvud ivägen haha.

ny kurs..

Jag har varit runt på många ställen idag och ett av dem var Studentbokhandeln. Jag börjar en ny kurs imorgon och behövde köpa två böcker till den, kursen heter "Grammatik för språkteknologer" för övrigt. Är nu och kommer också vara imorgon som vanligt lite nervös precis innan men det hör ju till. Jag fick med ett studenthäfte gratis också, så nu kan jag käka för halva priset eller 2 för 1 på många ställen haha.

band aid 30..

Kände att när jag nu ändå berättade om den nya Band-aid låten kan jag lika avsluta det hela med att länka/visa den nu när den har släppts. Här är då det nya gänget, det var ju många fler än vad som stod i artikeln och jag blev positivt överraskad när jag såg att Bastille (främst Dan Smith) var med! Gillar den här versionen faktiskt, den har en bra "klang". Hoppas att den säljer bra (eftersom att alla pengar går till Ebolakrisen som jag nämde förut).

taggad på jul..

Det syns nog inte så bra men tidigare under kvällen så värmde vi skumtomtar och skumsnögubbar över värmeljusen, precis som med marshmallows!
 
Jag är hemma nu igen förresten, jag tjuvlyssnade lite på julmusik när jag åkte hem och insåg att i år har jag helt släppt mina principer i "inget juligt innan första advent" haha. Jag har ju redan satt upp ett och annat pynt liksom! Jag känner mig extra taggad på jul i år av någon anledning. Jag ska se massor med julfilmer, äta julgodis, jag ska fira två julaftnar, gå på julmarknader, gå till domkyrkan med Sandra på första advent, ha luciafirande osv. December kommer att äga! Jag och Elisabeth åker ju dessutom till London i början på december och då blir det garanterat julstämning haha.

söndag..

Förra veckan så var jag och Sandra på en ny kyrkogård i Berthåga och letade namn på gravar, helt normalt för oss haha. Idag så  åkte vi tillbaka för vi hann inte gå igenom alla olika "kvarter" sist. Det var extra mysigt den här gången för det var lite kyligt ute och Sandra hade gjort varm choklad som vi drack ut varsin termos!
Det här en superfin minneslund!
Det fanns konstigt nog jättemånga stenar med namn på som låg utspritt lite överallt i skogen.
 
När vi var klara så kom Oskar och hämtade oss och vi åkte först till Jysk för att köpa en hylla till hans badrum, sedan så åkte vi till Ikea och käkade lunch+efterrätt (det ni). Efter maten så tog vi oss igenom hela Ikea utan allt för mycket spontanköp haha. Nu är vi tillbaka hos Sandra och Oskar och Sandra bygger ihop hyllan medans jag kollar tv/övervakar ihopbyggandet ;)

band aid..

Idag så ska tydligen den senaste versionen av Band-Aid-låten ha spelats in, ni vet den där "Do they know it´s christmas". Enligt de flesta tidningarna (med de flesta så menar jag de tre som jag har läst på nätet) så ska man kunna höra den redan imorgon! Ska bli kul att höra, det är ju en salig blandning av artister så kan inte riktigt föreställa mig hur det kommer låta. De som står med i artikeln som ska vara med är:
 
One Direction, Ellie Goulding, Bob Geldof och Ed Sheeran
 Coldplay, U2, Sam Smith och Rita Ora
 
Som sagt, en salig blandning haha. Men det är ju för en good cause, den här gången ska pengarna som samlas in gå till Ebolakrisen. Här har ni förresten orginalversionen från 1984!

död snö..

De närmaste timmarna den här kvällen kommer att vara awsome!! Det är nämligen så att jag har laddat upp med lite fredagsgodis och jag ska snart se både "Död Snö" och "Död Snö 2" (perfekt när jag ändå är för snorig och seg för att göra något annat haha). Det här är två av alla Norska filmskatter som jag har upptäckt via Sandra, vi har nog sett de flesta av Tommy Wirkolas filmer faktiskt (det är han som har gjort dom här om inte det var tydligt haha). Hursom så jag har inte sett "Död Snö 2" än och det var ett tag sedan som jag såg den första så jag bestämde mig för att se båda direkt, looking forward to this!

scanning..

Idag har jag gått och blivit Willys+ kund! Jag blev för andra gången i år erbjuden att betala i scanningskassorna istället för dem vanliga. Killen som hjälpte mig frågade om jag ville "skriva upp mig" på att använda scanningsapparaten och eftersom att jag har tänkt tanken flera gånger tyckte jag att det var lika bra att göra det nu! Jag handlar ju numera mest på Willys ändå och jag har absolut inget emot att slippa stå i långa köer haha.

tvål..

Sitter här i skenet av min dator och letar julklappar till alla i familjen. Brukar vara tidigt ute med sådant här egentligen men i år så blev det inte så, det är ju inte panik direkt men brukar vilja bocka av dem ganska snabbt haha. Lilla julafton närmar sig ju också! Hursom så hittade jag de här tvålarna under mitt sökande:
Gillar verkligen både dofterna OCH att dem ligger i en plåtburk!
Jag blev ännu "lyckligare" (så lycklig man kan bli av tvål liksom) när jag såg att det fanns juldofter också!! Skulle inte alls ha något emot att äga ALLA haha.

timjan..

Jag vaknade imorse och upptäckte att jag har fått pappas förskylning (tack för den), jag kände mig lite hängig igår när jag gick och la mig men det måste ha gått superfort under natten! Nu kokar jag timjan och ska sila det innan jag dricker det. Tvivlar på att det är särskilt gott. Jag googlade fram olika huskurer igår åt pappa och han tyckte att det hjälpte så jag kör på samma sak haha.

mazarinkaka..

Eh ja kakan var det ja.
Det är ju definitivt inte den finaste kakan/tårta jag har gjort, men jag skyller på att baka och dekorera samtidigt som man har mensvärk inte går ihop haha. (jag fick typ psykbryt efter "Gla"). Den blev väldigt god iallafall och pappa blev glad vilket är det viktigaste! 

fars dag..

Det är ju som ni säkert redan vet Fars dag idag, och min far råkar ha ett favorit bakverk:
 
Mazarin
 
Jag tänkte först bara göra mazariner men för att göra det lite roligare och festligare bestämde jag mig för att göra tårtversionen! Den står i ugnen just nu och jag hoppas verkligen att den blir bra haha. Ska blanda ihop glasyren nu och ni får se resultatet sedan, hörs!

mythbusters..

Mythbusters har ett Zombie-special avsnitt! De testar bland annat om man kan springa ifrån zombies och om ett gevär är bättre än en yxa. Riktigt bra underhållning till frukosten haha.

högst upp på önskelistan..

Min storebror har kvar sitt Nintendo SNES här i Sverige (dock jag som spelar på det mest numera haha) och bland alla spel så finns bland annat dessa två:
Båda är kul att spela, MEN, jag vill få tag på numero dos! Nämligen det här:
 
Jag har ett vagt minne av att Staffan lånade det av en kompis en gång när vi var små, då fick ju inte jag spela såklart men jag minns att det såg kul ut haha. Hursom, om någon av er vet vars man kan hitta det här spelet, let me know! (alternativt, ge mig det haha).

vansons..

Föredraget var intressant..bitvis. Det handlade om "Järnvägar och försvar", det intressanta för mig var när han pratade om hur det var under andra världskriget. När det blev mer ur ett statligt perspektiv var det inte lika kul haha. Det skulle hålla på 1 timme egentligen men det blev 1 timme och 45 minuter i slutändan (utan paus), vilket är allt för länge för mig att lyssna på något i sträck och kunna hålla koncentrationen liksom. Han frågade om vi ville ha en bensträckare när han märkte att han skulle dra över tiden, då var det ju någon dryg en som sa "nej fortsätt du".
 
När han (äntligen) var klar så åkte jag och mamma till en av mina favorit-mat-ställen, VANSON´S. Jag tog som vanligt samma rätt, grillad kyckling med jordnötssås - med extra ananas!

rekvisita..

Jag blev övertalad av mamma att följa med på ett föredrag på Järnvägsmuseét, jag har redan glömt vad det ska handla om men det ingår rekvisita iallafall haha. Kan bli spännande det här ;)
*sexypose*

bock..

Här har vi gåvorna från Ikea som jag fick av mamma igår!
Ljusen luktar (eller doftar) underbart! Det är röda vinbär och något mer tror jag, hursom så kommer jag ha ett väldoftande hem. Bocken tycker jag hur söt som helst haha.

inte hjälpsam..

I min glädje att få se mina katter igen försökte jag att ta en selfie med en av dem. Han var inte särskilt hjälpsam haha. Jag försökte med den andra katten sedan men hon var lika motvillig..

fredag..

Jag bestämde mig lite spontant för att åka till Gävle! Det är ju fars dag på söndag och den spenderar man väl bäst med sin far (och mor).
 
Tidigare idag så följde jag med mamma till olika glasögonbutiker för att hjälpa henne att välja ett par nya bågar, vi hittade ett par riktigt fina faktiskt! Efter det så åkte vi till Ikea och fikade/skuttade runt av glädje bland alla julsaker haha. Mamma var gullig och köpte ett par värmeljus och en liten bock åt mig! (jag ska fota båda imorgon).
Jag såg också ett "växthus" som jag gillade bättre än det andra (det brevid, jag har tittat på det förut), det skulle göra sig bra i mitt fönster tror jag. Det är inget jag tänker köpa nu men man kan ju alltid hålla utkik i fyndhörnan ;)
När vi skulle åka hem så hade en tant (såg henne) parkerat VÄLDIGT idiotiskt haha.
 
Vi köpte lite grejer på Ica innan vi stannade till på det vanliga pizza-stället och köpte hem middag. Nu blir det en typisk fredagkväll hemma hos mor och far. See ya!

bröllop..

Hittade förresten den här lilla figuren på Household tidigare idag (Obs! jag köpte den inte). Nytänkade och passande för desperata brudar haha.

besök från gävle..

Vilken fullspäckad dag det har varit! Kan börja med att berätta att den fina snön snabbt övergick till regn, så det blev mindre mysigt haha.

Annars så spenderade vi större delen av dagen med att gå runt på stan och gå in i butik efter butik. Natali och Andreas bockade av sin julklappslista till massa folk och jag guidade runt dem bäst jag kunde.

När det var dags för matpaus så gick vi först till ett nytt ställe jag har velat testa som heter "Burgers&Beers". Det var ganska litet och fullpackat dock så vi gick över gatan till "Tacobar" istället. Jag tog det jag alltid tar (quesadillas) och det var jättegott som vanligt men jag blev lite besviken på den lilla guacamole klutten som låg utsmetad på ett av tacochipsen.
Ser mer ut som att någon har fått det på händerna och torkat av det på chipset haha.

Efter maten så fortsatte vi vårat butiksbesökande. Vi var bland annat in i så många som 3 tebutiker!! (hatar ju te haha). Men vad gör man inte för sina tedrickande kompisar ;). Känner mig helt slut efter att ha gått och gått och GÅTT, nu blir det att slappa resten av kvällen!

färdig..

God morgon! Jag har precis sminkat klart mig själv och ska bara dra på mig brallorna innan jag är helt klar. Jag ska nämligen iväg till stationen snart för att möta upp Natali och hennes pojkvän. Vi har inget direkt planerat så vi får se vad som sker helt enkelt. Nu har ju snön kommit också så min julstämning ökar för varje dag haha. Nä nu måste jag iväg, herrå!

fejk-parmesan..

Spisen fungerar igen! Jag kan alltså göra maträtten jag hade tänkt göra igår idag, inget fancy, pasta med en pastasås till bara. Jag hade dock tänkt göra den lite mer fancy med parmesan till! Jag är ju tyvärr lite för snål för att köpa riktig och bra parmesan, så jag försökte hittade en billigare variant. Det enda jag hittade dock var det här, jag fattade inte ens vad "det här" var haha. Efter att ha läst på baksidan vad det innehöll fattade jag ännu mindre. Det blir alltså ingen parmesan (eller liknande) till pastan men det blir nog gott ändå! Fast nu när jag tänker på det så vore det så gott till, det och vitlöksbröd!!

musiktips..

Det var ett tag sedan som jag tipsade om en bra låt eller artist nu, så det är precis vad jag tänker göra! Bandet är Bastille och låten jag ska tipsa om är brand new (släpptes 31 oktober) och heter "Torn Apart"
 
Jag gillade den direkt och det är just en sådan låt som jag skulle kunna spela sönder på en vecka haha.

fryst mat..

Det blir fryst färdigmat för mig till middag kväll (jag ska värma den i mikron sedan såklart). Tydligen så är det något fel på våran spis, plattorna blir helt enkelt inte varma (vi testade alla). Förhoppningsvis så blir det fixat imorgon, all mat jag har hemma kräver nämligen på ett eller annat sätt att tillagas på spisen (och jag har definitivt inte råd att köpa färdigmat varje dag haha).
 
När jag skulle välja pasta så fick jag en slags flashback till tiden då jag och Sandra ofta var hemma hos henne efter skolan. Om jag inte hade matlådor så brukade jag köpa någon slags färdigrätt till middag, det var oftast lasagne har jag för mig haha. Good times!

halloween..

Redan 1 november, tänk vad tiden går! Igår var det den efterlängtande Halloweenfesten hos Sandra och Oskar. Sandra var snäll nog att hjälpa mig med min kostym, det blev lite stressigt mot slutet men jag tycker att hon gjorde superbra jobb! Jag var alltså detta:
För er som inte kan placera vad detta är, så är jag "Pop-art" haha. Tanken var att jag skulle spreja håret gult också men genom ett litet missförstånd så fick vi köra på en stram tofs istället.
 
Själva festen var iallafall sjukt kul! Det kom mycket folk, en del jag träffat förut och en del nya ansikten. Jag och Sandra hade dekorerat hela lägenheten under dagen med ballonger, spindelväv, girlanger osv. Vi hade också bakat lite smått och gott dagarna innan.
Här två utav dem, cake-pops ögon och muffins med minispöken på!
 
En av Oskar´s klasskompisar hade med sig ett hästhuvud (som stank för övrigt haha) och den provades av många. Här provar Oskar och Sandra huvudet, Sandra gick all in med piskan också haha.
 
Jag tog inga fler bilder under resten av kvällen men vi hamnade tillslut på Göteborgs nation iallafall och tanken var väl att vi skulle hålla ut till 04.00 (dem stängde då), men vi gick lite tidigare och åt fyllekäk på Max innan vi gick våra separata vägar hem. Jag försökte ta bort så mycket som möjligt av sminket innan jag gick och la mig men det sitter fortfarande kvar ganska mycket haha. Har som tur är inga planer på att gå ut idag.

RSS 2.0