A PERFECT DAY

Idag har vi haft en nästintill perfekt dag! Vi började med frukost ute på vår veranda och eftersom det är semester har vi köpt med oss nutella haha.
(null)

Sen tog vi det lugnt ett tag innan vi började göra oss iordning. Vår plan var egentligen att åka in till Karlstad och klappa djur men det kändes alldeles för varmt för det. Så vi åkte till ett närliggande köpcentrum istället. Jag hittade en väldigt fin bikini och vi åt lunch och drack varsin is-chai latte!
(null)

Vi gick in en sväng på Ikea också för att köpa ett parasoll till Linn.  Sedan var det dags att bada!!! Vi badade väldigt länge tills vi blev hungriga och gick upp för att göra mat. Här har vi fina parasollet också 😂
(null)

Resten av kvällen har vi varvat med att chilla i solen och bada! Ett tag hade vi HELA stranden för oss själva. Sen kom en tysk familj vars pappa sa till Linn att hon inte skulle äta upp en insekt (hon hade inte tänkt göra det men det såg lite ut så haha). 
(null)

Imorgon måste vi TYVÄRR packa ihop och lämna Grums för i år 😩. Men vi lämnar inte Värmland iallafall. Vi ska bara 30 min bort.

Kommentarer
Postat av: Sarah

Så mysigt o äta på verandan :)

2018-07-18 @ 01:16:49
URL: http://CheerSarah.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0