MIN NYA OBSESSION

Är hemma igen!
 
Som jag skrev tidigare så träffade jag Sandra på stan och vi fixade det vi skulle fixa (hemlis) innan Oskar kom och hämtade oss. Det var ett tag sedan jag var hemma hos dem och jäklar vad de har byggt och fixat. Vi åt middag och sedan målade och fixade Sandra lite med en lampa medans jag tittade på och pratade..like the good old days haha. Jag fick för mig att börja virka också, why not liksom. Då kan jag hänga hemma hos dem och virka och hålla sällskap medans de jobbar..goals haha. Anyway, som jag skrev i förra inlägget skulle jag visa er min senaste "obsession". Egentligen är det ingen "obsession" utan mer vad jag har snöat in på..fast det kanske är samma sak? Det är iallafall..HALLOWEEN! Julen är ju min number one högtid men det känns för långt bort just nu och jag har inte fått dekorera/klä på mig roliga grejer efter tema på tok för länge så jag har bestämt mig för att gå all in på halloween. Jag veeeeet att det fortfarande är tidigt men Asos (såklart haha) har börjat lite smått!
 
Kolla de här strumporna liksom!
 
En t-shirt
 
Och jag älskar den är pyjamasen haha
 
På tal om pyjamaser, det är också nåt jag vill ha mer av! Jag sover sällan i pyjamas men det kan bli lite kallt i källaren under vintern så är alltid mysigt att kunna ha på sig det under kvällarna (under december är det julpyjamas som gäller såklart). Finns några superfina på Asos, men det får bli ett annat inlägg haha.
 
Iallafall, som sagt, jag ska verkligen gå all in i år när det gäller halloween så när både kläder och inredningsprylarna börjar dyka upp kommer jag shoppa loss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0