julbord..

Heeeej, idag är det riktig seg-söndag! Drack inte så mycket igår men det var mycket dans och sång så är slut ändå haha. Men innan allt detta så skulle det bestämmas outfit för kvällen, provade mycket och det blev tillslut tre finalister! En bestämde jag mig för att ta nästa helg (då blir det partaj igen) och en blir som en slags "om jag snabbt behöver ha finare kläder till nåt", då vet jag ju att det är snyggt redan ;)
 
Det här blev vinnaren iallafall!
 
Julbordet skulle vara klockan sju men vid klockan fem så åkte jag till Tess först för att träffa några av dom andra tjejerna. Vi hade görkul som vanligt och det roliga var att alla var lite, inte nervösa men lite spända på att träffa alla (inklusive cheferna) utanför jobbet haha. 
 
Julbordet var SVINGOTT. Det fanns en hjortronsås som jag smakade lite på och den tog jag direkt mer av! Så himla god till allt måste jag säga. Vi fick alla välja dryck till och jag och malin testade en julöl, blev lite orolig när hon sa att den var mörk men den var faktiskt god.
 
Sen så fick jag slita mig från allt det goda för då skulle jag till nästa gäng! Mötte upp Ellen och vi gick tillsammans i regnet mot Linn (det spöregnade verkligen). Väl där blev det mer dricka, charader, presentöppning och skönt häng. Sen drog vi oss ner till stan, tanken var först att vi skulle gå på Harry´s men där kom bara hälften in så vi gick till Allstar istället.
 
Köpte en rom&cola som jag tycker är gött men den här smakade 98% rom och 2% cola, lite större blandning vill jag nog ändå ha. 
 
Det var faktiskt första gången jag var på Allstar och jag kände verkligen att jag inte passade in haha. Det var mycket olika folk visserligen men ja jag vet inte, man kände sig ändå malplacerad bland alla kostymnissar och kortkorta klännningar. Musiken var inte den bästa heller tycker jag, men när vi gick ner då blev det bättre! För er som känner till och varit på Etage i Uppsala kan nog förstå hur det var, bra blandad musik som man kunde släppa loss till! På övervåningen var det som sagt mest stå tätt och gnida sig ofrivilligt mot varandra till tecnomusik och flimmerljus, inget för mig haha. När sista låten spelats och dom tände lamporna (det här var vid två-halv tre) så kände jag att jag var nöjd med kvällen och tog bussen hem. Så gött det var när jag fick ta av mig klackaskorna och vila mina fossingar! Jag hade jättekul under kvällen och jag tror födelsedagsbarnet hade det också. Bra lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0